clutch'ın yolculuğu

yok olur mu sen k bakma asıl destegın ve bılgılerın ıcın cok tesekkurler :))

selam günlük,

bu sabah itibariyle 87.2 kgmım. salı akşamı yediklerimden sonra dün 400 gr fazla çıkmıştım, bugün o 400 grla birlikte bir 100 gr daha gitmiş.

günaydın günlükçüm,

bu sabah itibariyle kilom 86.9 kg. sanırım sedefciğimin ödem çayı işe yaradı. dün akşam hafif yemek yedim, onun da faydasını gördüm. yalnız dün gece 3 gün erkenden regl oldum. karnım çok ağrıyor.

Son düzenleme:
Kendimle yüzleştiğim ilk gün aynanın karşısında duran tombul kızı gördüğüm an oldu. Ve o an dedimki işte kilo verme vakti. Yaşım 23 boyum 1,53 ve kilom 60 ‘dı. İşe önce sağlıklı beslenmeyi öğrenmekle başladım. Kızartmaları çıkarttım hayatımdan ekmeği azalttım. En önemliside hayatımda eksik olan sporu soktum hayatıma. Ve böylelikle 2,5 ay gibi bir sürede 56 kiloya düşmeyi başardım. Fakat hedefim 48 kilo olmak. 1 hafta önce başladığım diyet yolculuğumda her şeyden az yiyerek ve araöğünlerle diyetimi destekleyerek akşam en geç yemek vakti olarak 7,30 ve sporla birlikte diyetime katkıda bulundum. Şuan tartıda gördüğüm rakam 54,20 ama bitmedi 48 kilo olana kadar devam edicem ve ideal kiloma ulaşmış olsamda sağlıklı beslenme ve spordan asla vazgeçmeyeceğim

merhaba günlük,

cuma günü bildirim yaptığım sıralarda regl oldum. canım çok fazla tatlı istedi. bu böyle cumartesi de devam etti. dün nihayet normal düzenime geçtim ve bu sabah ki kilom cuma günüyle aynı, 86.9 kg. sevindim fazla çıkmadığıma. şimdi tam gaz devam.

bugünkü menümü yazayım;

sabah;
kepekli ekmekten tost, şekersiz yeşilçay (175 kkal)
ara;
120 gr üzüm (85 kkal)
öğle;
yemekten önce 1 su bardağı elmalı ödem çayı, yarım ızgara palamut, salata, 1 dilim keten tohumlu ekmek (375 kkal)
ara1;
300 gr kapruz (90 kkal)
ara2;
25 gr beyaz leblebii tek şekerli türk kahvesi (110 kkal)
akşam;
yemekten önce 1 su bardağı elmalı ödem çayı, 1 kase mercimek çorbası, közlenmiş biber salatası, 1 dilim keten tohumlu ekmek (350 kkal)
ara;
1 adet yeşil elma, şekersiz yeşilçay (50)

toplamda 1250 kkal civarı ediyor. malum sebeplerin yarattığı karın ağrısından spor yapamadım.

günaydın günlük,

hala karnım ağrıyor. canım hiçbir şey yapmak istemiyor. ütü yapmam lazım. leslie yapacak halim yok, onun yerine ütü yaparım 10 gibi. öğleden sonra da anneme gidicem. orda yürürüm 1 saat koşu bandında. bu sabah itibariyle kilom 86.5 kg.

Tartiyi resimlemek insani motive eden birsey herhalde ki bende cok heveslendimmm :) Benim de vermem gereken 30 kilom var Insallah senin gibi devam ettirebilirim bende.Tebrikler :)

Tartiyi resimlemek insani motive eden birsey herhalde ki bende cok heveslendimmm :) Benim de vermem gereken 30 kilom var Insallah senin gibi devam ettirebilirim bende.Tebrikler :)

çok sevindim heveslenmene :) evet nerden nereye geldiğini görme konusunda çok yardımı oluyor. devam edersin canım, merak etme. ilk bikaç gün hevesin kırılmazsa gerisi gelir.

Merhaba ablacim diyetin nasil gidiyor?ben 4gunde ancak 500gr verebilmisim... :31

merhaba canım,

diyet bu ara gitmiyor busecim. regl haftasıydı ve ben psikolojik bir çöküntü yaşıyorum. sürekli yedim hafta içi. dün kilom 88.0 kga kadar çıktı. bu sabah 87.3 kgmım. bakalım yarın ne olacak.

canım başta yağlar biraz inat ediyor. o yğzden pes etme sakın. inşallah mükafatını alırsın kısa sürede. tuzu azaltmanı öneriyorum bi de canım.

Gecmis olsun ablacim.Tuz pek kullanmiyorum zaten ama yavas yavas'da azaltiyorum insallah :) En yakin zaman da istedigimiz kilomuza ulasiriz insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…