Günaydın cnm sanada,sen şimdi işlere gömülmüşsündür muhtemelen çok kolay gelsin sana:))
Evet Allah haklkında hayırlısı ne ise onu nasip eylesin.canımcım anneden bir haber yok...ben de merak ediyorum..çocukları gitti..yaşasa mı iyi ..yaşamasa mı iyi onun için ...Allah en doğrusunu bilir ..
Tamam canım ben yaptım.bu arada herkes özeline bakabilir mi acaba..ben mesaj attım da dün.
canım ya ne yaptın sen böyle saat kaç olmuş sen hala iştesin...
hay Allahım ya....bugün dinlen bari canımcım..sana da GÜNAYDIN
fasikülleri bitirmiş nerdeyse senin oğluş .nasıl bitmez..maşallah...hızlı gidiyor...izne ayrılırsan sanırım ana oğul full gezersiniz..o zaman bitmez işte fasikül falan..heheh
ben de dün saat 3 de doktora gittim..bronşit olmuşum..antibioik ,balgam sökücü ve nefes açıcı şurup verdi..kullanmaya başladım..meğer ben nefes alamıyormuşum kızlar..dün gece rahat nefes alarak uyudum..ne safım ben ya.nefes alamıyordum ama bu kadar da sanmıyordum gerçi..şurubu içince eski nefesime kavuştum..farkı da o zaman anladım..
bizim oğlan dün tüm gün sinema izlemiş..
akşam 2 sayfa test çözdü..ben 6 sayfa koparmıştım..ki sayfalarda az soru var..ve çoğunlukla resimli oluyor sorular zaten.bakmayın 6 sayfa olduğuna..
bu gün söz test çözerim anne dedi
bu arada dün kazada vefat eden çocukların emir"in okulundaki müdür yardımcısının çocukları olduğunu öğrendim...
bu arada herkes özeline bakabilir mi acaba..ben mesaj attım da dün.
bu arada herkes özeline bakabilir mi acaba..ben mesaj attım da dün.
Evet Allah haklkında hayırlısı ne ise onu nasip eylesin.
Tamam canım ben yaptım.
Başarılar dilerim.
Geçmiş olsun cnm,bronşit sinsi oluyo bende olmuştum ama ne ateş ne halsizlik sadece garip bir öksürük iğneyle atlatmıştım.Nefes alamadan uyumak kadar kötü birşey yok nefesine kavuşmuşsun sevindim.Sağlıklı bir uyku uyuyamıyor insan beyne oksijen gitmeyince.
Allah aileye sabır versin tekrardan inşallah(
bende az önce katıldım anketine oy verdim pilavına cnm:))
işlem tamamdır canım harika görünüyor başarılar..
teşekkür ederim arkadaşlarım..
evet haribucum ya..nefesime kavuştum şükür..Allah kimseyi nefessiz bırakmasın..
Amin haribucuğum..aminnnn..
dün gece bizim emir kalkmış kötü korkunç rüya görmüş ..sizin çocuklarda da olur mu ..bizim emir izlediği filmler yüzünden rüya görüyor diye düşünüyorum..dvd kayıtlı filmler arasında yüzüklerin efendisini izlemiş..çok da seviyor ama korkuyor sanırım bu yüzden..akşam gidince sileceğim filmleri
Olabilir canım, etkisinde kalıyorlar çünkü, sil bence de, büyüyünce izlesin
Günaydınlar....
Öncelikle Dilekcim oyumu verdim pilavına canım.
Çok çok geçmiş olsun bu arada. İyiki gitmişsin doktora.
Zelişş muhtemelen çalışıyorsundur yoğun bir şekilde. Kolay gelsin canım.
Bulgar, ftemiz, haribu..hepinize günaydın tekrardan.
Ben akşam gidince baktım kız 1.fasükülü bitirmiş. Hiç ellemedim onu. Kendi işlerim vardı evde.Ütüm falan onları yaptım. O da tablette oyun oynadı. Her akşam ona ders çalıştırınca bu sefer de evin işi kalıyor.Ben de tatilden faydalanıp kendi işlerimi yaptım.
teşekkür ederim canım
evet iyi ki gitmişim..nefes aldım dediğim gibi..şükür..
evet zeliş gecenin bir yarılarına kadar çalışmış..bugün gelmeyecekmiş..
ama evden girer belki..gerçi oğluşu ile gezmelere gider kesin.duramaz evde..
maşallah kızına..1 fasikül kaç sayfa boncuk..
tabletiniz hayırlı olsun..haketti kızçen.oynasın bakalım..
oğluşun napıyor..bıdık..senin facen yok muydu boncuk..hepimiz faceden ekledik birbirimizi..
Günaydınlar....
Ben akşam gidince baktım kız 1.fasükülü bitirmiş. Hiç ellemedim onu. Kendi işlerim vardı evde.Ütüm falan onları yaptım. O da tablette oyun oynadı. Her akşam ona ders çalıştırınca bu sefer de evin işi kalıyor.Ben de tatilden faydalanıp kendi işlerimi yaptım.
Günaydınlar....
