Çocuğa sürekli şiddet 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Psikolojisi bozuk. Karşısında net davranın bir daha yapamasın. Ben böyle bir olayla karşılaştım ve tavrım çok netti bu konuda ki bir daha yapmadı. yanımdayken ''bak dayağı yiyeceksin'' gibi kelimeler kullanmaya devam etti. sırf benim canımı o şekilde yakmaya çalışıyor aklı sıra hala bana bir araya geldiğimizde laf sokuyor. onu da bir başkasından gördü zaten. komşusu çocuğu dövüyor diye bu da dövmeye başladı. artık eline sık sık telefon bile alamıyor artık. çocuğu telefona alıştıran, abur cubura alıştıran kendisi. çok sinirli bir yapısı var ama bi yere kadar o da. tedavi olmayı reddediyorsa kendi bilir. sert davranın asla taviz vermeyin bu konuda.

Son düzenleme:
Ablanizi da o çocuğu dövdüğü gibi dovsunler inşallah. Nefret ediyorum böyle ruh hastası istismarci ebeveynlerden. Sonra o çocuklar hayat boyu ailelerinin açtıkları yaraları kapatmaya çalışıyorlar. Yerinizde olsam sosyal hizmetleri ararım, ablanizi çocuğa kötü davranirkenki videolarını çeker delil olarak bulundururum. Tabii siz yine de bir avukata danışın

Hiç acımayın çekin çaktırmadan videosunu verin sosyal hizmetlere koruyucu aile olarak talep edin yanınıza alın çocuğu. Bu çocuk ilerde dengesiz, belki sapkın Bi birey olacak yaşadıkları yüzünden.çok acıdım ya ağlamak geldi içimden çocuğa neler yaşıyor kim bilir ve ilerde kim bilir ne kötü bir ruh hali olacak.. Allah ım bazen anlamıyorum böylelerine evlat veriyor bize aratıyor

sosyal hizmetlere şikayet ederim, aklı başına gelsin çocuk ziyanına yol açıyo.o çocuk büyüyünce annesine bağımlı, kendi de şiddet uygulayan, insan ilişkileri olmayan biri olacak.

Aile ve sosyal politikalar bakanlığini arayıp şikayette bulunuyorsunuz

Tehdit edin. Bu çocuğu bir daha dövdüğünüzü görürsem sosyal hizmetlere şikayet ederim deyin.
Nasılsa sürekli küsüyormuş ablanız, bir de buna küser.
Hem anneyi hem babayı şikayet edeceğinizi söyleyin. Belki o zaman o baba müsveddesi biraz akıllanır.

Öğretmeni ile konuşursunuz, çocukların ödevlerinin sosyal medyada paylaşılması yasağını getirin. Veliler sadece eksik ve verilen ödevleri ve anlamadıklarını sorsun be öğretmenin olmadığı bir grup kurma, çocukları kıyaslama yasaklansın. Rehber öğretmenle birlikte çocuklarla nasıl ilgili iletişim yönetmelerini vs konuşursunuz.
Bu stresle beraber ablanızı hem rehber öğretmen Hem de çocuk Psikiatri doktoru ile görüştürseniz bu dengeyi çözersiniz. Ablanıza sen ruh hastasısın demek yerine, çocuğunun gerçekten ayakları üzerine basan, mutlu ve başarılı bir çocuk olmasını istiyorsan onu desteklemelisin. Azarlayıp, küstürüp sürekli eksik hissettirmek yapabileceği şeyleri yapamamasına, korkak, kendine güvensiz biri olmasına neden olur gibi onu eleştirmeden, sonuçlara odaklı konuşmanız lazım.

Yedi yaşında demişsiniz ama o psikopat kim bilir çocuğa kaç senedir şiddet uyguluyor. Çocuk, ben hakettim dediğine göre özgüvenini sıfırlanmış çocuğun! Büyük ihtimalle büyüyünce başına gelen her kötü olayın sebebinin kendisi olduğunu düşünecek ve daha bir sürü olumsuzluk! Ellerin kırılsın emi keşke dogurmasaydin o çocuğu!

Gaddar hiç empati yapmıyor, çocuğum ilerde ezik, ozguvensiz olur da demiyor. Anneye bak!

Umarım sadece seyirci kalmazsınız... Burada yetişkin kadınlar senelerce dayak yiyor da korkusundan gidemiyor, okuyoruz hepimiz. Ki bu çocuk dayağı hakettiğini düşünmeye başlamış! Yedi yaşında, hala kurtarılabilir... Videoya çekip sadece tehdit etmekle kalacaksanız çocuğun başını yer size söyleyeyim. El kaldırmasa bile psikolojik yüklenir. Acilen terapiye başlamasını ve bu sürede yeğeninin sizle kalacağını; aksi halde suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyin. Ne yapabilir ki? Evi yaksa kaç yazar? Zaten öyle bir potansiyeli varsa hiç vakit kaybetmeyin, harekete geçin.

Lanet olsun
Arayin sosyal hizmetleri sikayet edin , kapisina polis gelince korkar belki bir daha dokunmaz cocuga
Ya da gonderin bana ablanizi ben bir doviyim onu da anlasin nasil oluyormus dayak yemek , cok sinirlendim , allah bildigi gibi yapsin boylelerini
İnsallah yaslandiginda da o cocuk onu dover

Ablanız yapısına başlatmasın. Videoya çekip sosyal hizmetlere yollayın diyeceğim ama eminim yapmazsınız. Ablanızın anlayacağı dilden konuşun o yüzden. Yeğeninize vurunca siz de tokadı yapıştırıverin bakalım nasıl oluyor. Bugüne kadar pasif pasif uyarmanız hata. Ablanız da kocası da anne baba vasıflarından çoook uzaktalar. Bari siz düzgün teyzelik yapın da kurtarın çocuğu.

Cok cok uzuldum..gelecege bir siddet meyillisi erkek yetistiriyor dengesiz ablan,eger sikayet etsen elinden alsalar gidecegi yerde kim bilır neler yasar ,konusmayada yanasmiyo ama terapiye falan...yani ne denir bilemiyorum ama en kisa surede ogretmeniyle gorusun o geregini mutlaka yapacaktir yazik o cocuga cok yazik

Böyle annelikmi olur allahım! Ders için çocuk dövmek tövbe yaaa! Resmen midem bulandı! Bunu üvey anne yapsa ne kadar tepki toplardı değil mi? Ama öz anne olunca hakmış gibi oluyor.En vahimide çocuğun sözü,annem beni hak ettiğim için dövüyor! İleride sorunlu bir kişilik yetişiyor ne yazık ki ya aşırı pasif olacak hatta bu cinsel eğilimini bile etkileyecek ya da ileride eşini dövecek.. Kesinlikle normal bir iletişimi olmayacak bu çocuğun,çünkü öyle kodlandı

Çocuğu saklayın kayboldu sansın kaybetme korkusu olsun yaratığın...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…