- 5 Mayıs 2013
- 2.835
- 4.188
- 198
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Malesef gerçek,videosu var ama içiniz kaldırır mı bilmem çok kötüO zmn yalandir ya boyle bisey olsa ortalikta kaynardi . Neyse gene icimizi bozmayalim bekleyip gorelim.
Malesef gerçek,videosu var ama içiniz kaldırır mı bilmem çok kötü
Çok geçmiş olsun inşallah çocuk sağlığına kavuşur
Ama bunu askerlerin yaptığına inanmıyorum, askerimizi ve polisimizi karalama politikası bu.
Bugün asker ve polis kıyafeti satan dükkanlardan üniforma temin edip askermiş veya polismiş gibi gezmek çok kolay.
Haberlerde duymuyor muyuz polis üniformasıyla sahte polis kimliğiyle dolandırıcılık yapıldığını?
Bu pkk denen şeyin işidir, bak asker sizi öldürüyor, kurtuluş bizde demeleri için yapıyorlar
Askerimizi polisimizi karalamasınlar
Yasak dün kalktı ama zaten yasak varken de sokaktalardı.Cizre'de günlerdir sokağa çıkma yasağı varken bu insanların dışaarıda işi ne biri bana açıklasın.
O zaman kimse masumiyetten bahsetmesin. Kolay mı öyle can pahasına sokağa dökülmek?Yasak dün kalktı ama zaten yasak varken de sokaktalardı.
Gerçek olan başka da işte sonra ben faşist oluyorumO zaman kimse masumiyetten bahsetmesin. Kolay mı öyle can pahasına sokağa dökülmek?
O da ayrı bir komik. Doğu görmemiş insanların boş konuşması diyorum. 10 yaşında masum çocuk diye içi acıyor milletin, o 10 yaşındaki çocuk hafta sonu ağzını yüzünü kapatmış çete halinde karakol taşlıyor, lojman taşlıyor. Aman çok sevimliler gerçekten...Gerçek olan başka da işte sonra ben faşist oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?