İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun, ama zor iş yani, kadının yaptığı da olacak iş değil, işe ihtiyacım var deyip gir sen, sonra da kapris yap. Zelişin de dediği gibi biran önce başının çaresine bak canım.

iyi tatiller canım.

tamam canım ..keşke istanbul a gelebilsek..

inşallah bir gün belli mi olur..buluşuruz..

tamam sana kolay gelsin..iyi tatiller sana da canım..

canım pazar günü alacaksın anneni..hafta içi siz de mi kalacak peki??

yok canım bizde kalmayacak zaten aynı yerde oturuyoruz annemle, ablam uzakta biraz ordan alıp evlerine getiricez onları malum haftaiçi çocukları var okulluevde olmaları lazım...

Bu kadınla gidişat belli cnm,seni eninde sonunda bırakacak bu.Sen stratejini uygula tabi ama ben olsam daimi birini bakardım buluncada falanca hanım biz sizden çok memnunduk ama malum ben çalışıyorum ve her an yüzüstü bırakılıcam korkusu yaşıyorum bu yüzdende sizinle yollarımı ayırmaya karar verdim derdim....Gerisini sen bilirsin arkadaşım:44::44:

Bende bu pazar spa ya gidiyorum kızlar,fırsatlardan kupon aldım masajlı bakalım eşimle gidicez oğlanıda cumartesi akşamı teyzesine bırakıcam annemlerde orda nasılsa pazar akşamıda alıp geliriz.Bakalım pazartesi işe ne şekilde gelicem

Hepinize iyi haftasonları

oy oyy süpermiş taksim tarafında mı?

Pazartesi çok güzel geleceksin işe canım

hatta çarşambaya kadar idare eder seni

bende önümüzdeki hafta 2 gün dışarda konferansta olucam 1 günü karşıda kozyatağına gelicem

yakınsan bir kahve içelim

konferansın olduğu otelde spa varmış hamamlar kapalı havuz filan ama tek başına da tadı çıkmaz ki :)))

Günaydın cnm,taksimdeydim evet çok güzeldi valla bugün hakikaten enerjiğim pazartesi olmasına rağmen...ayda bir tekrarlamak lazım ya tadı damağımda kaldı valla

Ben kalamıştayım cnm kozyatağı buraya ters galiba çokda bilmiyorum bu tarafları işe geliş gidiş güzargahı dışındaama bu tarafa yolun düşerse beklerim ben ofisten çıkamıyorum ama sana burda güzel bir kahve ısmarlarım yani .Hamam ve havuz yoksa neyleyim o spa yı niye öyle ki?bakımdamı acep?tek başına haklısın hiç zevk vermez...

günaydın kızlarrr,
güzel ve yorucu bir hafta sonundan sonra tekrar işbaşındayız. Dün biz annemlerle ekmek yaptık saçta, biraz yufka ve börek ve katmer. Ama yorucuydu, yeme kısmı çok güzel olsa da. Ödevlerimiz de taksit taksit yaptık, cuma akşam yarın yapacağım dedi, cumartesi akşam yapacağım dedi, cumartesi akşam da anneeeee yarın yapayım derken zorla bitirdik neyse ki. Hafta sonu olunca uzattı da uzattı eşek sıpası.

Günaydın herkese,artık notlar girilmiş tamamen ingilizcede karnede yer alıyomuş onuda öğrenmiş olduk...Şimdilik hepsi güzel şükür inşallah 2.dönemde böyle olur...benim izin olayımda muallakta hala sömestr ın 2.haftası çıkmak istiyorum ama kısmet bakalım inşallah çıkabilirim..

Haftasonu oğlanı teyzesine bırakmıştım eğlenmişler bayağı kurabiye yapmışlar,parka gitmişler ders yapmışlar biraz...Bizde bu haftasonu karıkoca başbaşa takıldık iyi oldu arada lazım

günaydın kızlar iyi haftalar.
bizim ödev yoktu kurs ödevi de vermemiş öğretmen.
hikaye kitabı okuduk bizde.

canım size yine ödev yok ..ne iyi bir öğretmenmiş o ...

bizim ödev vardı..
4 leri ve 5 leri vermiş emir e ezberle diye..bir kişiye daha vermiş sınıfta...

ama ezberlemedi..sayıyor ama ezberlediğinden değil..zihinden toplama yaparak sonucu buluyor..ezberlemesi lazım..ama ancak bu hafta uğraşabiliriz bu konuyla..

soru bankası aldım emir e..15 tatil için..öğretmene sordum cuma günü ne yapacaksınız..bir kitap önerir misiniz dedim..soru çözsün dedi..ben de nakil geldiğimiz yerdeki öğretmen dörtt mevsim diye bir yayın evinin yaz tatili kitabını aldırmıştı..beğenmiştik..onun 2. sınıflar için soru bankasını buldum aldım..ondan çözdük akşam biraz..

