- Konu Sahibi kockadini28
Ben aynı bi adayım negüzel de bakar kızıma canım kynvalidem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu an kirada oturuyoruz ev almayı düşünüyoruz o yüzden bir an evvel karar vermem lazım eşim seçimi bana bıraktı ama bende karar veremiyorum
bende bir sure izin alinmasi anneanne veya babanne bakmamasi taraftariyimSizin kurallarınıza saygı duyup, kendi babaanne ve sizlere yardımcı olmaya çalıştığını bilecekse olabilir.
Gerçi her zaman için ben anneanne babaanne taraftarı değilim, söz hükümleri oluyor çünkü.
Kredi Çektiniz mi çekecekmisiniz.
Çektik şu an bir sıkıntı yok ama bebek olunca bizi zorlayabilir birazKredi Çektiniz mi çekecekmisiniz.
İyi bir insan ama biraz söz geçirmeyi seviyor sabredebilir miyim onu bilmiyorumBebek doğunca bırakamayabilirsin
3 aylıkken İşe dönmem gerekirdi belki daha da önce
Ama bırakamadım
Ben bıraksam kuzum bensiz durmaz asla
4 ayı bitirdik daha 3 ay snr işe başlayacağım ki bizim de kredi var
Kv den iyi bir kadınsa bastırabilirsin
Ben asla birakmam ona
Merhaba sevgili kk ailesi
Diğer konularımı okuyanlar bilir kayınvalidemle ilgili birtakım problemler vardı ama sonradan eşimin konuşması ve benim hamile olmamla birlikte kayınvalidem geri adım attı ve şu an aramız iyi diyebilirim.Gelelim asıl konuya şu an 4 aylık hamileym ve çalışıyorum.Bebek doğduktan bir süre sonra çalışmaya başlamam lazım çünkü ev için kredi çektik ve eşime yardım etmem lazım.Kayınvalidem sakın bakıcı felan düşünmeyin ben ne güne duruyorum ben bakarım torunuma diye söylüyor eğer böyle bir şey söz konusu olursa mecburen evi de yakın almak zorunda kalacağız.Bu konuda tecrübeli olanlar fikirlerini söylerlerse çok mutlu olurum :)
Gerçekten sıkıntılı bir durum ne kadar iyi olurlarsa olsunlar bir şekilde sözleri geçsin istiyorlar ama el mahkum olunca başka çare kalmıyor ne yazıkkitam benim konu olmuş, benimkilere kv bakıyor, el olsa dilin çıkar buna çıkamıyorda, çocuk iki kapılı ben yok desem ordan yüz buluyor, çalışmayıp ben baksam kocamla papazım, evimde bakıyor özelimiz yok, aile hayatım yok, herşeyim ortada, ailem burda olsa değil elim mahkum, hiç bir şekilde yardımı olmaz sadece çocukların başında daha neler neler.... şimdi gün sayıyorum küçük tiş kaka olayını halletsin, birazda derdini anlatabilsin kreşe verip derin bir oohh demeyi düşünüyorum, bir daha çocuk yapmak mı tövbe![]()
allah yardimciniz olsun ornek olsun istetam benim konu olmuş, benimkilere kv bakıyor, el olsa dilin çıkar buna çıkamıyorda, çocuk iki kapılı ben yok desem ordan yüz buluyor, çalışmayıp ben baksam kocamla papazım, evimde bakıyor özelimiz yok, aile hayatım yok, herşeyim ortada, ailem burda olsa değil elim mahkum, hiç bir şekilde yardımı olmaz sadece çocukların başında daha neler neler.... şimdi gün sayıyorum küçük tiş kaka olayını halletsin, birazda derdini anlatabilsin kreşe verip derin bir oohh demeyi düşünüyorum, bir daha çocuk yapmak mı tövbe![]()
kesinlikle katiliyorum nereye kadar bakacak yasli insanlarda rahat etsin artikAc kalacagimi da bilsem yine de bakiciyi tercih ederim. Zaten bir sure kendiniz bakarsiniz sonrasinda da bakici ve 3 yastan itibaren de krese verirsiniz. Anneanne babaanneyle yuruyecek bir sey degil insanlar cok yoruluyor. Yuzgoz olunuyor. Iki taraf da bikiyor. Gereksiz.
Ben kendi annemle bile zorlandım. Sizin kurallarınıza uyacak biri ise ve hatta çocuk bakımı konusunda aynı fikirde iseniz annelerin bakması güzel tabi. Bakıcıya para vermemiş olursunuz hem de bebeği yabancıya teslim etmek zor. Yalnız şunlara hazır olun. Karıştığınızda çok Fazla kırılıyorlar. Ben tuz ve şeker vermediğim için bile annemle kaç kez tartıştık. En basit örneği bu. Kaç çocuk büyüttüme geliyor olay bir süre sonra. Umarım sizin öyle olmaz.Merhaba sevgili kk ailesi
Diğer konularımı okuyanlar bilir kayınvalidemle ilgili birtakım problemler vardı ama sonradan eşimin konuşması ve benim hamile olmamla birlikte kayınvalidem geri adım attı ve şu an aramız iyi diyebilirim.Gelelim asıl konuya şu an 4 aylık hamileym ve çalışıyorum.Bebek doğduktan bir süre sonra çalışmaya başlamam lazım çünkü ev için kredi çektik ve eşime yardım etmem lazım.Kayınvalidem sakın bakıcı felan düşünmeyin ben ne güne duruyorum ben bakarım torunuma diye söylüyor eğer böyle bir şey söz konusu olursa mecburen evi de yakın almak zorunda kalacağız.Bu konuda tecrübeli olanlar fikirlerini söylerlerse çok mutlu olurum :)