'' iştahsız 1 tane çocuk büyütmek, iştahlı 10 tane çocuk büyütmeye eşdeğerdir..'' çin atasözü değil kendim uydurdum..işi gırgıra almaktan başka çarem yok..sinirlerim çok bozuk çookkkkkk..iştahsızlığın tıpta çaresi yok kendimizi vitaminlerle kandırmıyalım hanımlar..
Seninki beniminden kiloluymuş:) Benimki 2003 mayıs doğumlu 16 kilo. Boy 114.kaynanam da diyorki ben hiç böyle şey görmedim..benim çocuklarım hapur hupur herşeyi yerlerdi bu nasıl bir çocuk böyle...ama başına gelmeyen bilemez,bir öğünde doğru dürüst yese taa birdahaki öğüne kadar kafam rahat olur yani..ama ben sürekli şimdi ne yedirsem acaba düşünmekten aklımı oynatıcam ..işin komik yanı çocuğun umrunda değil..gülüyo oynuyo halinden çok memnun bir deri bir kemik olmaktan yani..kızlar durum vahim yani..5 yaş 8 aylık ve sadece 18 kg. boyu ise 115 cm.sizce de vahimmi??????????yorumlarınızı bekliyorum
iştahsız çocuk annelerine allahtan akıl ve ruh sağlığı diliyorum..ayrıca bol bol sabır..
offfff oofff nedir bizim bu çocuklardan çektiğimiz ben bide çocuk gelişimi öğretmeniyim kendi çcuğuna bakamıyor diyolar bana artık kusmuk temizlemekten helek oldum sinirlerim çok bozuldu kustuğu zaman azarlamaya başladım bir çocuk her yediğini kusarmı günde kaç defa yemek versem kusuyo kafayı yiycem artık 14 aylık ve 7 kilo şaka gibi
bayramda aç gezdik resmen ..oğlumun olmayan iştahı şeker ve çikolatalar yüzünden tamamen kapandı..eve geldik aç uyudu...bayram burnumuzdan geldi...oğlum beni bayramlardan da soğutmayı başardı..((
bu çocuklar nasıl büyüyecek aklım ermedi benim..bugün sadece makarna yedi zaten üç öğün makarna yiyor..sade makarna domatesli makarna çubuk makarna fiyonk makarna..artık makarna görmek istemiyorum makarnadan tiksindim....günaydın...canım dün bizde kızımla resmen savaş yaptık.şeker,çikulata,tatlı yedi ne kadar önlemeye çalışsamda ben vernezsem başkası verdi.bi ara eline sade ekmek verdim onu yedi azcık.yetmez ama ne yapayım hiç yoktan iyidir dedim.sonra yine şekere çikolataya devam.daha bugün de var allah kolaylık versin hepimize:Saruboceq:..........
canım, doktorlar da bu tür çocuklara karşı ne diyeceklerini şaşırmış durumdalar iştahsızlığın tıpta çaresi yok.bu yüzden uykuda vitamin alır,filan gibi gerçekdışı söylemlerde bulunuyorlar.hiçbirşey yememiş olan bir çocuk uyurken nerden vitamin alıcak çok mantıksız ! ..ama ne yapalım sadece sabır edip günün birinde iştahlarının açıldığını görmeyi bekleyeceğiz..valla kızlar bızde bayram gezmesınden yenı geldık sayılır.benımkıde butungun seker cıkolata yedı sadece.eve gelınce corba yaptım hemen ıkı kasık ya yedı ya yemedı.sımdıde uyudu.doktorlar bıse olmaz o uykusundada vıtamınle buyur dıyorlar ama allah askına ne yedıkı uykusunda ne buyutecek onu anlamadım.
oğlum şimdide grip oldu ve içtiği ilaçlar iştahsızlık yapıyor..tamda bize lazım olan şey buydu sanki..allahım bana sabır ver..
nasıl gidiyor kızlar ? düzelme varmı çocuklarınızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?