- 15 Şubat 2013
- 26.424
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.428
- 798
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
-
anneni yaniniza aldirma şansin yok mu?Babam vefat etti annem var memlekette ama memlekete tayin isteyemem küçük yer doğru düzgün dr yok kardeşimin okulu nedeniyle o da gelemez yanıma anlayacağınız kimse yok Allah' tan başka.
anneni yaniniza aldirma şansin yok mu?
Israrla önceki yazdıklarımı okuyun küçük hanım diyorum.Muhattabim dimdirekt sizsiniz zatzuma. Cikmazda olan cocugu baba baba derken o adamdan dayak yiyen bir insana o mesaji yazamazsiniz. Kibledim.
Terapist konusunda ikna olmuyor ben görsün istiyorum saklamayı düşünmüyorum ama o görmek istemiyor
Katılıyorum ben konu sahibine yazmaktan yazamadım.En haddini bilmez yorumlara bile hanımlığını koruyarak cevap veren şu güzel yürekli insanı
üzen, derdine dert katan her kimsenin bu konudaki gözümde işe yaramaz hödük adam kadar bile değeri yok.
Evet o kadar bile yok yanlış duymadınız.
Allah taşlaşmış yüreklerine merhamet versin böylelerinin.
Bu b.ktan dünya bir parça güzelleşir o zaman.
Gergin omur ilik-Spina bifida ve Anal atrezi bir de mesane kapasitesi düşüklüğü 4 hastalığı var hayır doğduktan sonra öğrendimBuarada oğlunuz un hastalığı spina bifida mi ?
Birde şeyi merak ettim özel olmazsa gebelikte ogrenmismiydiniz oğlunuz un hastalığını.
Evlenmeden önce vardı ayrıldım pişman oldu barıştık iyiye gidiyoruz diye bebek düşündüm sonra hamileyken devam etti hâlâ aynı devam ediyorPislik herif bosanirsa gormeyecekmis cehennemin dibinde gorsun.Allah sana guzel kapilar acsin mutluluklar versin insallah.Cocuk olduktan sonra mi siddet vs oldu hep mi boyleydi bu adam
Babam vefat etti annem var memlekette ama memlekete tayin isteyemem küçük yer doğru düzgün dr yok kardeşimin okulu nedeniyle o da gelemez yanıma anlayacağınız kimse yok Allah' tan başka.
Katılıyorum ben konu sahibine yazmaktan yazamadım.
Yaşadıklarınız mesleğinizi unutturacak kadar mı zor demiş birde?
İnsan benligini unutur meslek ne ki?
What?
Öğretmen olmak iletişim bozukluluğunu beraberinde mi getiriyor?
Yaşadıklarınız, profesyonel olarak aldığınız eğitim hayatında öğrendiğiniz her şeyi unutturacak kadar travmatik mi?
Öyleyse, ne cüretle öğretmenim diyorsunuz?
Ve de
Anlarsınız umarım son defa yazıyorum
Baba çocuğu görmek dahi istemiyorsa, zorla kapının önüne iki sev bi öp diye bırakıp kaçacak halin YÖK ya.
Cehennemin dibine kadar istemesin.
Sana çocuk, hasta haliyle yük mü geliyor yoksa?
Malesef oğlum doğunca geldi iki yıl baktı oğluma sonra eşime dayanamadı gitti o dönemde kardeşimde çenesindeki eklemlerden rahatsızlandı şimdi kardeşimi bırakamaz benim yüzümden kardeşim stresten çenesi çıktı onun hastalığı kronikleşti yani boşansakta gelmez o strese kardeşimi getirmz annem haklı da isteyemem de gelmesinianneni yaniniza aldirma şansin yok mu?
görmek istememeyi nasil açikliyo acaba, kendi canı kanı sonucta. bir aradayken ilgileniyo yazmıssin. aslinda sevdigini düşündüm ben, yaniliyo muyum ?bununla tehdit ediyo olabilir mi boşanmamak için ?Terapist konusunda ikna olmuyor ben görsün istiyorum saklamayı düşünmüyorum ama o görmek istemiyor
Anladım.Bir arkadaşım bebeğinin spina bifida olduğunu öğrendi ve sonlandırmaya karar verdide ordan dolayi cok kotuyum birkac gundur.şimdi sizin konunuzu okuyunca gerçekten çok etkilendim sizin konunuzdan.Gergin omur ilik-Spina bifida ve Anal atrezi bir de mesane kapasitesi düşüklüğü 4 hastalığı var hayır doğduktan sonra öğrendim
peki sen calisirken kim bakiyo evladina, ya da ayrilirsan kime birakmayi planliyosun ?Malesef oğlum doğunca geldi iki yıl baktı oğluma sonra eşime dayanamadı gitti o dönemde kardeşimde çenesindeki eklemlerden rahatsızlandı şimdi kardeşimi bırakamaz benim yüzümden kardeşim stresten çenesi çıktı onun hastalığı kronikleşti yani boşansakta gelmez o strese kardeşimi getirmz annem haklı da isteyemem de gelmesini
Banada öyle geldi açıkçası.görmek istememeyi nasil açikliyo acaba, kendi canı kanı sonucta. bir aradayken ilgileniyo yazmıssin. aslinda sevdigini düşündüm ben, yaniliyo muyum ?bununla tehdit ediyo olabilir mi boşanmamak için ?
Seviyor oğlumu her görmeye gelişinde kendini ve oğlumu üzmek istemiyorum diyorgörmek istememeyi nasil açikliyo acaba, kendi canı kanı sonucta. bir aradayken ilgileniyo yazmıssin. aslinda sevdigini düşündüm ben, yaniliyo muyum ?bununla tehdit ediyo olabilir mi boşanmamak için ?
Seviyor oğlumu her görmeye gelişinde kendini ve oğlumu üzmek istemiyorum diyor olabilir belki de bilmiyorumgörmek istememeyi nasil açikliyo acaba, kendi canı kanı sonucta. bir aradayken ilgileniyo yazmıssin. aslinda sevdigini düşündüm ben, yaniliyo muyum ?bununla tehdit ediyo olabilir mi boşanmamak için ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?