Çocuğa şiddet

Beni bunca zamandır tutan şey de bu şüphe işte. Emin değilim. Ama artık çok rahatsız olmaya başladım bu acabalardan. En nihayetinde söz konusu bir çocuk. Ya gerçekten şiddet görüyorsa ve ben sessizsem diye vicdanen rahatsız oluyorum. Polis geldiğinde de birşey olacağına dair inancım az açıkçası. Bir de almancı bunlar..

Bu ruh hastalarının gücü çocuklara yetiyor. Emin olun kapıya gitseniz, size ses çıkartamazlar.

Doğru

Bence fark edersiniz dövüyor mu normal ağlama mı,mesela benim komşumun çocukları da öyle çok ağlar ki anlam veremem kadın asla dövmez biliyorum çocukların yapısı bu su isterken bile çığlık çığlığa ağlıyorlar,susmak bilmiyorlar,ama dövüyorsa anne babanın sesinden de anlaşılır

Yazlık ev dediğiniz bitişik ikiz villa ya da yakın Bahçeli bağımsız yapılar değil mi? Zaten yaz günü verandaya çıkılabiliyor kolaylıkla. Şöyle bir eğilip x hanım bir sorun mu var demek çok zor olmamalı. Şaka yollu ay neredeyse polisi arayacaktım çocuğu dövüyorsunuz sandım diyin hele. Çocukların seçebileceği bir kurabiye vs yapın verin sizin çocuk seviyor duyuyorum bazen diyin gözüm üzerinizde imajı vermiş olursunuz. Polisi hemen aramayın. Yanlış anlamlar olabilir doğrudan müdahale edin.

Çocuklar artık herşeye ağlar olmuşlar, geçenlerde elma şekeri diye ortalığı yıktılar bahçede babasına. Duymasam sebebi yine bişey var sanıcam. Baba daha sakindi ve baba buradayken bu kadar değildi.
Bu akşam da çocuk uyuyunca kocasını aradı telefonda oğlun babam diye tutturdu diye gülüyor.

Dövmüyorsa da konuşabilirsiniz,evet çocuklara anlayış göstermek gerek bazen dursan sustan anlamıyorlar ama ben söylüyorum komşulara bazen

İkiziz evet ama ilk defa görüyorum bunları. Ev büyükbabanın çocuklarla torunları geliyor arada. Kadının yüzünü dahi görmek istemiyorum zaten garip birşey.

İkiziz evet ama ilk defa görüyorum bunları. Ev büyükbabanın çocuklarla torunları geliyor arada. Kadının yüzünü dahi görmek istemiyorum zaten garip birşey
İnsan olan çocuğuna geber, seni parçalarım diyebilir mi? Ağızdan çıkar mı bu laf? Ya da benim demem ile aydınlanır mı sizce?

Bence polisle beraber gidin inkar edemesinler

Disarda felan hic gormuyor musunuz cocuklari ? Acaba ne durumdalar ? Şaka gibi bir aile. Allah korusun. Polisi arayin bence de. Basiniza is almadan arayin mutlaka.

Belki şidettin yanında her türlü istismar vardır. Lütfen elinizi çabuk tutun.. Her türlü şeyi yapan her tür insan var.

Sizin yerinizde olsam polisi arar olanı anlatırdım ve benim aradığımın bilinmemesini isterdim. Polisler bir şey yapar mı bilmem ama en azın belki birileri duyuyor diye çekinirler.

Polisin bişey yapacağını sanmıyorum maalesef.kaldı ki emin değilsiniz sonradan ortada kalabilirsiniz.bitisik evlerde yaşıyorsunuz ne bileyim hiç diyalogunuz yok mu?nasıl insanlar az çok fikir sahibi olmalısınız .bazen çocuklar fazlaca tepki verebiliyorlar geçen gün oğlumu yıkarken canı acıyor gibi çığlık çığlığa ağladı mesela .burda elinizdeki tek done geber v.s gibi kötü kelimeler sarfedilmesi

Sakin korkma ya polisi ara yada eve git. Benim alt komsumda bu sekildeydi gece 3 de bastim evini siz bu cocugu dovuyomusunuz diye birdaha ses duyarsam polisi ararim dedim korktular daha vurmuolar. Cekinmezsen eve git cekiniyosan hemen polisi ara bucada anne oz evladini oldurmustu sevgilisiyle. Oda hergun cocugu dovuyormus bide baska adamlara pazarliyormus. Komsular ses duymus ama aramamis polisi. O yavrucak 5 yasindaydi. O haberden beri en ufak cocuk sesi duysam saat kac olursa olsun giderim

İşe yaramaz, ağzını kapatarak döver. Sakın sesin çıkmasın daha çok döverim der. Üşenmeden her seferinde arayın polisi sosyal hizmetleri. Her gün o ses kaydını tekrar tekrar alın. Cimer'e elimde ses kayıtları var her gün dayak yiyorlar diye dilekçe gönderin.

Bence polisi aramadan önce siz Bi gidin bakın. Belki dövmüyordur sadece bağırıyordur belki çocuklar birbirine vuruyordu falan. Hem siz giderseniz belki utanır daha dikkat etmeye başlar.

Eski evimdeki komsumda sürekli cocuguna bagiriyodu, cocukta sanki dayak yiyormus gibi agliyodu. Bikac gun sonra cocugu gordum kendini yere atti, tepine tepine aglamaya basladi. Annesi once sakince konustu, ikna edemeyince annede cildirdi. Bende cama ciktim noluyo diye sordum. Cocugun elinde muz kabugu vardi, ustune suruyomus anneside sürme deyince aglamaya baslamis.Cocuk surekli boyleydi. Pat kut sesleride cocugun esya firlatmasindan kaynaklaniyodu. Etrafinda ne varda firlatiyodu.
Ben bu goruntuyu gormesem yine bi bagrisma aninda polisi aramaya karsr vermistim. Emin olamiyosaniz sizde polisi arayın derim

Cevapları okumadım ama delirdiniz mi hemen sosyal hizmetleri yada polisi arayın. Benim annanemin komşunu ben sosyal hizmetlere bildirdim ki şiddet yoktu (kadın bakımsız,pis ve alkolikti) yine de aldılar çocukları. Ortada şiddet de varsa kesin alırlar. Şiddet yanlısı anneye sevgi sanıp bağımlı olucaklarına, sevgisiz özgür olsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…