Tüp Bebek Merkezleri Clinart Tüp Bebek Merkezi Dr. Safak Hatirnaz hakkinda görüsleriniz

arkadaşlar neler yapıyosunuz bu aralar sayfa çok sessiz kaldı tedaviye başlayacak olan tedavide olan yok mu ben ocakta başlıyycam tekrar donmuşlarla .ocakta başlıyacak olan var mı araanızda 2013 inşallh uğurlu gelir.bişey daha sorcam histeroskopiden hemen sonra kendiliğinden gebe kalma ihtimali yada gebe kalan var mı duy
dunuz mu acaba.kızlar birbirimize yazalım burdan....kib

Canim histereskopiden hemen sonra evet duydumgebe kalan..nasil gidiyor tedavin..oncesinde ilac vs kullaniyormusun canimm

Canim histereskopiden hemen sonra evet duydumgebe kalan..nasil gidiyor tedavin..oncesinde ilac vs kullaniyormusun canimm

sağol canım inşllh bizimde olur.ilaç sadece folik asit verdi ama içmekten sıkıldım onuda pek kullandığım söylenemz. ocak adetinde gidicem o zaman vericekler ilaç.inşallh canım bu ay kalırım kendiliğinden o pek umudum yok ama :))sen ne aşamadaın

İnsallah dogal yoldan kalirsin canim...histereskopi icin nekadar ucret odedin?

Canimbenim esimin su ara cok yogun isleri insallah subat gibi bir aksilik olmaz ise ozel karadeniz hasan tahsin sanisogluyu dusunuyorum..ama nasip tabikide....insallah kendiliginden gelirken bebislerde ugrasmayiz daha fazla....

Arkadaşlar içinizde eşi azospermi olup da clinartta tedavi olan ve hamile kalan kimse var mı

Alev canim merhaba...illaki vardir clinarta kalan...benim esimde cok az cikis var benim denemlerimde olmadi orada ama..sonucta safak hoca tese yapiyor...mutlaka vardir olmlu sonuc alan...sen daha once nerede denedin vanim

bnm de 4 dondurulmuş var acaba cözdükten sonra tekrar dondurmak ıstesem bı daha ucret ödenıyomu aralıkta yaptık ılk tup bebekj şunatta bıdaha yaptırmak ıstıyo dondurulmuşlarla

bnm de 4 dondurulmuş var acaba cözdükten sonra tekrar dondurmak ıstesem bı daha ucret ödenıyomu aralıkta yaptık ılk tup bebekj şunatta bıdaha yaptırmak ıstıyo dondurulmuşlarla

geçmiş olsun canım hayırlısı olsun.çüzündüktn sonra nasıl oluyor donduruluyor mu yada ücret alınıyormu bilmiyorum senin problemin neydi.gebelik aşısı yapıldımı sana.bana 1 tane yapıldı birde transfer zamanı yapılacak şimdi adetimi bekliyorum adet gelinde transfer tedavisine başlıycaminşallh ocakta transfer yapılacak 2013 bizlere uğurlu gelir umuarım.inşallh ocakta benim subatta senin yüzün güler hayırlıysa tabi rabbim her isteyene inşallh ...bu arada ben bide histeroskopi yaptırım bu ay

Canim oncelikle tekrar dondurmaassin..cozulen embriyo tekrar dondurulmaz...

Sen sanirim farabide yaptirdin..farabide cavit kartmiydi drun ve memnun kaldinmi..benimde yakin bir aakadasim farabiye gitmek istiyor..ama bir bilgisi yok...dr suleyman icin kotu diyorlar ama abit bey daha ilimli diyorlar..sen memnun kaldinmi canin

evet farabıde tedavı oldum.bni ilk cavit bey muane etti daha sonra tup bebek merkezıne gönderdıler ordada kım olursa o gun o muane edıyor.süleymen beyın özel muanesı var orda muane etmıyo oda 250 tl hwer defasında ucretı alıyor.hastanede sadece transfer gıbı şişlemlerı yapıyormuş hastaları öle söyledı.ordakı dr gelınce acıkcası rabbım ol derse olur. dr sadece hemşirelerle muatap oluyor sana birşey anlatmıyorlar.bn cavıt beyıde mesut beyıde sevdım.işlerını ıyı yapıyorlar ama senı yeterınce bılgılendırmıyorlar ekıp ıyı hemşirelerden ulku genelde bnmle ılgılendı memnun kaldım.ama diğer arkadaşlarda ıyi. ben sadece yeterınce bılgı verılmedığinden şikayetçıyım bn soruyordum soru öle cevap verıyorlardı .

bnm eşimde sorun var şekıl ve hareketınde sorun var .bndede sol kanal tıkalı ve sağda 2cm lık ksıt endrometrım var. bu şekılde 2 aşılama sonrasında 1 tup yaptırdım olmadı.bnde acaba kıst tedavısı olmalımıydı yada kanal açılmalımıydı dıye düşünüyorum ondan mı tutmadı dıyorum.(laporoskopi) ne yapmalıyım çok kararsız kaldım. bu şekılde olup hamıle olna var mı acaba

