Cizre'de özel harekatçıların bıraktığı bomba çocuğun elini kopardı!

Yalan olması olmamasından iyi tabi de bu görüntünün bir şekilde yaşanmadığı gerçeğini değiştirir mi?Rabbim sana sığındık.

Valla bizzat ordan yasayan birilerinden aldigim haberde evlerin catilarindaki su bidonlarini keskin nisanci polisler silahla patlatip milletin susuz kalmasini saglayip olmelerini bekliyorlarmis varsa tanidiginuz sorabilirsiniz. Yaziklar olsun soklar icerisindeyim, ne desem az kalir..
Tuylerim urperdi su haberi nerden gördüm ben ya..
Allahim yardim et, sen goruyosun..

Resmen kalbim sıkısıyor. Ulke ne hale geldi yarabbim.

bazı kaynaklar bombaatar mermisi diyorlar ama videoda bomba görünmüyor ama büyük birşey değil belli ki,hemen yan sokakta röportaj yapılırken bomba patlıyor lastik patlaması gibi pat diye bi ses sonra kamera bombanın olduğu yere dönünce çocuk görünüyor kucaklayıp götürmüşler hemen

Çok geçmiş olsun inşallah çocuk sağlığına kavuşur

Ama bunu askerlerin yaptığına inanmıyorum, askerimizi ve polisimizi karalama politikası bu.
Bugün asker ve polis kıyafeti satan dükkanlardan üniforma temin edip askermiş veya polismiş gibi gezmek çok kolay.
Haberlerde duymuyor muyuz polis üniformasıyla sahte polis kimliğiyle dolandırıcılık yapıldığını?
Bu pkk denen şeyin işidir, bak asker sizi öldürüyor, kurtuluş bizde demeleri için yapıyorlar

Askerimizi polisimizi karalamasınlar

Bir haber paylastim. Adamlar batidaki kurtlere dönün kurdistana diyorlar . Ee o hberle birlestrince karalama politakasi ortaya cikiyor .

Kentten ayrılan özel harekatçılar derken kimden bahsediyor? Kimsenin kentten ayrıldığı yok kimse dönmedi henüz dönmeleri de söz konusu değil. Polisin bıraktığı bombayla eli kopmadı el yapımı patlayıcının patlaması sonucu yaralandı bu çocuk. Hiçbir polis asker geride bomba bırakamaz her biri zimmetli. Zaten onların bombaları silahsız çalışmaz el yapımı bombaları yok onların evime de kaç kere getirdi eşim benim elim neden kopmadı. Karalama yapılsın da nasıl yapılırsa yapılsın. Yorumları okuyunca şok geçiriyorum bazen. Siz bu cizre halkını ne sanıyorsunuz kundaktaki masum bebek mi 80 bin keleş dağıtıldı orada, atılan roketin haddi hesabı yok, daha 2 gün önce zırhlı araç hazırladıkları mayına bastı çok şükür ki sadece yaralılar var. Pkk telsizden halk sokağa çıksın direnen olursa vurun diyor hala su bidonlarını keskin nişancılar patlattı susuzluktan ölecekler diyorsunuz. Suyla polisin ne alakası var belediye başkanı iç savaş çıkarana kadar halkın su sorununu gidersin hakkaride 3 günde bir 1 günlüğüne su gelirdi 3 sene önce hala da aynı.Neyse ya neye inanmak istiyorsanız ona inanın

Polisler ozel olarak birakmamistjr. Zaten kucuk bir patlama oluyor.
Bence pkknin yaptigi eyp lerden biri. Zaten barikatlar eger asker kontrolune gecerse diye kablolu duzeneklerle eypler yerlestirdiklerini de kendi gazetelerinde yazmışlar.

Oyle yada böyle malesef bu cocuk yaralandı. Cok korkunc bi görüntüydu

Ben neden haberlerde teröristlerin bıraktığı bombaların patladığını duydum? Özel harekatçıların bıraktığını kim söylüyor?

Ayrıca askerlerin ayrıldığı da yalan sanırım yasak kalktıktan sonra da çatışma olan bölgelerde dolaştıklarını izlemiştim.

Gerçek olan başka da işte sonra ben faşist oluyorum
O da ayrı bir komik. Doğu görmemiş insanların boş konuşması diyorum. 10 yaşında masum çocuk diye içi acıyor milletin, o 10 yaşındaki çocuk hafta sonu ağzını yüzünü kapatmış çete halinde karakol taşlıyor, lojman taşlıyor. Aman çok sevimliler gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…