İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Çok zor hayatlar var yazık ya, nedense olan hep kadına oluyor ama

Taaa içimde hissediyorum arkadaşımın acısını bugün kötü hissettim hep kendimi

Ne yapacak henüz tam olarak emin değil ama durumlar onu gösteriyor

İkinci anlattığın arkadaşının ilişkisine benziyor biraz bizimkilerde

ayrı yatma mevzusu filan işteee

Ama kıza da az çektirmedi şimdiye kadar zaten

Hep aman çocuğum var diyerek idare etmeye çalıştı yazık kuzum

Allah hakkında hayırlısını verir inşallah

Hafta sonu fırsat bulursam gidip görmek istiyorum gerçi baya uzak ama bakalım

Dilek'ciğim sizin notlar nasıl baktın mı?

Gerçi belli nasıl olacağı ama

canım nerde oturuyor senin arkadaşın..uzak demişsin..

evet hep kocalar için çocuklar için yaşıyoruz..

ben artık kendim için ve çocuklarım için yaşamaya başladım..eşim ise iyidir hoştur ama biliyorsuz ..azıcık odundur..

o yüzden onun verdiği kadar değer veriyorum..bak o z aman ne kadar iyi oluyor...kıymete geliyorum..

canım evet ben dün burda kızlar e okula baktım demişler..aklıma geldi baktım..bizim notların hepsi tam not..şükür halimize....

Aferin oğluşuna canım hep böyle başarılarla dolu bir ömrü olur inşallah, hepimiz için bu duam.

Ama öncelikle sağlıklı mutlu insanlar olsunlar. Acılarını yaşamayalım hiç birimi.

Anadolu yakasında canım bende biliyorsun Avrupa yakasındayım

Evet erkek milletine ömrünü bağlamamak gerekiyor istisnasız nerdeyse hepsi aynı gibi

Hepsinde başka başka huylar, gariplikler ama problemin kökeni toplumumuz ne yazık ki

Kadının hala değeri yerlerde...

anladım canım ..git bakalım .inşallah arkadaşının kocası düzelir..iyilik yaramıyor kocalara..onlara falaka lazım her gün ..

Amin canım ...öncelikle çocuklarımız sağlıklı ve mutlu olsun ..tek dua"m bu benim de.

bazı yakın çevremizde gördüm canım..çocuklarını kaybedenleri..hem nasıl güzel çocuktu..nasıl ..melek gibi 9 yaşında.2 yıl oluyor...belki daha önce anlattım burda..yeni bebek yaptı aile..

böyle şeyleri görünce benim Allah" tan tek istediğim çocuklarımın sağlığı..Allah acıların göstermesin..

Böyle bir acıyla sınamasın..

Aminnn yarabbim Allahım korusun düşününce bile tüyleri diken diken oluyor insanın

Geçen yıl bizim okulda da 3. sınıf öğrencisi bir kıza Verem teşhisi konulmuş

6 ay içinde vefat etmiş kız Rabbim kimselere evlat acısı yaşatmasın. AMİN...

Sen nasılsın arkadaşım?

Nasıl gidiyor hayatın?

Mutlumusun?

Gerçi insanın evlatları varken eve gittiğinde karşısında görünce herşeyi unutuyor dünya vız geliyor ama birde içinde bulunduğumuz hayatımızın gerçekleri var..

Dün aradım oğlumu o kadar canım sıkkındı ki ağlıcam sinirimden işyerindeyim ve gerçekten kötüyüm yani

Açtı bu telefonu Anneee seni çok özledim, çok seviyorum seni, Sende beni seviyorsun demi? dedi ya artık bütün her şey vız gelir oldu gözüme

Hayırlı cumalar cnm sanada,geçmiş olsun çok eve virüs girdimi herkesi sıradan geçiriyor zaten.Bende bilgisayardan çok şikayetçiyim dersler biter bitmez tablet açılıyor evde hemen,onun yerine al kitabını oku diyorum bazen dinliyor bazen duymuyor bile.Tatile az kaldı onun sevinci var tabiki hepimizde bende izne çıkabilirsem duble sevinç olacak

canım ben iyiyim ..eşim de bu zamanlar iyi..yemeğe falan çıkardı bizi..evde de yardım ediyor.kızacağım diye tedirgin..sesim yükseldiği zaman anlıyor ki bunaldım..hemen el atıyor ..destek oluyor..ama uzun sürmez inşallah..neticede odun koca...

