- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Aynen öyle arkadaşım Rabbim ol demedikce naparsak olmayacak zamanı geldiğinde inşallah olur zaten. Size düşen bu dönemi en rahat sıkıntısız şekilde atlatmak. Yarin bebek olduğu zaman bu günleri ozleyeceksiniz çünkü :). Sadece zamanı gelince olacak deyin rahat birakin insan bu ay olacak diye diye dahada stres oluyor. Ben yapmadım yiprattim kendimi o yüzden yazıyorum bunları. Hayırlı zamanda hayırlı bir bebek versin Rabbim tüm isteyenlere.Çok doğru söylemişsiniz.umarım biz de yavrularımızı kucağımıza alırız bir gün.ama ben şu günlerimi kendimize zehir etmeyeceğim. Çünkü çocuk güzel ama bir okadar da zor.
dua ediyorum ama duamin kabulunde acele ediyorum.her ay psikojik hamileyim zaten yaptigim testleri üstüste dizsem boyuma gelir(1.63)esim yasakladi zaten ama ben gizli gizli yapiyirum gene..dayanamiyorumBen dört senelik evliyim. Çocuk olmasa da çok güzel yaşarım. Ama hem çevre Baskısı mı desem yani devamlı sorular, bebek görünce bi heveslenmeler, yaşlanınca napcaz gelenimiz gidenimiz olmazsa gibi düşünceler. Ne bileyim ya niye bu kadar ısrarlıyız acaba
Neden gerekli oldugunu analamadim da ondan goremzden gelmistim..Yasin kac bu arada ?
Sorulmustu ama cevabini yazmamistin ?
Ooo sen dua takibi yapmaya baslamissin ama bu seni çok yıpratir. Sen duani et kabulünü ne yapacaksın herseyin bir sırası vardır.dua ediyorum ama duamin kabulunde acele ediyorum.her ay psikojik hamileyim zaten yaptigim testleri üstüste dizsem boyuma gelir(1.63)esim yasakladi zaten ama ben gizli gizli yapiyirum gene..dayanamiyorum
Saglikli ve hayirli evlatlar diliyorum.
Kaç yıldır olmuyorEn iyi bildiğimiz şey ders vermek(...tuzu kuru olana)
Amin.soyledikleinize katilmiyorum oyle olsaydi her yazaa oyel davranirdim. Ama ban amaci ne hayir dua etmek ne derdimi paylasmak olmadigini dusunduren insanlara da tepki vermek cemkirmek gibi kaba bir tabire karşılık gelmez.Konuyu açma amacınız hayır dua almaksa bu uslupla çok zor.
Dert paylaşmaksa yine her yazana çemkirerek onu da başaramazsınız.
Yine de Allah yardımcınız olsun, hakkınızda hayırlısını versin.
Canim sabret isyan etme sakın.Benim teyzemin 16 yıl bebekleri olmadi.Ne enistemde ne teyzemde bir sorun vardi.O kadar tedavi gorduler olmadi.Gecen yil kendiliginden oldu.Sende sabret demek ki zamani var canımMacunlardan da testlerden birinin bebeği olduğunda eksiligimizi fark etmekten de parklarda dolasmaktan da dua okumaktan da artık bıktım...Rabbim kimisine de veriyor adam gidip çöpe atıyor.....biktim.....Rabbim bize ol demiyor.neden. ..kaldiramiyorum artık
sanırım benim yorumum oluyor o. Sağolun, görmezden geldiğiniz için.Neden gerekli oldugunu analamadim da ondan goremzden gelmistim..
Senin yaşadığın herşeyi bende yaşadım ..senin bu tavrınıda senide anlıyorum ..bende bazen okadar sinirli ,sabırsız oluyordumki anlatamam ..dua ediyorum ama duamin kabulunde acele ediyorum.her ay psikojik hamileyim zaten yaptigim testleri üstüste dizsem boyuma gelir(1.63)esim yasakladi zaten ama ben gizli gizli yapiyirum gene..dayanamiyorum
Saglikli ve hayirli evlatlar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?