günaydın kızlarrr,
nasıl gidiyor tatiller, benim kızlar ikisi bir evde kalıyorlar,anneanneye götürmüyorum, o da tatil yapsın yani. Arada kavga, arada oyun öylece geçiyor işte. Gündüzleri ödevlerini yapıyor, akşama da kontrol ediyorum. Bizim de iznimiz olsa da alsaydık çok güzel olurdu, ama maalesef vermiyorlar. neyse inşallah birgün o da olur.
günaydın kızlarrr,
nasıl gidiyor tatiller, benim kızlar ikisi bir evde kalıyorlar,anneanneye götürmüyorum, o da tatil yapsın yani. Arada kavga, arada oyun öylece geçiyor işte. Gündüzleri ödevlerini yapıyor, akşama da kontrol ediyorum. Bizim de iznimiz olsa da alsaydık çok güzel olurdu, ama maalesef vermiyorlar. neyse inşallah birgün o da olur.
günaydın canım..bizim oğluşta bir öksürük oldu dün..ben ödev falan yap demedim..bu sabah da yine yap demedim..ama daha iyi bugün.o yüzden birazdan arayıp birkaç sayfa test çöz diyebilirim.
selam canım,Günaydııınnnnn şekerler naber, nasılsınız????
Biraz baktım yazdıklarınıza ama alıntılayamadım,
Dilekciğim geçmiş olsun sana da oğluşuna, dikkat edin kendinize...
Kimse ara vermemiş derslere devam yani ne güzel :)))
Haribucuğum maşallahınız var İstiklal marşından sonra çarpım tablosunu da bitirdiniz, ne güzel ya. Biz beşlere kadar bitti derken bir geri döndük ki hepsi birbirine karışmış :)))))
Fadime'ciğim bence çok güzel olmuş kızların başbaşa evde kalmaları, hem sorumluluk duyguları gelişir hem de daha bir kaynaşırlar :))))
Bulgar'cım siz de baya hız verdiniz ödevlere, okumalara kolaylıklar olsun size de...
Şükürler olsun ki bazı kritik işleri alnımın akıyla atlattım...
Dün gece şöyle bir huzur içinde uyuyacağım diye yattım, sabah servisi kaçırdım iyi mi
Arabada yakıt yokmuş şansıma, sabah sabah uyandıktan sonra geldim yani işe :))) Normalde uyanıp, makyaj filan faslının ardından gözler yarı kapalı kendimi servise atıp uyumaya devam ediyorum da
Bizim tatil dergileri serüvenimiz devam ediyor her güne bir dergi her biri 16 sayfa, içinde Türkçe, matematik, hayat bilgisi, her güne 1 oyun ve deney çalışmaları ile başlangıçta gününü planladığı bir alan ile bitişte günlük yazma sayfası var...
Bitmiyor bir türlü gece olunca uğraşıp duruyoruz akşamları :)) Dün öyle bir günlük sayfası yazmış ki (biz bu alana pek karışmıyoruz) babasıyla dakikalarca güldük hem de kahkahalarla, kendisi de katıldı bize. Allam ya düşündükçe hala gülüyorum...
Bizde de böyle durumlar işte...
sağol canım ama içiremem emire o karışımı..pekmezi hiç sevmiyor..hele zeytin yağı..yani şimdilik böyle..bugün daha az öksürüyormuş..öyle söyledi emir.inşallah bu karışımı içirmeme gerek kalmazgeçmiş olsun canım..zeytinyağ ve pekmez karışımı iyi geliyor öksürüğe.
canım sabah maceran iyiymiş..çok huzur içinde uyumuşsun ki kalkamamışsın sabah..Günaydııınnnnn şekerler naber, nasılsınız????
Biraz baktım yazdıklarınıza ama alıntılayamadım,
Dilekciğim geçmiş olsun sana da oğluşuna, dikkat edin kendinize...
Kimse ara vermemiş derslere devam yani ne güzel :)))
Haribucuğum maşallahınız var İstiklal marşından sonra çarpım tablosunu da bitirdiniz, ne güzel ya. Biz beşlere kadar bitti derken bir geri döndük ki hepsi birbirine karışmış :)))))
Fadime'ciğim bence çok güzel olmuş kızların başbaşa evde kalmaları, hem sorumluluk duyguları gelişir hem de daha bir kaynaşırlar :))))
Bulgar'cım siz de baya hız verdiniz ödevlere, okumalara kolaylıklar olsun size de...
Şükürler olsun ki bazı kritik işleri alnımın akıyla atlattım...