çocuklar iyi şükür..öğretmenimiz değişiyor..ama yeni gelen de iyi bir öğretmenmiş..bakalım..inşallah iyi olur..çünkü biz nakil geldiğimiz için öğrenciler de öğretmenle gayet iyiydi..şimdi yeni gelen öğretmenle hepsi yeni baştan başlayacak..o zaman belki daha iyi olur..ben kendi oğluşumu düşünüyorum yine..yabancılık çekmesin istiyorum artık..

bugünlerde sıkıntım yine bakıcımmmmmmm...çok kızıyorum yine ..

anlatacağım ...

slm cnm,bizdede kg ile ilgili sorularda kafası karışıyo yarım kiloları tama çevirme olayında,bende onun üstünde durucam herhelde 15 tatilde

cnm,annem daha iyi ablama gitti haftasonu için pazar günü biz gidip alıcaz arabayla...

ah zelişcim yazdıklarına çok üzüldüm cnm,allah arkadaşına kuvvet versin okadar emek verip kurduğun hayat bir anda yerle bir oluyor ve bunu yine bir hemcinsimiz yapıyor.Ne yapacak bundan sonra?

Sevindim iyi olduğuna canım,

Anlat bakalım, bakıcıyla neler oluyor.

Evet öğretmen değişikliği aslında sizin için iyi bile olacak. Herkesle aynı olacak yani

Bakalım bizde değiştirebilecek miyiz gerçi artık hangisi doğru bilmiyorum da

Allah hakkımızda hayırlısını nasip eder inşallah...

Allahım kimseyi evladıyla sınamasın,hepsine sağlık mutluluk versin şanslarını bahtlarını açık eylesin inşallah:26::26::26::26::26:

ah zelişcim yazdıklarına çok üzüldüm cnm,allah arkadaşına kuvvet versin okadar emek verip kurduğun hayat bir anda yerle bir oluyor ve bunu yine bir hemcinsimiz yapıyor.Ne yapacak bundan sonra?

Bende çok durgunum bugün içim acıyor, bir sürü şeye katlandı, ayrılmadı idare etti, çocuğum var dedi.

Umarım yapmıyordur kocası gerçi kuvvetli bir ihtimalle var ama ne bileyim

Ayrılır herhalde, iş bakmaya başlayacak bu arada

Birde dedim ki sakin ol, ama ne kadar yapabilir bilmiyorum...

hoş geldin haribu cum..nerlerdeydin

ben anlatayım zeliş ..

benim kaynanoşlar ayın 22 si gibi bize gelecekti..dolayısıyla 15 tatilde de bizde olacaklardı..bizim bakıcı da çocuklarıyla olacaktı...

dün akşam eşim kayınpederle konuşmuştu..demiş ki " şubat ayının 10 unda geliyoruz..enişten(beyin cerarahı) uçağa binme dedi.şubatın 10 unda istanbul a gidecekler.bizi onlar getirecek düzce ye..uçakta mikrop kapmayayım diye"
bu zamanlarda bağışıklığı düşük olduğu için korumak gerekiyor..bu yüzden biz bir şey demedik tabiki..önce kayınpederimin sağlığı geliyor.

neyse ben kara kara düşünmeye başladım..çünkü bakıcım 15 tatilde çocuklarıyla olmak istediğini söylemişti.." olmuyor böyle .eşim artık gitme diyor " gibisinden laflar etmişti bana..

ben sabah söyleyemedim..yüz yüze..öğlen üstü bir bahane ile aradım..dedim böyle böyle "şubat ayının 10 unda geliyor bizimkiler..o yüzden sen de biraz daha sabret şubatın 10 undan sonra uzun süre çocuklarınla olursun..ben kayınpederi kaynanamı ikna ederim uzun kalırlar.sen de çocuklarınla ilgilenirsin " dedim.fakatttt

bizim bakıcı her zamanki gibi" ben eşimle bir konuşayım.bana 15 tatilde lazım izin..çünkü çocuklar okula gitmeyince evde kavga falan ediyorlar..ablalarını dinlemiyorlar .sizin okul tatil olmayacak mı? "

dedim ki : " bana izin yok..öğrenciler final sonrası tatil oldu ama ben memurum sonuçta ..izin yok bize.."

" izin alamaz mısınız , yerime 15 gün birisi gelemez mi?"

" benim iznim yok ..ben daha burda 1 yılımı doldurmadım"

düşündü falan..

öyle kapattık telefonu..ama sinir oldum yani..

dedim ya ..annem çocukları okula götürürken ( okulun ilk açıldığında, eylül ayında annem vardı bizimle) annemin eline telefonunu yazıp vermiş..ben çocuklara bakarım işe ihtiyacım var ..kızınız beni arasın istiyorsa diye

o şekilde geldi ..şimdi de bir kapris ..bir alıngan...anlatamam...

evvel ezeli böyle..

bugün canım sıkkın bu yüzden ...

bir durgunluk geliyor bana..canım sıkkın ya..

aşağıda temizlikçi bayanlar var..öğlen arası çay yapmışlar..onların yanına indim..dedim böyle böyle..zaten sorunları baştan biliyorlar..bir kaç tanıdıklarını aradılar..bakıcılık yapacak..ama onlar da çocuk bakıyorlarmış doluymuş hepsi..

bir tanesinin kardeşinin hanımı bakabilir dedi...en azından o 15 günlük süre içinde ..

