- Konu Sahibi loveandpray
-
inşallah azmini hiç kaybetmeden böyle devam edersin benm en fazla bir hafta sürüyor azmim
böyle diyete devam edersen inan çok kilolar gider
şimdiden kolay gelsin canım...
merhaba yazdıklarına biraz göz gezdirdim. birkaç tavsiyem olucak izin verirsen. bence simit yeme, susamdan gereksiz yere kalori alıyosun. bide ilk günkü kahvaltında çok fazla tatlı çeşidi vardı. tatlıya düşkünlüğün varsa 3-4 tane kuru kayısı (kahverengi olan) çayın yada yeşil çayın içine atacağın yada yoğurtla karıştıracağın bi tutam tarçın kullanabilirsin. tarçın benim kurtarıcım diyebilirim. şekeri tamamen dengeliyo.
kilolarını tıkır tıkır vermeye başladıkça daha da çok azim gelcek. bi bakmışsın hoop istediğin kilodasın. kolay gelsin:)
Kahvaltın çok güzel canım. Diğer ögünlerle de böyle devam edersen bugünü oldukça başarılı bir şekilde tamamlarsınKahvaltı;
20 gr kaşar peynirinden kepek ekmekli tost (150), 110 gr salatalık (20), şekersiz yeşil çay.
Toplam: 170 kalori.
Kahvaltın çok güzel canım. Diğer ögünlerle de böyle devam edersen bugünü oldukça başarılı bir şekilde tamamlarsın
Canım ben sürekli diyet yapamıyorum ya. Bir yılda verdim bukadar kiloyu ama 1 ay diyet 2 ay diyet yapmaya çalışma, yapamayınca eskisinden çok yeme şeklinden ilerledim. Artık düzgün bir şekilde yapacağım inşallah.Çok teşekkür ederim arkadaşım :) Çok mutlu oldum ben şimdi :)
Sen de baya kilo vermişsin herhalde, ne kadar zamanda verdin acaba?
Canım ben sürekli diyet yapamıyorum ya. Bir yılda verdim bukadar kiloyu ama 1 ay diyet 2 ay diyet yapmaya çalışma, yapamayınca eskisinden çok yeme şeklinden ilerledim. Artık düzgün bir şekilde yapacağım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?