sen daha fenasın benden ya, benim kız olmasa, 7 de kalkarım ben de, sen 6.30 da servistesin, akşam da 8, çok zor yanii, oyyy oy kadın kısmı yarım gün çalışacak en iyisi, sabah 9 akşam 3 ne güzel değil mi
Evveeeett ama nerdeeee
Ancak öğretmenlerin ama onlarında artık pek yarım gün olmuyor ama daha az çalışıyorlar tabi saat olarak...
Dün akşam çay üstüne kahve derken birde sabah geç kalkmıştım gece saat 3 oldu uyuyana kadar bugün ayakta uyuyor gibiyim akşam olsa yatağa girsem onun hayaliyle çalışıyorum.
Oğlanı aradım az önce ödev yokmuş test yapıyorum dedi ordan da rahatız
Aslında ders çalışmam lazım ama muhtemelen yemekten sonra yatıcam fenayım çok fena bugün...
zaten bu kafayla çalışsan da bişey anlamayacağın için, işlerini bitirnce yat sen canım, vücudun dinlensin iyice, ödev de yokmuş.
yanii hepimiz öyleyiz aslında Haribucum, ben de sabah 6 da kalkıyom, 6.30 da büyük kızı okula bırakıp eve dönüyorum, giyin ufağı kaldır tekrar 7 de anneme çıkıyorum, 7.35 gibi de annemden çıkıyor, orda sabah 1 bardak çay, annem de erken kalkıyo, kardeşim için, o da bekar çalışıyor, öyle işte. Ama kış mevsimini çok sevmiyorum ben çalıştığım için, kışın da işten eve-evden işe hiç gün yüzü görmüyoruzya, yazın en çok sevdiğim kısmı, akşamları yemeğini yedikten sonra, balkonda etrafı seyretmek, hani aydınlık oluyorya, yaşadığımı hissediyorum resmen. Sizde de var mı bilmiyorum böyle bir durum?
Merhaba canım, öncelikle başınız sağ olsun Allah mekanını cennet eylesin.
Çocukların içinde çok geçmiş olsun.
Ciddi bir salgın var her evde mutlaka hasta var nerdeyse bizde de eşim hasta bulaştırmamak için uğraşıyoruz 1 haftadır geçmedi hala.
Canım yazmış gerçi arkadaşlar ama daha yeni başladı okula birden açılır merak etmek bol bol okluma yapması lazım tabi ki...
Annen için tekrar geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda kavuşur sağlığına.
Evet canım ne yazık ki keşkelerin bir getirisi olmuyor. Evet dediğin gibi aslında okula başladığımız yıl rapor alabilirdik alanlarda oldu aslında. Ama öyle bir zamanlamaydı ki yaz tatilinde bir kaç aylık sürede daha ne olup bittiğini anlayamadan bir sürü belirsizlik içinde daha biz ne oluyor demeden okullar açıldı o zaman zaten 3 yıl kreşe gitmişti, arkadaşları 1. sınıfa başlıyordu, öğretmenleri bu yılda kalırsa çok sıkılacak dediler, hadi özel okul olacak dedik yani bir sürü bir sürü detay neticesinde ne yazık ki yanlış bir kararla okula başlattık ve tabi ki bunun sorumlusu biziz
Şimdi kanunda değişti o zaman zorunluyken şimdi ailenin kararına bırakılmış durumda okula başlatıp başlatmamak ama olan bize oldu.
Dediğin gibi yapmaya çalışıyoruz aslında süreci en uygun nasıl atlatabiliriz derdimiz bu aslında. Bazen ölçüyü kaçırsak da hayırlısıyla atlatacağız bu dönemleri de...
sağolun kızlar..ben de telaş ediyom acaba gerimi kaldı diye..ama dediğinizi yapacam bol bol okuturum..Sürekli evde okutacaksın canım, bunun başka çaresi yok. Okuya okuya gelişecek okuması da.
Senin biraz daha üzerinde durman gerekiyor sanırım. Biraz gayret ederseniz arayı kapatırsınız. Ama öğretmenin gösterdiği harfleri tanıması lazım. Hergün evde düzenli tekrar. Geçen yıl nerdeyse gece 12 ye kadar ders yapıyorduk biz. Kolay gelsin, birden öğrenir inşallah.
herkese merhaba...!
bende aranıza katılabilirmiyim acaba?
benimde 2. sınıfa giden bir kızım var benide aranıza alırsanız çok sevinirim
herkese merhaba...!
sağolun kızlar..ben de telaş ediyom acaba gerimi kaldı diye..ama dediğinizi yapacam bol bol okuturum..
herkese merhaba...!