Dün gece şöyle bir huzur içinde uyuyacağım diye yattım, sabah servisi kaçırdım iyi mi
Arabada yakıt yokmuş şansıma, sabah sabah uyandıktan sonra geldim yani işe :))) Normalde uyanıp, makyaj filan faslının ardından gözler yarı kapalı kendimi servise atıp uyumaya devam ediyorum da
Bizim tatil dergileri serüvenimiz devam ediyor her güne bir dergi her biri 16 sayfa, içinde Türkçe, matematik, hayat bilgisi, her güne 1 oyun ve deney çalışmaları ile başlangıçta gününü planladığı bir alan ile bitişte günlük yazma sayfası var...
Bitmiyor bir türlü gece olunca uğraşıp duruyoruz akşamları :)) Dün öyle bir günlük sayfası yazmış ki (biz bu alana pek karışmıyoruz) babasıyla dakikalarca güldük hem de kahkahalarla, kendisi de katıldı bize. Allam ya düşündükçe hala gülüyorum...
Bizde de böyle durumlar işte...
günaydın kızlarrr,
canım abla kardeş kavga ettikçe güzel geçinmeyi öğrencekler inşallah...kolay gelsin sana da çocukların arasında
başbaşa kalınca bir anlaşıyorlar sorma. Geçen gün aradılar telefonda kavga ediyorlar, ben de kapatıverdim telefonu. sonra arıyolar biz barıştık anne
Dün benim kız ne yapmış, testleri kontrol ediyorum, matematikten 15 kadar soru yani 2 test vardı, baktım full çekiyor, kızım dedim hani bunun işlemleri, kafadan yaptım, akıl var mantık var, doğru söyle kızım dedim, kızmayacağım dedim şeyyy bilemedim de baktım diyor 1-2 tanesine, meğersem eşek sıpası hepsini arkadan cevap anahtarından yapmış geçmiş. Bugün için dedim sen gündüz yapma, akşam beraber yapalım, zaten 5-6 yaprak kaldı. Bizde böyle maceralarımız
sağol canım ama içiremem emire o karışımı..pekmezi hiç sevmiyor..hele zeytin yağı..yani şimdilik böyle..bugün daha az öksürüyormuş..öyle söyledi emir.inşallah bu karışımı içirmeme gerek kalmaz
canım sabah maceran iyiymiş..çok huzur içinde uyumuşsun ki kalkamamışsın sabah..
bence 16 sayfa çok canım ya..sıkılmıyorsa iyi canım..her gün hiç çekilmez vallah 16 sayfa test vs
zelişşşş ne yazmış senin oğluş bakalım günlüğüne ..seni hala güldürdüüğüne göre..özel bir durum değilse tabi ...
başbaşa kalınca bir anlaşıyorlar sorma. Geçen gün aradılar telefonda kavga ediyorlar, ben de kapatıverdim telefonu. sonra arıyolar biz barıştık anne
Dün benim kız ne yapmış, testleri kontrol ediyorum, matematikten 15 kadar soru yani 2 test vardı, baktım full çekiyor, kızım dedim hani bunun işlemleri, kafadan yaptım, akıl var mantık var, doğru söyle kızım dedim, kızmayacağım dedim şeyyy bilemedim de baktım diyor 1-2 tanesine, meğersem eşek sıpası hepsini arkadan cevap anahtarından yapmış geçmiş. Bugün için dedim sen gündüz yapma, akşam beraber yapalım, zaten 5-6 yaprak kaldı. Bizde böyle maceralarımız
günaydın kızlarrr
hayırlı cumalar
Yaa canım evet çoook zorla bitiriyouz zaten :) Bu hafta yapsında haftaya zorlamam zaten olduğu kadar çocuk tatildemi değilmi belli değil...
Günlüğe aynen şöyle yazmış canım;
Sevgili günlük,
Bu sabah çok geç uyandım evde dedem vardı. Biraz televizyon izledim. Sonra babam geldi. Kahvaltı yaptık sonra biraz daha televizyon izledim. Sonra bütün günüm aynı geçti....
Ders-teneffüs, ders-teneffüs, ders-teneffüs.....................
Bu bu şekilde sayfanın sonuna kadar devam etmiş
Bu dediğinin tıpatıp aynısını bizde yaşadık okullar açıldığında ben saf gibi masanın üzerine bırakıyorum test kitaplarını meğer arkadan bakıp işaretlemiş doğru şıkları bende hepsi doğru olunca anlamıştım, üzerine gidip anlamıştım
Günaydın canım hayırlı cumalar....
