çocugu olamayanlar ......

tesekkur ederım allah bagıslasın çalısmak ıstıyorm ama esım ıstemıyo zaten tup bebekten baska sans yok

cok ıstıyorum ne olursa olsun ben bırıktırıym dıyorum yok esım ben sana kıyamam dıyo

ee böyle de psikolojin yoruluyor

ne demek sana kıyamam

bizim eşlerimiz gaddar mı çalışıyoruz diye

zaman madem aleyhine işliyor ya para bulup tedaviye başlayacak ya da ne iş olursa yaparım deyip para kzanıp tedavi olacaksın

şimdi ne kadardır bilmiyorum yakın tarihte yaptıranlar söylesin aşağı yukarı kaça mal olduğunu

benimki 7 yıl önce 5000 gibi bir şeydi galiba

tesekkur ederım allah bagıslasın çalısmak ıstıyorm ama esım ıstemıyo zaten tup bebekten baska sans yok

bunu okumadan üsttekini yazdım

sen bebeği istiyorsan çalışacağım diyeceksin

ederseniz edin kavga iki gün eder üçüncü gün barışırsınız

bunu okumadan üsttekini yazdım

sen bebeği istiyorsan çalışacağım diyeceksin

ederseniz edin kavga iki gün eder üçüncü gün barışırsınız
öyle olmuyo ıste huzursuzluk olur konusmaz bnle gıder aannesınde kalır huyu kötu o yonde

bılmıyorum da öyle bı kılıf mı buldu dersınız bnde calısımak ıstıyorum yok olmazda olmaz ıste ya bıde daha önce yenı evlendıgımzde gırmıstı 1 ay zorr durdum burnumda getırdı hem kıskanc da anlamıyorm nıye böyle oysakı gercekten kafam dagılır

Devlet tüp bebek yapmıyor muydu?

gayet ıyı okudum

yapıyorlar ben aşılama olmadan tüp bebege gectim
nasıl oldu pekı ben söyledım devlet hastanesınde tup bebek bölumunede bakan doktora denememız lazım sartlar böyle dedı pekı bebegınız oldumu sızdemı benım gıbıydınız

yapıyorlar ben aşılama olmadan tüp bebege gectim
ne tür ilaçlar kullanıldı bilmiyorum ama tüp bebek tedavisinde kullanılanlar farklı.
hiç bir tüp bebek merkezine gidip görüşme yaptınız mı?
zamanın kısıtlı ise bir şekilde el birliği ile çalışıp karşılayın tedaviyi.
eşin seni çalıştırmıyorsa nasıl oalcak?
ailelerden isteyin altınlardan karşılayın.

cok ıstıyorum ne olursa olsun ben bırıktırıym dıyorum yok esım ben sana kıyamam dıyo
Kocan çocuk istemiyo. Yoksa seni bu kadar kısıtlamazdı. 6000tl demişler tüp bebeğe. Bulunmayacak imkansız über bir para değil.

Kocan çocuk istemiyo. Yoksa seni bu kadar kısıtlamazdı. 6000tl demişler tüp bebeğe. Bulunmayacak imkansız über bir para değil.
esım de cok ıstıyo nıye ıstemesın evlendıgımızden berı hemde bı adetım gecıkse hamıleyım gıbı sevınır belkı hamılesındır dıye kısıtlama degıl ömür boyu böyle olcak halım yok ama ıstemıyo zaten ıstesede bulundugumuz yerde dogru duzgun ıs yok arada göz gezdırıyorum asgarı ücretle calısıyo kredı öuyoruz aileler destek degıl calısmammam konusunda sanırım en buyuk sıkıntı annem daha önce onların tartısmalı dıyologları oldu benle ılgılı aılemle görusmuyorum onun ailesıde benı kusurlu bulmaya bayılırlar 6 bın tl bulacak yer yok bankadan baska oda sanırım kredı vermezler kı verseler bıle esım bı borc daha yapmak ıstemıyo cunku maasın genelı kredıye gıdıyo benım huznum uzuntum hem para baglıyo hem kendım gercekten bazen kahredıyorum neden ben böyleyım dıye cunku daha bebegın dollenmesını bılmeyen kısıler göruyorum cevrede yanı nasıl bı evre yada kadın rahım vb hatta vajınal muayeneye bıle gırmemıs ınsanlar hamıle gercekten benım gıbı bu sıkıntıyı cekenler anlar gercekten ınsanlar bıseylerı görerek yasayarak ögrenıyo yenoı evlendıgımde bende bılmıyodum

ınanın hıc takı kalmadı dugunumde de pek bıse takan olmadı zaten öyle bıse olsa dururmuyum aıleler olsa bızden ıster tup bebek merkezzlerıyle görustum tabı nasıl asamalardan gecıyo ne ılaclar ıgneler kullanılıyo bılıyorum hatta op.dr halıl ıbrahım tekınle bıle görustum para olmayınca olmuyo cnm beklıyorum bakalım esım sımdılık borcu hafıletınce bıseyler yapcam dıyo

