- 24 Aralık 2014
- 5.292
- 7.080
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
500 lira idi yanımda yoktu o gün tabii 500 lirayla gezemeyeceğimize göreNe kadardı ayıptır sorması bilmediğimden soruyorum fiyatları
Yok o açıdan sormadım hem dediğiniz gibi her zaman insanın taşıyacağı bir para değil500 lira idi yanımda yoktu o gün tabii 500 lirayla gezemeyeceğimize göre
Ben istedim fakat doktorum reddetti,yasadiklarimi ben yasadim ama.
Simdiki aklim olsa,yasayacaklarimi bilsem kesin sezaryen.
Yillardir dikis yerlerim agri yapiyor,bolgeyi de dusunurseniz.Estetik olabilir ona da cesaret edemedim.
Orasi oyle.Fakat illa normal dogum diyen bir kesim var.Ne gerekiyorsa oyle olmali,ikisinin de eksi ve artilari var.Sozum size degil,siz guzelce ifade etmissiniz zaten..İllaki hiç bir doğum kolay değildir zor evet aöa geçiyor
Allah evlatlarımıza hayırlı güzel ömürler versin
Öyle tabi ki sağlıklı olsun da hangisi olursa olsunOrasi oyle.Fakat illa normal dogum diyen bir kesim var.Ne gerekiyorsa oyle olmali,ikisinin de eksi ve artilari var.Sozum size degil,siz guzelce ifade etmissiniz zaten..
Ama Böyle kocalar da annelerinin dolduruşuna gelip ebesinin bilmem besinden kalanları kendi çocuklarında kullanmak istiyor. Adama bir oda takımı almak zor geliyor ve anneciği ne derse onu yapıyor. O yüzden konu sahibinin ailesi alınca konu sahibi mutlu olmuştur.
Onlar normal yapsın siz nasıl istiyorsanız öyle yapın.Kv li konularımdan mideniz bulanmış olabilir zira her konu açtığımda bana da tiksinti geliyor artık....
Hamile kaldığımdan beri kaynanam tarafının annenler ne alacak beşiği kız tarafı yapar tarzında imalarından gına geldi artık.Her seferinde herkes gönlünden ne geçerse yapar zorunluluk yok desem de anlamıyorlar.Dün bebeğimizin oda takımı geldi annemler ilk torun diye heves edip aldılar sağolsunlar.Eşim dün akşam annesine gitmiş annesi başka ne alacaksalar bilelim aynı şeyleri almayalım sen X e (bana yani) sorsana demiş bu 3.soruşları yemin ederim ki..eşim anlattı annem böyle diyor dedi ben de kızdım daha ne bekliyorlar acaba oldu her şeyi babam alsın zorunda sanki bunu sormak da ayıp biraz dedim azarladım.Eşimle tartıştık almasaydılar madem boğazlarına mı yapıştık ne olmuş sorduysa annem aynı şeyleri almayalım diye soruyor dedi kaçıncı soruşu ama.Şu zamana kadar bir iğne bile almadılar almamayı geçtim ne eksiğiniz var ne düşünüyorsunuz diye bile sormadılar hoş zorunda değiller sadece yardım olarak detaylı ultrasonumun parasını verdiler zorunluluk yok tamam ama annem babam daha fazlasını yapmaya mecburmuş gibi neden davranılıyor anlamadım.Eşimin tahta eski usul beşiği varmış biz evimiz sobalı diye mobilya beşikten hariç oturma odasına portatif bez beşik alacaktık sanırım onlar anne babamın aldıklarının altında ezildiler çakallık peşindeler ki kayınpeder eşimin eski beşiğini vermekten bahsetmiş onu kullanın oturma odasında demiş eşim de leyloş öyle şeyler istemez 200 liralık bez beşik alamayacak değiliz demiş.Ay sonu alışverişe çıkacağımızdan bahsetmiş eşim hemen annesi ben de geleyim demiş ilk bebeğim ilk çocuğum neden o da gelmek istiyor ki siz olsanız ister misiniz ? Normalde batmaz gözüme ama anne babamdan beklentileri iyice sinirimi bozmaya başladı bir daha konu açılırsa ne tepki vermeliyim ? Bir de benim sezaryen yanlısı olduğumu öğrenince o kendi başına karar vermesin bu yaşta bıçak mı vurduracak kendine normal doğum olur demiş.Sorduk sanki hayır ben mi takıyorum her şeyi yoksa gerçekten üzerime mi geliyorlarKonunun neresinden tutsam elimde kalıyor en büyük suçlu eşim bence
Evliyim ve maalesef aileye düşkün biriyle. Ama evlenmemek asla bir eksiklik ya da hedef değilmiş. Hayat bunu öğretti bana. Bu konuda netim. Evlenemiyorum diye düşünen ve üzülen hiç kimse üzülmesin diyebilirim. Her şeyin hayırlısı.Evlilik düşünüyorsanız ki bence düşünmeyin,ailesinden uzak biriyle evlenin.
