Çocuk Hastalıkları cocugu bırsey yemeyen anneleer...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Bebekliğine geri döndük pedia sure mama aldim devamli onu içiriyorum aradabirde pilav filan yiyor...yaşiyacak kadar yiyor büyüyecek kadar değil

benim kızımda 4 yaşı bitti 5 egirdi doğduğu günden beri bu problemi yaşıyorum pisikolojim bozuldu her 15 günde bir dr götürdüm dr hiç bişeyi yok gayet sağlıklı bırak yemesin zorlama dedi zorla yediği yemekten hiç vitamin almaz dedi tamam ok ama anne yureği dayanmıyoki o yemek yemiyo diye bende aç yatıyodum çok zor ya yemek yemeyen çocuk seni çok iyi anlayabiliyorum allah sabır versin cnm:çok üzgünüm:

çok teşekkür ederim bu bir sınav galiba..

günaydın nasılsınız,bakalım bugün neler yiyecek çocuklarımız,yada her zamanki gibi aç mı dolaşacaklar.
akşam benim kız yine bi şey yemeden yattı.biberonla süt içti o kadar.

günaydın nasılsınız,bakalım bugün neler yiyecek çocuklarımız,yada her zamanki gibi aç mı dolaşacaklar.
akşam benim kız yine bi şey yemeden yattı.biberonla süt içti o kadar.
ben artık süt içirmiyorum çünkü süt kandaki demir oranını azaltıp iştahsızlığa neden oluyormuş..(((

selam iştahız çocukları olan sevgili anneler nasılsınız bakalım bizde biraz değişiklik var kızımın bakıcısı biraz inatçı çıktı katı şeyler olmasada çorbaları biraz yedirebiliyor. ama malesef isteyerek yemiyor. sevdiği klipler tv de çıkarsa az miktarda yiyor ama malesef kumaları hiazalmadı o kustuğu zaman artık delireceğim sanıyorum gittiğim hiçbiryerde yemek yedirmiyorum artık kusacak diye. allah hepimize yardım etsin

yemek yedirmek işkence gibidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

yaaaa!!! benim derdim de aynı rakadaşlar.napacağımı şaşırdım artık.öyle yapıyom böle yapıyom olmuyo olmuyo olmuyo.ona yedircem diye.kendim eridim valla.1,5 yaşında benim oğlum.dr kilosu normal dese de,ben çok endişeleniyorum.ya valla vitaminsizlikten bişey olacak diye çok korkuyorum.ama bakıyorum çocuğu çocuklar böle.demek,ay inşallah herkezin çocuğuna önce vücut sağlı versin.sonra annelere sabırlar diliyorum.

5.ayından beri bu sorunu yaşıyoruö tediginim emmediğinden birde su bile zor içiyor nereden vitaminini alacak ki hiç bir şey yemiyor emmede yok eee nasıl yaşıyor bu bebek..........pskolojim bozuldu dr. sağlığı iyi diyor ama çok sıkta hastalanıyor tabi yemediğinden vitamin yok...zorlamıyorum bu aralar ama 2 öğünü bile az ve ağlayarak yiyor ne olacak bu halimiz harab olduk ailecek 6.ayda annemler k.valdemeler hep sırayla kaldım onlarda oyunlarla yedirmiştik ozamanlar ma artık hiç bir şeye knamıyor onlarda artık bıraktılar kendi haline ve bizde 7.ay evimize geri döndük kilo alımı oldukça yvaş ve son 3 aydırda yerinde sayıklıyordu hareketlide çoook biraz hatta verdi kilo bu yüzde ama verdiğini sonra aldı...en azından.sinirlerimiz bozuldu eşimlede..ne olacak bizim halimiz hiç mi düzelmeyecek yaa doğduğunda da emmek istemedi 15 gün uğraştık ama ne fayda mama bile içmedi zor alıştırdık 2 buçuk ay zor emdi onada emmek derseniz artık...hep sorun tabi şükrediyorum en azından sağlıklı diyorum ama böylede olunca nasıl sağlıklı olur yada olacak yemiyor kiii demektende kendimi almıyorum....

ben geldim ecrinde değişiklik yok denenmiş bir çok şuruplar var onlşarında faydasını göremdik...daha çözülmedi bakalım tek umudum tüm dişleri çıkınca belki yer....

Bu topiği ilk defa gördüm arkadaşlar ..benide aranıza alın bizde oldukça sorunluyuz çünkü....memeden başka yediğimiz bişey yok...olanıda zorla yiyoruz..tecrübeli annelerden faydalanmak isterim kendi adıma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…