İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

benimki gündüz hiç bişi yapmamış.
akşam matematik ve okuma yaptık..
Günaydın canım,
En iyisi zaten beraber yapmak, dün bunu anladım

İlahi oğluşuna, akşama kadar aynı haEvet hatırlıyorum ben de böyle bişeyler, yaramaz sıpalar, cin olmadan adam çarpacaklar Büyük kızım da gelmişi akıl veriyo, bari bir-iki tanesini yanlış işaretleseydinya diyor, hey Allahım yaaaa

Sana da hayırlı cumalar.
Maşallah oğluşa, haftaya güzel günler bekliyor sizi. Bizim burda da var ücretsiz tiyatrolar, ben de anneanne ve ablasıyla göndercem artık ne yapayım, hafta içi çünkü.

Vaaayyyyy ablaya bak sen

kardeş dayanışması

sana karşı koruyor kardeşi

evet kesinlikle beraber yapmalıyız canım.
dün işten biri işten ayrılmıştı.
çocuğuyla beraber gelmiş çıkış işlemlerini yaptırmaya.
çocuğa başladım sorular sormaya kaça gidiyorsun dedim 2. sınıf dedi
hemen bişiler okuttum süperrrr okuyor.
toplam işlemi yaptırdım 29+17 aklından yaptı
annesine sordum ödevleri kiminle yapıyor kendi dedi. benim zamanım olmuyor dedi..
nasıl hayran kaldım ama ya..

senin kız da iyi akıl veriyor yani..
karıncanın kardeşi var derler ya.. hem kavga ederler hem korurlar birbirlerini..

Merhabalar kızlar,
Sizlere de hayırlı cumalar,

Fadimeciğim biz bu kızları ne yapacağız bilmem, benimki de hiç kendi kendine çalışmaz.

Zeliş, Haribu sirke gidince lütfen izlenimlerinizi yazın olur mu, ben de ona göre göndermek istiyorum.

Bulgarcım öyle çocuklara ne kadar imreniyorum bil bilsen.

Ben bu hafta çok yorgun hissediyorum kendimi. O yüzden kıza da çok dokunmadım. Yaptıklarını kontrol ettim ama yapamadıklarını hafta sonuna bıraktım. Çok uykusuzum çünkü bebek yüzünden.

canım benim ya ..tam eşşek sıpası bunlar ya...akla bak..kimi kandırıyor demiii..
zelişin oğlan da yapmıştı bu kopya olayını ehehheheheeh
günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar..

benimki gündüz hiç bişi yapmamış.
akşam matematik ve okuma yaptık..
hoş geldin...bizim oğlan test yapmış birkaç sayfa dün...akşam kontrol ettik.

hahahahahah.....günlüğüne bayıldım zeliş....çok şekerler ya..kaybetmeyin günlüğü..hatta kızlar biz de birer günlük almalıyız kuzularımıza

oy maşallah maşallah...ne güzel...darısı başınıza .

canım hoş geldin...sirke gidiyor bizim kızçeler...buluşacaklar da galiba..kıskançlığımdan çatlayacağım sanırımmm...hehehehehhe

buluşursanız bizim için de için kahvelerden bir yudum.
Bu gün hiç çalışma isteğim yok.

bizim bugün iş çok

Ah ah bebek olmasaydı ben de onlara bi süpriz yapardım ama işte elim kolum bağlı.
Bi de misafirim gelecek pazar günü.

evet canım inşallah bir an önce bizimkilerde öyle olur..
uykusuzluk kötü oluyor Allah yardımcın olsun canım.

aminnn canım sağol..

Ah ah bebek olmasaydı ben de onlara bi süpriz yapardım ama işte elim kolum bağlı.
Bi de misafirim gelecek pazar günü.
canım ya..olsun bir gün görüşürsünüz inşallah..ben de görüşebilmeyi çok isterdim..yolu düzce den geçecek olan olursa beklerim her zaman...

evet canım inşallah bir an önce bizimkilerde öyle olur..
uykusuzluk kötü oluyor Allah yardımcın olsun canım.

