canim rapor cikarirken zorladilari seni peki? ozellikle dr suleyman guven sorun cikardimi? birde hangi testleri istediler senden
cemile sen bugün görüsecektin dimi safak beyle. görüstün mü. bence safak bey negatif olan sonuclarla ertesi gün yada o gün icinde görüsmüyor. aynisini banada demislerdide . neler dedi sana görüsmende..
umudumsun......icimiz cok aciyor dimi hepimizinde, haklisn benimde öyle bir ben kaldim.. olmayanlar vardi onlarinda tüple normalle derken oldubelki sira bizdedir... birak trabzonu..gel istanbula gidelim
raporda smear ekg röntgen birsürü kan testi istiyolar ben hepsini yaptırdım ama konseye girmedi daha süleyman beyle hiç karşılaşmadım daha belki bu aşamadan sonra pzt gidicem tekrar sonucu yazarım buraya bir anönce sende başla istersen işlemlere hepimiz için hayırlısı olsun
Arkadaşlar Karadenizde başarı zor Dediğinz gibi Ya Ankara YA Da İstanbul Başka Zor.
veee raporum onaylandı hastedeye gidip almak kaldı....inşallah bundan sonraki aşamada mutlu son ile sonuçlanır hepimiz dilieği inşlh olur arkadaşlar
amin canim insallah..canim senind aha once tup dnemen varmi? sizde sorun erkek infertilitesiydi sanirim degilmi?
farabiden histereskopi ve laparoskopi yaptirmak gerekiyormu rapor icin? sen farabide hangi doktorla gorustun rapor icin? seni hangi doktor muayene etti? benimde rapor hakkim var ama suleyman guven le hic yuzyuze gelmek istemiyorum asiri ters bir doktor? birde farabide disarda tedavi olacaklara daha zor rapor veriyorlar diye duydum..sana orda tedavi olman icin doktorlar oneri yaptimi?
merhaba arkadaşlar bende clinatta gitmeyi düşünüyorum dün rapor almayı başlattım ktü de ne zaman sonuç alırım bşlmşyorum raporlu yaptıran var mı aranızda inşallah hepimizde bebişlerimize kavuşuruz
ben aldım fakülteden yaptırdım clinartta uyguna geldi raporunu takip et sen peşinde dur bana arayıp haber verecez dediler ne aradılar ne bişe ben aradım sonra .çıkmış raporunuz rapor çıktıkdan 15 gün içinde ilaçlarını alman gerekiyo 15 gün geçtimi işe yaramıyo benim 2 gün kalmıştı süreye hemen alıp clinartta yazdırdım ilaçlarımı
aldım canım teslim ettim ama ilaçlarımı pzt alıcam.sen şuanda tedavi görüyüomuzun hangi aşamadasın
ben şu anda ara vermiş durumdayım canım mayıs 10 da düşük oldu ya dinlendireyim vücüdumu gidicem tekrar allah nasip ederse
cabim cevaplarim icin cok sagol..sfak bey 2 basarisiz denemeden sonra bana pgt onerdi. size pgt yaptimi?
hayır canım önermedi blastokist transferi önerdi ve öyle oldu
belki bu sefer önerir ben kendimde söylicem zaten raporlu hasta olduğumuz için önermemiş olabilir mi acaba
acikcasi onermemsine cokk sasirdim..ben orada 2 negatif yaptim ve 2 negatiften sonra yapilmasi en dogru sey pgt tir demisti bana..ve bana blast transfer yapmadi hic ve onermedide..sans hemen hemen ayndiir demisti..ben de blast cok istiyodum..3. gune 4-5 embriyo gidiyodu en azindan transfer edilenin disindaki keske gitseydi 5. gune en azindan denenseydi ama malesef imha edildi..senin dondurulmusun varmi canim..benim 2 denemedede malesef yok..kalanlar imha edildi..donurulmaya uygun degil dendi..iste insan 2 kere negatif aldigi yerede pek sicak bakmiyor daha..ama bu demek degilki sfak bey kotu doktor..ben cok severim ve en rahat ettigim doktordur..insan olarakta cok severim..ama malesef bana orada pozitif alamk nasip olmadi..sen trabzondami oturuyosun canim?
doğru söylüyosun aslında ben istanbul tüp bebek merkezinde 3 defa yaptırdım doktorumdan memnundum ama 3 negatif beni etkiledi
clinartta 15 yumurta toplandı 9 u döllendi blastokist olduğu için son 2 embriyo 5 güne gidebildi 2 transfer edildi 1 i tuttu rizede oturuyorum canım bu işler nasip işi
sende ne sorun vardı canım inşallah bi dahaki denememizde hamile kalırız rabbim yüzümüzü güldürür inşallah clinarttın başarı oranı baya yüksek sorduğum herkes hamile kalmış beni o çok etkiledi benimde ilk denememde hamile kalmam baya umutlandırdı beni 3 ay içinde gidecem tekrar allah nasip ederse bakalım bu sefer ne yapacak blastokist aslında iyi bi yöntem bana istanbuldaki dr bundan sonra blast yapıcam demişti şafak bey pgt yi ne kadara yapıyo haberin var mı allahım gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?