ödev olarak farklı matematik ve arı türkçeden 2 şer sayfa test çözdürme ödevi vermiş..

bir de şiir yazdı türkçe kitabından..deftere geçirdik..
o kadar..

zeliş saçlarına brezillya fönü yaptırdın mı şekerim..facede saçların düzdü de..

haribu canım ne gezdin sen ya..oğluşun da eğlenmiş..oh teyzesi sağolsun..kurabiye park..harika beyaaa..

fadime canım benim..ne mamalar yapmışsınız öyle..

kokusu buraya geldi sanki...kayınpederinden haber var mı..

benim kayınpederim.50 kilo olmu...akşam eşime" bittim oğlum ben" demiş..nasıl moralim bozuldu anlatamam..ilaçlar yüzünden aşırı kilo verdi..mide de alındı..yeni mide de küçük..yiyemiyor.çok rahatsız oluyor...

bugünlerde öyle ödev yok.
kayınpederine Allah' tan acil şifalar dilerim canım .

gezdim valla sorma bu haftasonunu tamamen kendime ayırdım diyebilirim,yemekte yapmadım bakalım napıcaz bu hafta

Kayınpederine çok üzüldüm cnm,acil şifalar diliyorum tez zamanda toparlanır sağlığına kavuşur inşallah:26::26::26:

Günaydın canım,
En güzel senin haftasonunmuş, kıskandım Şaka bir yana çok iyi yaptın valla, ben yorgunluktan ölüyom halaaa.

Günaydın canım, siz şimdiden tatile girdiniz galiba.

Günaydın canım,
Mamalar için inşallah canını çektirmemişimdir, yakın olsak da çağırsaydım
Kayınpederine de Allah şifa versin.
Bu arada ben 85-90 derken bugün bir de matematikten 70 vermiş öğretmen, matematiği 4 e düşmüş, canım sıkıldı yaa.

tatilde doldurur mu ödevleri acaba

Günaydın kızlar hepimiz için güzel bir hafta olur inşallah...

Anladım canım sanırım ters tarafta olacak neyse artık :))

Canım önümüzdeki ay tekrarlamak istiyoruz ama senin gittiğin yer nasıldı müsait zamanında anlatsana, Ne masajı yapıldı, masaj dışında neler vardı, giriş ücreti filan nasıldı

Bu arada hepsi var canım "kapalı havuz" demek istedim aslına

Yaaa ne güzel şeyler yapmışsınız canım hakikaten Dilek'inde dediği gibi kokusu hissediliyor yani. Afiyet şeker olsun

Canım tekrardan çook geçmiş olsun Kayınpederin için tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah...

Evet dün itibariyle Brezilya fönü yaptırdım. Kafamda keratinle dolanıyorum an itibariyle apaçiler gibiyim yüzüme dökülüyor saçlarım

3 gün boyunca saça el sürmek bile yasak, kulak arkası yapılmayacak, su değmeyecek, küpe takılmayacak vs. vs. Allahtan kokusunu beğendim

3 gün üst üste uğrayacağım kuaföre üzerinden geçilecek. Sonrasında yıkayabileceğim. Umarım iyi olur şuan için güzel sadece keratinden dolayı ağırlık var biraz. Şampuan ve kremi dahil 300 tl ye mal oldu canım. Kadın şok geçirdi saçları açtıkça bu kadar çok saçla nasıl baş ediyorsun topluyken anlaşılmıyor filan dedi.

Benim hafta sonumda fena değildi. Cuma akşamı yoğun şekilde temizlikle uğraştım. Cumartesi bilenler bilir cumartesi pazarına gittim Bakırköy'e yıllar sonra gittim arkadaşla gezdik bir kaç şey aldık, akşam üstü döndüm eve. Akşam karşıya arkadaş ziyaretine gittik gece 1 gibi filan döndük. Pazar günü sabah yemek telaşım vardı ve çamaşırlar yıka, as, topla, katla, ütüleri ayır filan.

Akşam üstü kuaföre gittim işte 2 saat kadar sürdü işlem. Sonra arkadaşıma yemeğe çıktık annesiyle birlikte çarşaf böreği yapmışlardı off offf

Sonra 8 gibi dışarıya bu sefer tatlı yemeğe gittik oğluş arkadaşım ve ben, keyifliydi sohbet, muhabbet, filan...

