şu anda tek isteğim ikinci çocuğum olursa işallah iştahlı olur beni fazla uğraştırmaz ..ama bunun garantisi yok tabii ..ya yine aynı kabusu yaşarsam diye çok korkuyorum..bu yüzden ikinci çocuğa hiç cesaretim yok..bir yandanda bir kardeşinin olması gerekir diye düşünüyorum çelişkide kaldım valla...
Hayır uyku yada sersemlik yoktu.hiçbir değişiklik yoktu.bende ilacı bıraktım boşu boşuna alerji ilacı içirmiyeyim dedim.şu sıralar kilo aldıramasam da içim biraz rahat pedia sure diye bir ek gıda veriyorum oğluma .kilo almasada 100 tane vitamin aldığını biliyorum ve içim rahat ediyor en azından.tavsiye ediyorum sanada.belki senin çocuklarına kilo aldırır.normalde aldırıyormuş çünkü...bizimki çok hareketli o yüzden kilo alması imkansızsencerderen desene prokten umudumda boşa çıktı allah bize sabır versin.Peki uyku yada sersemlik yaptımı şurup
kusmak deyince tüylerim diken diken oluyor.benim oğlum 2 yaşına kadar kustu.hemde ne kusma..üzerinden kusmuk temizlemediğim hiçbir eşya kalmamıştı.doktora götürmüştüm sonunda doktorlar da bir sürü hikaye anlatıyor yok mide kapağı varmış yok çok hassasmış hemen kapak açılıyomuş yok ondan kusuyomıuş..hayret bişey yaw nasıl bir kapaksa kapanmadı bir türlü..milletin çocukları nasıl kusmuyor ya onların kapakları kapak değilmi? sinirlerim bozuldu bu yüzden? nasıl bir çocuk bu anlamadım ki yemez içmez uyumaz kusar ayrıca dakika yerinde durmaz..biri bedduamı etti acaba ??? başka açıklaması olamaz çünkü :)offfff oofff nedir bizim bu çocuklardan çektiğimiz ben bide çocuk gelişimi öğretmeniyim kendi çcuğuna bakamıyor diyolar bana artık kusmuk temizlemekten helek oldum sinirlerim çok bozuldu kustuğu zaman azarlamaya başladım bir çocuk her yediğini kusarmı günde kaç defa yemek versem kusuyo kafayı yiycem artık 14 aylık ve 7 kilo şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?