Çocuğa kim bilir ne yediriyor!

ozdemircan

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2013
499
436
303
İstanbul
Problem k.validem. hic elektirigimiz tutmadı. Birbirimizden pek hoşlanmayız çok sık gidip gelmezdik birbirimize. Aramayız da genelde. Aralardan laf sokar genelde bende cevap vermezdim hic. Taa ki çocuğum olana kadar. Bir cok seye sustum. Çocuğumu benden kıskandı altını bile almama musade etmiyordu. Hastaneden cikarken bile cat diye çocugu alip odadan çıkmıştı. Sürekli göğsünde uyutmaya çalışıyordu. Lohusa halimde kac kere ağlattı beni, yine de çaktırmadım kimseye.Oğlum sarılık oldu anne sütü sarılığı dediler "ben demistim senin sütün iyi gelmiyor diye" demişti. Arkamda da hep aynı sekilde konuşmuş. Ilk 1 ay mama verdik sarılık diye sonra cok kilo aldi diye kestik. Ama çocuk her ağladığında kvalidem sürekli bu cocuk ac sütün yetmiyor diyip durdu. Göğüslerim küçük olduğu icin ona göre sütte yok. Cocugum sarılık iken de her defasinda arayip ay sarılığı gecmedi, cok canımı sıkıyor bu durum diyip durdu. Esime her defasinda beni strese sokuyor dedigimde profesyonel ol he de gec, duyma diyip durdu. Gorumcemin kizi da sarılık simdi onunla ilgili tek laf dediğini duymadım hiç. Tek derdi benimle. Her neyse oğlum 4 aylik kontrolünde 9250 gr 70 cm çıktı. Kvalidem bizimle tatile gelmek istedi, esime ben yapamamdedim götürmedik. Ona kinlendi. Esimde tatilde çocuğu tek eliyle bana uzatirken belini sakatladı. K.validem arkamdan "Kim bilir ne yediriyor çocuğa cocuk birden kilo aldı, gizli gizli ne veriyorda cocuk bu kadar kilolu oldu anlamıyorum, oglumu da sakatladi" demis. Esimle tartıştım en sonunda söyleher konuştuğu kulağıma geliyor dedim. Su zamana kadar ne güler yüzüMden ne hizmetimden eksik etmedim, tek lafina cevap vermedim. Ama bu saatten sonra susmam dedim. Kendisi hep beni yetersiz, eksik göstermeye çalışıyor. Bu çocuğa bu kadar iyi bakmama çıldırıyor. Simdi kendisi tatilde, döndüğünde neyapmam nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Siz olsaydiniz ne yapardınız?

Kvnin kahrını mi çekeceksin öyle. Yapacağın şey bellı. He deyip geçmeyeceksin o bir laf söylüyorsa sen 10 laf söyleyeceksin ki bir daha konuşamasin. Tatsızlık çıkmasın diye her şeye susarsan kendini hasta edersin. Benim annem de der zamanında ben her şeye sustum eltim geldi laf söyledi ona karisamadilar diye

Kendinizı politik olacağım gormezden gelip işime bakacağım alttan alacağım diye yormayın. Kaç yaşında kadın herkes haddini bilsin. Verin cevabını saygılı olmak zorundayım diye düşünmeyin. Saygı yasa bağlı değildir yahu o da sizi saysin insan olduğunuz için. Saymiyorsa alin cocugunuzu çıkın evinden. Yok öyle babaannesidir gormek hakkıdır falan. Görmek istiyorsa anne babanın söz hakki oldugunu kabul edip çenesini tutacak.
Bakın bazı insanlar politik davranabilir idare edebilir tahammül seviyesi daha yüksektir. Bunları yapabilen yapsın ne güzel. Ama yapamam bıktım diyorsunuz. Bu dünyaya kv es ya da başka insanların ozel hizmetine girmek için gelmiyoruz. Kısacası tutmayın kendinizı cevabını verin sınırı geniş çizin aşmasın. Akillanana kadar görüşmeyin ne olacak yani

Aynı benim kv o da eltime çektirdi telefonla arayıp arayıp oğlunu doldurdu. Hastanelerde kadını rezil etti. Cocuk hasta olsa elti suçlu yemese elti suçlu oldu nefret ediyorum böyle kv lerden

