Çocuğa şiddet

Polise haber verin lütfen.

Asla muhatap olma ğpolisi ara

Öncelikle şöyle yapsanız? Çocuk çok ağladı, bir yerine birşey mi oldu? Canı yanıyor gibi ağlıyor, yazlık yerdeyiz, ihtiyacınız varsa hemen hastaneye götürelim araba var.

Gibi konuşsanız?

Sakın oturup konuşmaya falan çalışmayın, sakın.

Siz konuştunuz diye çocuk eğitimini değiştirecek değiller, hatta çocuk bağırdığında sussun diye ikinci tur bir daha döverler bunlar.

Başka komşu şikayet etse bile sizden bilirler.

Yapacağınız en doğru hareket polisi ve bu konuda devlet kurumlarını aramanız olur. Kapıya polis bir kere uğrasa gözleri korkar.

Bu tarz tiplerle kesinlikle muhatap olmamak gerek direkt sosyal hizmetler veya polise ihbar etmek gerek. Sizin ihbar ettiğinizi de bilmesin. Pisliğe taş atarsan üstüne sıçrar

Benim kızım çok cadidir istediği birşey olmadigin küçükken yaygarayo kopariyordu ben ona değil o bana vuruyordu kollarım mosmordu üst kat sanırım kaç kez polis çağırdı öyle birşeyde olabilir

Yani emin olmadan burda böyle bir konu açmanız çok saçma
Eminsenizde saçma gerçi
Emin değilseniz insanları zan altında bırakıyorsunuz
Eminsenizde polisi aramak için burdan izinmi istiyorsunuz?

Benim kızım banyo yapmaktan hiç hoslanmaz mesela. Ne zaman onu banyoya götürsem apartman inliyor millet bişey yapıyorum sanar ama sadece banyo yaptırmaya çalışıyorumdur. O sesleri duyan neler düşünür cidden emin olmadan bişey yapmamak gerek ama ihmal verse tabiki aranır o ayrı.

aileyle muhattap olma hiç. öyle insanlar ne anlar ne dinler konusulmaz bile hatta sizlede kavga eder. polisi arayın sesleri dinletin. bir arkadaş daha yazmıs 183 ü arayın kayıtsız kalmazlar. durum bu derece ciddiyse kayıtsız kalmayın lütfen siz şansınızı bir deneyin en azından iciniz azda olsa rahat eder

Her evde kavga gürültü olabiliyor.
Ve bazı cocuklar sanki etinden et koparıyormussjn gibi ağlayabilirler. Sizin dediğiniz düzeyde bi siddet varsa mantıken siddet izi olması gerekir diye düsünüyorum. Eğer o düzeyde siddete uğruyorsa çocuklar iyi olur polisi bi kez gördüklerinde korkarlar. Ama eğer yapmıyorsa ve bir de tanıdık polisi varsa sizin yaptığınızı öğrenirse ki o kisisel verilerin gizliliği kanunun işlemediğini biliyorz hepimz , ozsmn size sıkıntı da yaşatabilirler

Duyarliliginiz hosuma gitti
Cunku ne yazik ki ben siddetli gecimsizlikle bogusan bir ailede dogdum buyudum
Annemin sorunlari vardi beni cok doverdi babama saldirirdi sesleri komsulara giderdi insanlarin yuzune bakamazdik kardesimle
Simdi oyle davranamiyorlar tabi
MInicik cocuga vurmqk ne demek ya
Dunyaya isteyerek gelmedik hicbirimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…