- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
benim de çocuğum olmuyorNeden ki bu düşünceniz
şu tavrından bi kilo versene banabenim de çocuğum olmuyor
ama ne birini kıskandım
ne parklara küstüm ne hamilelere
yani kendini kaybedecek kadar ille de çocuk
diye diretenleri gerçekten anlayamıyorum
Canım neden olmadığını yaşını ve yumurtan olup olmadığını hangi şehirdesin daha önce denemen oldumu sendemi eşindemi problem yazarsan özelden konuşa biliriz ve sana yardımcı olabilirim belkiMacunlardan da testlerden birinin bebeği olduğunda eksiligimizi fark etmekten de parklarda dolasmaktan da dua okumaktan da artık bıktım...Rabbim kimisine de veriyor adam gidip çöpe atıyor.....biktim.....Rabbim bize ol demiyor.neden. ..kaldiramiyorum artık
Demekki sizin icinizde illede cocucuk cocuk diyenler kadar sevgi ve istek yok,Kusura bakmayın
ille de çocuk çocuk diye gezenleri hiç anlamiycam..
Demekki sizin icinizde illede cocucuk cocuk diyenler kadar sevgi ve istek yok,
bu durumda anlamamanizda normal
Hi hihea ondan :)
Dinimizde derde çare aramak var kaderinizi bile duayla değiştirebilecekken bu ümitsizlik niyeBen de bekleyip olursa olur olmazsa olmaz diyenlerdenim. Amma velakin çevremde öyle insanlar var ki beni çileden çıkarıyorlar. Ayda yılda bir gördüğüm sadece selamlaştığım insanlar onda bir iş var, doktora gitsinler gibi laflar ediyorlarmış. Yakın akrabalarımdan çocuğun yok, ayak bağın yok, çocuğu yok işte vs. ile başlayan cümleler duyuyorum. Hepsinin çocuğu var da ne oluyor; ölümcül hastalığa yakalanmış kardeşlerine gidemiyorlar, niye çünkü çocukları var. Benim çocuğum yokmuş işte ben gitmeliymişim. Ben zaten gidiyorum. Ölünce siz üzüleceksiniz dedim onlara, çünkü söyledikleri beni o kadar üzdü ki. Allaha havale ettim canımın nasıl yandığını bir ben bir Allah biliyor.
Olmuyor diye üzülmesen de üzüyorlar işte.
Dinimizde derde çare aramak var kaderinizi bile duayla değiştirebilecekken bu ümitsizlik niye
Zihinsel engelli bir çocuğum var, konuya böyle yaklasmaniz hiç hoş değil, herkes kendi hayatından ve hosnutlugundan mesuldur,kimse yaşamadan diğerinin hissettiklerini bilemez.Zihinsel engelli bir çocuğun olsa ne yapacaksın acaba konu sahibi?ne istiyorsan hayırlısını iste.şimdi takvimime bakıp senin tuzun kuru da deme.Rabbim nasip etmezse karnımda da ölür,doğumda da ölür,doğduktan kokladıktan sonra da ölür.
velhasıl tevekkül güzel şey.sabret ve herşeyde bir hayır olduğunu unutma.
Kimseye de kızma sinirle yazmışsın ama üslubun bizlerin zoruna gitti.düşün ki yakarışının üslübu Yaradanı hoşnut eder mi ?
her şeyin hayırlısı, ya olup da hasta olsa, hastane hastane gezsen daha mı kolay, neyi çok istersen o senin imtihanın olur belki de böylesi hayırlısı.Macunlardan da testlerden birinin bebeği olduğunda eksiligimizi fark etmekten de parklarda dolasmaktan da dua okumaktan da artık bıktım...Rabbim kimisine de veriyor adam gidip çöpe atıyor.....biktim.....Rabbim bize ol demiyor.neden. ..kaldiramiyorum artık
Canım yalnış olmuş konu sahibine yazarken sana göndermişimYanlış alıntı mı yaptın yoksa yazdıklarımı mı yanlış anladın bilemiyorum ama ben ümitsizliğimden bahsetmedim ve ümitsiz de değilim.
Macunlardan da testlerden birinin bebeği olduğunda eksiligimizi fark etmekten de parklarda dolasmaktan da dua okumaktan da artık bıktım...Rabbim kimisine de veriyor adam gidip çöpe atıyor.....biktim.....Rabbim bize ol demiyor.neden. ..kaldiramiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?