çocugu olamayanlar ......

ya gercekten ınsanda morel bırakmıyolar everı yakın yanı eve ne alırsan nereye gıdersen haberlerı oluyo cok tuhaflar aksama yapacagın yemegı bıle soruyo karısı yo hıc sevmıyorum ya
Bizde ayni katta oturuyoruz. Herseye karisiyorlar seni cok iyi anlarim canim

çok tesekkur ederım denıycem kurler sut urunlerı tuketıyorum cok çaksır otu hıc duymadım arstırıım merak ettım
Bak Çakşir otunun kuru de oluyo suyu da satılıyor bnm bi tanıdığım suyunu içti 10 senden sonra kendiliğinden gebe kaldı ve daha önce de çok tüp bebek aşılama denemisti tam umudunu yitirdiği zamanda geldi meleği çok sukur

tesekkur edıyorum evet meryem suresı hıc okumadım okuycam genelde gunu kendıme ayırıyorum spor yapıyorum ıbrhım saracoglunu herkes tavsıye edıyo hepsını denıycem ıns guzel haberler bende verebılırım sızde zor dönemden gecmıssınız sanırım olmus allah saglık la kucagınıza versın

çok sevındım böyle seyler duydukça ıçım rahatlıyo ıns banada nasıp olur kesınlıkle denıycem tesekkur edıyorum

çok sevındım böyle seyler duydukça ıçım rahatlıyo ıns banada nasıp olur kesınlıkle denıycem tesekkur edıyorum
Rica ederim cnm bnm bende evlat hasretiyle yanıyorum seni çok iyi anlıyorum rabbim en kisa zamanda doldursun önce gobuslerimizi sonra kucaklarimizi insallah

İbrahim Adnan saraçoğlunun incir kürünü denemediyseniz mutlaka tavsiye ederim
tesekkur ederım denemedım hıc sadece sogan suyu ıcmıdtım kk uyelerı sagolsunlar çok yardımcı oldular denıycem kurler ıns olur bı bebısım

Rica ederim cnm bnm bende evlat hasretiyle yanıyorum seni çok iyi anlıyorum rabbim en kisa zamanda doldursun önce gobuslerimizi sonra kucaklarimizi insallah
ıns allah nasıp etsın herkese aynı seylerı yasayan anlıyo gercekten cok zor zaman lar

evet aynen umutsuzluk mutsuzluk azalıyo bır cok örnek var

Eşini çalışmak
arkadaslar bu ahm nedir
cok korktum
ben de mi bakitsam
bende catlatma kullandim iki kere olmadi
doktor benim ahm bakmadi
baktirmalimiydim
benim son gelistirme ignesiyle 4 yumurtal olmustu catlatma da verdi olmadi
amh yumurta rezervindir. Her kadın doğuştan belli bir yumurta sayısıyla doğar, bu sayı artmaz ve her geçen yıl tükenir. Yumurtanın tükenmesine de menapoz denir. Ve yumurtan bittikten sonra istesen de tüp bebek bile yapamazsın. Genelde 40 yaş üstünde yumurta sayısı azalmaya başlar ama bazen 20 lerde ve 30 larda da bu görülür. Eğer tedavi aşamasındaysan fsh, amh, tsh, e2, prolaktin e filan baktır zaten. Beni doktor bunlara bakmadığı için 1 sene oyaladı. İlla sorun olmasına gerek yok, rutin bir işlem olarak tedavinin başlangıcında iste bunları. Fsh adetin 3. Günü, diğerleri her zaman oluyor sanırım.

Bizimkini sadece benim annem ve kardesim biliyor o kadar. Ben de senin gibi dusunuyorum ve herkese soylenmemesi gerekiyor.
Bursa 83 sen kk daki moral kaynaklarımdan birisin benim için. Her zmana sorularımı ilgiyle cevapladın, mutsuz hissettiğimde sizin yazdıklarınızı okuyarak moral buldum, maşallah olumsuzlukara odaklanmıyorlar diye. Belki sen bile bilmezsin canım bu kadar önemli olduğunu benim için :) buradan teşekkür etmiş olayım.

Alice yüksek fsh a inat forumuna sen de gelebilirsin bu arada. Kürler, tahliller filan da konuşuluyor. Ama sen ne yap ne et eşini çalışmaya ikna et bacım. Kendi bulsun işi, kendinim güvendiği bir yer olsun.

tesekkur ederım denemedım hıc sadece sogan suyu ıcmıdtım kk uyelerı sagolsunlar çok yardımcı oldular denıycem kurler ıns olur bı bebısım
Soğan kürü Bebek için değil de kist vs veya menapozu geciktirmek için.
İncir kürü yumurta kalitesini arttırmak için. Bu şekilde çocuğu olan çok kişi var.
İnşallah yakın zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

İğne kullandın mı ?

Ayy canim benim cok guzel seyler yazmissin,ben de sana cok tesekkur ederim,siz de benim icin cok degerlisiniz gercekten
Kimseyle konusamadigim seyleri sizle rahatca konusuyorum,biliyorum ki beni anliyorsunuz.
Elimden geldigince de duydugum,okudugum,yedigim,ictigim her seyi paylasmaya calisiyorum ki bana umut olan bir sey size de moral olsun,fayda saglasin. Tedavi kadar onemli sey moral ve destek bence. Ben de sizden cok destek gordum,ben de sana tesekkur ederim canim
Hep destek tam destek

tesekkur ederım canım gelırım foruma ıns denıycem tekrar tekrar kabul ederde bı bebısımız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…