- 12 Temmuz 2006
- 58.893
- 225.020
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
O da ayrı bir komik. Doğu görmemiş insanların boş konuşması diyorum. 10 yaşında masum çocuk diye içi acıyor milletin, o 10 yaşındaki çocuk hafta sonu ağzını yüzünü kapatmış çete halinde karakol taşlıyor, lojman taşlıyor. Aman çok sevimliler gerçekten...
Dalga geçtiğimi kim söyledi? Terörist zihniyeti taşıyan çocuk dahi olsa gayet sevimsiz bence dalga amacı taşımıyorum. Ailelerine edilen lafları anlayacak kapasitede olsalar zaten böyle çocuk yetiştirmezler.Bu yorumun amacı neydi şimdi ?
Çocukların başlarına böyle şeyler gelmesini doğal mı karşılamaya başladınız ? Burada ''ama çok sevimliler di mi.s.s'' diye dalga geçeceğinize o iki çift lafı çocuklarını adam akıllı yetiştirmeyen ailelerine edin.
Bunu yapanın özel harekatçılar olmadığı belli.Sivillerin olduğu yere bomba koyup,patlatamazlar daha neler.
Dalga geçtiğimi kim söyledi? Terörist zihniyeti taşıyan çocuk dahi olsa gayet sevimsiz bence dalga amacı taşımıyorum. Ailelerine edilen lafları anlayacak kapasitede olsalar zaten böyle çocuk yetiştirmezler.
10 yaşında masum çocuk diye içi acıyor milletin, o 10 yaşındaki çocuk hafta sonu ağzını yüzünü kapatmış çete halinde karakol taşlıyor, lojman taşlıyor. Aman çok sevimliler gerçekten...Ee sevimsiz olmaları kollarının kopmasını normal mi yapıyor ben de size onu soruyorum ? Kusura bakmayın ama böyle bir konuda o yorumun amacını istemesem de kötü anladım.
Şehit çocuklarını gördükçe bu dediklerin anlamını yitiriyor benim yanımda..Lütfen polemiğe girilmesin.
Maalesef küçücük çocuklar kullanılıyor, siz bir çocuğu doğduğundan itibaren devlet kötü bizi eziyor, bizi öldürüyor, yaşamamız için savaşmamız lazım diye yetiştirirseniz o çocukta bunu doğru kabul eder ve sorgulamaz.
Ben devlet olsam bu çocukları ailelerinden alırım, bu kadar net.
Alır, devlet himayesinde büyütür, vatana, millete faydalı meslek sahibi iyi birer genç haline getiririm.
Zor gibi görünse de imkansız değil amore.Şehit çocuklarını gördükçe bu dediklerin anlamını yitiriyor benim yanımda..
Devlet himayesine gelince her evde 10 çocuk neredeyse bu bana biraz zor geliyor
Senin düşüncelerin benim yanımda değerli yazdıklarında kesinlikle art niyet arayamam çok adilsin olaylara tamamen objektif bakıyorsunZor gibi görünse de imkansız değil amore.
Şimdi birşey söyleyeceğim ama içimden Fenalık geçtiği için değil, aslında için için hepiniz bu dediğime katılacaksınız gibi geliyor bana.
10 çocuk diyorsun ya gülüm, bu konuda devleti eleştireceğim, her çocuk için devlet yardımı alıyorlar, doğum parası da alınıyor.
Evet devlet bunu iyi niyetle yapıyor ama bazıları bunu geçim kapısı yaptı, kaç lira veriliyor bilmiyorum fakat daha birkaç gün önce Kaymakamlığa bir işim düştü, aman Allah'ım ana baba günüydü, sırf kadınlar vardı, çocuk ve doğum yardımı için.
Alsınlar helali hoş olsun fakat düşünsene 10 çocuk hepsi için para alınsa, ki o paraları çocuğuna harcayanda var, kahvede pişpirik oynayan kocasına götürüp verende var.
Diyeceksiniz ki garibanın aldığı paraya mı laf ediyorsun, aslaaa, dedim ya helali hoş olsun, o Yardımlar çocuklara harcanıyorsa ne mutlu bize, benim derdim yavrularına harcamayıp çatır çatır yiyenlere, o çocuklar yine sokakta birşeyler satma derdine düşüyor, günah.
