- Konu Sahibi loveandpray
-
aynen öyleee, sakin baskalariyla kiyas etmeyelim kendimizi, insan oglunun gözü doymaz, ayda 2-3 kilo vermeye raziyiz deriz, verincede haftada olsun isteriz.. yok sakinnn ac gözlü davranmayalimmm, sonra insanin sabri kalmiyor ve motive düsüyor, bigün bi bakiyorsunki pes etmissin..
gecen aya kadar 76 kiloydum asagi yukari, diyete 74 küsürle basladim.. ve pazar günü eger 73 görürsem sükredeCEm cünkü bu ayda 4 kilo eder ve ben her ay 4 kilo vermeyi basarsam 4-5 ay sonra 36 beden kiyafetleri giyinirim, ne süperrrr... ACELE YOKK
Zaten başımıza ne gelirse stresten, baskıdan, kendini başkalarıyla kıyas ederek değersiz görmekten geliyor. Stres olmadan sebat ederek davranmalıyız. Dediğin gibi diyet yapma fikri aklımıza geldiği anda stressiz dikkat etseydik şimdiye 3 tur verirdik bu fazlalıkları. Neyse, biz değerliyiz, vücudumuz değerli. Hiçbir zaman geç değil.
Ben de eşime seneye 23 nisana kadar 55 kilo olmaya söz verdim. 47-48 hafta var sanırım. Haftada 1 kilo süper bir sonuç verir. Sabırlı olmamız tek gereken aslında senin de dediğin gibi.
Beraber 36-38 beden olcaz hadi hadi :)))
canım ben poğaça tarifini bulamadım. bu zayıflama işine dukanla başladığım için bolca yulaf kepeğim var ancak ne kadar kullanıyoruz yazarsan sevinirim :)
canım ben poğaça tarifini bulamadım. bu zayıflama işine dukanla başladığım için bolca yulaf kepeğim var ancak ne kadar kullanıyoruz yazarsan sevinirim :)
şunu da ekliycem o haftalar günler yıldırım hızıyla geçiyo sonuca kendiniz bile inanamıyosunuz hiç merak etmeyin. benim şimdi 5 kilom kaldı yani 5 hafta :)
benim şöyle oldu ben dukan yapmaya karar verdim bi sürü yulaf kepeği falan aldım. bi hafta sonra vazgeçtim. dukan yapmaktan sebebine gelince belli birşeye bağlı kalmak çok sıktı beni. genelde dukan diyetinde olduğ gibi protein ağırlıklı beslendim. ama arada kaçamak yaptım.
kesin görürsün canım ben gördüysem emin ol sende görürsün. çok obur biriyimdir çünkü. ama şimdi o iştah yarı yarıya azaldı.
amin canım temmuz gibi istediğim kilodayım sanırım. Bütün diyetim boyunca hiç olmadığı kadar sağlıklı beslendim diyebilirim. Boşuna hamallık yapmışım üç sene. Çok kızıyorum ben diyet yapmayı aç kalmak sananlara. Aslında bu girişimimizle sağlığımızı geri kazanıyoruz. en güzel olanda bu:)
Günaydın günlükçüm,
Tartılmayacağım dedim ama dayanamadım. 97.6 geldim bu sabah günlük.
Eki Görüntüle 428483
300 gram daha erimissin canim yolaa devammm)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?