clutch'ın yolculuğu

Zaten başımıza ne gelirse stresten, baskıdan, kendini başkalarıyla kıyas ederek değersiz görmekten geliyor. Stres olmadan sebat ederek davranmalıyız. Dediğin gibi diyet yapma fikri aklımıza geldiği anda stressiz dikkat etseydik şimdiye 3 tur verirdik bu fazlalıkları. Neyse, biz değerliyiz, vücudumuz değerli. Hiçbir zaman geç değil.

Ben de eşime seneye 23 nisana kadar 55 kilo olmaya söz verdim. 47-48 hafta var sanırım. Haftada 1 kilo süper bir sonuç verir. Sabırlı olmamız tek gereken aslında senin de dediğin gibi.

Beraber 36-38 beden olcaz hadi hadi :)))

cok seviniyorum bu sayfayi ziyaret edenlerin zayiflama konusunda benim kadar kararli ve mantikli düsünmesine...hadii bakalim kim tutar biziii

canım ben poğaça tarifini bulamadım. bu zayıflama işine dukanla başladığım için bolca yulaf kepeğim var ancak ne kadar kullanıyoruz yazarsan sevinirim :)
şunu da ekliycem o haftalar günler yıldırım hızıyla geçiyo sonuca kendiniz bile inanamıyosunuz hiç merak etmeyin. benim şimdi 5 kilom kaldı yani 5 hafta :)

Son düzenleme:
canım ben poğaça tarifini bulamadım. bu zayıflama işine dukanla başladığım için bolca yulaf kepeğim var ancak ne kadar kullanıyoruz yazarsan sevinirim :)

Canım bu günlüğün ilk sayfasında var ama sanırım gramla olduğu için sıkıntı olacak senin için.

Şöyle yapalım o zaman.

4 yumurta, 1 su bardağı un, 1 çay bardağı yoğurt, 1 su bardağı lor ya da başka bir peynir rendesi, 1,5 su bardağı yulaf kepeği, kabartma tozu, az tuz ve maydonoz falan istediğin doğranmış yeşillik koy. Kıvamı cıvık olursa yulaf kepeği ekle. Yaklaşık bu ölçülere denk geliyor gram olarak da zaten. İstersen yarı yarıya azaltabilirsin ölçüyü.

Hadi kolay gelsin :)

Çok sevindim o kadar az kaldığına :) İnşallah ben de o günleri görebilirm canım. Bu arada dukana devam ediyosan un yerine tamamen yulaf kepeği koy. Kıvamını ayarlamak için de normal poğaça yapar gibi aldığı kadar koyabilirsin. Ben kalori hesapladığım için gramlara takılıyorum. Sen dukan yapıyosan alabildiğince kepek koy olur bence :)

benim şöyle oldu ben dukan yapmaya karar verdim bi sürü yulaf kepeği falan aldım. bi hafta sonra vazgeçtim. dukan yapmaktan sebebine gelince belli birşeye bağlı kalmak çok sıktı beni. genelde dukan diyetinde olduğ gibi protein ağırlıklı beslendim. ama arada kaçamak yaptım.
kesin görürsün canım ben gördüysem emin ol sende görürsün. çok obur biriyimdir çünkü. ama şimdi o iştah yarı yarıya azaldı.

Canım iyi ki dukandan vazgeçmişsin. Benim kullandığım yulaf kepeği de kardeşimden kalanlar. Kardeşim dev gibidir, birkaç hafta dukan yaptı. Sonra fenalaştı bi gün, serum falan. Bağışıklığı zayıflamış vitaminsizlikten. Böbrekler için de çok ağır dukan. İyi ki bırakmışsın. Kendi yöntemin de işe yaramış. İnşallah tamamına erer biran önce.

Son düzenleme:
amin canım temmuz gibi istediğim kilodayım sanırım. Bütün diyetim boyunca hiç olmadığı kadar sağlıklı beslendim diyebilirim. Boşuna hamallık yapmışım üç sene. Çok kızıyorum ben diyet yapmayı aç kalmak sananlara. Aslında bu girişimimizle sağlığımızı geri kazanıyoruz. en güzel olanda bu:)

Evet sağlıklı beslenmek kendimiz için en güzel olanı. Aç kalmak çok zararlı zaten. Nice sağlıklı günlere :)

Akşam;

1 tane fırında baget (80), 2 kaşık makarna (70), salata (150).

Ara;

125 gr ananas (60)

Toplam: 1165 kalori. Bugünü böyle kaparım herhalde günlük.

Merhaba günlük;

Dün biraz ağır bir gündü. Öğleden sonra 3/4 tantuni, 2 salatalık (400), akşam da 4 yemek kaşığı bulgur (200), 1 yemek kaşığı nohut yemeği (100), bolca salata (100) ile kapadım. Toplamda 1250 kalori aldım.

Bu sabah tartıldığımda 97.3 kg geldim. Dün tuzu fazla kaçırmış olmama ve reglin yaklaşmasına rağmen 300 gr iyi sonuç sanki.

Son düzenleme:
Günaydın günlük. Dün regl oldum. Çok yemesem de düzenli de yiyemedim. O yüzden düne dair liste yok. Karnım çok ağrıyor malesef.

Bu sabah 97.2 kg geldim. İlk defa reglken daha ağır çıkmıyorum. Galiba doğru yoldayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…