Alev canim merhaba...illaki vardir clinarta kalan...benim esimde cok az cikis var benim denemlerimde olmadi orada ama..sonucta safak hoca tese yapiyor...mutlaka vardir olmlu sonuc alan...sen daha once nerede denedin vanim

benim eşim bir kere M.TESE oldu ankarada Kaan Aydos isimli bir doktorda ,sperm bulunamadı şimdi ilaç tedavisi alıyor, ktü de rasin hoca takip ediyor bakalım, şehir dışına gitmek moldukça zor oluyor, eşimde ben de çalıştığımız için izin sıkıntımız oluyor, clinarta hiç gitmedim , bir arkadaşım gitmişti pek memnun kalmamış , insan çok karasız kalıyor ya

Canim kaan aydos beniesiminde doktoruydu..biz biraktik kaan hocada taiyo..rasihocayi evet bende duydum ama gitmedim hic...clinartta iki kez denedim maleaef negatif aldi..ama safak hoca gordugum en insancil doktordur...cok nazik ve cok saygilidi..lzaten trabzonda alternatif vakiki..farabi malum en beteri,doktolar yuzune bakmior...ozel karadeniz icinde iyi diyorlar.hasan tasin sanisogluna muayene olmaya gidecegim ozel karadenize...Rabbim ol desinnnn insallah ...RAbbim kimsenin kucagii bos birakmasn

arkadaşlar neler yapıyosunuz hangi aşamalardasınız

Kızlar merhaba,
ben Trabzon merkezde oturuyorum. Benim eşimde sorun. Sperm hareketsizliği var ve de morfoloji %0 ne yazıkki. Morfolojinin düzelmesi çok zor duyduğuma göre. Bu yüzden döllenme olmuyor olsa da düşükle sonuçlanabiliyor. Ben şimdiye kadar 3 aşılama 1 tane de tüp bebek yaptırdım. 3. aşılamam tutmuştu ama betaHCG değerim yükselmedi ve de bebek tutunamadı. Yine de hamile kalbilmek çok güzel bir duyguymuş. Bu bize umut oldu bir nevi. Tüp bebek denemem de başarısız oldu. Ama 7 tane dondurulmuş embriyo var. Önümüzdeki ay şubat sonu gibi tekrar gideceğim. Dondurulmuşlar kullanılacak bu sefer. Ama çözüldüklerinde nasıl olacaklar bilmiyorum. Aranızda bu şekilde hamile kalan var mı acaba??? Ben bu arada bunların hepsini de Özel Karadenizde yaptırdım. Doktorum da Hasan Tahsin Sanisoğlu. Kendisinden çok ama çok memnunum. İnsanı rahatlatan bir yapısı var. Her muayene sonrasında içim ferahlamış çıkıyorum odasından. Ama 2. tüp bebek de tutmazsa başka kliniklere gitmeyi düşünüyorum. Clinart ya da Ankara...

canim bizdede morfoloji sifir..ben iki denememide safak hocada yaptim ama olmadi iste nasip..hasan hocanin methini cok duydum..ve bu sfere ona gitmeyi dusunuyorum....trabzonda zaten 3 merkez var..farabide ilgi alaka sifir..hakaret had safada....clinartta safak hoca cok iyidir..ve ozel karadeniz...insallah Rabbim kucaklarimizi doldursun bir an once

Doktorlar kadar embriyologlar ve de laboratuvar da çok önemli. özellikle de erkek infertiletisinde diye düşünüyorum.eğer yumurtlamanda bir sorun yoksa her doktor kadından sağlılklı yumurta toplayabilir. asıl mesele sperm seçimi ve de laboratuvar ortamı. clinartın laboratuvarı nasıl biliyor musun? bir de siz dna fragmantasyon testi yaptırdınız mı? bizim %28 çıktı. clinarta göre sağlıklı ve de normal. ama ben bu sonucu Kaan Aydos hocaya gönderdim. sınırda dedi ve de antibiyotik tedavisine başlaması lazımış eşimin. ben şu an da Trabzon dışındayım ama gelince Şafak hocaya danışmak istiyorum...

canim cokk haklisin bende ayni seyi sana sorcakatim..ozel karadenizin sence lab. ve embriyoglari nasil?

bizde sorun erkek infertilitesi..evet esim dna fragmantasyon testi yapti ve sizinle ayni cikti...safak hoca normal dedi..kaan hocada esim 1 yil tedavi gordu ama sonuc alamadik biz...kaan hoca direk genarta yonlendirdi vs vs. acikcasi guvenimi sarstigi icin kaan hoca tedaviyi kestik 1 yildan sonra biz..clinarttan pozitif alan yuzlerce kisi var..ama lab .nin bana yetmedigini dusunuyorum..cunku 1. kalite embriyo elde edilemedi ve 5. gune gidilemed..tek sorun erkek infertilitesi oldugu halde..imsi ile denendi o ilkinden daha kotu embriyo olusturdu bende.. ama bu bende olan birsey..sonucta bir cok kisi pozitfi aldi hakkini yiyemem..safak hocayida cok seviyorum..bu nasip kismet..denemek lazim herkeste ayni sonuc vermiyor..benim rahat ettigim tek doktordur kendisi..

nette uzun yillardan sonra oze karadenizde evlat sahibi olan bir cok kisiy gordum//8 yil 13 yil seneden sonra ve doktorlari hasan tahsin bey ..bana cok ovduler doktorlari..ama ozel karadenizin lab. nasil bilmiyorum hic...bu arada il disinda illa denerim diyorsaan bahceci mustafa bahceciye git derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…