Ya sizin vajinismusunuzun kv ağzında ne işi var!Kızlar benim asıl kızdığım nokta şu evlendiğim ilk yıl vajinismustum ben.Kimseye diyemiyorduk bunlar sürekli torun diyorlardı.Ben annemdeyken anası eşimi sıkıştırmış torun yok mu daha diye bizimki sorunumu anlatmış ertesi gün kv annemle konuşmaya geldi kızının şöyle şöyle rahatsızlığı varmış biz torun istiyoruz bu çocukların çaresine bakalım diye.Biz öylelikle tedaviye gittik...İyi şeylere vesile olmuş olabilir iyi ki de oldu ama torun diye annemin kapısına geldi beni babama kayınpederime rezil etti şimdi böyle yapması benim zoruma gidiyor
Kocaniz hangi giderleri karsiliyor inanin merak ettim ya da parasinı mi biriktiriyor? Aileniz tedaviyi karsilamis ,oda takimini almis.Kayinvalide ultrason ödemiş ben bu giderleri karsılamayan kocayı temiz sorgulardim.Keşke şaka olsa beni dillere düşürdükten sonra böyle yapması asıl zoruma giden.Ve tedavi maarafımı ailem karşıladı ben de düğünden kalan 1 tane bilezik sattım daha benim ailem ne yapsın ?
Senin yerinde olsam illa alacaklarsa basit bir beşik aldırırdım aileme kendim öyle yapmayı düşünüyorum fazlasını çoktan yaptılar bile.Gerçekten ailenden başka birşey kabul etme çok istiyorlarsa bebek arabası falan alsınlar yada oto koltuğu varsa bunu istiyorum de bakalım alacaklar mı sanmam ya eşinde görür kimin ne yapıp yapmadığını konuşamaz.Kv li konularımdan mideniz bulanmış olabilir zira her konu açtığımda bana da tiksinti geliyor artık....
Hamile kaldığımdan beri kaynanam tarafının annenler ne alacak beşiği kız tarafı yapar tarzında imalarından gına geldi artık.Her seferinde herkes gönlünden ne geçerse yapar zorunluluk yok desem de anlamıyorlar.Dün bebeğimizin oda takımı geldi annemler ilk torun diye heves edip aldılar sağolsunlar.Eşim dün akşam annesine gitmiş annesi başka ne alacaksalar bilelim aynı şeyleri almayalım sen X e (bana yani) sorsana demiş bu 3.soruşları yemin ederim ki..eşim anlattı annem böyle diyor dedi ben de kızdım daha ne bekliyorlar acaba oldu her şeyi babam alsın zorunda sanki bunu sormak da ayıp biraz dedim azarladım.Eşimle tartıştık almasaydılar madem boğazlarına mı yapıştık ne olmuş sorduysa annem aynı şeyleri almayalım diye soruyor dedi kaçıncı soruşu ama.Şu zamana kadar bir iğne bile almadılar almamayı geçtim ne eksiğiniz var ne düşünüyorsunuz diye bile sormadılar hoş zorunda değiller sadece yardım olarak detaylı ultrasonumun parasını verdiler zorunluluk yok tamam ama annem babam daha fazlasını yapmaya mecburmuş gibi neden davranılıyor anlamadım.Eşimin tahta eski usul beşiği varmış biz evimiz sobalı diye mobilya beşikten hariç oturma odasına portatif bez beşik alacaktık sanırım onlar anne babamın aldıklarının altında ezildiler çakallık peşindeler ki kayınpeder eşimin eski beşiğini vermekten bahsetmiş onu kullanın oturma odasında demiş eşim de leyloş öyle şeyler istemez 200 liralık bez beşik alamayacak değiliz demiş.Ay sonu alışverişe çıkacağımızdan bahsetmiş eşim hemen annesi ben de geleyim demiş ilk bebeğim ilk çocuğum neden o da gelmek istiyor ki siz olsanız ister misiniz ? Normalde batmaz gözüme ama anne babamdan beklentileri iyice sinirimi bozmaya başladı bir daha konu açılırsa ne tepki vermeliyim ? Bir de benim sezaryen yanlısı olduğumu öğrenince o kendi başına karar vermesin bu yaşta bıçak mı vurduracak kendine normal doğum olur demiş.Sorduk sanki hayır ben mi takıyorum her şeyi yoksa gerçekten üzerime mi geliyorlarKonunun neresinden tutsam elimde kalıyor en büyük suçlu eşim bence
Benim kaynanam on bileziği duysa kaçardı daha önce kaçmışBenim kayınvalidem de, bizde adettir bebeğin odasını falan kızın ailesi alır demişti. Bende, bizde de adettir doğum yapan geline 10 tane bilezik takılır demiştik. Laf kapandı o dakika.Hoş ortada çocuk bile yok.
Ben senin yerinde olsam bebeğin odasını aileme aldırmazdım. Babası ne güne duruyor. Hediyelere eyvallah ama o aldı bu etti mevzuları beni geriyor. Ana baba alsın, konu dallanıp budaklanmasın..
Kaba bir tabir ama kaşınanı kaşımak lazımEşimin teyzesi bebek mağazasında çalışıyor bebek araabası ve pusetini almayın sakın seçmeye gelin seçtiğinizi verelim dedi olmaz desek de çok ısrar etti sağolsun o alacak ama tabii onunla bitiyor mu bir sürü şey var madem soruyorlar iyi bir masrafa sokmak lazım ki ağızlarını açamasınlar da işte bizde insanlık var kıyamayız kimseye almak için değil kaçınmak için sorduklarına eminim.Sanki bir beklentim var da gölge etme başka ihsan etmem yani ne isteyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?