İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Evveeeett ama nerdeeee

Ancak öğretmenlerin ama onlarında artık pek yarım gün olmuyor ama daha az çalışıyorlar tabi saat olarak...

Dün akşam çay üstüne kahve derken birde sabah geç kalkmıştım gece saat 3 oldu uyuyana kadar bugün ayakta uyuyor gibiyim akşam olsa yatağa girsem onun hayaliyle çalışıyorum.

Oğlanı aradım az önce ödev yokmuş test yapıyorum dedi ordan da rahatız

Aslında ders çalışmam lazım ama muhtemelen yemekten sonra yatıcam fenayım çok fena bugün...

zaten bu kafayla çalışsan da bişey anlamayacağın için, işlerini bitirnce yat sen canım, vücudun dinlensin iyice, ödev de yokmuş.

zaten bu kafayla çalışsan da bişey anlamayacağın için, işlerini bitirnce yat sen canım, vücudun dinlensin iyice, ödev de yokmuş.

Öyle yapmayı planlıyorum canım teşekkür ederim...

İyi akşamlar ben kaçtım.

Yarın görüşürüz...

Aynencanım olmazmı,akşamları vapurla dönüyorum ben eve bak bak her yer zifiri karanlık içimi bayıyo zor bekliyorum mart ı valla.Saatleralınınca benim günlerim başlıyo o zaman bayılıyorum işte akşam yolculuklarıma.Dediğin gibi bir manatonluk oluyo kışın sabah karanlığında çık akşam karanlığında gir eve birde evde sıkıcı işler dersti ev işiydi of içim şişyo valla.Yarama bastın cnm

sağolun kızlar..ben de telaş ediyom acaba gerimi kaldı diye..ama dediğinizi yapacam bol bol okuturum..

herkese merhaba...!

bende aranıza katılabilirmiyim acaba?
benimde 2. sınıfa giden bir kızım var benide aranıza alırsanız çok sevinirim

herkese merhaba...!

tabii ki katılabilirsin canım, aramıza hoşgeldin. Öncelikle kendini tanıtarak başlayabilirsin, nerede yaşıyorsun, çalışıyor musun-ev hanımı mısın, kaç çocuk var, kaç yaşındasın gibi vs. vs...

Günaydın kızlarr,
Akşam 1 sayfa fotokopimiz vardı, ön yüzünde Türkçe yazım kurallarıyla ilgili cümleler vardı, yanlış olan, onlar düzeltilecek. Arka tarafında da matematik toplama işlemleri ve de problemler vardı, verilmeyeni bulma, yaş problemleri vs... gibi. Yardımcı kitaptan da yine 3 sayfa matematik problemleri vardı, onları yaptık. Sakin bir akşamdı, önceden de yemeğim olunca, iyi geçti, bugün için de mercimek çorbamı yaptım geldim. Yanına dün dediğim gibi hazır mantı yapacağım, bu akşamı da böyle atlatırız.

herkese merhaba...!

Hoşgeldin cnm,tabiki katılabilirsin bizim topik çok zevkli biribirimizi göremesekte çok güzel bir diyalog kurduk burda sende göreceksin

günaydın kızlar.
dün okuma metni vardı onu yazdı defterine. kalan testlerden yaptık 1 tane.
bir tanede hikaye kitabı okuduk.

sağolun kızlar..ben de telaş ediyom acaba gerimi kaldı diye..ama dediğinizi yapacam bol bol okuturum..

cnm zaten şimdi 15 tatilde hergüne bir kitap vericektir öğretmeniniz hergün okutarak o kitapları ilerlicek,bizde öyle oldu 15 tatilde ilk haftadan sonra çorap söküğü gibi okumaya başladı....Ama mutlaka sabırla okut..

Günaydın kızlar,bizim oğlan dünkü gezide pek bir eğlenmiş akşam keyfi çok yerindeydi yalancı paralar vermişler bunlara o paraları harcamışlar gönüllerince dişçilik yapmışlar anne iğrençti diyor maket olduğu haldekuaförde saç yaptırmışlar o paralardan verip bi abla ilüzyon yapmış hastane vardı ama o daha yapım aşamasında anne dedi.Bende velilerden biriyle konuştum akşam çocuklar çok eğlenmiş bi haftasonu biz veliler birlikte gidelim çocuklarla dedi olur dedim...Derste yoktu akşam cumartesiden bitirmiştik rahattık yani...

herkese merhaba...!

Tabi canım ne demek kapımız herekese açık

Bahsetsene kendinden ve kızından biraz...

Evet ya önceden yemek olunca sanki başkası hazırlamıi gibi oluyor dimi. Ben baya uğraştım akşam önce tavuğu pişir sonra çorba pilav tavuk, püre derken zaman akıp gitti ve bu akşama da pek bişey kalacağını sanmıyorum :))

İyi ders çalışmışsınız canım akşam...

