tesekkur ederım allah bagıslasın çalısmak ıstıyorm ama esım ıstemıyo zaten tup bebekten baska sans yokgeçmiş olsun mu denir bilemedim ama bence eğer tüp bebek olacak ise para biriktirin biraz da bu ortamdan kendinizi soyutlayın
yani iki yıldır doktor doktor hastane hastane gezerken de çok para gitmiştir
tüp bebeğim var Eylül'de çocuğumuzun olmayacağını öğrendik Ekim'de tedaviye başladık Ağustos'ta kucağımızda idi
Umarım siz de en kısa zamanda kavuşursunuz bebeğinize
eğer çalışmıyorsanız iş bulun çalışın para biriktirin vücudunuz ve beyniniz dinlensin bu süreçte de
cok ıstıyorum ne olursa olsun ben bırıktırıym dıyorum yok esım ben sana kıyamam dıyo
tesekkur ederım allah bagıslasın çalısmak ıstıyorm ama esım ıstemıyo zaten tup bebekten baska sans yok
öyle olmuyo ıste huzursuzluk olur konusmaz bnle gıder aannesınde kalır huyu kötu o yondebunu okumadan üsttekini yazdım
sen bebeği istiyorsan çalışacağım diyeceksin
ederseniz edin kavga iki gün eder üçüncü gün barışırsınız
bılmıyorum da öyle bı kılıf mı buldu dersınız bnde calısımak ıstıyorum yok olmazda olmaz ıste ya bıde daha önce yenı evlendıgımzde gırmıstı 1 ay zorr durdum burnumda getırdı hem kıskanc da anlamıyorm nıye böyle oysakı gercekten kafam dagılıree böyle de psikolojin yoruluyor
ne demek sana kıyamam
bizim eşlerimiz gaddar mı çalışıyoruz diye
zaman madem aleyhine işliyor ya para bulup tedaviye başlayacak ya da ne iş olursa yaparım deyip para kzanıp tedavi olacaksın
şimdi ne kadardır bilmiyorum yakın tarihte yaptıranlar söylesin aşağı yukarı kaça mal olduğunu
benimki 7 yıl önce 5000 gibi bir şeydi galiba
gayet ıyı okudumsız okumadınız sanırım yazdıgımı yada bılmıyorsunuz belkı bı kac ay sonra yada 1 yıl tup bebek bıle yapamayacagıxzz artık lutfen yasa baglamayın benım durumumun yasla ılgısı yok yumurtam cıkmıyo cıksada nadıren kalıtesız cıkıyo ılaclar fayda etmıyo bazen dusun 3 aydır adet görmuyordum adet ılacı kullandım 2 kez yıne adet olamadım en sonunda ılacı bıraktık artık ne zaman olursa 2 hafta sonra adet oldum sızın yasınızda ben menepoz olurum sanırım
yapıyor tabıkı sartları uymuyrDevlet tüp bebek yapmıyor muydu?