ESIMIN BENI CALISTIRMAMA NEDENI DE ANNEM YUZUNDEN OLABILIR ÖZEL KONULAR TAHMINIME GÖRE COK IYI ANLAYISLIDIR DA O KONUDA INAT

arkadaslar bu ahm nedir
cok korktum
ben de mi bakitsam
bende catlatma kullandim iki kere olmadi
doktor benim ahm bakmadi
baktirmalimiydim
benim son gelistirme ignesiyle 4 yumurtal olmustu catlatma da verdi olmadi

bakın ama sorun belli tedavi belli

eksik ne para

bekle biriksin 5-10 yıla denilecek durumda değilmiş tıbbi gerekçeler ile

bu durumda kıskanç mıskanç dinlemeyip çalışacaksın ve parayı bir an önce bulacaksın

iş deyince ille de büro, fabrika vs değil git çocuk bak, temizlik yap

yardımcım haftada bir yarım gün gelip 60 Tl alıyor 6 günü dolu pazar da arada isteyenler oluyormuş

hesapla 120X6X4=2.880,00-TL

bu parayı öğretmenler alamıyor

belki başlangıçta bu kadar her gün iş bulunmaz vs vs ama olduğu kadar diyeceksin

kv nin serası var orada çalış dedi ama ben sevmem diyorsun

sevme, ne önemi var para kazanacaksan, sana para vereceklerse bebek için sevmeden git yap işi, her ne ise iş

yani burada çalışanlar çok mu seviyor

herkes genel müdür ya da doktor değil ki

haaa eşin derse ki ben oralarda açlıştırmam o zmaan kendisi gece taksiye çıkacak kredi çekecek vs vs

gerekirse evdeki çamaşır makinasını satacaksın ama bu yola bir yerden başlayacaksın

zira stres seni mahfeder

olacağı da oldurmaz

eşinin saçma kıskançlık vs durumunu çöz zaten bebek olursa çalışmazsın ki yani şurada çalışacağın belki maksimum bir yıl, ne var bunda eşin de fedakarlık yapsın karımı çalıştırmam ayaklarını bıraksın ya da ek iş yapsın

ESIMIN BENI CALISTIRMAMA NEDENI DE ANNEM YUZUNDEN OLABILIR ÖZEL KONULAR TAHMINIME GÖRE COK IYI ANLAYISLIDIR DA O KONUDA INAT

Ben 2 asilama yaptirarak tup bebek raporu cikarttirdim istanbul cerrahpasada. Benim amh degerim 0.18di. Ankara hacettepede bir arkadasimin amh si benden daha yuksek olmasina ragmen ona asilama yapmadan direk tup bebek raporu verdiler. Evet 23-39 yas arasi olunmali ama her hastane ve universitede 3 asilama sarti yok. Hangi sehirde yasiyorsun bilmiyorum ama ben arastir derim tum universiteleri. Orda da tup bebek raporu alsan bile siranin gelmesi 6 7 ayi bulur ama en azindan bir yerlerden baslamis olursun.
Ben 5.tup bebege basliyorum. 1 yildir tedavideyim. Bir suru hap iciyorum,bitkiselkurler yapiyorum ve hepsini bir arada yapiyorum. Hayit,aslan pencesi,civan percemi ictim hep. Bunlari yaparken mide bulantisindan olsem de yaptim ve ictim. Miden hassas olabilir,anliyorum ama kendini zorlayip iceceksin. Ibrahim saracoglunu izle. Videolarda anlatiyor neler yapilmasi gerektigini.

canım gercekten ok guzel ızah ettın yanı temızlıkcılerde ıyı kazanıyo öncellıkte herseyı anlatmammı gerekıyo ıkı gerekce 1 sanırım kıskanıyo ıkı annem çok çok agır laflar tartısmalar cıkardı zamanında ona ınat mı yapıyo yoksa gercekten kıyamıyomu bende dıyorum olmaz dıyo elın ısı zor dıyo evlenmeden önce hep calısıyorum zaten kv serasına gelınce 5 kurus vermez calıs demeden kastı yanı gıt orda ıs gör meraklıysan dıyo onlarınkı ufak bı yer ıs degıl kendılerı yıyo 3 yıllık gelınıyım bı bıse koparıp getırmıslıgı yok ayrıyetten calısmak ayıp mı tabıkı degıl ama evde huzur kalmıyo ıs deyınce fedakarlık gerek ben farkındayım gelde ona anlat ıste yapıcaz edıcez olacak dıyo çok da ıstıyo baba olmayı ben uzulup aglayınca oda bana sarılır aglar hatta bebek ayakkabısı bıberon almıs bazen adet gecıkınce kosar test alır suprız olarak bebegımız olursa bunları göster bana dıye yanı tek sorun para en buyuk suc aılelerde herkesın evı arabası gelırı yerınde ama bnkıler onunkılerde ıdare eder kv kp bırıkmıs 20 bın tl parası varmıs durumu bıldıklerı halde 3 5 bıse yapalım demıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…