Cocugu göstermeli miyim?

Sanırım göstermezdim ama bekara kadın boşamak kolay derler diye bir söz var. Başıma gelmediği için yüzde yüz empati yapamıyorum.

Yok olmaz bundan eglenceli baba.
Klasik yurdum insani dusundum ama degil.
Zaten 6 yasinda cocuk, baba 4 yil cezaevinde.

Babada olsa velayeti ve sizin için görüp görüp hayal kırıklığı yaşamasın dese .... Bence insan yaptığı hatadan vicdanı sizlamasi kötü bir durum. Çocuğumun iyiliği için yapyrm ama uzulyrm deseniz vicdanli en azından demirde sizinkisi blmyrm ama üzücü iyi baba kötü baba ama o bir baba oğlun uzun babası bırakın da o karar versin

İnanın yazamadığım yazmaya mecalimin olmadığı o kadar cok olay var ki. Dediğim gibi Burda böyle anneleri görünce kızardım. Ama suan bende öyle düşünüyorum ve vicdan azabı cekmeden düşünüyorum.

Anneniz çok yanlış yapmış ama görüşmek isteyen baba da görüşürdü yani yasaları kullanarak.

Ya kusura bakmayın ama diğer konuyu okuyunca çocuğun b*kunu bile göstermeyin diyesim geldi.

Diger konunuzada baktim bu konunuzu da okudum. Surekli cocuk cocugu cocuga. Bir kere cocugum evladim oglum veya kizim diyememissiniz. Ne siz sahiplenmissiniz yavrucagi ne babasi. Yazik. En cok ona uzuldum..

Yapmayın yahu, bu bir gosterge midir gerçekten?
Bazen yazi anlaşılır olsun diye insanlar duygularini arka plana atar.
Yada gümbür gümbür yazmaz.
Bu kadar pesin hükümlü olmayin.
Bir anneye cocugu sahiplenmedin diyebilmek bu kadar kolay mi?

Cok kotu bi koca olabilir cok kotu bi babada olabilir ama cocugunuza yazik birakin gorsun babasini.ne zamanki kendisi buyuyup karar verecek yaşa gelirse o zaman gorusmek istemezse gorusmez.ne bir annenin nede bir babanin yeri doldurulmaz hep bi bosluk kalir.

Çocuğunu aramıyor demişsin arayıncada görüştürmemişsin. Karşındakine laf verirsin. Gördünüz işte der.

Canım ne hatalıda olsa kötü de olsa bu çocuğun babası. Bencede görüşmelerine engel olmamalısın.

Canım saol ama o kadar kötüyüm ki onun kavgasını bile yapamam. Kimse kimsenin ne yasadıgını bilemez. Ben tek basıma dört yıl çocuguma baktım yetebildiğim kadar. Kimin ne düşündüğü çokta umurumda değil açıkçası sadece dogru yolda mıyım değil miyim onun için yazdm

Yok olmaz bundan eglenceli baba.
Klasik yurdum insani dusundum ama degil.
Zaten 6 yasinda cocuk, baba 4 yil cezaevinde.
Ayrılır ayrılmaz tatile gitti deyince ben sorumsuzluktan , adamın gevsekliginden ayrıldılar diye düşünmüştüm. Şimdi siz söyleyince eski konuya baktım ama baba tarafında hapis var, öfke kontrolü yok, tacizci amca var... Konu sahibinin işi çok zor

Hem aramıyor diye şikayet etmişsin arayınca da gönüştürmemişsin.Çok tutarlıymışsın.
Tam okumadın herhalde abisiyle konuştuktan sonra aradıgını söylüorm... Abisi kızdı büyük ihtimalle ona öyle sordu cocugu. Gerçekten tam okumadan etmeden anlamadan ne kadar rahat konusuosnz hayret ediorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…