- Konu Sahibi loveandpray
-
Evet canım kesinlikle haklısın. Ama insan kendini tutamıyor işte cabuk kilo vermek istiyor. Ben artık ne zaman ne kadar kilo verdiğimi umursamıyorum. Tartılmıyorum bile..Aslında bu çok doğru bir yöntem bence. Yavaş kilo vermek yani. Çünkü ne kadar yavaş olursa o kadar kalıcı oluyor. Vücut da daha az deforme oluyor. Kiloyu da yerleştirdiğin için geri alma riski çok azalıyor. Hızlı kilo vermek çok tehlikeli. Hem kardiyovasküler sistem için, hem de eski düzene daha çabuk dönülüp kilo alınabileceği için. Tebrik ederim arkadaşım, bence böyle devam et.
Evet canım kesinlikle haklısın. Ama insan kendini tutamıyor işte cabuk kilo vermek istiyor. Ben artık ne zaman ne kadar kilo verdiğimi umursamıyorum. Tartılmıyorum bile..
yarın bende yapıcam senin şu dukan poğaçandan,, canım aşırı derecede poğaça istiyo. umarım lezzetli oluyodur :))
slm canim, okudum günlügünü, umarim basarili olursun,,
canim eger kilo vermek istiyorsan diyette olsa pogaca yerine ara ögnlerde meyve felan tüketsen sanki daha saglikli olmazmi? diyetinde hic meyveden bahsetmemissin ondan önerdim ama azimle devam edersen kesinliklee inaniyorum kurtulacagina fazlaliklarindan.. arada bir takip edecem günlügünü canim, kolay gelsin
heheh ikram etmiş kadar oldun canım. yarın yapıcam bakalım sen yazmıştın tarifini yanılmıyosam. ordan bakarak yaparım :)
Merhaba günlükçüm,
Dünü dediğim gibi 1250 kalori ile kapadım. Bu sabah tartıda 97.9 gördüm. Bu koca bünye bu kadar az yemesine rağmen sadece 100 gr gitmiş. Sanırım dünkü barbunya yemeğinin tuzlu olmasının etkileri, bir de haftaya başlayacak regl var. O yüzden gelecek cumaya kadar tartılmayacağım. Moralim bozulsun istemiyorum.
Eki Görüntüle 427548
canim daha iki üc gün önce 99.5 le basladin sen diyetine yanlisim yoksaa ve suanda bu sonucu sakin hafife atmaaa, her iki üc günde bir bukadar kilo verdigini bi düsünseneee harika yaniii, ayda kac kilo ederr..
Bir laf vardiur__ acele giden ecele gider __ diyee.. hic acelemiz yok, ayda 3-4 kilo versen 1 sene sonra manken gibi olursun.. sen bakma iki ayda 20 kilo verenlere.. hepsi icin konusmuyorum ama onlarin cogu 20 verip 22 geri aliyorlarr..bu sekilde devamm sabir ve azimlee lütfen)
Haklısın canım, aslında acelem yok hakikaten. En sağlıklısı yavaş vermek. Sabır bizim göbek adımız olsun artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?