- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Arkadaş gayet mantıklı bir yorum yapmış tepki gösterecek ne var bilemedim. bende çocuğum olmayacağını öğrendiğim günlerde aynen böyle hissetmis ve düşünmüştüm hatta bu konuya bile yazdım bunu.su anda çocuğum var ama yine de koruyucu aile olmak istiyoruz.ben de bu entellektüel yorumu bekliyordum geldi rahatladım....
benim 7 yıl olmadı arkadaşım..kızkardeşim benden 2 sene sonra evlendi ..6 ay sonra oldu maaşallah..annemiiz rahmetli olduğundan hep ben yanındaydım ..ilk defa bebeğini kucağıma aldım heyecanımı ona belli etmemeye çalıştım,annemiz yoktu ve birinin birşeyler yapması gerekti..yeğenim dört yaşına gelince hamile kaldım..rabbim tüm isteyen merhametli kullarına nasib eylesin..Bebegi !hala olmayanlardan tavsiyeler beklemekteyim...
eşimin subay arkadaşı ve eşi aldılar yetimhaneden,bu kadarmı insan sevgisi olur,kendi çocukları gibi,sanki onların canı kanı o derece sahiplenme duygsu kadesa,neler okuyoruz annelik babalık duygusundan yoksun olanları..bebekti aldıklarında şimdi ilk okul 2 ye gidiyor..Arkadaş gayet mantıklı bir yorum yapmış tepki gösterecek ne var bilemedim. bende çocuğum olmayacağını öğrendiğim günlerde aynen böyle hissetmis ve düşünmüştüm hatta bu konuya bile yazdım bunu.su anda çocuğum var ama yine de koruyucu aile olmak istiyoruz.
Bence gayet güzel bir öneri.
Macunlardan da testlerden birinin bebeği olduğunda eksiligimizi fark etmekten de parklarda dolasmaktan da dua okumaktan da artık bıktım...Rabbim kimisine de veriyor adam gidip çöpe atıyor.....biktim.....Rabbim bize ol demiyor.neden. ..kaldiramiyorum artık
Hikayemi az çok biliyorsun, hep şunu düşündüm ben; eğer Allah bir bebeği rahmimde büyütmeme olanak vermiyorsa bende kalbimde buyuturum...eşimin subay arkadaşı ve eşi aldılar yetimhaneden,bu kadarmı insan sevgisi olur,kendi çocukları gibi,sanki onların canı kanı o derece sahiplenme duygsu kadesa,neler okuyoruz annelik babalık duygusundan yoksun olanları..bebekti aldıklarında şimdi ilk okul 2 ye gidiyor..
duygulandırdı kurduğun cümleHikayemi az çok biliyorsun, hep şunu düşündüm ben; eğer Allah bir bebeği rahmimde büyütmeme olanak vermiyorsa bende kalbimde buyuturum...
Gerçi her insan evlat edinmeye sıcak bakmayabiliyor.
peki :)Beni alıntılayıp kendinizce laf söyledikten sonra yok bir şey demek de ilginç.
Konu sahibi değilsiniz, dolayısıyla yorumuma muhatap da...
"Entelektüel" yorumumu polemik yaratacak bir biçimde yanıtlayıp çocuk susturur gibi "yok bir şey" demenizden hoşlanmadım.
Sıkıntınız varsa açıkça söyleyin, yoksa 15'lik ergenler gibi aklınızca dalga geçmeyin.
Selamlar, iyi akşamlar.
evetArkadaş gayet mantıklı bir yorum yapmış tepki gösterecek ne var bilemedim. bende çocuğum olmayacağını öğrendiğim günlerde aynen böyle hissetmis ve düşünmüştüm hatta bu konuya bile yazdım bunu.su anda çocuğum var ama yine de koruyucu aile olmak istiyoruz.
Bence gayet güzel bir öneri.
Anlıyorum
bnu bukadar dusunmek yazmak kadar kolay olsayfi keske herzaman sukredilir ama hayatta insani mutlu eden en byuk duydu evlattir dye bi soz var bu duyguyu yasayamamak bukadar zorlamayi brakip oturup beklemek kolay deilDünyada yüzbinlerce insanın çocuğu yok ne var bunda? Benim iki halamın da yok bir gün olsun isyan ettiklerini görmedim.
Olsa güzel olur ama olmuyorsa zorlamamak lazım.
Allah'ın bir bildiği vardır elbet.
Sağlığınız yerinde eliniz ayağınız tutuyorsa şükredin bence.
Macunlardan da testlerden birinin bebeği olduğunda eksiligimizi fark etmekten de parklarda dolasmaktan da dua okumaktan da artık bıktım...Rabbim kimisine de veriyor adam gidip çöpe atıyor.....biktim.....Rabbim bize ol demiyor.neden. ..kaldiramiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?