Günaydın kızlarr,
Akşam 1 sayfa fotokopimiz vardı, ön yüzünde Türkçe yazım kurallarıyla ilgili cümleler vardı, yanlış olan, onlar düzeltilecek. Arka tarafında da matematik toplama işlemleri ve de problemler vardı, verilmeyeni bulma, yaş problemleri vs... gibi. Yardımcı kitaptan da yine 3 sayfa matematik problemleri vardı, onları yaptık. Sakin bir akşamdı, önceden de yemeğim olunca, iyi geçti, bugün için de mercimek çorbamı yaptım geldim. Yanına dün dediğim gibi hazır mantı yapacağım, bu akşamı da böyle atlatırız.
Hoşgeldin cnm,tabiki katılabilirsin bizim topik çok zevkli biribirimizi göremesekte çok güzel bir diyalog kurduk burda sende göreceksin
kızlar sitede değişiklik mi var.
beğen butonu yok mu.
Günaydın kızlar,bizim oğlan dünkü gezide pek bir eğlenmiş akşam keyfi çok yerindeydi yalancı paralar vermişler bunlara o paraları harcamışlar gönüllerince dişçilik yapmışlar anne iğrençti diyor maket olduğu haldekuaförde saç yaptırmışlar o paralardan verip bi abla ilüzyon yapmış hastane vardı ama o daha yapım aşamasında anne dedi.Bende velilerden biriyle konuştum akşam çocuklar çok eğlenmiş bi haftasonu biz veliler birlikte gidelim çocuklarla dedi olur dedim...Derste yoktu akşam cumartesiden bitirmiştik rahattık yani...
herkese merhaba...!
Günaydın kızlar,bizim oğlan dünkü gezide pek bir eğlenmiş akşam keyfi çok yerindeydi yalancı paralar vermişler bunlara o paraları harcamışlar gönüllerince dişçilik yapmışlar anne iğrençti diyor maket olduğu haldekuaförde saç yaptırmışlar o paralardan verip bi abla ilüzyon yapmış hastane vardı ama o daha yapım aşamasında anne dedi.Bende velilerden biriyle konuştum akşam çocuklar çok eğlenmiş bi haftasonu biz veliler birlikte gidelim çocuklarla dedi olur dedim...Derste yoktu akşam cumartesiden bitirmiştik rahattık yani...
sabah işe gelirken otobüsü kaçırdım...dondum durakta 40 dakika..buz tuttum resmen..ve hala ısınamadım...
akşam ise kocama küstüm..
akşam yemeğinden sonra bir kenara çekildi.
çerez tabaığını aldı yanına çekirdek çitledi çerezlerini yedi..ben çocuklarla boğuştum ..ödevlerini yaptırırken ediz hiç rahat vermedi.yüksek sesle bağırdı hep.ama benim kocam " siz ders çalışırken ben edizle ilgileneyim "! demedi..
boğuştum..bağırdım...ama tınnn
çocuklara kek koydum..meyve suyu sıktım..ama kocama kek vermedim..çocuklar yer yemez tabağı kaldırdım ortadan..
akşam karadayı vardı..o olduğu zaman benim kocam transa geçiyor..daha başlamadan bile o moda giriyor sağolsun
neyse çocuklar yattı..ben kocamla konuşmadım..o hala çerez tabağıyla haşır neşirdi..bir de içecçek almış yanıına..malt içeceği..siz anlarsınız...
normalde eve girmez o içecek..hatta yılbaşında al içelim dedim almadı..kardeşi gelecek birlikte 1 er tane içeriz dedi..ama kardeşinin boğazı şişmişti..içmedi..zaten içmez..
3 tane öyle duruyordu..almış içiyor..söylendim ben de..2 kelime konuşmadık akşam..benim suratım asık tabi..yattım uyudum..
sabah kalktığımda salonda uyumuş kalmış..uyuz harif..
sabah beni durağa bıraktı..ama tek kelime etmedim..arabadan indim durağa gittim..yine suratım kırk karıştı yani..
zaten otobus de kaçmış ..ah mi etti ne
Günaydın kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah, benim dizlerim, karnım ve belim çok ağrıyor bugün malum nedenlerden dolayı...
Dün akşam ödev yoktu, 10 sayfa kadar hikaye kitabı okuduk, dün burada hazırladığım bir sayfa çarpma işlemleri vardı onları yaptık.
Ben daha çok yemeklerle uğraştım zaten, güya erken yatacaktım ama yine 11.30 oldu ben yatana kadar. Yemeği, çayı meyvesi derken zaman akıp geçti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?