Çocuğu kalıtsal hastalığı olup boşanan var mı?


ozaman yardimci birini tutmaniz sart, tek basiniza cok zorlanirsiniz.
o adami somurun, evladi hasta olan bir anneye utanmadan fiziksel ve psikolojik siddet uyguluyan kim varsa Allah belasini versin.
bosanmak icin sartlari en uygun hale getirin, birikim yapin araba aldirin, yani kopruden gecene kadar ayiya dayi diyin sonrada savurun kicina tekmeyi.
 
Amin sağolun arkadaşınıza da yatdım etsin Allah kötü bi hastalık tekerlekli sandalyeye mahkum olanlar bu hastalıktan inşallah oğlumun ki ilerlemez
 
Kardeşim Allah yardımcın olsun. Keşke elimden birşey gelse yardımım dokunsa. Dua etmekten başka..
Ne denir bilemedim ki. Boşan demek çok kolay. Ama hasta yavruyla nasıl olur yaşamayan bilemez, üstelik aile desteği de yok..
Eşin resmen diyor ki dayağımı yer oturursun yada bu mücadeleyi tek başına verirsin. Ona edecek laf bulamıyorum..
Kalbi çok çirkin bir insan.
Boyun eğme senden gelecek yardım Allahtan gelsin de.. belki de geri adım atacaktır..
 
Aynen öyle ayrılacağım yazın gelmeyeceğm dediğimde bu çocuğa nasıl bakacaksın öldüreceksin deyip duruyor sağolun inşallah
 
Banlansam da sana bunlari yazicam...
Sen ve senin gibiler var ya bu toplumda BEŞ KURUŞ etmezsiniz sizin canliniz da ölünüz de dünyaya zarar.Hanfendiye demişin ya iletişim bozuklugun nerden geliyor diye.Senin karakter bozuklugun da var ek olarak onu napcaz.Senin gibilerin oldugu bir evrende yasamaktan bile esef duyuyorum.

Baskasinin acisina merhem ol diyen yok da zehir de olma be.Seni kapinin önune zamaninda cok koymuslar heralde ondan rahatsiz bir cocuga o ithamda bulundun.Bir de yasadiklarin sana insanligini unutturacak kadar travmatik olmuş bence !!!!!!!
 
Rabbim cocuguna sifa sanada sabir versin canim cok uzuldum Allah hakkindakinin hayirlisini versin bosanmak kolay degil tabiki ama cocugun icin guclu olmalisin cok guzel meslegin var yaparsin insallah belki soylemisindir ama ailen destekmj sana?
 
Ne yazsam ne desem eksik kalıcak. Benim de 3,5 yaşında 'özel bir çocuk' olan oğlum var. Fiziksel olarak sağlığı iyi ama otizm spektrumunda hafif kabul edilen bir durumda. Benim de eşimden ayrılmak için çok haklı gerekçelerim ( şiddet değil ) var ama 7 yaşına kadar sabretmeye çalışıyorum. Gittiğimiz psikiyatristler, pedegoglar 7 yaşa kadar düzeninin bozulmaması gerektiğini bu yasa kadar ( eğitimlerle) çok düzelme olabileceğini söylediler. Yani eğer doktorlar belli bir zaman veriyorsa ona biraz daha yaklaşınca mı ayrılsanız? Ama şiddet de kabul edilir bişey değil, bence oğlunuzla bir pedegoğa gidin ona sorun çocuğunuzu bir uzman gözüyle değerlendirsin. Ayrılmadan önce onu buna hazırlasın özellikle oyun terapisi olacak olaylara önhazırlık olarak çok işe yarıyor. Boşanınca görmem oğlumu diyormuş ona pek inanmıyorum sizi sindirmek için diyor gibi geldi bana. Ayrıca kötü bir babası olacağına hiç babası olmaması daha iyi. Dayı , dede vb bir erkek rol model olabilir oğlunuza. Allah şifa versin, ona ve size güç kuvvet sabır versin inşallah.

Ayrıca, saçma sapan yorum yazan zat-ı hiç düşünmeyin bile. Annesini kaybetmiş yakın zamanda ve psikolojik tedavi görüyormuş. Onun üzüntü ve sinirini sizden çıkartmaya kalkmış.
 
Eşinde sende çok büyük bir travma yaşıyorsunuz.aslinda kenetlenmeniz gerekirken birbirinizi yıpratmayı ve bu travmayı böyle bastırmayı denemişsiniz gibi.
Evlatla imtihan dünyadaki en zor sınav.
Bunun altından kalkmakta hiiiç öyle kolay değil.bence ne yapilabilir iyice konuşup
Bir süre daha bir arada kalabilirsiniz.tabi eşinizin şiddetle ilgili tedavi alması şartıyla beraber daha güçlü olursunuz
 
Konularini biliyorum. bosan bosanma bu konuda yorum dahi yapamam ama sen cok cok guclu bir kadin ve mukemmel bir annesin. Allah dogru kararlar aldirsin pisman eesin, karsina da hayirli insanlar cikarsin.
Amin sağolun güzel sözleriniz ve desteğiniz için.
 
