clexane ne zaman kesiliyor ?

gul_koc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
856
21
118
İstanbul
Kızlar merhabalar. Ben şükürler olsun gebeliğimin 29. Haftasına kadar geldim. Gebeliğimin basından beri clexane kullanıyorum.
Önümüzdeki hafta Dr a gidecem ama merak ediyorum clexane i keser mı Dr um?
Bazı gebeliklerde 28 bazılarında 32 haftalarda kesiliyor.
Artık iğneyi yapacak yerim kalmadı cok sıkıldım insallah haftaya keser :(

canım bende clexan oluyorum gebeliğn başından beri ama doktorum doğumdan sonrada bir süre devam edeceğini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam, birde coraspin kullanıyorum onu da 34. hafta demişti galiba hap iğneden daha etkiliymiş galiba bebişlerimiz iyi olsunda ben ölene kadar olmaya razıyım

Oyle Canim zaten bu kdr sıkıntıya da bebeğimiz icin katlanıyoruz. Ama İnan cok Canim yaniyo artık yapamıyorum bile.
Sendeki pihtilasma sorunu hangisi bilmiyorum ama benimki MTHFR heterizigot yani daha basit bir durum. O yüzden doğumdan önce kesileceğini söyledi Dr um ama ne zaman bilmiyorum.
Bnm gebeliğimde kanamalar olduğu icin coraspini cok erken kestim simdi sdc clexane kullanıyorum

sağlıklı şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah. bende clexane kullanıyorum son 10 gündür iğneyi vurduğum yerlerde nohut büyüklüğünde bezeler oluşmaya başladı ve geçmek bilmiyor ayrıca ağrıda yapıyor. bunları nasıl engellerim bilemiyorum.

Kaçıncı haftandasin ve nerene yapıyorsun ? Ben önce göbeğine başladım karnım sertleşme yapamamaya başladım. Sonra bacaklarıma gectim bende de oyle nohut gibi sisilikler olustu. Sanırım bacaklarım da kabul etmemeye başladı :)
Simdi kardesim kuma yapiyo daha rahatım. Hic şiştik olmuyo.
Sürekli aynı yere yapmayın bir de yaparken etinizi parmaklariniz arasına sikistirarak yapın

henüz 8. haftadayız göbek ve kollara yapıyorum ben ama göbeğimdede kollarımdada o bezelerden oluştu bile. bacağıma iğne yapınca çok daha fazla acıyor ve yerlerinde kalıcı damarlanmalar oluyor. sol kolumdaki bezeleri oynarken patlatmıştım yerleri morardı iğne yapmaya korkuyorum oralara. bacaktan tam olarak nereye yapıyorsunuz bu gidişle bende mecbur kalıcam bacaktan yapmaya galiba.

Ben hamileliğim boyunca kullandım,4000 olanı.doktorum hamılelık sonrası 1 hafta daha kullanmamın gereklı olabılecegını soylemıstı ama kızım 36 hafta 4 gunluk dogdu ve bız kestık.Su an kızım 1 yasında ve saglıklı,ben de oyle sukurler olsun,coraspın de kullandım bı muddet,hastaneye yattıgımda bıraktırdılar ama claxen e devam etmıstım...bebegınız saglıkla dogar ınsallah ve sıze de tabii bebişinizle uzun ve saglıklı bır omur dılerım.

Cok tesekkur ederim Allah razı olsun, bana doktorum doğumdan sonra kullanacaksın galan demedi, haftaya net öğreneyim bari :)

Anonaki 8 hafta cok eken böyle sıkıntıların olması icin ben 20 haftadan sonra yasamaya başladım sıkıntıları. Acaba cok mü hızlı yapıyorsunuz? Mümkün olduğunca yavaş verin ilacı. Bacağımın yan tarafına yapıyorum.
İğneyi cok kibar sekilde degil tek seferde batırın, ama ilacı yavaş verin.

iğneği kola yaparken omuz başından 4 parmak aşağıya yapın.şişlik olmuyor.bende kullanıyorum.bacaklarım şişti.şimdi kollarıma yapıyorum.uzunca bir süre oldu.kolumda herhangi şişlik olmadı.birdefa morardı.eşim kolumu tutuyor bende iğneği batırıp ilacı veriyorum.

Merhaba ...
ben clexane 0,4 kullanıyorum yaklaşık 5 haftalıkken başladık
her gün bir tane clexane bir tanede coraspirin
36+0 haftada coraspirini kesti doktor
bugünde doğuma 9 gün kala 37+2 hafta clexane iğneyi bıraktırdı doktor..
38+4 gün olduğunda sezeryan olacak
doğuma 9 gün kaldı...

Merhaba ...
ben clexane 0,4 kullanıyorum yaklaşık 5 haftalıkken başladık
her gün bir tane clexane bir tanede coraspirin
36+0 haftada coraspirini kesti doktor
bugünde doğuma 9 gün kala 37+2 hafta clexane iğneyi bıraktırdı doktor..
38+4 gün olduğunda sezeryan olacak
doğuma 9 gün kaldı...

Kizlar baya olmus siz buraya yazali ama
Belki gorup cvp verirsiniz bana bende suan 18 haftalik hamileyim gobegim cikmaya basladi ve artik karnima batmiyo igne cok zorlaniyorum kacinci haftadan sonra kola yada bacaga yapmaya basladiniz:(

Kizlar baya olmus siz buraya yazali ama
Belki gorup cvp verirsiniz bana bende suan 18 haftalik hamileyim gobegim cikmaya basladi ve artik karnima batmiyo igne cok zorlaniyorum kacinci haftadan sonra kola yada bacaga yapmaya basladiniz:(

Back
X