İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Fönün güzel duruyo cnm,tekrardan güle güle kullan.Uzun süre kafan rahat edecek deseneiş yerindeki gelişmelerde güzel Allah daim etsin sevindim senin adına.İnsanın motivasyonu iyi olursa zaten dağları delerim oluyo

Oğluşun içinde sen neyin ne olduğunu bilen bilinçli bir annesin tabikide kafanıza takmıcaksınız önünüze bakıp ilerliceksiniz devamlı.Sen çocuğunun arkasında durdukça oda tabiki başarılı olacak

Annem iyi cnm şükür,aldık geldik dün akşam.Valla çocuk bir tane olunca satabiliyoruz arada teyzeye babanneye onlar içinde keyifli oluyo çocukla vakit geçirmek.

tatilde doldurur mu ödevleri acaba
Az kaldı canım, inşallah doldurmaz, abartmaz yani.

canım öncelikle hafta sonun güzel geçmiş sevindim. Oğluşun için de inşallah ilerde güzel notlarını görürsün canım.
Ben de az önce büyük kızımın sınav sonuçlarını aldım maalesef, 50-65 arası, sadece iki ders 75 diğerleri 50 falan, karnede notları aşağı çekti. Yani böyle giderse ancak meslek lisesi tercihimiz olcak
Neyse şirket için de ayrıcana tebrikler canım, ne güzel sizinle sonuçlar konuşuluyor falan, biz de hiç öyle bir konuşma olmaz, sadece derler maaşınız ...... oldu tamam, hiç bir konuşma yapılmaz.
Fönünü de güle güle kullan canım.

Sağol canım, tabii ki kötü değil.
Bakıcın için de en son ne yapmıştın, dedin mi sen ona bakıcı bulamadım, izin alamadım diye?

vay arkadaş bu ne yaww...oku oku maceradan maceraya...

saçların hayırlı olsun...

inşallah memnun kalacaksın..öyle görünüyor..ben de isityourdum biliyorsun..sen kullan bakalım yine memnuniyetin devam ederd mi...

üstelik ucuza gelmiş ...sampuanlar dahil süper

değerlendirme raporunuz hayırlı olsun..inşallah hep böyle güzel haberler gelsin..

oğluşun iyi olsun..sağlıklı olsun..açık kapatılır..

ne ciciler aldın cumartesi pazarından bakalım..

ucuz muydu..nasıldı pazar..

Annem iyi cnm şükür,aldık geldik dün akşam.Valla çocuk bir tane olunca satabiliyoruz arada teyzeye babanneye onlar içinde keyifli oluyo çocukla vakit geçirmek.

senin oğluşun şanslı cocuk..rakibi de yok..elden ele büyüyor maşallah..sen de sanslısın tabi..keyfini sürüyorsun rahatlığın..spa dan spa ya koşuyorsun..oh mis valla..

canımcım ya...söylemedim..söylersem sinirime engel olamayacağım biliyorum..çok sinirlendiğimi belil edeceğim..bu yüzden konuyu açmadım..ama bizim bakıcı her zamankinden daha bir güler yüzlü geldi..bilemiyorum..ama yine de kasıklarım ağrıyor.belim ağrıyor demeyi ihmal etmedi..gözüne bakıyorum resmen bizi bıraksın diye...inşallah gider..istemiyorum zaten artık ben...sinir oldum arkadaşım..

bir çaresini bulurum..gerekirse annemi getiririm ...istemiyorum bu kadını daha fazla..sustum sessiz durdum ama buraya kadar..bir günden bir güne de memnun olduğunu ,işini sevdiğini belli etmedi ya arkad aşım...bu nedir ya...

sabah geliyor kahvaltı sonrası çocuklara çizgi film izler misiniz diye soruyormuş..çocuklar da yok diyormuş..zaten alışmışlar onun müge anlıı izlemesine ..izleriz diyemiyorlarmış..tv onun olmuş sabahları..

e öğlenden sonra da ediz uyur 2 saat..bizimki yine rahat rahat ..el el üstünde....

namazını kılıyor..esra erol seyrediyor...bazen işten erken çıkınca esra erolu izlerken buldum onu...heheheh

yani be kardeşim iyi güzel izle ..tamam ama bir de memnun olduğunu görelim yani bu işten..hep mi isteksiz gelinir işe..burun kıvrılır..çocuklarım da çocuklarım...sanki ben onun çalışanıyım..ne istiyor anlamış değilim..nasıl bir zihniyeti var ..yeni yeni ortaya çıkıyor bunlar ..belli etmeye başladı kendisini..

çocukların en sevdiği şey çizgi film. sorulur mu hiç izler misiniz diye.
ediz uyuduktan sonra baksın tv ye.