Problem k.validem. hic elektirigimiz tutmadı. Birbirimizden pek hoşlanmayız çok sık gidip gelmezdik birbirimize. Aramayız da genelde. Aralardan laf sokar genelde bende cevap vermezdim hic. Taa ki çocuğum olana kadar. Bir cok seye sustum. Çocuğumu benden kıskandı altını bile almama musade etmiyordu. Hastaneden cikarken bile cat diye çocugu alip odadan çıkmıştı. Sürekli göğsünde uyutmaya çalışıyordu. Lohusa halimde kac kere ağlattı beni, yine de çaktırmadım kimseye.Oğlum sarılık oldu anne sütü sarılığı dediler "ben demistim senin sütün iyi gelmiyor diye" demişti. Arkamda da hep aynı sekilde konuşmuş. Ilk 1 ay mama verdik sarılık diye sonra cok kilo aldi diye kestik. Ama çocuk her ağladığında kvalidem sürekli bu cocuk ac sütün yetmiyor diyip durdu. Göğüslerim küçük olduğu icin ona göre sütte yok. Cocugum sarılık iken de her defasinda arayip ay sarılığı gecmedi, cok canımı sıkıyor bu durum diyip durdu. Esime her defasinda beni strese sokuyor dedigimde profesyonel ol he de gec, duyma diyip durdu. Gorumcemin kizi da sarılık simdi onunla ilgili tek laf dediğini duymadım hiç. Tek derdi benimle. Her neyse oğlum 4 aylik kontrolünde 9250 gr 70 cm çıktı. Kvalidem bizimle tatile gelmek istedi, esime ben yapamamdedim götürmedik. Ona kinlendi. Esimde tatilde çocuğu tek eliyle bana uzatirken belini sakatladı. K.validem arkamdan "Kim bilir ne yediriyor çocuğa cocuk birden kilo aldı, gizli gizli ne veriyorda cocuk bu kadar kilolu oldu anlamıyorum, oglumu da sakatladi" demis. Esimle tartıştım en sonunda söyleher konuştuğu kulağıma geliyor dedim. Su zamana kadar ne güler yüzüMden ne hizmetimden eksik etmedim, tek lafina cevap vermedim. Ama bu saatten sonra susmam dedim. Kendisi hep beni yetersiz, eksik göstermeye çalışıyor. Bu çocuğa bu kadar iyi bakmama çıldırıyor. Simdi kendisi tatilde, döndüğünde neyapmam nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Siz olsaydiniz ne yapardınız?
hoşlanmıyorsun anlaşamıyorsun ama çocuğun olunca işin düşüyor çocuğuna baktırıyorsun bakıcı gibi..kaynanan bakmaya mecburiyeti yok.sakın ben istemiyorum kaynanam kendi zorladı bakmak için deme..kendi annene baktırsaydın..tabiii annen de uzakta yaşıyordur nedense..
kaynanan mamadan yana değil..çocuğu sık sık emzirdikçe sütün gelir...çalışıyorsun galiba??
çalışıyorsan çocuk yapma yapıyorsan kocan eve baksın sende çocuğuna bak..
kaynanana gelince ..neden bakıyor ki bakmasın kim doğurduysa o baksın..ben olsam böyle yaparım..bana mı güvendiniz de yaptınız derim..
gelinimle bu şekilde kötü olmam..

Ben mi çok kötüyüm nedir?
Şunların bir iki tanesini yaşasam,değil evimize gelmek bizim sokağa girerken vize aldırırdım!
Nasıl görüşmeye devam ediyorsunuz bir bilsem.
Kesinlikle katılıyorum. "Ben söyledim, senin sütün iyi gelmiyor" dediğinde, ağzının payını bir güzel verir. "Hadi x hanım sizi evinize uğurlayayım, bebeğimle kendim ilgileneceğim" derdim.

hoşlanmıyorsun anlaşamıyorsun ama çocuğun olunca işin düşüyor çocuğuna baktırıyorsun bakıcı gibi..kaynanan bakmaya mecburiyeti yok.sakın ben istemiyorum kaynanam kendi zorladı bakmak için deme..kendi annene baktırsaydın..tabiii annen de uzakta yaşıyordur nedense..
kaynanan mamadan yana değil..çocuğu sık sık emzirdikçe sütün gelir...çalışıyorsun galiba??
çalışıyorsan çocuk yapma yapıyorsan kocan eve baksın sende çocuğuna bak..
kaynanana gelince ..neden bakıyor ki bakmasın kim doğurduysa o baksın..ben olsam böyle yaparım..bana mı güvendiniz de yaptınız derim..
gelinimle bu şekilde kötü olmam..
Çalışıyorsan çocuk yapma? Emredersiniz.

Mesafe koyar yok sayardım. Ayrıca bana o laf taşıyanlar varya konuyu açınca bana ondan bahsetmeyin derdim.
Ayrıca hiç morelinizi bozmayın goguslerinjz küçük diye süt yetmemesi diye bişey yok siz hiç morelinizi bozmayın sizi aşağı çeken insanlarla aranıza mesafe koyun. Eşinizin de o dengeyi koruması lazım uygun bir dille annesiyle konuşması lazım.

Sen nasıl bı ınsansın herseye kusur bulmaya calısırken kendını rezıl edıyorsun bana ve cocuguma laf soylemeyı bırak kulagıma gelıyor sımdıye kadar sesımı cıkarmadım artık yeter haddını bıl yoksa bende hadsızlesırım de kendı hayatına odaklanamıyorsun benı cekıstırmekten de ay ne bıcım ınsanlar varya bırakmıyorlarkı ınsanlar hayatını yasasın. Ama esınde suc benım kv okadar laf saysa esım kesın cevabını ben duymadan verırdı esınede ses cıkarmaya basla bence. Bu arada kım soyluyor o lafları sıze nerden duyyorsunuz

Back
X