İnşallah canım, sağol.

canım ya..olsun bir gün görüşürsünüz inşallah..ben de görüşebilmeyi çok isterdim..yolu düzce den geçecek olan olursa beklerim her zaman...

Dünya küçük derler belli mi olur belki bi fırsat olur hepbirlikte görüşmeye...

Kızlarrrr

Kendinize iyi bakınnnn

iyi akşamlar.....

iyi tatiller....

Hepinize iyi tatiller,1 hafta sonra görüşürüz,havadisleri gelince yazarım sizlere,kendinize iyi bakın....

Hepinize iyi tatiller,1 hafta sonra görüşürüz,havadisleri gelince yazarım sizlere,kendinize iyi bakın....

günaydın arkadaşlar..canım iyi tatilller sana ve oğluşuna.

biz hafta sonu oğluşlarla gezdik..cumartesi günü..çocuklar biraz dolaştı..hava soğuktu ..alışveris merkezinde gezindik..sonra eve geldik..
pazar evdeydik zaten ..çocukları yıkadım..küçük uyudu derken yemek , kek ve poğaça yapıldı..haftaya başladık şükür..

kayınpederimin tedavisine 15 gün ara verilmişti.cumartesi akşamı Ankara ya geldi uçakla malatya dan.orda da akrabalar var.kayınım va.

fakat biz 3 saatlik yol gidip almak istesek de doktorlar 3 saatlik yola izin vermedi..

her gün hastaneye radyoterapiye gittiği zaman bile (yarım saat) çok yorgun düştüğü için alamadık..ama kayınpederim çok istiyordu..çocuklara söz verdim demiş durmuş..telefonla konuştuk..önümüzdeki hafta sonu ben çocukları alıp Ankara ya gidiyorum..2 gün kalıp çocuklarla birlikte vakit geçireceğiz inşallah..
pazartesi günü de yine malatya ya gidecekler..tedavi mart nisan ayına kadar uzatılmış..

sizler nasılsınız.iyi misiniz arkadaşlar..

emir hafta sonu yine test çözdü..test çözmekten başka bir ders yapmıyoruz biz..

öğretmenimiz test çözsün yeterli demişti..ben yeni bir soru bankası almıştım 2. sınıflar için..konuları baştan sona tekrar etmiş oluyor..çünkü 2. sınıfın en baş konularından itibaren soru bankası..

işte böyle canlar..herkesler iyidir inşallah..sizi özledim..

Son düzenleme:
günaydın canım,
kayınpederine Allah acil şifalar versin inşallah, iyileşsin de bugünler de geçer. Önemli olan sağlığına kavuşması, benim kayınpeder de yine rahatsızmış belinden, ayağa kalkamıyor adam, bir türlü çaresini bulamadılar, benim kaynım da Eğirdir e mi götürsek diye dün eşime soruyordu, belli yaştan sonra zor maalesef, Allah hepsine şifa versin.
Dün biz de Burada kayak merkezi var Saklıkent diye oraya gittik, güzeldi, eğlendik, kızak kaydık, teleferiğe bindik, ama teleferiğe binince çok üşüdük, dağın tepesine doğru ilerledikçe donduk resmen. Ama çocuklar falan çok eğlendi, Antalya da kar olayı olmadığı için kara doydular diyebilirim. Hafta sonumuz böyle geçti, 2-3 gündür ders olayını bıraktık, bu akşam tekrar başlarız artık.

günaydın canım geçmiş olsun..Allah acil şifalar versin.
emirin de maşallahı var test konusunda..

günaydın canım geçmiş olsun sizede.Allah acil şifalar versin..
hafta sonunuz güzel geçmiş.çocuklar için değişiklik olmuş.
bizde cumartesiden beri 5 tane hikaye kitabı okuduk.

günaydın canım geçmiş olsun sizede.Allah acil şifalar versin..
hafta sonunuz güzel geçmiş.çocuklar için değişiklik olmuş.
bizde cumartesiden beri 5 tane hikaye kitabı okuduk.

günaydın canım,
Maşallah size de canım, 5 kitap süpperrr, devamı gelir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…