Ben Zelişin işe gitmeyeceğini değil de, iş yoğunluğundan dolayı buraya gelemeyeceğini anladım sanki.
İşe gitmeyecekse evde ne güzel oğluşuyla vakit geçiriyordur.
1 fasikül 6 sayfa. Şöyle ilk sayfa okuma parçası, sonra 2 sayfa onunla ilgili sorular.Sonra 1 er sayfa matematik ve hayat bil.testleri, son sayfada da bulmaca var.Gayet güzel yani.
Oğlum çok tatlı oldu maşallah.Bize seni seni yapıyo, müzik çalınca elleriyle oynamaya çalışıyo falan çok tatlı.Ama çok huysuz, gece en az 10 defa kalkıyor, uykuya çok geç dalıyor.Uyutmak için 1 saate yakın ayağımda sallıyorum.Yine de hiç gocunmuyorum tek sağlıklı olsunlar yeter.
Benim face yok canım ve malesef açabilme şansım da yok. Daha önce de yazmıştım, bir keresinde bu nedenle eşimle çok kötü kavga etmiştik ve birbirimize face yi yasakladık.
tamam canım.açma tabi o zaman ..Ben Zelişin işe gitmeyeceğini değil de, iş yoğunluğundan dolayı buraya gelemeyeceğini anladım sanki.
İşe gitmeyecekse evde ne güzel oğluşuyla vakit geçiriyordur.
1 fasikül 6 sayfa. Şöyle ilk sayfa okuma parçası, sonra 2 sayfa onunla ilgili sorular.Sonra 1 er sayfa matematik ve hayat bil.testleri, son sayfada da bulmaca var.Gayet güzel yani.
Oğlum çok tatlı oldu maşallah.Bize seni seni yapıyo, müzik çalınca elleriyle oynamaya çalışıyo falan çok tatlı.Ama çok huysuz, gece en az 10 defa kalkıyor, uykuya çok geç dalıyor.Uyutmak için 1 saate yakın ayağımda sallıyorum.Yine de hiç gocunmuyorum tek sağlıklı olsunlar yeter.
Benim face yok canım ve malesef açabilme şansım da yok. Daha önce de yazmıştım, bir keresinde bu nedenle eşimle çok kötü kavga etmiştik ve birbirimize face yi yasakladık.
ben yanlış anlamışım o zaman canım..Ben de yoğunluktan gelmeyeceğini anladım, haftaya izin alacakmış.
Oğluşun da Allah sağlık sıhhat versin canım, 1 yaşını doldurunca düzelmeye başlar gece uykuları.
evet ..her gün rutin eve gelen ödev yok şükür..rahatız artık bir kaç gün.Günaydın cnm hatta tünaydın,iyi yapmışsın kendi işlerini yapmakla mi ama biraz bizde nefes alalım sonuçta gene evin işleriyle uğraşıyoruz tatil olmuya tam ama olsun ders yok ya onun hafifliği yetiyor...
günaydın canım, maşallah kızına. Sana da maşallah, gidince ütülerini yapmışın, çalışan kadın olmak bu işte, her daim işte, pratik olmak zorundayız.
Günaydın kızlar,,,,
İki arada bir derede de olsa yazmak istedim size, okuyamadım geçmişi iyisinizdir inşallah hepiniz...
Dilek'ciğim oy verdim pilavına canım, gerçi daha bakamadım ama olsun sen yaptıysan güzel olmuştur zaten
Birazdan toplantıya giriyorum kızlar 9 da başlayacak muhtemelen akşama kadar sürer şans dileyin bana çok kısa zamanda hazırlanmaya çalıştım umarım iyi geçer...
Çocuklar nasıl tatil nasıl gidiyor?
Bende cuma günü eğer bir terslik olmazsa cuma günü izne çıkıyorum...
Zaten çoook ihtiyacım var gözlerim kıpkırmızı olmuş bu sabah aynaya dikkatli bakınca fark ettim...
Neyse aralarda fırsat bulursam uğrarım kızlar...
Görüşürüz........
günaydın canım..
Allah yardımcın olsun..
bizim oğluş dün biraz öksürmüş..biraz da evhamlı anne ateşim var mı dedi durdu akşam ...aslında çok halsiz ve yorgun görünüyordu..
gözlerinin altı biraz solgundu..
ama belli etmedim tabi..ateş yoktu çünkü..ya hastalanacak..ya da gerçekten dün yorgundu...işte böyle kızlar bizden de
dün burdan 10 kilo süt aldım..sükür açık süte kavuştum..5 aydır yani buraya geldiğimizden beri açık süt bulamamıştım..
5 kilosundan yoğurt yaptım
5 kilo sütü de içmek üzere ayırdım..
bir de eşim memleketinden kuşburnu pulpu getirtti..
akşam şekerle onları da kaynattım..6 kilo pulp geldi..
ben 3 kilosunu 2 kilo sekerle kaynattım...
artık o bize 3 hafta falan gider inşallah..fazlaca yeniliyor evde..
dün akşam yoğundum
3 gün önce de ıspanaklı kek yaptım fakat bugün de çocuklar evde yerse akşam yeniden bir kek yapmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?