Merhaba Ferke ve Rüyamsın çok sağolun hanımlar paylaşımlarınız için evet doktorumun beni anlayabilmesi çok önemli sizleri bilmiyorum ama tüp bebek tedavisinde psikolojik olarak çok yoğun yaşıyorum duyguları ve bu yüzden doktor çok öenmli başarı oranı yüksek dediniz tabi nasipte olması lazım ilk dememizde istanbulda fertijinde yaptırdık tanınmış ünlü ve başarı oranıda yüksek olan bir merkez ama nasip olmadı peki hanımlar fiyatı nedir ben 1 kez denedim eşimin ssigortası var faydalanma söz konusumu clinart için soruyorum ve ayrıca ktü nün tüp bebek tedavisinide ayrıca soruyorum hanımlar bilginiz var ise yorumlarınızı bekliyorum ben rizede yaşıyorum ve bir daha istanbula gitmeyi düşünmüyorum nasip kısmet oursa trabzonda düşünüyoruz önümüzdeki hafta trabzondayız hakkımızda hayırlısı hanımlar ...
ben yeni üyeyim ve bende senin gibi clinart 'a gitmeyi planlıyorum yarın randevu aldım hayırlısı. Sen gittinmi memnunmusun? Fikirlerini paylaşırsan sevinirim
rüyamsın ben en son histeroskopi yaptırdım bi problem çıkmadı şükürler olsun.haftaya gitmeyi düşünüyorum dr ama genetik araştırma istiycem transfer öncesi ama dr ne der bilmiyorum ama ben istiycem herşeyi yaptırmak istiyorum takdir tabiki allahın ama elimizden geleni yapmak gerekiyo.clinartta hiö kromozom analizi yaptıran var mı sen naptın rüyamsın tedaviyi
bende clinart'a ilk tüp bebek denemesi yapıldı.tedaviye başladım tsh'ım 5,30 çıkmıştı.durumu dr beye söyledim .bir şey olmaz dedi.sonuç mu tabiki negative... (sonuç + olunca ekip başarısı,- olunca allahın taktiri :))... Gitmeyi düşünenler bence bir daha düşünün.
mrb pamuk
kararsız olmanı çok iyi anlıyorum ben clinartta 1defa denedim şimdi donmuşlar va-r tekrar deniyecegim safak hoca mükennel bi dr çok kibar çok insancıl haftaya bende kontrole gidicem
clinartta karar kıldık çünkü orda ileri teknikler var ktüde yok biz rapor almak istediğimizi söyledik hemşire ile konuştuk alabilirsiniz ama sorun bazen uzamalar sorun çıkabiliyormuş çünkü ktü hastenesi kendi hastanesinde olmasından yana bana hemşirenin söylediği buydu rapor çıkaran varmı neler gerekiyor
selam kızlar bende clinartta yaptırıcam tüp bebeği bana yardımcı olun ne olur.olumlu sonuç alan varmı? morale ihitiyacım var
selam kızlar bende clinartta yaptırıcam tüp bebeği bana yardımcı olun ne olur.olumlu sonuç alan varmı? morale ihitiyacım var
- bende clinart ta tüp bebeğe başladım. yakında yumurta toplanacak.Ankara da 2 büyük tüp bebek merkeziyle ön görüşmemiz oldu fakat Ankara da tanıdıkların yanında 20 gün kadar kalacaktık. bu stresli zamanımızda bir de o tanıdıkların yanında rahat edeceğimizden dolayı ve Ankara da ulaşımın zor olmasından dolayı clinart ta karar kıldık. rize den trabzon a gidip geliyoruz evimde daha rahat olacağımı düşündüm.clinartta çocuk sahibi olan tanıdıklar var. şafak hoca tek emriyo transferi yapıyor buna rağmen başarılarını %45 olduğunu söyledi.100 kişiden 45 i hamile kalıyor anlaşılan. fiyat diğer büyük merkezlere göre 1000-2000 tl daha uygun. ilk kez tüp bebek denemesi yapıyoruz. clinartın olumsuz tarafları elbette var.4 gündür eşimin spermioğram testinin sonucunu çıkartamadılar.şafak hoca 2 dakka muayene ediyor dosyanıza birşeyler yazıyor ondan sonra hemşireyle muhatapsınız o size yapmanız gerekenleri anlatıyor.üçret söylerken 300 tl gebelik aşısı parasını istediler şimdide hoca uygun görürse gebelik aşısı olacak diyorlar gibi benim gördüğüm olumsuzluklar var. kısaca eğer uzaklarda rahat ede bileceğiniz bir yer yoksa (Ankara nın kışını da düşünün).fiyat biraz daha uygun olsun diyorsanız boşa geçecek zamanım yok diyorsanız bence clinart a gidilir. tüp bebek tedaviside % 90 aşılamaya benziyor aynı hap ve iğne sadece doz artıyor.tek fark yumurta toplaması ve laboratuvar ortamında döllenmesi.transfer bile aynı.
- HERKESE HAYIRLI POZİTİF SONUÇLAR VERSİN ALLAHIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?