İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

günaydın canım,
Maşallah size de canım, 5 kitap süpperrr, devamı gelir inşallah.

inşallah canım..testlerini daha iyi anlayabilmesi için okumanın düzelmesi ve hızlanması şart.
okumada daha iyi durumdayız şimdi..

canım benim ..teşekkür ederim..
senin kayınpederine de Allah şifa versin..

Eğirdir de kaynın mı bakacak..onu mu demek istedi..yoksa başka bir doktora mı göstermek istiyor?

oo siz kara doymuşsunuz..teleferiğe nasıl bindin..ben hayatta binmem..büyük konuşmayayım..binmek zorunda da kalmayayım...yüksekten çok korkarım..dönme dolaba binmiştim küçükken..öyle feryat figan etmişim ki annemler beni indirdi aşağa geldiğimizde.. o gün bugündür yükseklere çıkmam..

hafta sonu tatil yapsın kuzun..dersler pazartesi yani bugün itibariyle başlar artık...

günaydın canım geçmiş olsun sizede.Allah acil şifalar versin..
hafta sonunuz güzel geçmiş.çocuklar için değişiklik olmuş.
bizde cumartesiden beri 5 tane hikaye kitabı okuduk.
aferin kuzuya..5 kitap ..çok iyi..benim oğluş okumuyor kitap..

dün akşam çocukları yatakodalarına yolladım..

gazeteden para ile kitap almıştık..la fontenie den masallar var içinde..çok kalın değil. 60 sayfa falan...dedim ki " emir kardeşine okul bu hikayelerden"
tamam dedi oğluş..

fakat 2-3 dakika sonra bir çığlık.."anneeeeeeee ediz kitabı yiyorrr"

babası koştu gitti ..fırçaladı ediz i ..ama ediz güldürmek için yapmış..abisi gülmüş falan ..o zaman her yerini ısırmış..koparmış yere tükürmüş..bazı kısımlarını yutmuş...benim küçük kitapları okumayı hızlı geçti..sindire sindire öğreniyor..

akşam kitap okumaya heveslenmişti oğluşum ama kardeşi hevesini kursağında bıraktı..tabi emir in işine gelmiştir eminim..kitap okumayı sevmiyor çünkü..

günaydın canım geçmiş olsun..Allah acil şifalar versin.
emirin de maşallahı var test konusunda..

evet canım..testlerde ilk konular olduğu için hızlı yapıyor..son konulara gelsin bakalım.yavaşlar.

inşallah canım..testlerini daha iyi anlayabilmesi için okumanın düzelmesi ve hızlanması şart.
okumada daha iyi durumdayız şimdi..
Evet canım haklısın.

Eğirdire günübirlik getirip götürecekler, onu demek istedi işte, artık sırayla mı giderler nasıl yaparlarsa, düşünce halinde canım, abisinden fikir istemiş işte, daha belli değil yani.
Ay hiç sorma canım teleferiği de, bana kalsa ben de binmezdim de, kızlar isteyince, eşim de dedi hatta 2 si binsin, nasıl göndereyim dağın tepesine, bir de orda iniliyormuş, tepede fotoğraf falan çekiliyor işte, mecburen bindik ama donduk resmen, bir de tepeye çıkınca aşağı inişi falan kötüydü, ilk zamanlarda gözümü kapattım resmen.

Maşallah oğluşlara yaramazlar, demek güldürmek içinoğlunun hevesi kursağında kaldı desene

aaa..sen de korktun demek..ya binmeyin canım ya..boş ver..güven olmaz bu şeylere..geçenlerde tv de gördüm..teleferik kazası..allah korsun..dağın tepesinde ne işiniz var ya..şu çocuklar çok fena insana neler neler yaptırıyorlar demi.

ooo sen ediz de hiç problem yaşamayacaksın.
baksana şimdiden kitapla arası iyi

canım ya korkmuşsun ama iyi yapmışsın yinede.
ben de korkardım ama o güzelliği de görmek lazım aslında.

günaydın kızlar...
dün akşam benimkiler babaannesinde kaldılar ders yapmadık o yüzden..

Ömrümde 1 kere binmedim dememek için bindim zaten canım, bir daha gitmeyiz de, çünkü çok uzak zaten 1,5 saatte anca ulaşıyosun.

canım ya korkmuşsun ama iyi yapmışsın yinede.
ben de korkardım ama o güzelliği de görmek lazım aslında.
evet o nedenle bindim zaten.

günaydın kızlar...
oh ne güzel dün rahattın o zaman desene.

günaydın kızlar,
dün benimki ödevini ablasıyla yapmış, kontrol edecektim yarım kaldı, artık bu akşam devam ederiz. İnternet istedi ben de izin verdim artık oyun oynadı. Yarın da büyük kızın diş ameliyatı var, dua edin kızlar, inşallah çok zor olmaz.

Ömrümde 1 kere binmedim dememek için bindim zaten canım, bir daha gitmeyiz de, çünkü çok uzak zaten 1,5 saatte anca ulaşıyosun.

evet canım ben de film izledim..

günaydın kızlar...
günaydın.
bugün de babaanendeler mi senin çocuklar canım..

benim oğlan da dün test çözmeyi unutmuş..tamam dedim..nede olsa tatilde çocuk..bizim hafta sonu internet var sadece..hafta içi bozuluyor

evet ya uzakmış..yazın daha güüzel olur belki saklıkent.

tatil de bitiyor az kaldı ...biz hafta sonu ankara ya gitmeyi düşünüyoruz.yani çocuklar ve ben..kayınpeder geldi..fakat biz alacaktık.bizde kalacaklardı..ama doktorlar ve bizim doktor akrabamız 3 saatlik yola gidemez..hastaneye bile tedavi için gidiyoruz.yarım saat sürüyor toplam..eve dönünce kötü oluyor.bitkin düşüyor.3 saat onu hasta eder dediler..malesef alamadık hafta sonu..bakalım biz gidiyoruz inşallah.
hangi filmi izledin canım .beğendin mi?

