- 28 Kasım 2010
- 42.415
- 140.869
- 798
- Konu Sahibi iremerve1990
-
Okulda çözüm bulamıyorlarsa çocuğunuzu o sınıftan alabilirsiniz.Yok canım rehber öğretmen.zaten küçük bi okul.yani çözüm lazım tabi ki.biz evde saçının teline kıyamıyoruz kendisi de anlatmadı ders çalışmaya gelen Arkadaşı söyledi.kızımın psikolojisini de bozcak.
Onlarla siz daha fazla muhattap olmayın. Okul idaresi görüşsün.Babası kabul etti zaten problemleri olduğunu.bugün ben kadına babası bile kabul etti bunu dedim o gelsin ben ona da sorcam dedi.
Eşimle konuştuk şimdi de özel okula yollayalım diyo o da.Okulda çözüm bulamıyorlarsa çocuğunuzu o sınıftan alabilirsiniz.
İmkanınız varsa yollayın.Hem sınıf mevcudu az oluyor. Hem de tabiri caizse çocukları kendi kaderine bırakmiyorlarEşimle konuştuk şimdi de özel okula yollayalım diyo o da.
Aslında burda da sınıf mevcudu az 22 kişi.ama dediğin gibi ilgi hiç yok.İmkanınız varsa yollayın.Hem sınıf mevcudu az oluyor. Hem de tabiri caizse çocukları kendi kaderine bırakmiyorlar
Bir tane kızım var, elin çocuğu zarar versin diye büyütmüyorum. Tek çocukla kalırım elimden geldiği kadar koleje gönderirim. Hiç olmazsa rehberlik vs her şeyi var. Devlet okullarının hepsi aynı seviyede değil maalesef...Eşimle konuştuk şimdi de özel okula yollayalım diyo o da.
Gözü değil yüzü çizilmiş.zaten altında da kalmamış bi güzel vurmuş oda.benim çocuğumada birisi yanlışlıkla birşey yapsa kızmam olabilir kazadır.gelir gelmez anlattı zaten anne kazayla oldu istemeden oldu diye.bunun çözümünü öğretmen bulmalı.yarın konuşcam zaten inşallah bi çözüm buluruz.Kizinizin o kadar zarar gordugu birinin elinden cetveli almaya calismasi yanlis.gozu cizilmis cocugun.gozun cikabilirdide.o zaman da yanlislikla oldu mu diyecektiniz?zaten kimsenin cocugu birsey yapmaz.hep yanlislikla olur ya da ilk karsi taraf baslatmistir(lutfen yanlis anlamayin asla lafim size degil sizi kirmak amacli da soylemiyorum.benim de cocuklarim var ve okula basladiklarinda belki ben de boyle dusunecegim bilemiyorum)yalniz sunu 11 yillik ogretmenlik tecrubeme dayanarak rahatlikla soyleyebilirimki her cocuk herseyi yapabilir.benim cocugum asla yapmaz demeyin lutfen.bir de lutfen ogretmeninizi bilmemkim benim cocuguma vurmus kovalamis vs.. gibi nedenlerde okul disinda aramayin.bu ogretmenlerin en kizdigi sey.ogretmenlerinde ozel hayatlari var ve okul bitince benim kendime cocluguma cocuguma ait hayatim baslar.okul disinda velilerimden gelen hicbir telefonu acmiyorum.odev isteyecekse arkadasindan istesin,arkadasi ile sorun yasamissa ertesi gun soylenebilir,okula gelmeyecekse zatwn ertesi gun gorecegim geomedigini vs..bunlarin disinda sonuna kadar haklisiniz.maalesef her sinifta var oyle 1_2 sorunlu ogrenci.ama bir sure sonra inanin adlari cikiyor ve gunah kecisi oluyorlar.yapmadiklari seylerden de sorumlu tutuluyorlar.bazi arkadaslar ram demis ama o oyle kolay degil.rama yonlendirmek icin ailenin onayi ve imzasi gerekiyir.ayrica gerekli belgeleri ailenin goturup teslim etmesi gerekiyor.biyle bir ailenin de bunubyapacagini sanmam.ram icin once ogretmen rehberlik ogretmeni ile girusecek.donra rehberlikci cocukla gorusecek.sonra ogretmenine bir form verecek ogretmen onu dolduracak.sonra aileye form cerilecek aile onaylayip imzalayacak ve rama goturecek.ben boyle ogrencilere gorev veriyirum sinif baskanligi odev dagitma fotokopi cektirme vs..hoslarina gidiyor.gorevlerini yaptikcada ovuyorum tesekkur ediyorum.bir sure sonra o cocukbogretmeninin guvenini sarsmamak icin duzeliyor.siz yine ogretmenle konusun
Evet canım rehberlik bile yok okulda.öğlen yemeğe geliyorlar eve.geçen geri bırakmaya gittim çocuklar birbirini yiyo.zaten sınıf ikinci katta.nöbetçi öğretmen filan yok.bikaç çocuğu ben ayırdım.dönüşte müdüre uğradım böyle böyle diye anlattım.kem küm etti.Bir tane kızım var, elin çocuğu zarar versin diye büyütmüyorum. Tek çocukla kalırım elimden geldiği kadar koleje gönderirim. Hiç olmazsa rehberlik vs her şeyi var. Devlet okullarının hepsi aynı seviyede değil maalesef...
22 kişilik sınıfta bu yaşananlar önlenemiyorsa pesAslında burda da sınıf mevcudu az 22 kişi.ama dediğin gibi ilgi hiç yok.
Yok derste de aynıymış bu kız.birde böyle bi erkek çocuk vardı onu başka sınıfa yolladılar.22 kişilik sınıfta bu yaşananlar önlenemiyorsa pes
Gerçi bu yaşananların çoğu teneffüste oluyordur.Aslında çocuklar çok küçük ara ara siz gidip tenefüste çocakları gözlemleseniz.Birkaç veli anlaşıpta yapabilirsiniz
Bence çocuğunuzun iyiliği ve geleceği için alın ordan derste bile oluyorsa yok artıki yaniYok derste de aynıymış bu kız.birde böyle bi erkek çocuk vardı onu başka sınıfa yolladılar.
Ben çocuktan dolayı pek gidemiyorum okula ama bu hafta kendim götürcem hep.Aynısını ben yasadım doğudaydık benim kızım kavga etmeyi bile bilmez baktım kolları morarmış bir de tehtit ediyormus kız.
Bir gün okula gittim öğretmeninle konusacaktım kızım öncen ben arkadan yürüyorum kızıma seslendi kafa kesme işareti yaptı.
Ben şok oldum hemen kızımın elinden tutum bir bakış attım ki anladı zaten.
Öğretmeninle de konustum uyarıdı.
Bir daha cesaret edememişti.
Öğretmen bu dönemlik burda.ikinci dönem başka öğretmen gelcek.onun için pek umursamıyo sanırım.Bence çocuğunuzun iyiliği ve geleceği için alın ordan derste bile oluyorsa yok artıki yani
Öğretmenleri napiyor sınıfta? rahat biri olmali
Bizimki tam Polyana.vurmaz anca ağlar.Once ogretmenine soyle.. baktin olmadi cocugu uyar.. yada annesinin yaninda saka yollu laf sole..olmazsa cocuguna tembihle.. kavga baslatan olmasin ama karsidaki vuruyosada vursun! Kendini savunmayida ogrenmesi gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?