Olur inşallah biraz daha sabredelim bakalım ben çakşırdan fayda görürsem buraya yazarımBende ayni sekilde psikoloji bozuluyor gercekten en son pko vR dedi doktor ama adetim duzenli kilom normal anlamadım hic
Insallah bilgilendirelim iyi olur birbirimiziOlur inşallah biraz daha sabredelim bakalım ben çakşırdan fayda görürsem buraya yazarım
Merhaba ben bu ay düzenli kullandım adetlerim çok düzenli 28 günde olurum ve şuan 6 nisanda olmamKızlar merhaba, bu ay clife kullandım normalde 25 günde bir adet olurken bu ay 30. gün hala olmadım ve olcak gibi de hissetmiyorum.Normal ve erken gebelik testlerinden yaptım hepsi negatif.Clife kullanıp adeti geciken var mı?Normalde çikolata kistim var.
Aynen ben 3 tane fln test yaptım sonuncusunu bugün yaptım hamile değilim.Hatta ovulasyon testi bile yaptım yumurtlama mı devam ediyor diye çok silik çizgi çıktı ama o yumurtlama olmadığında da öyle çıkıyor.Clife a sordum yumurtlama tarihinizi geciktirebilir dedi.Birkaç güne sökülür inşallah, olamadıkca da stres oluyorum.Merhaba ben bu ay düzenli kullandım adetlerim çok düzenli 28 günde olurum ve şuan 6 nisanda olmam
gerekiyordu halen olmadım göğüslerinde ağrı var bugün test yaptım negatif
Evet olmadıkça 8nsan korkuyor hormonlarımı bozdu diye çünkü eşimde de bende de hiç bir sorun yok 1.5 yıldır istiyoruz hamile kalamadım böyle dengemin bozulması korkuttu beniAynen ben 3 tane fln test yaptım sonuncusunu bugün yaptım hamile değilim.Hatta ovulasyon testi bile yaptım yumurtlama mı devam ediyor diye çok silik çizgi çıktı ama o yumurtlama olmadığında da öyle çıkıyor.Clife a sordum yumurtlama tarihinizi geciktirebilir dedi.Birkaç güne sökülür inşallah, olamadıkca da stres oluyorum.
Kızlar o macun geciktiriyor adeti çünkü yumurtlamayı geciktiriyor ben bi kavanoz yedim 3 ay düzelmedi adetim daha yeni bu ay düzene giriyo çakşır kökü suyu içtim belki o düzeltmiştir bu ay. Ben normalde 14-15 te yumurtlama görüyordum macun kullanınca 22. Günde anca yumurtlama gördüm bana hiç yaramadı macunKızlar merhaba, bu ay clife kullandım normalde 25 günde bir adet olurken bu ay 30. gün hala olmadım ve olcak gibi de hissetmiyorum.Normal ve erken gebelik testlerinden yaptım hepsi negatif.Clife kullanıp adeti geciken var mı?Normalde çikolata kistim var.
Korkma canım geçiyo bi kaç ay sonra bende de olduEvet olmadıkça 8nsan korkuyor hormonlarımı bozdu diye çünkü eşimde de bende de hiç bir sorun yok 1.5 yıldır istiyoruz hamile kalamadım böyle dengemin bozulması korkuttu beni
Herkes hamile kalır bizim adetler kendinden geçiyor şans işteKızlar o macun geciktiriyor adeti çünkü yumurtlamayı geciktiriyor ben bi kavanoz yedim 3 ay düzelmedi adetim daha yeni bu ay düzene giriyo çakşır kökü suyu içtim belki o düzeltmiştir bu ay. Ben normalde 14-15 te yumurtlama görüyordum macun kullanınca 22. Günde anca yumurtlama gördüm bana hiç yaramadı macun
Gebelik için mi kullanmıştınKorkma canım geçiyo bi kaç ay sonra bende de oldu
Ben 2 ay kullandım 2 ay ara verdim hamile kaldım hamileyim şuanKızlar clife kullanıp hamile kalan var mı ?
Evet gebelik için kullandım ama gebe kalamadım sadece bi kutu aldım ama ben hamile kalan da çok insan varmışGebelik için mi kullanmıştın
Evet çok var inşallah en kısa zamanda bize de nasip olurEvet gebelik için kullandım ama gebe kalamadım sadece bi kutu aldım ama ben hamile kalan da çok insan varmış
İnşallah canım ben bu ay farklı bir kür deniyorum bakalım inşallah olur. Olursa burdan yazarımEvet çok var inşallah en kısa zamanda bize de nasip olur
Test yaptınız mıKIlar bende bu ay kullandim clife dun adet gunumdu olmadim gecen haftadan beri mide bulantim var 2haftadir bacak agrisi kasik batmasi var hersey devam ediyor ama ne gelen var ne giden
Merhaba endişelenmeyin aynısı benim başıma geldi benımde cıkolata kıstim var yani şöyle ilk kullandıgım ay normalde 25-26 gün döngüm o ay 30. Günde adet gördüm hatta cok endıselendım hamılemıyım 3 kere test hattabiri erken gebelık testı yapmama sebep oldu ve ılk denememmizdi cok ğ üzülmüştüm adet olunca gecmıs olsun negatif ise adet olma olasılıgınız yüksek cıkolata kıstınızın buyuklugu ne kadardı?Kızlar merhaba, bu ay clife kullandım normalde 25 günde bir adet olurken bu ay 30. gün hala olmadım ve olcak gibi de hissetmiyorum.Normal ve erken gebelik testlerinden yaptım hepsi negatif.Clife kullanıp adeti geciken var mı?Normalde çikolata kistim var.
Yok canim yapmadim negatuf cikar diyeTest yaptınız mı
Canim nasil sence batim 9uydu olmadinTest yaptınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?