Yaa canım evet çoook zorla bitiriyouz zaten :) Bu hafta yapsında haftaya zorlamam zaten olduğu kadar çocuk tatildemi değilmi belli değil...
Günlüğe aynen şöyle yazmış canım;
Sevgili günlük,
Bu sabah çok geç uyandım evde dedem vardı. Biraz televizyon izledim. Sonra babam geldi. Kahvaltı yaptık sonra biraz daha televizyon izledim. Sonra bütün günüm aynı geçti....
Ders-teneffüs, ders-teneffüs, ders-teneffüs.....................
Bu bu şekilde sayfanın sonuna kadar devam etmiş
Bu dediğinin tıpatıp aynısını bizde yaşadık okullar açıldığında ben saf gibi masanın üzerine bırakıyorum test kitaplarını meğer arkadan bakıp işaretlemiş doğru şıkları bende hepsi doğru olunca anlamıştım, üzerine gidip anlamıştım
Günaydın canım hayırlı cumalar....
Günaydın arkadaşlar,hepinize hayırlı cumalar.Bizim fasüküllerden 1 tane kaldı bitirttimdim çok şükür ananesinde,malum önümüzdeki hafta gezicez kısmetse..Pazar günü üctersiz çocuk tiyatrosu varmış sabahtan oraya götürücem oğluşu belki sınıf arkadaşlarından birkaçıda gelicek oradanda zelişin söylediği milano sirkine götürmek istiyorum.
Fadimeciğim desene bugün senin kıza kaçış yok akşama bu çocuklar bir alem ya,bizim testlerde cevap anahtarı yok bu arada.
Zeliş senin oğlan ne yazmış bende merak ettim doğrusu.
iyiymiş ya ders teneffüs
zeliş yazması nasıl hatalı yazıyor mu..
oyy yavrum sıkılmış aynı şeylerden çocuk bencede haftaya rahat bırak çocuğu tatilin tadını çıkarsın ya zaten 2.dönem derslerde ağır,üsteleme.Sen ne yapacaksın izne çıkıyomusun?
günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar..
benimki gündüz hiç bişi yapmamış.
akşam matematik ve okuma yaptık..
Canım siz bitirmişsiniz ne güzel ama uzun olunca bitiremiyor çok geliyor zaten birde malum dikkatten dolayı da çok uzun sürüyor...
Kendi kendine kalınca hiç yapmak istemiyor zaten ne bileyim işte bu hafta biraz sıkı tutayım dedim haftaya boşlarız zaten...
Canım bende pazartesi akşam için biletlerimizi aldım. Biletler biletixten alınıyor biliyorsun değil mi girişte satılmıyor. Bana baya yakın vialand... Bir kahe içebiliriz
Yani şu kadarını söleyim kendi yazdığını kendisi zor okuyor
Canım ben çıkıyorum havalarındayım ama Genel Müdür yok iki defa söyledim ama tam olarak okeylemedi bilemiyorum umarım sorun çıkmaz bu kadar hazırlandım...
Günaydın canım hayırlı cumalar sana da...
Sende akşam rahat bırakmamışsın eme bırakınca da ipin ucu kaçıyor...
Canım siz bitirmişsiniz ne güzel ama uzun olunca bitiremiyor çok geliyor zaten birde malum dikkatten dolayı da çok uzun sürüyor...
Kendi kendine kalınca hiç yapmak istemiyor zaten ne bileyim işte bu hafta biraz sıkı tutayım dedim haftaya boşlarız zaten...
Canım bende pazartesi akşam için biletlerimizi aldım. Biletler biletixten alınıyor biliyorsun değil mi girişte satılmıyor. Bana baya yakın vialand... Bir kahe içebiliriz
Yani şu kadarını söleyim kendi yazdığını kendisi zor okuyor
Canım ben çıkıyorum havalarındayım ama Genel Müdür yok iki defa söyledim ama tam olarak okeylemedi bilemiyorum umarım sorun çıkmaz bu kadar hazırlandım...
Günaydın canım hayırlı cumalar sana da...
Sende akşam rahat bırakmamışsın eme bırakınca da ipin ucu kaçıyor...
bırakmak mümkün mü zelişcim..
aa bende gidince alırız demiştim gişeden demek alımnıyo bugün bakayım biletix ten o zman,biz mertin sınıf arkadaşlarıyla gidicez diyede kararlaştırdık gelirseler bilmiyorum artık.Öğlen 2 de de var galiba öğlen saatine almak istiyodum ama bakıcam bi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?