yapıyorlar ben aşılama olmadan tüp bebege gectimsartları öyle devlette hacettepe de yapıyolarmı
nasıl oldu pekı ben söyledım devlet hastanesınde tup bebek bölumunede bakan doktora denememız lazım sartlar böyle dedı pekı bebegınız oldumu sızdemı benım gıbıydınızyapıyorlar ben aşılama olmadan tüp bebege gectim
ne tür ilaçlar kullanıldı bilmiyorum ama tüp bebek tedavisinde kullanılanlar farklı.yapıyorlar ben aşılama olmadan tüp bebege gectim
Kocan çocuk istemiyo. Yoksa seni bu kadar kısıtlamazdı. 6000tl demişler tüp bebeğe. Bulunmayacak imkansız über bir para değil.cok ıstıyorum ne olursa olsun ben bırıktırıym dıyorum yok esım ben sana kıyamam dıyo
esım de cok ıstıyo nıye ıstemesın evlendıgımızden berı hemde bı adetım gecıkse hamıleyım gıbı sevınır belkı hamılesındır dıye kısıtlama degıl ömür boyu böyle olcak halım yok ama ıstemıyo zaten ıstesede bulundugumuz yerde dogru duzgun ıs yok arada göz gezdırıyorum asgarı ücretle calısıyo kredı öuyoruz aileler destek degıl calısmammam konusunda sanırım en buyuk sıkıntı annem daha önce onların tartısmalı dıyologları oldu benle ılgılı aılemle görusmuyorum onun ailesıde benı kusurlu bulmaya bayılırlar 6 bın tl bulacak yer yok bankadan baska oda sanırım kredı vermezler kı verseler bıle esım bı borc daha yapmak ıstemıyo cunku maasın genelı kredıye gıdıyo benım huznum uzuntum hem para baglıyo hem kendım gercekten bazen kahredıyorum neden ben böyleyım dıye cunku daha bebegın dollenmesını bılmeyen kısıler göruyorum cevrede yanı nasıl bı evre yada kadın rahım vb hatta vajınal muayeneye bıle gırmemıs ınsanlar hamıle gercekten benım gıbı bu sıkıntıyı cekenler anlar gercekten ınsanlar bıseylerı görerek yasayarak ögrenıyo yenoı evlendıgımde bende bılmıyodumKocan çocuk istemiyo. Yoksa seni bu kadar kısıtlamazdı. 6000tl demişler tüp bebeğe. Bulunmayacak imkansız über bir para değil.
ınanın hıc takı kalmadı dugunumde de pek bıse takan olmadı zaten öyle bıse olsa dururmuyum aıleler olsa bızden ıster tup bebek merkezzlerıyle görustum tabı nasıl asamalardan gecıyo ne ılaclar ıgneler kullanılıyo bılıyorum hatta op.dr halıl ıbrahım tekınle bıle görustum para olmayınca olmuyo cnm beklıyorum bakalım esım sımdılık borcu hafıletınce bıseyler yapcam dıyone tür ilaçlar kullanıldı bilmiyorum ama tüp bebek tedavisinde kullanılanlar farklı.
hiç bir tüp bebek merkezine gidip görüşme yaptınız mı?
zamanın kısıtlı ise bir şekilde el birliği ile çalışıp karşılayın tedaviyi.
eşin seni çalıştırmıyorsa nasıl oalcak?
ailelerden isteyin altınlardan karşılayın.
esım de cok ıstıyo nıye ıstemesın evlendıgımızden berı hemde bı adetım gecıkse hamıleyım gıbı sevınır belkı hamılesındır dıye kısıtlama degıl ömür boyu böyle olcak halım yok ama ıstemıyo zaten ıstesede bulundugumuz yerde dogru duzgun ıs yok arada göz gezdırıyorum asgarı ücretle calısıyo kredı öuyoruz aileler destek degıl calısmammam konusunda sanırım en buyuk sıkıntı annem daha önce onların tartısmalı dıyologları oldu benle ılgılı aılemle görusmuyorum onun ailesıde benı kusurlu bulmaya bayılırlar 6 bın tl bulacak yer yok bankadan baska oda sanırım kredı vermezler kı verseler bıle esım bı borc daha yapmak ıstemıyo cunku maasın genelı kredıye gıdıyo benım huznum uzuntum hem para baglıyo hem kendım gercekten bazen kahredıyorum neden ben böyleyım dıye cunku daha bebegın dollenmesını bılmeyen kısıler göruyorum cevrede yanı nasıl bı evre yada kadın rahım vb hatta vajınal muayeneye bıle gırmemıs ınsanlar hamıle gercekten benım gıbı bu sıkıntıyı cekenler anlar gercekten ınsanlar bıseylerı görerek yasayarak ögrenıyo yenoı evlendıgımde bende bılmıyodum
ESIMIN BENI CALISTIRMAMA NEDENI DE ANNEM YUZUNDEN OLABILIR ÖZEL KONULAR TAHMINIME GÖRE COK IYI ANLAYISLIDIR DA O KONUDA INAT
ESIMIN BENI CALISTIRMAMA NEDENI DE ANNEM YUZUNDEN OLABILIR ÖZEL KONULAR TAHMINIME GÖRE COK IYI ANLAYISLIDIR DA O KONUDA INAT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?