Ah canım yaaa, sonuçta ihtiyacı varsa adam gibi davranmalıydı, sonuna kadar haklısın ama sakin ve sabırlı ol canım. Öncelikle kendi işini garantiye al ki, sonra darda kalmayasın, yine de sonra gitmezse kendi kendine, güzel bir bahane bul bence, boşver kırmadan ayrılın, belli mi olur, bakarsın ki ilerde darda kalır yine dönmek zorunda kalırsın, ne bileyim, güzel bir şekilde sonuca ulaştırırsın inşallah canım.

canımcımmm..yok ben sabah da güler yüzlü oldum hep ..sonuçta çocuklarımı emanet ederek çıkıyorum..ki onlara kötü davranmasından korkuyorum..bu aralar sinirlerim iyice bozuk kadının kötü şeyler yapabileceği düşüncesi aklıma geliyor hep..Allah korusun..

bu yüzden sabah da hal hatır sordum..hastayım dedi gerçi..ağrıyormuş bazı yerleri..

neyse kötü ayrılamam zaten fadimeciğim..çünkü en küçük çocuğu emir in sınıfında ..ve ikisi de kanka..onların arası bozulur belki biz kötü ayrılırsak..olmaz..yarın bugün sınıfın kapısında karşılaşabiliriz...yüz yüze bakamayacağımız bir durum olmamalı..inşallah olmaz.

bulgar cığım haklısın..yani sorması zaten hata..ama bir yandan çocuklar çizgi film izlemiyor diye düşündüm..fakat bu sefer de müge annlı programındaki olumsuzluklara kulak kabartıyorlar..zaten emir bu aralar haberlerde bile bir hastalık olduğu zaman , bir ölüm haberi olduğu zaman kanal değiştirin diye tutturuyor..ben de hasta olur muyum vs diye çok soruyor..sebebi mügee anlı olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum ..

Son düzenleme:
anladım canım, tabiiki haklısın, inşallah güzellikle ayrılırsın.
Ay gerçekten de çocuk ondan etkileniyo olabilir tabii ki:26::26:

anladım canım, tabiiki haklısın, inşallah güzellikle ayrılırsın.
Ay gerçekten de çocuk ondan etkileniyo olabilir tabii ki:26::26:

oy oy canım..Allah bu konuyu da sorunsuz halletmemi sağlar inşallah..tartışmadan ,güzellikle ..

Ne stressli bi durum tahmin edebiliyorum cnm hakkınızda hayırlısı neyse o gerçekleşsin bir an önce...

Müge anlıdansa çizgifilm seyretmesi çok daha iyi tabiki ister istemez etkisi altında kalıyodur çocuk,bilinçaltında biyerlerde.Aman dilekcim ya inşallah gönlüne göre bulursun bi bakıcı müge anlıyla çocuk mu büyütülürmüş ya sinir oldum iyice

Hepinizin yazdıklarınızı okudum da alıntı yapmayayım dedim hepsini birden destan gibi oluyor yahu

Hepinize iyi dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum, şirket içinde bu tarz değerlendirmeler motivasyon kaynağı oluyor ve tabi heyecanlı da oluyor

Eski şirkette bizde de yoktu Fadime'ciğim muhasebedeki arkadaştan öğreniyorduk ne zam aldığımızı ve hatta zam haftası yöneticileri şirkette bulabilene aşk olsun

Bu durum birazda kurumsallaşmış olmayla alakalı aslında ne kadar büyük olursan ol patron kafasıyla yönetiliyorsa bir şirket orada kurumsallıktan bahsedilemez...

Dilek'ciğim umarım ve dilerim bir an evvel en hayırlı çözüme ulaşırsınız bakıcı konusunda okurken ben bile gerildim nasıl yani dedim yaa Müge Anlı filan. Kadın zaten kendi evinden daha rahat senin evinde dinlenmeye gelir gibi
Bu durum senin içinde aslında bir tecrübe oldu bundan sonraki bulduğun bakıcı da taleplerini ve beklentilerini daha net ve en baştan anlaşarak başlarsınız birlikte çalışmaya...

