Tüp Bebek Merkezleri Clinart Tüp Bebek Merkezi Dr. Safak Hatirnaz hakkinda görüsleriniz

canim rapor cikarirken zorladilari seni peki? ozellikle dr suleyman guven sorun cikardimi? birde hangi testleri istediler senden

raporda smear ekg röntgen birsürü kan testi istiyolar ben hepsini yaptırdım ama konseye girmedi daha süleyman beyle hiç karşılaşmadım daha belki bu aşamadan sonra pzt gidicem tekrar sonucu yazarım buraya bir anönce sende başla istersen işlemlere hepimiz için hayırlısı olsun

canimm sen karar verdinmi merkeze ?su anda bir arkadasim gurganda biride bahceceide baslayacak..insallah pozitif olur ve bizede umut olurlar..ah canim benim ahh nasil yaniyor icim bir bilsennnn

canim benim rahim filmi histereskopi yapilmadi yaniii....ay iyi o zaman ya....esim suan yurt disinda gelsin bende basvuracam rapor icin..insallah kisa zamanda halledebilirim bende..sen hangi doktor ile gorustun peki orada?

veee raporum onaylandı hastedeye gidip almak kaldı....inşallah bundan sonraki aşamada mutlu son ile sonuçlanır hepimiz dilieği inşlh olur arkadaşlar

veee raporum onaylandı hastedeye gidip almak kaldı....inşallah bundan sonraki aşamada mutlu son ile sonuçlanır hepimiz dilieği inşlh olur arkadaşlar

amin canim insallah..canim senind aha once tup dnemen varmi? sizde sorun erkek infertilitesiydi sanirim degilmi?

farabiden histereskopi ve laparoskopi yaptirmak gerekiyormu rapor icin? sen farabide hangi doktorla gorustun rapor icin? seni hangi doktor muayene etti? benimde rapor hakkim var ama suleyman guven le hic yuzyuze gelmek istemiyorum asiri ters bir doktor? birde farabide disarda tedavi olacaklara daha zor rapor veriyorlar diye duydum..sana orda tedavi olman icin doktorlar oneri yaptimi?

daha önceden çekilen hsg vardı onu kabul ettiler filiz hanım muayene etti süleyman beyi hiç görmedim.dışarda yapıtıcam yada farabide yaptırıcam demedim hiç şimdilik rapor çıkartmayı düşünüyorum dedim.inşllh seninde zor olmaz biran önce rapora başvur derim bu mübaerek ayda yüzlerimiz ülsün hepümüzünde inallh

3 tüp bebek denemem istanbul tüp bebek merkezinde idi tutmadı hiç

4 denemem clinart şafak beyde oldu tuttu 8 haftalıkken düştü erkek infertilitesi sorunumuz blastosist yaptı bu sefer ama

5 denememde allahım nasip ederse yine şafak beyde düşünüyorum memnun kaldım çünkü oldu yani

trabzon fakülteden tüp bebek raporu alıp yaptırdım clinartta uygunda oldu bir hakkım daha var onuda alıp tekrar gideceğim ramazandan sonra

bu işler nasip işi boğulursan büyük derede boğul derler ya ilk 3 nü denedim ama olmadı clinearttın metini çok duyuyodum çok umutlandım ve bebişim olmuştu

tavsiye ediyorum clinarttı allahım isteyen herkese nasip eder inşallah

umudumsun özel mesaj yazma hakkım yok benim burdan yazdım

ben aldım fakülteden yaptırdım clinartta uyguna geldi raporunu takip et sen peşinde dur bana arayıp haber verecez dediler ne aradılar ne bişe ben aradım sonra .çıkmış raporunuz rapor çıktıkdan 15 gün içinde ilaçlarını alman gerekiyo 15 gün geçtimi işe yaramıyo benim 2 gün kalmıştı süreye hemen alıp clinartta yazdırdım ilaçlarımı

rapor çıkartmak sanıldığı gibi zor değil herkes çok zor vermiyolar dedi ama zor olmadı 2 defa gitmeyle hallettim fakülte çok kötü biyer ama allahım oraya düşürmesin kimseyi
bütün evraklarınınızı hazırlayıp gidin hastaneye gittiğinizde 3 dr birden giriş alın kadın doğum endokrin üroloji benim bütün tetkiklerim vardı eşimde ileri dececede sperm düşüklüğü ve 3 denemem negatif olduğu için hemen onaylandı zorlamadılar

aldım canım teslim ettim ama ilaçlarımı pzt alıcam.sen şuanda tedavi görüyüomuzun hangi aşamadasın

merhaba arkadaşlar bende clinartta tüp bebek yaptırmıştım ilk denemeydi ve tuttu suan 7. haftanın içindeyim. ben merkezde herhangi bir sorun yaşamadım sadece doktorla çok fazla konuşamadık çünkü yoğundu tek kadın doğumcu var. hemşireler yönlendiriyorlar her konuda.. yeni başlayacak ve tekrar deneyecek arkadaşlar Allah yardımcınız olsun kısa zamanda bebeklerinize kavuşursunuz inşallah..