şimdi ben bizim bakıcıya söyle bir taktik uygulamayı düşünüyorum..çok sabrettim ve hep güler yüzlü oldum..sonuçta çocuklarımı emanet ediyorum...

diyeceğim ki" ben bu 15 tatilde bir bakıcı bulamadım..kendim de izin alamadım.."

eğer ben gelemeyeceğim derse o zaman tamam diyeceğim..ve başka bakıcı bulacağım..başımın çaresine bakacağım..bu böyle ite kaka bu zamana kadar geldi zaten...

ama " çaresiz kaldınız dilek hanım ben kayınpederiniz gelinceye kadar beklerim..onlar geldikten sonra çocuklarla olurum " der mi???

cevabını çok merak ediyorum..

O zaman fırsat bulup çalışmalısın canım ya, uzamasın inşallah.
Ay arkadaşın için de ne diyeceğimi biliyorum, kesin mi peki, yani böyle şeyler, emin olmadan adım atmasın, offff of olan hep kadınlara oluyor, ne kötü ya şu erkek milleti(çoğunluğu).

Fadime'ciğim kızın girdi mi ameliyata bak aklımda sabahtan beri soramadım bir türlü. Bugündü değil mi?
Yok canım ertelendi 5 şubata.
neeeeeeeee aman Allahım bile bile nasıl yani yaa, inanamıyorum. Of neyse yorum yapmayacağım da, Allah akıl fikir versin bu insanlara.
Slm cnm,yeni girdim bugün bende kızın ameliyat oldumu?nasıl geçti?haberdar et bizi

Yok canım ertelendi.

cnm,annem daha iyi ablama gitti haftasonu için pazar günü biz gidip alıcaz arabayla...

Allahım kimseyi evladıyla sınamasın,hepsine sağlık mutluluk versin şanslarını bahtlarını açık eylesin inşallah:26::26::26::26::26:

canım pazar günü alacaksın anneni..hafta içi siz de mi kalacak peki??

Offf yaaaa neden böyle yapıyor ki bu kadın

Bence senin düşündüğün gibi demeyecek

Yine kapris yapacak yani

Bence biraz acele edip 15 tatile birini bulmaya çalış

Zaten bu kadın pek durucu değil şimdi olmazsa ilerde seni zor durumda bırakacak

Onun için bulduğun kişi iyi olursa eğer bu kadına durumu izah edersin açıklıkla

Yok gelende olmazsa eğer yine bunubla devam edersin

Anlatıyorsun burada az çok biliyoruz sen elinden geldiği kadar hoşgörülü davranıyorsun zaten yemek yapıyorsun kadına birde düşün yani.

Ve en nihayetinde kadın bırakır giderse çocukların açıkta kalacak düşünse neler yaşayacağını

Ne bileyim bana doğru olan bu gibi geliyor netice söz konusu olan çocukların…

çok haklısın..

şöyle düşünüyorum..daha bir bakıcı bulamadım..burada birini düşünüyor bizim temizlikçiler..en azından 15 tatildeki ara için..ama kesin değil .kadına ulaşamadılar...diğer bir arkadaş benim annem bakar 15 günlüğüne..ama anneme bırakırsanız bakar..fıtık ameliyatı olmuş geçmişte annesi...o yüzden evden çıkmıyormuş..ama evde fıldır fıldır hareket edebilir diyor..

ben de onların desteğiyle böyle düşündüm..o 15 günlük arada bu arkadaşın annesi de var ..eşimle atarız arabaya çocukları ..bırakırız bu kadının annesine..eğer öyle yaparsak benim çocuklar da misafir gibi olacağı için gittikleri yerde, ne karıştırırlar ne yaramazlık yaparlar ne kadını üzerler..utanırlar ..zaten alışıncaya kadar da o 15 gün geçer..kayınpederler gelir..

en kötü ihtimal ise 9 saatlik yoldan annemi getirmek olur..15 günlüğüne..sağolsun gelir..zaten çocukları da özledim özledim diyor..ama işte yaşı itibariyle seyehat otobus onu yoruyor..tansiyon hastası da..onu en son çare olarak düşünyorum

Canım hayırlısıyla atlatırsın bu sıkıntını da inşallah...

Ben şimdi çıkıyorum bir arkadaşla ortak bir çalışma yapmamız lazım

Gelemem belki bugün görüşemeyiz zaten sen erken çıkıyorsun

İyi tatiller şimdiden

İyi bakın kendinizeee

Valla hepinizi çook merak ediyorum çocukları da İstanbul'a gelme durumun olursa mutlaka haber ve olur mu ayarlayalım gelebilenler gelir çocuklarla filan çok güzel olur.

Görüşürüz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…