Böyle bitirdik hafta sonunu, ütülerim kaldı yetişmedi Sadece oğluşunkileri ütüledim okul forması filan. Artık kime ne lazım olursa ütülesin....

**********************************************************************************************************

Evet bende baktım biraz önce notlar girilmiş...

Notlar pek iyi değil ama ne yazık ki hakkedilmiş notlar değil...

Ama zaten bekliyordum bunu bu yüzden hiç takılmıyorum bilee...

Haaa bu arada çok mu iyi oğlum derslerde hayır değil ama 3 değil de 4 olmalıydı en azından...

İngilizce öğretmeni farklı mesela İngilizce notu yüksek...

Bu demek değil ki sadece öğretmenin uyuzluğu Tabi ki eksiklerimiz var malumunuz özel bir durumumuz da var.

Daha çocuğum küçük sınavların karnenin önemini bile tam olarak kavrayabilmiş değil ki, yeni yeni anlıyor neyin ne olduğunu...

Zaten okullar açıldığından beri ne tv ne pc kaldı ne de aman aman oyuna vakit kalıyor ancak hafta sonları birlikte çıktıklarımız var eğlence olarak.

Yine çalışmaya ödevlerin üzerinde durmaya devam edeceğiz, muhtemelen takviye de alacağız.

Ben oğluma güveniyorum Allahın izniyle çok iyi yerlere gelecek bir gün, hayatta başarılı olacak inşallah, ve arkasında her durumda onu destekleyecek annesi ve babası olacak..

Bu karne bizim için okul, ders, sınavların ciddiyetini göstermek için bir aracı olacak. Yarıyıl tatilinde de hem dinlenip hem ders yapmaya devam edicez inşallah...

Geçen hafta da bahsetmiştim kızlar bu hafta 2 gün toplantı ve konferans nedeniyle dışarda olucam, yıllık toplantıyı erteledik bir hafta ama işler yine inanılmaz nasıl yetişicem bilmiyorum bu hafta sonu sınavlar var onlarda ayrı bir stres kaynağı zor geçecek önümüzdeki bir kaç hafta...

Benim de izin konusu net değil çünkü hala dilekçe yazmadım, aslında var ya bir yere gitmeyeceğimiz için emin değilim çıksam mı çıkmasam mı izne. Sadece 1 gün için program yaptık arkadaşla o kadar. Hafta sonlarını değerlendirip 1-2 gün anane ve teyze ziyaretleri filan yapıp izne çıkmasam da daha sonra mı kullansam diyorum ama kararsızım açıkçası...

Bizimde bu sabah değerlendirme sonuçlarımız geldi üst yönetimden. Biz kendimize bağlı personeli değerlendirirken Genel Müdür'ümüzde bizleri değerlendiriyor tabi ki... Değerlendirme sonucu oldukça güzel sabah sabah motivasyonum tavan yani Birkaç tavsiye var tabi ki ve bunları da mutlaka dikkate alıcam her zaman ki gibi...

Vaaayyy arkadaş bir kerede yazayım diye amma uzun yazmışım yaahuuu neyse artık :))))

zelişcim güle güle kullan brezilya fönünü.

bugünlerde öyle ödev yok.
kayınpederine Allah' tan acil şifalar dilerim canım .
canım benim teşekkür ederim..inşallah buraya gelirlerse kayınpederler bayağı bir özlem giderceğiz çocuklarla ama..subat 10 gibi inşallah..bakalım bugün son kez radyoterapi alacak..son kez tahlileri olacak..temiz çıkar inşallah yine

sağol canım..inşallah iyi olur..

sen çok rahata erdin şekerim ya..oğlanı da ya babaanne alır yazın..kışın teyze alır..ooohh mis mis..

senin annen nasıl..iyi mi...aldınız mı hafta sonu anneni

tatilde doldurur mu ödevleri acaba
canım aminn..Allah hastalara şifa versin..

hala notları vermedi mi öğretmen..son hafta test mi yapıyor not vermek için..

bizim öğretmen de hala test yapıyor gerçi..cuma günü yine bir çok test yapmış...boş durmak yok...

üzülme canım ..4 kötü mü..maşallah kızına...daha iyi olur ..sen kızını tebrik et bence..

bu arada sabah bakıcım geldi..hiç konuşasım gelmedi..ama konuştum..nasılsın iyi misin faslı..biraz pişman gördüm onu..eşi buldun bunuyorsun demiş olabilir..biraz daha güler yüzlü gördüm bakıcımızı sabah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…