cabim cevaplarim icin cok sagol..sfak bey 2 basarisiz denemeden sonra bana pgt onerdi. size pgt yaptimi?

hayır canım önermedi blastokist transferi önerdi ve öyle oldu
belki bu sefer önerir ben kendimde söylicem zaten raporlu hasta olduğumuz için önermemiş olabilir mi acaba

hayır canım önermedi blastokist transferi önerdi ve öyle oldu
belki bu sefer önerir ben kendimde söylicem zaten raporlu hasta olduğumuz için önermemiş olabilir mi acaba

acikcasi onermemsine cokk sasirdim..ben orada 2 negatif yaptim ve 2 negatiften sonra yapilmasi en dogru sey pgt tir demisti bana..ve bana blast transfer yapmadi hic ve onermedide..sans hemen hemen ayndiir demisti..ben de blast cok istiyodum..3. gune 4-5 embriyo gidiyodu en azindan transfer edilenin disindaki keske gitseydi 5. gune en azindan denenseydi ama malesef imha edildi..senin dondurulmusun varmi canim..benim 2 denemedede malesef yok..kalanlar imha edildi..donurulmaya uygun degil dendi..iste insan 2 kere negatif aldigi yerede pek sicak bakmiyor daha..ama bu demek degilki sfak bey kotu doktor..ben cok severim ve en rahat ettigim doktordur..insan olarakta cok severim..ama malesef bana orada pozitif alamk nasip olmadi..sen trabzondami oturuyosun canim?

doğru söylüyosun aslında ben istanbul tüp bebek merkezinde 3 defa yaptırdım doktorumdan memnundum ama 3 negatif beni etkiledi
clinartta 15 yumurta toplandı 9 u döllendi blastokist olduğu için son 2 embriyo 5 güne gidebildi 2 transfer edildi 1 i tuttu rizede oturuyorum canım bu işler nasip işi
sende ne sorun vardı canım inşallah bi dahaki denememizde hamile kalırız rabbim yüzümüzü güldürür inşallah clinarttın başarı oranı baya yüksek sorduğum herkes hamile kalmış beni o çok etkiledi benimde ilk denememde hamile kalmam baya umutlandırdı beni 3 ay içinde gidecem tekrar allah nasip ederse bakalım bu sefer ne yapacak blastokist aslında iyi bi yöntem bana istanbuldaki dr bundan sonra blast yapıcam demişti şafak bey pgt yi ne kadara yapıyo haberin var mı allahım gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin

Son düzenleme:

canim blast bende cok cok istiyodum...ama nedense safak bey hic lafini bile etmedi bana..pgtyi ankaraya yolluyo malesef..genarrtta volkan bey var ora ile calisiyolar.. oyuzden pgtyede sicak bakamadim..alinacak hucrede ankaraya gidecekte..ucreti bilmiyorum ama maliyetli demisti safak bey...tup bebek ucretinin disinda ekstra dolar olarak veriyosun pgt ucretini..dualarin icin cani gonulden aminnn canim benim..dilerim bu yolda emek veren herkse hamile kalir..bizde sorun erkek infertilitesi..esimde sperm sayisi baya dusuk ; hareket morfoloji hepsi sorunlu..farabide dr sukeymen guven hakkinda asiri olumsuz seyler duydum..cok ters ve agresif...su anda merkez icin kararsizim...clinartta safak bey ve ufuk bey ortakti ve oz aman clinart baya iyiydi sanirsam cunku ucret bahceciden bile yuksekti..ama ufuk bey ayrildi karadenize gecti..bazi hemsire ve biyologta onunla gitti..ben bir cok doktora gittim ve safak beyden insan olarakta cok memnunum,,dedigim gibi rahat ettigim tekdoktor kendisi..ama iki negatiften sonra su an beklemedeyim..sana histereskopi vb. eksta seyler yapildimi..bana hic birsey yapildimi..2 tedavimdede direk tedaviye basladik..ne bileyim belki daha detayli arastirilsa belki tutunmama nedeni bulunabilir diyorum..ama iste nasip..Rabbim ol dedikten sonra merkez bahane..Rabbim su muberek ramazan gunu isteyen herkese hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin..sizde sorun nedir canim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…