• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Clexane 0.4 ignemi unuttum :(

Biravucmutluluk

Annelik varlığına hergün şükretmektir ❤️
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2016
10.527
14.652
248
Lütfen fikri olan yardmci olsn.

Kan pıhtılaşmasından dolayı clexan 0.4 iğne ve coraspin kullanıyorum hamileliğini öğrendiğimden beri ve ilk defa ignemi unuttum normalde 12de vurmam gerekti ama bn 15:30da vurdum bir sorun olurmu bilgisi olan varmi?? :KK43: :KK43:

Çok teşekkür ederm bna aynı saatte vurmaya dikkat et deyince bn alarm kurdm 12ye hergun aynı zamn vuruyorum . Korktm baya . İnslh br sorun olmaz çok sagolun:KK68:

Aynen Allah a emanet umarm brsey olmaz 1 saat i bnada demişti ama 3 saat geciktirdm. Tek tesellim plt degerim zatn düsüktü yani pıhtılaşma en alt seviyedeydi . Göreceğiz cumartesi ne çok kalmadı bu kez çok korkuyorum herşeye hazırlıklı olarak gidicem böyle korku brde kalp atışlarıni duymak için gittigmde olmustu . Allahım korusun ...
Doktorum 1 saat referans araligi var demisti ama ben burda gun icindeki herhangi hir saatte yapiyprum diyenleri cok duydum. Korkma yavrum allaha emanetler

Aynen Allah a emanet umarm brsey olmaz 1 saat i bnada demişti ama 3 saat geciktirdm. Tek tesellim plt degerim zatn düsüktü yani pıhtılaşma en alt seviyedeydi . Göreceğiz cumartesi ne çok kalmadı bu kez çok korkuyorum herşeye hazırlıklı olarak gidicem böyle korku brde kalp atışlarıni duymak için gittigmde olmustu . Allahım korusun ...
Kuzum korkma korkma hayirlisiyla hersey yolundadir...

Ben bu defa daha iyiyim de iste ister istemez geriliyor insan bir parca.... diyorum ya:)

Anayim ben ana :)
Eşime en çok kullandığım kelime bu sanırım bu aralar anaym bn ana diyip duruyorum adama hc konusturmuyorum :KK66:

Herşey guzl çıkacak inslh bn inanıyorum senden yana

kirmizigitar kirmizigitar B Biravucmutluluk
Kızlar merhaba bende iğne kullanıyorum şuan ve benimle aynı durumda iğne kullanan arkdşların tecrübesine çok ihtycm var.iğneyi karnımdan vuruyordum 10 gün falan bacağıma geçtim bacaktan vuruyorum artık vurma konusunda çok sıkıntı yaşamıyorum da mesela bazı şeyler herkeste oluyor mu bir tek bende mi oluyor onu merkediyorum endişeleniyorum çünkü şöyle;
Benim mesela bugün vurduğum iğne kanadı normalde hiç kanamıyordu.
Yada vurduğum yerde 1 saat sonra baktığımda bir sertlik oluyor.O iğne vurmaktan mı yoksa iğne dağılmıyor mu endişe ediyorum mesela
Zaten bazı gün morarıyor bazen morarmıyor.
Yani birgün birgünü tuttmuyor kısaca kızlar.Tecrübelerinizi yazarsanız çok sevinirim ya böyle şeylerden bşy olmaz demi iğne etkisini gösterir yani

Kızlar merhaba bende iğne kullanıyorum şuan ve benimle aynı durumda iğne kullanan arkdşların tecrübesine çok ihtycm var.iğneyi karnımdan vuruyordum 10 gün falan bacağıma geçtim bacaktan vuruyorum artık vurma konusunda çok sıkıntı yaşamıyorum da mesela bazı şeyler herkeste oluyor mu bir tek bende mi oluyor onu merkediyorum endişeleniyorum çünkü şöyle;
Yada vurduğum yerde 1 saat sonra baktığımda bir sertlik oluyor.O iğne vurmaktan mı yoksa iğne dağılmıyor mu endişe ediyorum mesela
Yani birgün birgünü tuttmuyor kısaca kızlar.Tecrübelerinizi yazarsanız çok sevinirim ya böyle şeylerden bşy olmaz demi iğne etkisini gösterir yani

Öncelikle Allah kolaylık versin :) bacağa neden geçtin ki göbek dah rahat bnce bn hala göbekten vuruyorum tabi gerildi artk o yüzden gobegin yanlarindan vuruyorum . Şişlik kanama morarma oluyor malesef bacakta beze oluşması daha çok oluyo diyolar . Bide igneni yaparken bi damara denk gelmemesine dikkat et.

Öncelikle Allah kolaylık versin :) bacağa neden geçtin ki göbek dah rahat bnce bn hala göbekten vuruyorum tabi gerildi artk o yüzden gobegin yanlarindan vuruyorum . Şişlik kanama morarma oluyor malesef bacakta beze oluşması daha çok oluyo diyolar . Bide igneni yaparken bi damara denk gelmemesine dikkat et.
Benim bir kaç kez göbekte morarma olunca korktm bacağımdan daha cok yağ var daha rahat vururum dedim ondan birde sen karnından iğneyi 90 derecemi vuruyorsun 45 derece yan mı canım ?

Benim bir kaç kez göbekte morarma olunca korktm bacağımdan daha cok yağ var daha rahat vururum dedim ondan birde sen karnından iğneyi 90 derecemi vuruyorsun 45 derece yan mı canım ?
:)))) Derece bilmiyorum da doktor tam dik vur demişti bn öyle yapıyorum:)) ya aslında nerende rahat ediyorsan orası iyi Bn bacaktan yapamazdm herlde ;)

:)))) Derece bilmiyorum da doktor tam dik vur demişti bn öyle yapıyorum:)) ya aslında nerende rahat ediyorsan orası iyi Bn bacaktan yapamazdm herlde :KK66:
Bende göbekten bebeğin kesesine gelcek gibi his geliyor tabi mümkün değildir de :) senin az kalmış canım valla iyisin :) Allah sağlıkla kucağına versin inşallah bizim yol uzun :)

Back
X