Cnbc-e Dizilerini Izleyenler...

gilmore girls
two and half man
ve tabiki simpsons...
bunlar sadece en favorilerim diğerlerine de fırsat buldukça bakıyorm ve hem eğleniyorum hem de ingilizcemin körelmesini önlüyorum. Yaşasın c-nbce!!!:içelim:

1-heroes:sm_cool:
2-without a trace
3-cold case
4-how ı met your mother
5-two and a half men

ya bi de e2 de dexter var tabiii:sm_cool:

Cold case
CSI-NY
Withouth a trace
Two and a half man(bayılıyom bu diziye çok komik:)
How I meet your mother
O.c
Desperate housewives
Ghost whisperer..

heroesu izlemek istiyorum tavsiye edermisiniz lostlarım bitti o nedenle bunu izlemeyi planlıyom sizce güzel mi??

birincisi kesinlikle CSI: NY
ikincisi: Without a trace
üçüncüsü: Cold Case
dördüncüsü: desperate housewives (e2)
beşincisi:prison break
altıncısı:smallvile
yedincisi:dirt
sekizincisi: nip tuck
dokuzuncusu: ghost whisperer
onuncusu: dexter (e2)
on birincisi: hereos

ilk üçünü kesinlikle izliyorum diğerlerini ne zaman denk gelirsem.. ama denk geliyorum.. çünkü hep cnbc ya da e2 açık :Roflol: :Roflol:

Muhtemelen kanal ilk açıldığından beri yayınlanan dizileri takip ediyorum...yalnız şu smallwille de ne buluyosunuz arkadaşlar ne gereksiz bir dizi anlayamadım..

ay dün akşam evde arkadaşım vardı tabi misafir olunca istediği yeri açıyoor.
bi ara gözüm takıldı sanırım doktorlar diye bi dizi.
erkek doktorumuz kendisiyle bi gece geçirdiği hatunu sabah yolcu edecek.
hatun diyor işte ben güzel değilmiyim filan diye.
doktorumuzda hemen orda bi fizibilte çıkarıyo rujla hatunun belli bölgelerinde
yok işte şuraya lipo şuraya şöyle kaldıralım filan.
sonrada hatunu aynanın karşısına geçirip arkasında duruyo.

ehehehehehhe oldum zaten dizinin şekli şemali başka bi diziden yürütme hadi diyelim esinlenme.
ama bu kadarda aşırılmaz ki kardeşim.
aynı sahne izleyenler bilir niptuck ta vardı kim ile şu çapkın doktorumuz arasında.

Cold case
CSI-NY
Withouth a trace
Two and a half man(bayılıyom bu diziye çok komik:)
How I meet your mother
O.c
Desperate housewives
Ghost whisperer..

heroesu izlemek istiyorum tavsiye edermisiniz lostlarım bitti o nedenle bunu izlemeyi planlıyom sizce güzel mi??

canım lostu sevdiysen heroes u sevmeyebilirsin ama izle ben hastasıyım. lost u hiç sevmedim ama :( bu arada müjde veriyim dedim 10 eylülde ghost whisperer başlıyoooooo :Roflol: :dance:

lost u nasıl sevmezsin hee :mymeka:

o zaman ben de senin heroes unu izlemem :dilcikar:

sevemedim canım napiim
ilk önce lost u seyreden heroes u sevemiyo ilk heroes u seyreden lostu sevemiyo walla, sen bi dene derim ben yerimseniben

cnbc-e'nin yayın politikasına hastayım zaten dizileri de filmleri de çok kaliteli."ustalara saygı" kuşağında çok sağlam yönetmenlerin filmlerini veriyorlar ayrıca onları da kaçırmayın derim ben.

one tree hilllll!!!!!!!!!!!!!...ghost wisparer!!the o.c (bitti ama e2de 24 eylülden itibaren 1 bölümden verilcek..)my name is earl,preason break,gilmore girls,desparete houwifes..vs...vs..
bu kanal sayesinde hem kültürüm genişledi,hem yabancı dilim ilerledi,hemde kaliteli diziler izledim..bayağı karlı çıktım ben bu işten yaff...hem eğleniyorum,hem öğreniyorum:))))

married with children
my name is earl
two and a half man
how i met your mother
desperate housewives
ghost whisperer
the now adventures of old christine
los vegas
simpsons
family guy
24
smallville
the 4400
gilmore grils

bende cnbc-e hastalarındanım..özellikle pazar gecelerimi tamamen kapatıyorum, geçen sezon heroes, ve battlestargalactica pazar akşamları beni esir alıyordu...bu sezonda pazar akşamları hem 4400 var hemde battlestar galactica...izlemediyseniz tavsiye ederim çok güzel bir dizi...saylonlar çocukluğumdan kalma :P bu arada bende hasta heroes hayranlarındanım..peter'a bayılıyorum. dizinin her pazar yayınlanan bölümünü izler izlemez bir sonraki bölümünü indirip onu da izliyordum, üstelik izlediğim bölümü cnbce de bir daha izliyordum..diyorum ya hastasıyım...e2 izleyenler için birde dexter diye bir dizi varmış tavsiye ederim, izleyemedim ama e2 de de sağlam diziler var...