Hoşgeldin cnm,tabiki katılabilirsin bizim topik çok zevkli biribirimizi göremesekte çok güzel bir diyalog kurduk burda sende göreceksin

Evet evet tam da öyle

kızlar sitede değişiklik mi var.
beğen butonu yok mu.

Evet canım değişiştiriyorlar dün değişmişti beğeni butonu bugün hiç görünmüyor nedense. düzenleme yapılıyor heralde.

Ne güzel eğlenmiş oğluşun çok değişik bir etkinlikmiş acaba hafta sonuna kadar kalacak mı ki? Merak ettim araştırayım bakalım...

herkese merhaba...!

hoş geldin..katılabilirsin tabi..

evet kendini tanıt istersen..nerede oturursun..kaç yaşındasın..kaç çocuk var
ben 36 yaşındayım
düzce de oturuyorum
2 cocuğum vaar biri 7 yaşında diğeri 3 yaşında. iki erkek ..
çalışıyorum

oo şu dün bahsettiğin yere mi gittiler canım..ben hafta sonu gidecekler sanmıştım..

fadime cim..ben de sabah yoğurtlu çorba yaptım çıktım.
akşama gidince yanına kereviz salatasını yaparım..
bir de makarna yaparım.keş"li ...bilir misiniz acep.

akşam ödevler vardı..simetri konusunu işliyorlar..aslında daha önce işlemişlerdi ..ama yine simetri hakkında fotokopi geldi akşam.

test kitabından 2 sayfa matematik testi vermiş..problemler

türkçe kitabından ödev vermiş

bir de soru bankalarından test kopardık çözdük akşam..soru banlakarı bitmek üzere şükür..

akşam öğretmenimizin yanına gittim..dedim bizi bırakıyor muşsunuz..
şaşırdı
haberiniz yok muydu ?? diyor...

biz sizi seviyorduk .üzüldüm , dedim

yeni gelen öğretmen de çok iyi , dedi .vs vs..

Günaydın kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah, benim dizlerim, karnım ve belim çok ağrıyor bugün malum nedenlerden dolayı...

Dün akşam ödev yoktu, 10 sayfa kadar hikaye kitabı okuduk, dün burada hazırladığım bir sayfa çarpma işlemleri vardı onları yaptık.

Ben daha çok yemeklerle uğraştım zaten, güya erken yatacaktım ama yine 11.30 oldu ben yatana kadar. Yemeği, çayı meyvesi derken zaman akıp geçti...

sabah işe gelirken otobüsü kaçırdım...dondum durakta 40 dakika..buz tuttum resmen..ve hala ısınamadım...

akşam ise kocama küstüm..

akşam yemeğinden sonra bir kenara çekildi.
çerez tabaığını aldı yanına çekirdek çitledi çerezlerini yedi..ben çocuklarla boğuştum ..ödevlerini yaptırırken ediz hiç rahat vermedi.yüksek sesle bağırdı hep.ama benim kocam " siz ders çalışırken ben edizle ilgileneyim "! demedi..

boğuştum..bağırdım...ama tınnn

çocuklara kek koydum..meyve suyu sıktım..ama kocama kek vermedim..çocuklar yer yemez tabağı kaldırdım ortadan..

akşam karadayı vardı..o olduğu zaman benim kocam transa geçiyor..daha başlamadan bile o moda giriyor sağolsun

neyse çocuklar yattı..ben kocamla konuşmadım..o hala çerez tabağıyla haşır neşirdi..bir de içecçek almış yanıına..malt içeceği..siz anlarsınız...

normalde eve girmez o içecek..hatta yılbaşında al içelim dedim almadı..kardeşi gelecek birlikte 1 er tane içeriz dedi..ama kardeşinin boğazı şişmişti..içmedi..zaten içmez..

3 tane öyle duruyordu..almış içiyor..söylendim ben de..2 kelime konuşmadık akşam..benim suratım asık tabi..yattım uyudum..

sabah kalktığımda salonda uyumuş kalmış..uyuz harif..

sabah beni durağa bıraktı..ama tek kelime etmedim..arabadan indim durağa gittim..yine suratım kırk karıştı yani..

zaten otobus de kaçmış ..ah mi etti ne

Alemsin cnm ya gülerek okudum:))bu erkeklerin arada ayarları kaçıyo ayar vermek lazım iyi yapmışsın bende bazen suratımla güzel ifade ediyorum kendimi.Hayat onlara güzel valla ya.Benim felsefem bana acımayana bende acımam onun için bazen çok gaddar olabiliyorum,hakediyorlar napalım.Karısı ev hanımı olanlar bir değerliki sorma biz çok değersiz oluyoruz bazen ona çok sinir oluyorum bende...

Bunlar sonra bizden çıkacak biliyosun dimi emekli oluncada dr dr gezicez ha....Benim önümde ablam var örnek emekli oldu ama öyle doktorlarda gerçi o hiçbir zaman bizim gibi koşturmadı evlilik çocuk derdi yoktu çalışırken ona rağmen böyle biz napıcaz bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…