çok teşekkür ederim bu bir sınav galiba..benim kızımda 4 yaşı bitti 5 egirdi doğduğu günden beri bu problemi yaşıyorum pisikolojim bozuldu her 15 günde bir dr götürdüm dr hiç bişeyi yok gayet sağlıklı bırak yemesin zorlama dedi zorla yediği yemekten hiç vitamin almaz dedi tamam ok ama anne yureği dayanmıyoki o yemek yemiyo diye bende aç yatıyodum çok zor ya yemek yemeyen çocuk seni çok iyi anlayabiliyorum allah sabır versin cnm:çok üzgünüm:
ben artık süt içirmiyorum çünkü süt kandaki demir oranını azaltıp iştahsızlığa neden oluyormuş..günaydın nasılsınız,bakalım bugün neler yiyecek çocuklarımız,yada her zamanki gibi aç mı dolaşacaklar.
akşam benim kız yine bi şey yemeden yattı.biberonla süt içti o kadar.
ben artık süt içirmiyorum çünkü süt kandaki demir oranını azaltıp iştahsızlığa neden oluyormuş..(((
haklısın ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız..versen bir türlü vermesen bir türlü..canim bende duydum ama sut icmese midesine bise girmeyecekki ne yapayim veriyorum valla protein alsin bari diye
selam iştahız çocukları olan sevgili anneler nasılsınız bakalım bizde biraz değişiklik var kızımın bakıcısı biraz inatçı çıktı katı şeyler olmasada çorbaları biraz yedirebiliyor. ama malesef isteyerek yemiyor. sevdiği klipler tv de çıkarsa az miktarda yiyor ama malesef kumaları hiazalmadı o kustuğu zaman artık delireceğim sanıyorum gittiğim hiçbiryerde yemek yedirmiyorum artık kusacak diye. allah hepimize yardım etsin
bilemiyorum belki de çoktan denemişsinizdir ama kendi tabagınızdan yedirmek bazı bebeklerde çözüm oldu arkadaslar.bir de şöyle bir ürün var, kandırmaya yardımcı olabilir,
Always Learning, Tren/Uçak Aksesuarlı Ses Efektli Kaşık Seti | ElitBebek.com
hepinize bol sabır ve bebeklerinize sağlık diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?