Oncelikle Allah im sifasini versin yavrunuzun.. Insallah her gecen gun oglunuz cok daha iyi olur sagligina bir an once kavusur ins.
Aileniz nasil, anne baba ya da kardesiniz var mi.. siz bosandiktan sonra arkanizda duracak evladiniza babasinin yoklugunu az da olsa hissettirmeyecek birileri var mi..
Cunku ilk baslarda zorlanacaksiniz.. Hele ki her ay kontrolleri var diyorsunuz ne bileyim evladinizin ihtiyaclari var.. bunlarin ustesinden gelebileceginizi dusunuyorsaniz bosanin.. ancak kesin bosanacaksaniz kesinlikle psikolojik destek alin..
Sonra ne bileyim goruyoruz okuyoruz bunca yukun altinda kalinca etkilenen psikolojiniz muhakkak yavrunuza da yansiyacaktir.. bagirma cagirma Allah korusun siddete kadar gidebilir..
Lutfen kendinizden emin oluncaya dek bosanma olayini rafa kaldirin bence..
Cunku evladinizin bu donemde ozellikle hem anneye hem babaya inanilmaz ihtiyaci olacaktir..
Esiniz insansa bir konusmayi deneyin ne bileyim terapi alma sansiniz varsa alin birlikte..
Yavrunuzun ilgiye sefkate anne baba sevgisine ayri ayri cok ihtiyaci var.. Az biraz sikin disinizi..
Benim aklimdam bosanma fikri 50 kere gecmistir simdiye dek..
Esim olmadan evladimi cok daha kaliteli eksiksiz de yetistiririm buyuturum..
Ama bir "baba" deyisi var ki bitiyorum. daha 16 aylik ama bir gorseniz nasil seviyor babasini..
Kiyamiyorum..
Bu mutsuzlugu bir sure daha cekecegim kesin..
Allah sonumuzu hayretsin..Evladinizi size bagislasin..
 
Keşke düzelse oğlum bir de babasının yokluğuyla imtihan olmasa.Bazen diyorum aslında bu hastalıklar benden çok oğlumun imtihanı.İnşallah sabredenlerden olur oğlum.
 
Erkek kardeşim yok babamda vefat etti benim de aklımdan geçti keşke babam hayatta olsaydı dede olurdu baba olurdu oğluma.
 
Rabbim cocuguna sifa sanada sabir versin canim cok uzuldum Allah hakkindakinin hayirlisini versin bosanmak kolay degil tabiki ama cocugun icin guclu olmalisin cok guzel meslegin var yaparsin insallah belki soylemisindir ama ailen destekmj sana?
Babam vefat etti annem de kardeşimin hastalığı ve okulu nedeniyle destek olaamıyor malesef
 
Erkek kardeşim yok babam da vefat etti oğlum için babasını yerini dolduracak kimse yom size de geçmiş olsun hastalığımız kalıtsak ve kronik malesef hayatı boyunca tedavi ve takip
Mekanı cennet olsun Allah yardımcısı olsun o arkadaşında baba acısını bilirim anne acısı daha zordur belki de kimseye kırgın değilim.Kırılmaktan çok kırmaktan korkarım o yüzden uzatmadım kötü bişey yazmamaya çalıştım.
 
Son düzenleme:
Kadının hasta çocuğu var, eşinden şiddet görüyor, bunalmış içini buraya dökmüş, birileri de ukalalık taslama adına kadının öğretmenliğini dahi sorgulama cüretini kendinde bulmuş.
Sizin çocuğunuz var mı? Ben çocuğum afedersiniz kakasını bile yapmadığında krizlere girerken, konu sahibinin çocuğu 4 ameliyat geçirmiş, üstelik tamamen iyileşip iyileşmeyeceğini de bilmiyor. Kötüsünüz, hem de çok kötü.
Konu sahibi, Allah size kolaylık versin. Boşanmanız gerektiğini biliyorsunuz ama ne zaman olmalı sorusunun yanıtını arıyorsunuz galiba. Aileniz size destek olur mu, ona göre karar verin. Allah yardımcınız olsun, inşallah çocuğunuz en kısa zamanda iyileşir.
 
Canıım, rahatsız oluyormuş, yazık sana. Sen aklına geleni yazacaksın ama kimse sana yazmayacak. Yapılan yorumlar herkese açık, saçma sapan atar gider yapmışsınız, artık neyin ezikliğini burada çıkarıyorsanız. rahatsız oluyorsanız yazmayın, kimse de size yazmasın. Hasta çocuğuyla eşinden destek yerine şiddet gören bir kadın var. Ve ona boşanmalısın demek için iletişim bozukluğun var, anlamıyor musun, ne hakla öğretmenim diyorsun gibi sözler söylenmez. Siz de iletişim bozukluğu var, emin olun. O kadar bariz ki. Bir de konu sahibi gayet hanımefendi bir biçimde cevap vermiş mesajınıza. Buradan belli ne kadar iyi iletişiminin olduğu. Sizin gibilere bile gayet efendi bir üslupla cevap verebiliyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…