Çocuğu babamın evinden getirdim sanırım

İllaki hiç bir doğum kolay değildir zor evet aöa geçiyor
Allah evlatlarımıza hayırlı güzel ömürler versin
Ben istedim fakat doktorum reddetti,yasadiklarimi ben yasadim ama.
Simdiki aklim olsa,yasayacaklarimi bilsem kesin sezaryen.
Yillardir dikis yerlerim agri yapiyor,bolgeyi de dusunurseniz.Estetik olabilir ona da cesaret edemedim.

Okudukça sinirlerim bozuldu ne münasebet benim ailem neden cocuguma besik alsin ki banada ayni seyleri soylediler cevremdekiler dedim asla aldirmam eşim bi tarafina guvenmiski cocugumuz olmus alacaksa eşim alacak aileme bu konularda asla yük olmam ki zaten hicbir kiz ailesine yük olmaz onlar fazlasiyla alacaklari seyleri aliyolar zaten egerki boyle birseyi alacak bir taraf varsa erkegin ailesidir lafa sira geldimi bizim kanimizdan bizim canimizdan demesini bilirler hala snirlerim bozuk bu tarz seyleri konusmalarina dahi izin vermeyin..

İllaki hiç bir doğum kolay değildir zor evet aöa geçiyor
Allah evlatlarımıza hayırlı güzel ömürler versin
Orasi oyle.Fakat illa normal dogum diyen bir kesim var.Ne gerekiyorsa oyle olmali,ikisinin de eksi ve artilari var.Sozum size degil,siz guzelce ifade etmissiniz zaten..

Orasi oyle.Fakat illa normal dogum diyen bir kesim var.Ne gerekiyorsa oyle olmali,ikisinin de eksi ve artilari var.Sozum size degil,siz guzelce ifade etmissiniz zaten..
Öyle tabi ki sağlıklı olsun da hangisi olursa olsun
Canından can çıkıyor ikisede zor

Katılıyorum, ben zaten burda sorun kayınvalideden çok konu sahibinin eşi demek istemiştim. Almaya gönlü olan adam zaten "Oğlum/kızım torunumun şu eşyasını ben alıcam siz almayın." der ve alır üstüne başka bişey konuşmaya gerek kalmaz. Anne babası da böyle yapmış orda bir sorun yok.

Ben boş yere laf kalabalığı olsun diye 40 kere soran insana bişey almayın ihtiyacımız yok der geçerdim. Burda benim de eşim annesinin lafıyla beni darlasaydı kayınvalidemden çok eşimle problem yaşardım demek istedim

Onlar normal yapsın siz nasıl istiyorsanız öyle yapın.
Eşiniz gerçek suçlu . Bu ne hadsizlik .bi de ben mi yanlış anladım bilmiyorum eşiniz size kendi soracağı soruyu annesine mi sorduruyo
Bi de almakta gönülleri olsa şunu biz alicaz haberiniz olsun der bitirir. Neticede ailen bişey alırken sana sorarsa sen de kv ler alacak dersin ama belli ki zaten gönülleri yok bence direkt söyleyin hiç bişey almayın bebeğimin annesi babası var her şeyi yaparız diyin

Evlilik düşünüyorsanız ki bence düşünmeyin,ailesinden uzak biriyle evlenin.
Evliyim ve maalesef aileye düşkün biriyle. Ama evlenmemek asla bir eksiklik ya da hedef değilmiş. Hayat bunu öğretti bana. Bu konuda netim. Evlenemiyorum diye düşünen ve üzülen hiç kimse üzülmesin diyebilirim. Her şeyin hayırlısı.

Kv kadın hastalıkları ve doğum uzmanı mı acaba! İnanılmaz sinir oluyorum Herşeye burnunu sokan insanlara! Kendisi bir daha doğum yapsın normal olsun! Hasta gerçekten! Kendinize karıştırıp ezdirmeyin lütfen

Ya sizin vajinismusunuzun kv ağzında ne işi var!
maşallah eşinizde inanılmaz ağzı sıkı İnanılmaz mahremiyet bilen bir adammış!

Keşke şaka olsa beni dillere düşürdükten sonra böyle yapması asıl zoruma giden.Ve tedavi maarafımı ailem karşıladı ben de düğünden kalan 1 tane bilezik sattım daha benim ailem ne yapsın ?
Kocaniz hangi giderleri karsiliyor inanin merak ettim ya da parasinı mi biriktiriyor? Aileniz tedaviyi karsilamis ,oda takimini almis.Kayinvalide ultrason ödemiş ben bu giderleri karsılamayan kocayı temiz sorgulardim.

Senin yerinde olsam illa alacaklarsa basit bir beşik aldırırdım aileme kendim öyle yapmayı düşünüyorum fazlasını çoktan yaptılar bile.Gerçekten ailenden başka birşey kabul etme çok istiyorlarsa bebek arabası falan alsınlar yada oto koltuğu varsa bunu istiyorum de bakalım alacaklar mı sanmam ya eşinde görür kimin ne yapıp yapmadığını konuşamaz.

Benim kaynanam on bileziği duysa kaçardı daha önce kaçmış

Ben sizin yerinizde olsam çok kötü azarlarım yerin dibine sokar ordan alır ayyuka çıkartır tekrar yerin dibine sokarım.. Ne eşinizin ailesi almak zorunda nede senin ailen almak zorunda. Kız ailesine neden yüklenirler anlamam sanki senin soyadını taşıyacak çocuk. Cahiller hakikaten ölsün bir bitmediler.

Resmen onlardan bisey bekliyormussunuz gibi gosteriyorlar sizi suc esinizde almasalar daha iyi konu acilinca guzellikle biz kimseden bisey beklemiyoruz almak isteyen alir ama ikide bir ailemi katip konuyu uzatmayin diye uyarmalisin

Sezaryen deyince aklıma benimkisi geldi " ayyyy kestirip atıyorsunuz kendinizi ömür boyu bir aprı sızı sonra" demişti hemde 100 kez falan halbuki çift rahim girişi çıkışı bilmem nesi varmış bende olamazmış doktorum asla ama asla demişti adamın bilimle yaklaştığına kv kişisi nasıl bakmıştım ay güldüm valla artık gülüyorum geçecek boşverin germeyin kendinizi.

Ben olsam bu durumda pahalı bi bebek arabası seçer, madem sizde bunu alın anne çok beğendim annemlerde odayı aldı zaten derim. Muhtemelen bidaha gıkları çıkmaz

Kaba bir tabir ama kaşınanı kaşımak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…