Çocuğa sürekli şiddet 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aman allahım senin ablan manyak ruh hastası. Ay küçücük çocuk nasıl korkmuş yavrum vallahi içim acıdı ya. Hakedıyorum ne demek ay çocuğun psıkolojısını nasıl bozmuş kahrolasıca. Eniştenle konuş adam olsun adam.

Yeğenin hep çocuk kalmayacak ki.büyüdüğünde o da annesini döver.

Abla mamla dinleme gerçekten yiğenini düşünüyorsan şikayet et aranız bozulcaksada böyle bir sebepten dolayı bozulsun

İyi Aile Yoktur- Nihan Kaya
Elimden gelse bütün ebeveynlere okuturum bu kitabı. Yetkim olsa bu kitabı okuyup içselleştirmeyen kimsenin çocuk yapmasına izin vermem.
Lütfen ablanızın okumasını sağlayın.
Ona çok yardımcı olacak.

Allah Ablanızı nasıl biliyorsa öyle yapsın öğretmeniyle görüşün şikayet edin ama kurtarın o çocuğu

Böyle insanların genelde kitapla işi olmaz ki. Sanmam okuyacağını.

Umarım bu durumu gören bir vatandaş sosyal politikalar bakanlığı'na şikayet eder ve o çocuğu elinden alırlar..

şiddeti sevmem ama çocuğa şiddet varsa durumum değişır
size yapin demiyorum ama ben olsam ablamdan yapamadigi bir seyi ister yapamayincada kafasina bitane çakarım sonrada sen benim canim ablamsin derim

Buradaki konu vs yorumları okut, biraz insaflıysa durup bir düşünür

Reactions: The
Elleri kırılsın inşallah. Öyle ablam olacak istddigi kadar sinirli olsun saçını başını yolarım nasıl oluyormuş anlasın. Böyle cahil vicdansız ruh hastaları neden anne olur ki? Hakkıyla bakmayı bekleyen olmayan o kadar insan varken. Siz pasifsiniz üzülmek yerine aksiyona geçseniz?

Ben çoçuğun psikolojik durumunu tam anlamak ve hasarı bir gıdım bile azaltmak için onu oyun terapisine götürmenizi tavsiye ederim. Ablanıza derslerde daha başarılı olması için olduğunu söyleyin . Terapist çocuğun durumunu ve ne yapılması gerektiğini size söyler

Ablanızı direk şikayet edin sosyal hizmetler gelip olaya el koysun. Yapısı sinirli insansa çocuk yapmasaydı madem kendine hakim olamıyor o minicik çocuğun ne suçu vardı yazık yaaa. Eniştenize de şaşırdım ne kadar pasif olursa olsun insan evladını dövdürür mü.. Arada bi popoya vurulması falan tamam da bu şekilde çocuğu eziklemek çok çirkin.. Yavrum bi de kabul etmiş çok üzüldüm Milletin çocuğu ile yarışa girmiş ama yarın öbür gün çocuğu büyüyünce neden benim çocuğum pısırık neden mutsuz bir evladım var neden bu çocuk kendini ifade edemiyor neden hiç arkadaş edinemiyor diye kendi kendini yer.. Sorunu da çocuğun yapısı pasif der çocukta bulur.. Ablanızla ileride çocuğun yaşayacaklarını anlatın.. Kendine güvensiz pısırık bir çocuk istiyorsa devam etsin.. Canını nasıl yakabiliyor onun anlayamıyorum..

Ablanıza hiç bisey etki etmez o bunun yanlış olduğunu anlamadıkça vallahi iyi sabretmişsiniz ben olsam herhalde bende ablamı döverdim sonrada yarın birgün yaşlanınca o da seni aynen böyle dövecek senden ne gördüyse onu yapacak der çekip giderdim gitmedende bir daha bu çocuğu döv seni sosyal hizmetlere şikayet ederim git tedavimi oluyorsun yoksa çocuğuna eziyet edip sosyal hizmetlerin çocuğu elinden nasıl alışını mı izlersin ben karışmam ayrıca seni gidip o okuldaki velilere de söylecem öyle mükemmel göründüğünü ama çocuğu dövdüğünü öğretmen dahil bütün veliler bilecek diye tehdit ederdim çocuğu da ara ara okulda ziyaret ederdim dinsizin hakkından imansız gelir rest çekmeye pek alışmış sizde ailecek afetmeye bi kere siz rest çekin nevri şaşsın ayrıca bi avukatla görüşün çocuğun velayetini falan alabiliyormusunuz diye eğer bu şekilde devam ederse ve alabiliyorsanız çocuğu da almaya çalışın

Ne münasebet 7 yaşında çocuğa şiddet?! Çocuğun psikolojisini mahvettikten sonra o çocuk sınıf birincisi olsa ne olur.
Kadınla konuşanlar belliki tatlılıkla konuşmuş, Abla mabla dinlemem ağzının ortasına bir tane okkalı çakarım, tedavi olmazsa şikayet edeceğimi söylerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…