clutch'ın yolculuğu

Evet canım kesinlikle haklısın. Ama insan kendini tutamıyor işte cabuk kilo vermek istiyor. Ben artık ne zaman ne kadar kilo verdiğimi umursamıyorum. Tartılmıyorum bile..

yarın bende yapıcam senin şu dukan poğaçandan,, canım aşırı derecede poğaça istiyo. umarım lezzetli oluyodur :))

yarın bende yapıcam senin şu dukan poğaçandan,, canım aşırı derecede poğaça istiyo. umarım lezzetli oluyodur :))

Çok lezzetli oluyor, yap arkadaşım. Bir de yulaf kepeği suyla 25 katına kadar şişiyormuş. Tok tutan bir ara öğün oluyor. Yağsız olmasına rağmen çok da lezzetli oluyor.

Gelsen ikram ederdim ben aslında sana :)))

heheh ikram etmiş kadar oldun canım. yarın yapıcam bakalım sen yazmıştın tarifini yanılmıyosam. ordan bakarak yaparım :)

slm canim, okudum günlügünü, umarim basarili olursun,,
canim eger kilo vermek istiyorsan diyette olsa pogaca yerine ara ögnlerde meyve felan tüketsen sanki daha saglikli olmazmi? diyetinde hic meyveden bahsetmemissin ondan önerdim ama azimle devam edersen kesinliklee inaniyorum kurtulacagina fazlaliklarindan.. arada bir takip edecem günlügünü canim, kolay gelsin

Çok teşekkür ederim canım, inşallah hepimiz başarılı oluruz. Poğaça konusunda da çok haklısın, normal poğaça yemem zaten. Buna poğaça dediğime bakma, yarı yarıya yulaf kepeğinden ve yağsız, ilk sayfada tarifi var. Ekmek gibi yani, kepek de suyla şişip tok tutuyor. Meyve konusunda da çok haklısın canım. Meyve sevmiyorum malesef, bir de çok acıktırıyor beni. Keşke yiyebilsem ben de elma falan ama karnım kazınıyor yeyince

Çok teşekkür ederim arkadaşım, ben de bugün ilgiyle okudum senin spor günlüğünü. Ben de sana gelecem sık sık :)))

Bugünü de 1250 kalori ile kapadım. Tüm gün bastırılamaz bir iştah, bir açlık hakimdi. Çok mutluyum böyle kapatabildiğime, inşallah metabolizmam hızlandığı için acıkıyorumdur bu kadar günlükçüm :))))

Merhaba günlükçüm,

Dünü dediğim gibi 1250 kalori ile kapadım. Bu sabah tartıda 97.9 gördüm. Bu koca bünye bu kadar az yemesine rağmen sadece 100 gr gitmiş. Sanırım dünkü barbunya yemeğinin tuzlu olmasının etkileri, bir de haftaya başlayacak regl var. O yüzden gelecek cumaya kadar tartılmayacağım. Moralim bozulsun istemiyorum.

canim daha iki üc gün önce 99.5 le basladin sen diyetine yanlisim yoksaa ve suanda bu sonucu sakin hafife atmaaa, her iki üc günde bir bukadar kilo verdigini bi düsünseneee harika yaniii, ayda kac kilo ederr..
Bir laf vardiur__ acele giden ecele gider __ diyee.. hic acelemiz yok, ayda 3-4 kilo versen 1 sene sonra manken gibi olursun.. sen bakma iki ayda 20 kilo verenlere.. hepsi icin konusmuyorum ama onlarin cogu 20 verip 22 geri aliyorlarr..bu sekilde devamm sabir ve azimlee lütfen )

Haklısın canım, aslında acelem yok hakikaten. En sağlıklısı yavaş vermek. Sabır bizim göbek adımız olsun artık :)

Haklısın canım, aslında acelem yok hakikaten. En sağlıklısı yavaş vermek. Sabır bizim göbek adımız olsun artık :)

aynen öyleee, sakin baskalariyla kiyas etmeyelim kendimizi, insan oglunun gözü doymaz, ayda 2-3 kilo vermeye raziyiz deriz, verincede haftada olsun isteriz.. yok sakinnn ac gözlü davranmayalimmm, sonra insanin sabri kalmiyor ve motive düsüyor, bigün bi bakiyorsunki pes etmissin..
gecen aya kadar 76 kiloydum asagi yukari, diyete 74 küsürle basladim.. ve pazar günü eger 73 görürsem sükredeCEm cünkü bu ayda 4 kilo eder ve ben her ay 4 kilo vermeyi basarsam 4-5 ay sonra 36 beden kiyafetleri giyinirim, ne süperrrr... ACELE YOKK

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…