Pazardan ufak tefek bir şeyler aldım canım, ucuzu da var pahalısı da var aslında... Örneğin bir tezgahta 5 liraya gayet şık taytlar varken diğer tezgahta yine 30 liraya şık taytlar var yani. (bu arada her ikisinden de aldım )

çokkk çok çok haklısın..umarım iyi bir bakıcı bulurummmm..bu hatun da otursun evde çocuklarıyla zaman geçirsin..mügge anlıı sını izlesin ...ben de bunu cumartesi öğrendim..mügeee anllı olayını..

canım..iyi yapmışsın..güle güle giy..pazar gezmelerine bayılırım..burda daha hiç gidemedim..ama kalıcı konutlardaki pazara ihraç fazlası marka ürünler geliyormuş..bir ara gitmek isterdim..

inşallah buluruz bir çözüm..inan ki kendi evinden rahattır ama bunu hiç dile getirmiyor..hep bir mutsuz hali var ne hikmetse..mizacı bu sanırım kadının.

günaydın kızlar..
dün ödev vermemiş öğretmen.bizde toplama çıkarma çarpma yaptık.biraz yazı yazdık.
1 tane hikaye kitabı okuduk.

günaydın kızlar..
dün ödev vermemiş öğretmen.bizde toplama çıkarma çarpma yaptık.biraz yazı yazdık.

günaydın canım.

sizin ödev yok yine..

bizim ödev farklıı matematik kitabından 4 sayfa test ..

arıı türkçe kitabından 4 sayfa test vermiş

4 leri 5 leri 1 kez defterie yazdı...öğretmen 5 kez demiş ama .yazmak istemedi...ben de ısrar etmedim.

"sen en doğrusunu bilirsin..ödev senin.karar senin "dedim..bir de ona güvendiğimi belli ettim..omuzları kabardı yani..oturduğum yerden bile gördüm..

bakıcımız ile sabah konuştum..dedim eşinle konuşacaktın konuştun mu..15 tatilde gelmek istemiyordu ya..çocuklar evde kavga eder diye..

"eşimle konuştum..o da benim gibi merhametli..git dedi..yazık zor durumda kalmış dedi" diyor..

oy oy ..Allah razı olsun diyecektim .sustum..

neyse dedim ki: " sen böyle 15 tatilde gelmek istemiyorsun ama önümüzde yaz tatili var..yine çocuklar kavga eder ..evde olmam lazım der misin? baştan haber ver ki ona göre ben de başımın çaresine bakayım " dedim..

" yazın da siz yaz tatili yapmayacak mısınız..okullar tatil olunca siz çalışacak mısınız ? " diyor..ve kısa süreli şok geçiriyor..dedim ben öğretmen değilim..meemurum..tabi ki çalışıyorum...şaşkınlığı devam ediyor...

"yazın bakıcı kolay bulunur ..anneniz gelir .." diyor.

"annemin yazın misafiri çok olur..yazlık yer..geleni gideni çok..gelemez yazın"

o zaman gelince bakarız dedi.hem yazın bizim çocuklar bahçeye çıkar ( evi bahçeli) evde çok kalmayacakları için kavga da etmezler "

iyi dedim...neyse eğer bırakmayı düşünürsen önceden haber ver ki bileyim dedim...

tamam dedi...

işte sabah sabah muhabbet bu..

he bir de eşinin çok rahatsız olduğunu ..hastaneye yatabileceğnii söyledi..hastaneye yatarsa ben ne yaparım dedi...vs vs..eşi de bu kol ağrıları ve eklem ağrıları yüzünden malulen emekli olmuş..işçiymiş...soğuklardan oluyor diyor..soğuklar geldi mi bütün aile hasta oluyor...

işte böyle arkadaşlar..Allah herkese şifa versin..ne diyeceğimi bilemiyorum artık.
neyse çok uzun oldu...

Son düzenleme:

canım Allah yardımcınız olsun..onların işide sizin işinizde zor gerçekten.. hayırlısı nasılsa öyle olsun.

Aynen öyle canım, darısı bizlerin başına diyeceğim ama bu saatten sonra da olmaz bişey, hakkımızda hayırlısı diyeyim.
Ben de pazar gezmesini severim, bir de dediğin gibi beğendiğin bişeyler alabilirsen ne ala

günaydın kızlar..
Günaydın canım,
Biz hala paso ödev yapıyoruz, hikaye kitabımız ve de 1 sayfa fotokopimiz vardı.

Gerçekten de kadın için üzülsek mi, ne yapsak bilemedim canım yaa, ne kadar dertli bir aile. Ama yaptıkları da, hiç yaşadığı hayata göre anlaşılır değil, o kadar derdin var, sıkıntın var madem, güzelce sızlanmadan vahlanmadan işini yapsana. Ne yapacağı hiç belli değil gibi sanki, inşallah hayırlısı ne ise o şekilde sonuçlandırırsın canım.
Sizin de bayağı bir ödev varmış, son güne kadar yapacağız herhalde ödev biz.

günaydın kızlarr,
tatile 3 gün kala keyifler yerindedir umarım.
Bizim ödevler tam gaz devam ediyor. hikaye kitabımız ve 1 sayfa matematik fotokopimiz vardı arkalı önlü. Hikaye akşam bitti, matematik akşam kağıdın üzerine yaptık, deftere geçirmesi sabah kaldı.

bizim öğretmen tatile saklıyor sanırım ödevleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…