bende hastasıyım bu kanalın ve dizilerinin birde e2 kanalı var yanılmıyorsam cnbc e kanalının bir yan kanalı ordada süper diziler var kaçırmayın derim.Bende en çok er;nip tuc;scrubs;cold case;how ı met you mother dizilerine aşinayım.

sevemedim canım napiim
ilk önce lost u seyreden heroes u sevemiyo ilk heroes u seyreden lostu sevemiyo walla, sen bi dene derim ben yerimseniben

başladım heroes a canım 6. bölümü izlicem bu gece..valla beğendim ben şimdilik sarıyo baya insanı ama ben yine de Lost diyorum tatlicadiarzu

bence çok kaliteli diziler ve filmler var.şuan izlenebilecek en kaliteli kanallardan biri.sizlerin favorilerini okurken aa buda benim favorim aaaa bunu nasıl unuturum aa evet buda vardı diye diye baktımki tüm dizileri tutuyorum yani kızlar sözün kısası ben tüm dizileri seviyorum .ayrıca ustalara saygı kuşağını ve tv de dvd keyfini kaçırmıyorum.bu arada bu hafta 4400 yeni sezon başlıyor tavsiye ederim

CNBC-e YENI YAYIN DÖNEMİ

VIII. Henry’nin Çalkantılı Yaşamı CNBC-e’de...
Genç kral VIII. Henry’nin çalkantılı yaşamı ve olaylı aşklarını konu alan, 59. Emmy Ödül Töreni’nde favoriler arasında gösterilen destansı yapım “The Tudors” 18 Eylül Salı günü saat 21:00’den itibaren CNBC-e’de yayınlanacak... Birgün sonra ise e2’nin “Hava Kararınca” kuşağında kesintisiz olarak ekrana geleceğini de hatırlatalım.

Merak ve Heyecanla Beklenen Diziler Yeni Bölümleriyle...
CNBC-e’nin büyük ilgiyle takip edilen dizileri de Eylül ayında yeni sezon bölümleriyle ekrana gelecek. Yeni yayın dönemininde yayınlanacak belli başlı dizileri şöyle:
Emmy Ödülleri’ne her sezon aldığı ödüller ile damgasını vuran “24”ün 6. sezonu ile her Perşembe 21:00’da,

geçen sezonun en iyi gençlik dizisi “ONE TREE HILL” her Cuma 21:00’da,

son sezonu ile bir anne ve kızın öyküsü “GILMORE GIRLS”her Pazartesi 20:00’da,

Superman efsanesinin başlangıç noktası “SMALLVILLE” her Pazar 20:00’da,

tüm zamanların en iyi hastane draması “ER” yine her Cumartesi 18:00’da,

iz bırakmadan kaybolanların peşinde zamana karşı yarışın yaşandığı “WITHOUT A TRACE” her Pazartesi 21:00’da,

bir başka ödül avcısı “THE SOPRANOS” her Çarşamba 21:00’da,

sinema filmi ile hasılat rekoru kıran dünyanın en ünlü ailesi “THE SIMPSONS” her Perşembe 20:00’da,

estetik dünyasının yürek hoplatan görüntüleri ile televizyon tarihinin en sarsıcı dizisi “NIP/TUCK” Pazar geceleri 23:00’da,

kumarhaneler dünyasının arka perdesini ekrana taşıyan “LAS VEGAS” her Çarşamba 20:00’da,

Simpsons’lardan sonra en ünlü çizgi dizgi “FAMILY GUY” her Perşembe 20:30’da,

bilim kurgu tarihinin unutulmazı “BATTLESTAR GALACTICA” her Pazar 22:00’da,

yıllar sonra ortaya çıkan kayıp 4400 kişinin benzersiz öyküsü “THE 4400” Pazar geceleri 21:00’da,

Charlie Sheen’den bitmeyen çapkınlık dersleri ile “TWO&A HALF MEN” her Salı 20:30’da,

tek çocuklu bekar bir annenin eğlenceli maceraları “THE NEW ADVENTURES OF OLD CHRISTINE” her Salı 20:00’da

ve ruhların habercisi “GHOST WHISPERER” her Pazartesi akşamı 20:00’da yeni sezon bölümleriyle yeni dönemde izleyenleri ile buluşacak.

cnbc nin bütün dizilerine bayılıyorum bu kadar kaliteli bi kanal olmaz yaaa:sm_cool:

Back
X