Clearblue dijital gebelik testi yaptım ÇOOOK İLGİNÇ

BurcuMucizeiihtisam

bekle
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2009
561
3
Merhabalar kızlar benim yine clearblue testle ilgili bi sorum var.
Aranızda clearblue DİJİTAL testi kullandıktan sonra içini açıp kontrol eden varmı ben açtım muhteşem bi sistemi ve içinde kocamaaannn bir pilide var görseniz
HAYRET EDERSİNİZ.
asıl sorum içinde 2 bant ve her bantta 2 tane olmak üzere 4 tane line var bunları okuyan 4 minik penceresi var bu minik pencerelerden çizgileri algılıyo ve okuyup sonuca karar veriyo
not pregnant veya tabiki pregnant olarak.
ben açtım gördüğüm 1 kontrol çizgisi masmavi oluyo ya onun hemen yanında bir silik cizgi
ve diger bantta silik çizginin hemen karşısına denk gelen yerde aynen silik bi çizgi kontrol çizgisinin karşısına denk gelen yerde çizgi yok sadece.
Yani toplam 3 çizgi var biri mavi 2 si silik.sistemini anlayamadım bu dört cigi neye göre olusuyo hamile cıkıpta içini acan veya hamile cıkmayıpta içini acan varmı kiii.
Şimdi benim sonucum not pregnant bu haldeyken çizgiler.
Saolun ve lütfen cevap yazın ne bunun mantığı....

RESİM OLARAKTA KOYAYIMDA KAFANIZDA DAHA İYİ CANLANSINsırnaşık şey
Önce ilk bant iki çizgi var biri kontrol çizgisi yanındaki silik çizgiyi bilmiyorum.çizgilerin tamamı iki tane olsaydı hamilelik çizgisi derdim ama..
Buyruuuunnn buyrunnnnnnnnn


Veee
Diğer alttaki bant olarak bahsettiğim durumda bu
Testin içini actığımda aynen bu koydugum sekilde duruyolardı
Alttakindede silik bi cizgi var(o kalemle işaretlediğim yer) onun yanında çizgi yok hiç.
Kısaca toplam 3 çizgi.
Üstteki bant normal gebelik testlerindekine benziyo biri koyu çizgi kontrol için
digeri silik çizgi gebeliği gösteren ama o alttaki bant kafamı karıstırdı işte
o mu ölçüyo gebeligide nagatif cıktı benim..
Varmı içinizde akıl yürütebilicek olan
Ben düşün düşün bişey bulamadım


YORUMLARINIZI BEKLİYORUUUUM
MUTLAKA BENİM GİBİ İÇİNİ AÇIP BAKAN VEYA FİKRİ OLAN BİRİLERİ VARDIR LÜTFEN BUYRUNNN buyrunnnnnnnnn
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Güzelim ben clearblue dijitalin 2 cesitini kullandim.. Hem sadece pregnant/not pregnant yazani bide yaninda haftalik gebeligini yazanindan.. Sen sanirsam haftalik yazanindan aldin.. Evet hamile olmasan bile cizgiler cikiyor bunu sakin silik hamilelik gibi algilama yada henüc hcg 50mlu düzeni gelmemis diyede sanma. Ister istemez hamilelik bantinda iki serit hamile olsanda olmasanda cikiyor. Diger bantta sadece 1 tane var diyorsun, 2.cisi yok cünkü hamilelik haftasi olmadigi yani gebelik olmadigi icin canim. Ben clearblue´da adetime 4 gün kala ögrenmistim, ama 1½ hafta sonra düsük yasadim. 2 hafta adetim gelmedigi halde tekrar clearbule dijital, sadece pregnant yazanindan aldim not pregnant cikti icini actim bakti 2.cizgi silik bu dedigim gibi ne olursa olsun yine cikiyor yine cikiyor. Benim gecikmem kist yüzündenmis.
 
Bu arada mesajta attim sana.. Clearblue farkli oldugu icin tabii dijital oldugu icin iki serit cikiyor ve cikacakta . Not pregnant yazmadiysa icindeki silik cizgiye sakin aldanmayin, eger fabrikasini ararsaniz bile o ister istemez her halikarde cikacak diyorlar. Eger adetin geciktiyse bir kac gün sonra tekrar dene. Ama gercektende dijital clearblue bana göre hamilelik varsa hemen gösteriyor. Benimkini 4 gün kala göstermisti hayretler icinde bu yanlis olmalidir diye düsündüm ve icinde tipki senin gösterdigin gibi 2 serit duruyordur, ve bu ayda denedim not pregnant yazdi yine 2 serit vardi. Yani bosyere umutlanma canim bu cizgiye olsada olmasada cikiyor. Burdaki Silik cizgi diger hassas testler gibi hamiligi anlatmiyor.
 
Selam kizlar Ben en son 23subatta adet oldum ve sadece 9martta bir denememiz oldu esim dis ulkeye gitmek zorunda oldugundan bugun ucuz test yaptim hafif cizgi gordum bugun sabah digital clearblue test yaptim hamile degil yaziyodu erkenmi yaptim yoksa hamile degilmidirim lutfennnn yoruuuummmmmmmmmmm
 
bende clearblue aldim 5 gun var adetime yarin sabah denicem ama korkurum :KK43: diger 5 liralik testlerde bisiy cikmadi bekliyorum :KK43:
 
X