- Emoji Skoru
- 1.174
- Puanlar
- 63
Merhaba. Aslında her şey 2024 aralıkta başladı. Oğlum çok kötü hastalanmıştı. Ateşi düşmedi günlerce. Kan tahlili yaptırdık. 21 değerden 8 i referans dışı ama sınırda çıktı. Doktor %90 hastalıktandır dedi. Ama isterseniz bi hematolog görsün dedi. Ve benim okb tam orda başladı sanki. Çünkü eşimin yeğeni lösemi tedavisi görüyordu o sıra. Eyvah ya oğlum da hastaysa endişesi başladı. 14 yıldır panik atak ve anksiyete hastasıyım bu arada. Sonrasında oğlum iyileşti. Ama ben o günden sonra oğlumun her hareketini gözlemlemeye başladım. Hafif burnu aksa karalar bağladım. Hele ateşi varsa ben resmen bitirdim kendimi. Baktım olacak gibi değil. Tedavi görmeye başladım. 10 yıldır ilaç kullanmıyordum. Her neyse bugüne gelelim. 2 hafta önce bir sebepten kan tahlili yeniden yapıldı ama ben ölüp ölüp dirildim. Neyseki 51 tahlilden sadece 2 si referans dışı geldi. Diğerleri hepsi normal sınırlarda… O da normal zaten. Bugün ben gitsem bende de illaki vardır ama çocuk 2 gündür öksürüyor diye heba ettim kendimi. Gidip gelip alnını kontrol ediyorum. Ateşi var mı yok mu diye. Bazen hafif var gibi geliyor bazen de hiçbir şeyi yokmuş gibi geliyor. Kafayı yemek üzereyim. Oysaki bu çocuk… Hasta da olacak, ateşi de çıkacak. Ama bitiyorum kızlar. Evdekileri de bezdirdim. Doktorum sadece doz azaltıp,çoğaltıyor. Sanırım benim konuşmaya ihtiyacım var. Rica ediyorum kınamayın beni,elimde değil.