Çocuğu kalıtsal hastalığı olup boşanan var mı?

Buarada oğlunuz un hastalığı spina bifida mi ?
Birde şeyi merak ettim özel olmazsa gebelikte ogrenmismiydiniz oğlunuz un hastalığını.

Muhattabim dimdirekt sizsiniz zatzuma. Cikmazda olan cocugu baba baba derken o adamdan dayak yiyen bir insana o mesaji yazamazsiniz. Kibledim.
Israrla önceki yazdıklarımı okuyun küçük hanım diyorum.

Rahatsız oluyorum, insanların konularına yaptığım yorum yüzünden, sizin gibi beni alıntı yapıp, olayların çarpıtılmasından.

Terapist konusunda ikna olmuyor ben görsün istiyorum saklamayı düşünmüyorum ama o görmek istemiyor

O zaman adam çocuğun sorumluluğunu almak istemiyor zaten evli olun boşanmış olun fark etmeyecek. Dediğim gibi boşanırsanız belki daha mutlu bile olur çocuğunuz, zaten mutlu bir ailesi yok. Babası ilgisiz, sorumsuz ve annesine şiddet uyguluyor, ileride bundan memnun olmayacak. Terapiste kendiniz gidin ve eşinizin sorumluluk almak istemediğini belirtin.

Katılıyorum ben konu sahibine yazmaktan yazamadım.
Yaşadıklarınız mesleğinizi unutturacak kadar mı zor demiş birde?

İnsan benligini unutur meslek ne ki?

Buarada oğlunuz un hastalığı spina bifida mi ?
Birde şeyi merak ettim özel olmazsa gebelikte ogrenmismiydiniz oğlunuz un hastalığını.
Gergin omur ilik-Spina bifida ve Anal atrezi bir de mesane kapasitesi düşüklüğü 4 hastalığı var hayır doğduktan sonra öğrendim

Eşinizle boşanmanız hayrınıza olur gibi görünüyor. Boşanırsak çocuğu görmem diyen biri o çocuğu hiç sevmıyordur zaten, boşuna sizde eziyet çekmeyin. Çocuğunuz dayaklara, kavgaya şahit oldukça daha kötü olacak. Görmek zorunda değil ama maddi destek sağlamak zorunda. Umarım sizin için en doğru kararı verirsiniz.

Pislik herif bosanirsa gormeyecekmis cehennemin dibinde gorsun.Allah sana guzel kapilar acsin mutluluklar versin insallah.Cocuk olduktan sonra mi siddet vs oldu hep mi boyleydi bu adam
Evlenmeden önce vardı ayrıldım pişman oldu barıştık iyiye gidiyoruz diye bebek düşündüm sonra hamileyken devam etti hâlâ aynı devam ediyor

Babam vefat etti annem var memlekette ama memlekete tayin isteyemem küçük yer doğru düzgün dr yok kardeşimin okulu nedeniyle o da gelemez yanıma anlayacağınız kimse yok Allah' tan başka.

Dediğim gibi acele etme, biraz hazırlık yap. Nerdesin hangi şehirdesin bilmiyorum ama ben İstanbuldayım, yalnız hissetme kendini Rabbim ne kapılar açar. Sen bence süper kahraman annelerdensin ama kendine çok yüklenme zaman ver biraz. Destek istersen ben her zaman hazırım. Allah meleğine şifa versin , sana güç ve kuvvet versin

Katılıyorum ben konu sahibine yazmaktan yazamadım.
Yaşadıklarınız mesleğinizi unutturacak kadar mı zor demiş birde?

İnsan benligini unutur meslek ne ki?

Acıyorum böylelerine.

Esas onlarda öyle büyük bir dert var ki bence, böyle sevgisizce stres topu arıyorlar kendilerine.

İnsan bile demiyorum belki zorlasak insanımsı olur..

Neyse, göz ardı edelim ve boşverelim..

bu nasil hadsiz ve haya yoksunu bi mesaj, yaziklar olsun
karsinizda evladina sahip cikmaya calisan emektar vefali bir anne ve turk gencligine rehber olan bir ogretmen duruyor, terbiyenizi takinin!
yuk olsa kadincagiz cozum aramaz EDEP EDEP

anneni yaniniza aldirma şansin yok mu?
Malesef oğlum doğunca geldi iki yıl baktı oğluma sonra eşime dayanamadı gitti o dönemde kardeşimde çenesindeki eklemlerden rahatsızlandı şimdi kardeşimi bırakamaz benim yüzümden kardeşim stresten çenesi çıktı onun hastalığı kronikleşti yani boşansakta gelmez o strese kardeşimi getirmz annem haklı da isteyemem de gelmesini

Terapist konusunda ikna olmuyor ben görsün istiyorum saklamayı düşünmüyorum ama o görmek istemiyor
görmek istememeyi nasil açikliyo acaba, kendi canı kanı sonucta. bir aradayken ilgileniyo yazmıssin. aslinda sevdigini düşündüm ben, yaniliyo muyum ?bununla tehdit ediyo olabilir mi boşanmamak için ?

Gergin omur ilik-Spina bifida ve Anal atrezi bir de mesane kapasitesi düşüklüğü 4 hastalığı var hayır doğduktan sonra öğrendim
Anladım.Bir arkadaşım bebeğinin spina bifida olduğunu öğrendi ve sonlandırmaya karar verdide ordan dolayi cok kotuyum birkac gundur.şimdi sizin konunuzu okuyunca gerçekten çok etkilendim sizin konunuzdan.

Size dua edeceğim ki sizin gibi anneye zaten Rabbim yardimci olur.İnşallah.

peki sen calisirken kim bakiyo evladina, ya da ayrilirsan kime birakmayi planliyosun ?

görmek istememeyi nasil açikliyo acaba, kendi canı kanı sonucta. bir aradayken ilgileniyo yazmıssin. aslinda sevdigini düşündüm ben, yaniliyo muyum ?bununla tehdit ediyo olabilir mi boşanmamak için ?
Seviyor oğlumu her görmeye gelişinde kendini ve oğlumu üzmek istemiyorum diyor

Seviyor oğlumu her görmeye gelişinde kendini ve oğlumu üzmek istemiyorum diyor olabilir belki de bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…