Son düzenleme:
akşama doğru gelirler. evlerimiz çok yakın aynı sokak içinde karşılıklı.
bir kanalda cracked diye polisiye bir dizi film her gün oluyormuş ona baktım. sonrasıda karışık bir o kanal bir bu kanal derken
saat 11 oldu yattım bende.

iyi yapmışın canım.

Şimdiden iyi yolculuklar size de, yorucu bir hafta sonu seni bekliyor, değişiklik olur ama. Kayınpederine de acil şifalar diliyorum, Allah yardımcısı olsun.

Günaydın kızlaarr
Nasılsınız?
Ben de benim kız da ders konusunu saldık iyice.
Artık bu akşamdan itibaren biraz başında durmam lazım yoksa hiçbirşey yapmıyor.
Gün içinde ancak 1-2 sayfa yapıyor gerisi duruyor. Neden yapmadın diye sorunca da anlamıyorum o yüzden yapmadım, beraber yapalım diyor.
Aslında anlıyor ama bahanesi olmuş anlamadım demek. Ben de çok üstüne düşmüyorum bu ara tatil diye.
Bulgarcım ne güzel ara sıra evde çocuksuz olmak, ben şu anda hayal bile edemiyorum.
Dilekcim kayınpederine tekrar çok geçmiş olsun. Ankara ziyareti çocuklara da iyi gelir.
Fadimecim benim de yükseklik korkum var, seni okıyunca dağın tepesi falan ürperdim ama yine de değişiklik iyi oluyor arada.

merhaba canım ben iyiyim şükür sen nasılsın..
ders yaparken benim de illa ki yanında olmam lazım. bu dönemde böyle geçecek..Allah sağlık versin çocuklarımıza..
akşam ev çok sessizdi alışmışız gürültüye..

hımm..o diziyi bilemedim..acaba paralı kanallarda mı oluyor..
biz akşam 11 : 30 da ancak yattık..ediz rahatsız 3-4 güdür...abisinden bulaştı..önce emir hasta oldu..o iyileşti fakat kardeşi hasta oldu..ateş yok şükür ,ama böyle bir huysuzluk , burun akıntısı ve arada hapşuruk..geceleri de burnunun akmasına çok gıcık oluyor ediz..sürekli uyanıp ağlıyor..tam yatıyorum..uyuyorum yarım saat geçiyor edizin viyaklaması...neye uğradığımı şaşırıyorum çoğu zaman..dün akşam ediz yine ağladı..nasıl kalktım , nasıl baktım bilemiyorum..bir keresinde eşim kalktı baktı...dedim saat kaç yoksa 6: 30 oldu mu? (saatimi 6: 30 a kuruyorum .o saatte kalkıp yemek hazırlıyorum) sandım sabah oldu..eşim diyor saat 02:30,,,
nasıl hoşunma gittiiiii..sarıldım yorganıma uyumaya devammm..çok zor çocuklar hasta olunca..özellikle küçükse çok huysuzlanıyorlar gece
iyi yapmışın canım.

Şimdiden iyi yolculuklar size de, yorucu bir hafta sonu seni bekliyor, değişiklik olur ama. Kayınpederine de acil şifalar diliyorum, Allah yardımcısı olsun.
evet canım..yorucu olacak.hatta bir sonraki hafta da istiyorlar gideyim diye..başka akrabalar gelecekler..onlar da bizim çocukları görmek istiyorlarmış..özlemişler..tamam dedim

teşekkür ederim canım..

aynı ben de yüksekten korkarım.

olsun birkaç gün yapmasın ödev..tatil

geçmiş olsun canım...grip de bulaştımı evdeki herkesi hasta etmeden gitmiyor..
sen niye kırmızılandın pro üyemi oldun.

selam canım,
bu aralar biz de öyleyiz, ama dediğin gibi başında durup yaptırmak lazım, akşam benimkiyle problem çözüyorduk, çıkartmalara yeni geçtilerdi, unutmuş hemen. Evet yaa, yükseklikten biz korkuyoz, ama kayakçılar o bizim korktuğumuz tepeden aşağıya kayak yaparak iniyorlardı, adrenalin tutkusu herhalde, çok fazla kayakçı vardı ve içlerinde çocuklar bile vardı, biz 1 tur teleferiğie binmeye korkarken, onlar akşama kadar sefer yapıyorlar ya.

Geçmiş olsun oğluşlarına, ballı süt yap, ıhlamur yap, sen biliyosun zaten de işte öyle artık kış günü ne yapacağız, benimkiler de biraz hasta gibi, bitki çayı içiriyorum artık bu sıra hergün içireyim ki, karın soğuğu gitsin
Canım ya 2 hafta üst üste 3 saatlik yol, çok zor, ne bileyim, ben 2 hafta üst üste evde olmayayım daha çok yoruluyorum, illa ki, bu hafta sonu bizim de öyle olacak gerçi, köye gideceğiz yine, bir de uzun zamandır büyük kızım gitmedi, dedesi gili görmeye, torunlar yani sonuçta, okul açılınca yine hafta sonları dersanesi oluyor, bu hafta sonu artık mecburen biz de köydeyiz.

geçmiş olsun canım...grip de bulaştımı evdeki herkesi hasta etmeden gitmiyor..
sen niye kırmızılandın pro üyemi oldun.

aaa..şimdi sen söyleyince fark ettim..bugün mu oldu acaba..dün böyle değil di demi..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…