Günaydın kızlar hepimiz için güzel bir hafta olur inşallah...
Anladım canım sanırım ters tarafta olacak neyse artık :))
Canım önümüzdeki ay tekrarlamak istiyoruz ama senin gittiğin yer nasıldı müsait zamanında anlatsana, Ne masajı yapıldı, masaj dışında neler vardı, giriş ücreti filan nasıldı
Bu arada hepsi var canım "kapalı havuz" demek istedim aslına
Yaaa ne güzel şeyler yapmışsınız canım hakikaten Dilek'inde dediği gibi kokusu hissediliyor yani. Afiyet şeker olsun
Canım tekrardan çook geçmiş olsun Kayınpederin için tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah...
Evet dün itibariyle Brezilya fönü yaptırdım. Kafamda keratinle dolanıyorum an itibariyle apaçiler gibiyim yüzüme dökülüyor saçlarım
3 gün boyunca saça el sürmek bile yasak, kulak arkası yapılmayacak, su değmeyecek, küpe takılmayacak vs. vs. Allahtan kokusunu beğendim
3 gün üst üste uğrayacağım kuaföre üzerinden geçilecek. Sonrasında yıkayabileceğim. Umarım iyi olur şuan için güzel sadece keratinden dolayı ağırlık var biraz. Şampuan ve kremi dahil 300 tl ye mal oldu canım. Kadın şok geçirdi saçları açtıkça bu kadar çok saçla nasıl baş ediyorsun topluyken anlaşılmıyor filan dedi.
Benim hafta sonumda fena değildi. Cuma akşamı yoğun şekilde temizlikle uğraştım. Cumartesi bilenler bilir cumartesi pazarına gittim Bakırköy'e yıllar sonra gittim arkadaşla gezdik bir kaç şey aldık, akşam üstü döndüm eve. Akşam karşıya arkadaş ziyaretine gittik gece 1 gibi filan döndük. Pazar günü sabah yemek telaşım vardı ve çamaşırlar yıka, as, topla, katla, ütüleri ayır filan.
Akşam üstü kuaföre gittim işte 2 saat kadar sürdü işlem. Sonra arkadaşıma yemeğe çıktık annesiyle birlikte çarşaf böreği yapmışlardı off offf
Sonra 8 gibi dışarıya bu sefer tatlı yemeğe gittik oğluş arkadaşım ve ben, keyifliydi sohbet, muhabbet, filan...
Böyle bitirdik hafta sonunu, ütülerim kaldı yetişmedi
Sadece oğluşunkileri ütüledim okul forması filan. Artık kime ne lazım olursa ütülesin....
**********************************************************************************************************
Evet bende baktım biraz önce notlar girilmiş...
Notlar pek iyi değil ama ne yazık ki hakkedilmiş notlar değil...
Ama zaten bekliyordum bunu bu yüzden hiç takılmıyorum bilee...
Haaa bu arada çok mu iyi oğlum derslerde hayır değil ama 3 değil de 4 olmalıydı en azından...
İngilizce öğretmeni farklı mesela İngilizce notu yüksek...
Bu demek değil ki sadece öğretmenin uyuzluğu
Tabi ki eksiklerimiz var malumunuz özel bir durumumuz da var.
Daha çocuğum küçük sınavların karnenin önemini bile tam olarak kavrayabilmiş değil ki, yeni yeni anlıyor neyin ne olduğunu...
Zaten okullar açıldığından beri ne tv ne pc kaldı ne de aman aman oyuna vakit kalıyor ancak hafta sonları birlikte çıktıklarımız var eğlence olarak.
Yine çalışmaya ödevlerin üzerinde durmaya devam edeceğiz, muhtemelen takviye de alacağız.
Ben oğluma güveniyorum Allahın izniyle çok iyi yerlere gelecek bir gün, hayatta başarılı olacak inşallah, ve arkasında her durumda onu destekleyecek annesi ve babası olacak..
Bu karne bizim için okul, ders, sınavların ciddiyetini göstermek için bir aracı olacak. Yarıyıl tatilinde de hem dinlenip hem ders yapmaya devam edicez inşallah...
Geçen hafta da bahsetmiştim kızlar bu hafta 2 gün toplantı ve konferans nedeniyle dışarda olucam, yıllık toplantıyı erteledik bir hafta ama işler yine inanılmaz nasıl yetişicem bilmiyorum bu hafta sonu sınavlar var onlarda ayrı bir stres kaynağı zor geçecek önümüzdeki bir kaç hafta...
Benim de izin konusu net değil çünkü hala dilekçe yazmadım, aslında var ya bir yere gitmeyeceğimiz için emin değilim çıksam mı çıkmasam mı izne. Sadece 1 gün için program yaptık arkadaşla o kadar. Hafta sonlarını değerlendirip 1-2 gün anane ve teyze ziyaretleri filan yapıp izne çıkmasam da daha sonra mı kullansam diyorum ama kararsızım açıkçası...
Bizimde bu sabah değerlendirme sonuçlarımız geldi üst yönetimden. Biz kendimize bağlı personeli değerlendirirken Genel Müdür'ümüzde bizleri değerlendiriyor tabi ki... Değerlendirme sonucu oldukça güzel sabah sabah motivasyonum tavan yani
Birkaç tavsiye var tabi ki ve bunları da mutlaka dikkate alıcam her zaman ki gibi...
Vaaayyy arkadaş bir kerede yazayım diye amma uzun yazmışım yaahuuu neyse artık :))))