Ki gördüm yani sosyal yardımlaşma kömür, erzak, kira yardımı, çocuk parası, doğum parası her imkanı tanıyor, sonra dönüp devlete kin güdüyorlarsa yazık.
Valla bizzat ordan yasayan birilerinden aldigim haberde evlerin catilarindaki su bidonlarini keskin nisanci polisler silahla patlatip milletin susuz kalmasini saglayip olmelerini bekliyorlarmis varsa tanidiginuz sorabilirsiniz. Yaziklar olsun soklar icerisindeyim, ne desem az kalir..
Tuylerim urperdi su haberi nerden gördüm ben ya..
Allahim yardim et, sen goruyosun..
Resmen kalbim sıkısıyor. Ulke ne hale geldi yarabbim.
Böyle düşündüğün için teşekkür ederim, ben Irkçı değilim, olamam zaten anne tarafım Doğulu, garibanı hor göremem, keşke daha fazla yardım edilebilse ama yardım alıpta devlete kin kusanları kınıyorum.Senin düşüncelerin benim yanımda değerli yazdıklarında kesinlikle art niyet arayamam çok adilsin olaylara tamamen objektif bakıyorsun
Malesef doğu ve güneydoğu bölgelerinde belli bir kesim geçim kaygısını düşünmeden cogaliyorlar biz 2. yi yapıyoruz da felegimiz sasiyor
Pkk yi destekleyenlerin sosyal yardımları kesilecekmis belki faydası olur hayata geçerse
Mune çocukları almak mantıklı ancak 10 yaşındaki bir çocuğu alsalar da alacağını almış oluyor çoktan, içine işliyor ve fırsatını bulunca açığa çıkarıyor. Okula başlama çağı gelmeden söküp almak lazım ki bir işe yarasın.Zor gibi görünse de imkansız değil amore.
Şimdi birşey söyleyeceğim ama içimden Fenalık geçtiği için değil, aslında için için hepiniz bu dediğime katılacaksınız gibi geliyor bana.
10 çocuk diyorsun ya gülüm, bu konuda devleti eleştireceğim, her çocuk için devlet yardımı alıyorlar, doğum parası da alınıyor.
Evet devlet bunu iyi niyetle yapıyor ama bazıları bunu geçim kapısı yaptı, kaç lira veriliyor bilmiyorum fakat daha birkaç gün önce Kaymakamlığa bir işim düştü, aman Allah'ım ana baba günüydü, sırf kadınlar vardı, çocuk ve doğum yardımı için.
Alsınlar helali hoş olsun fakat düşünsene 10 çocuk hepsi için para alınsa, ki o paraları çocuğuna harcayanda var, kahvede pişpirik oynayan kocasına götürüp verende var.
Diyeceksiniz ki garibanın aldığı paraya mı laf ediyorsun, aslaaa, dedim ya helali hoş olsun, o Yardımlar çocuklara harcanıyorsa ne mutlu bize, benim derdim yavrularına harcamayıp çatır çatır yiyenlere, o çocuklar yine sokakta birşeyler satma derdine düşüyor, günah.
Ki gördüm yani sosyal yardımlaşma kömür, erzak, kira yardımı, çocuk parası, doğum parası her imkanı tanıyor, sonra dönüp devlete kin güdüyorlarsa yazık.
Açık olmak lazım ama hangi siteye bakarsanız bakın dicle haber ajansı dışında bütün sitelerde el yapımı bomba olduğu yazıyor bu da çok manidarDegisik kaynaklara acik olmak lazim canm .
Aydinlattin icin sagol .
EvetKoalina bir ara hakikaten eşini yetim aylığı için boşama furyası vardı, galiba ihbar ediliyor artık.
Ve dediğin gibi okul çağına gelmeden alınması lazım bu yavrucakların, terör sempatizanı aileleri tespit ediyorlardır ila ki, alsınlar bebeleri
Acımasızca belki fakat terörist olmalarından bin kat iyidir.
Açık olmak lazım ama hangi siteye bakarsanız bakın dicle haber ajansı dışında bütün sitelerde el yapımı bomba olduğu yazıyor bu da çok manidar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?