Bizde ayni katta oturuyoruz. Herseye karisiyorlar seni cok iyi anlarim canimya gercekten ınsanda morel bırakmıyolar everı yakın yanı eve ne alırsan nereye gıdersen haberlerı oluyo cok tuhaflar aksama yapacagın yemegı bıle soruyo karısı yo hıc sevmıyorum ya
Bak Çakşir otunun kuru de oluyo suyu da satılıyor bnm bi tanıdığım suyunu içti 10 senden sonra kendiliğinden gebe kaldı ve daha önce de çok tüp bebek aşılama denemisti tam umudunu yitirdiği zamanda geldi meleği çok sukurçok tesekkur ederım denıycem kurler sut urunlerı tuketıyorum cok çaksır otu hıc duymadım arstırıım merak ettım
tesekkur edıyorum evet meryem suresı hıc okumadım okuycam genelde gunu kendıme ayırıyorum spor yapıyorum ıbrhım saracoglunu herkes tavsıye edıyo hepsını denıycem ıns guzel haberler bende verebılırım sızde zor dönemden gecmıssınız sanırım olmus allah saglık la kucagınıza versınöncelikle rabbim şifa versin ve inşallah tez zamanda da bebek nasip etsin.seni üzen kıran insanlara inat dik dur paran yetmiyor bazı şeylere ama doğayı kullanmandan yanayım bende.insanların seni anlaması asla mümkün olmaz en iyi cümleleri kursanda. Meryem suresinin mealinde Hz.Zekeriyanın yaşlılığında nasıl çocuk sahibi olduğu anlatılıyor.eşinin kısır kendinin ise yaşlandığını varis istediğini bildiriyor duasında.Kuranı kerim şifadır her yediğini içtiğini şifa niyetine besmele ile ye iç ve Meryem suresini ne kadar okuyabilirsen oku.İmkansız diye bişi yok ölüm dışında herşeye çare olduğunu biliyoruz.inan buna şifa allahtan gayret senden ibrahim saraçoğlunun kürlerini iyice araştır sorununa yönelik olanı kullan.bende de yumurta tembelliği eşimde sperm azlığı vardı ama tedavisiz bebek sahibi olduk çok şükür.Sende yapacaksın kendine iyi bakacaksın kilon varsada spor yapacaksın madem işe gitmiyon gününü kendinle ilgilenerek değerlendir.ayrıca arkadaşların dediği gibi de tüp bebek işini iyice araştır.özel hastanenin çokta dediğine inanma onlar paranın peşinde.Ya ŞAFİ
aallahtan aynı kat degıl dusunemıyorum ne anlıyolar acaba bıze karısıncaBizde ayni katta oturuyoruz. Herseye karisiyorlar seni cok iyi anlarim canim
çok sevındım böyle seyler duydukça ıçım rahatlıyo ıns banada nasıp olur kesınlıkle denıycem tesekkur edıyorumBak Çakşir otunun kuru de oluyo suyu da satılıyor bnm bi tanıdığım suyunu içti 10 senden sonra kendiliğinden gebe kaldı ve daha önce de çok tüp bebek aşılama denemisti tam umudunu yitirdiği zamanda geldi meleği çok sukur
Eslerde bitiyor bacim is. Bizimkiler karistirtiyorda ondan. Hele bi karismayin diye tepki gosterseler bak gor karisabiliyolarmiaallahtan aynı kat degıl dusunemıyorum ne anlıyolar acaba bıze karısınca
Rica ederim cnm bnm bende evlat hasretiyle yanıyorum seni çok iyi anlıyorum rabbim en kisa zamanda doldursun önce gobuslerimizi sonra kucaklarimizi insallahçok sevındım böyle seyler duydukça ıçım rahatlıyo ıns banada nasıp olur kesınlıkle denıycem tesekkur edıyorum
evet ya gercekten eselıyolar resmenMillete laf laziiiiiiiiim,bosver,cevap verme hic.
tesekkur ederım denemedım hıc sadece sogan suyu ıcmıdtım kk uyelerı sagolsunlar çok yardımcı oldular denıycem kurler ıns olur bı bebısımİbrahim Adnan saraçoğlunun incir kürünü denemediyseniz mutlaka tavsiye ederim
ıns allah nasıp etsın herkese aynı seylerı yasayan anlıyo gercekten cok zor zaman larRica ederim cnm bnm bende evlat hasretiyle yanıyorum seni çok iyi anlıyorum rabbim en kisa zamanda doldursun önce gobuslerimizi sonra kucaklarimizi insallah
Evet cnm rabbim hayirlisini versin insallahıns allah nasıp etsın herkese aynı seylerı yasayan anlıyo gercekten cok zor zaman lar
evet aynen umutsuzluk mutsuzluk azalıyo bır cok örnek varBu sayfalar rahatlamak ve fikir almak icin cok iyi. Tabi kimseyi kirmadan. Moral bozuklugu ve umutsuzluk sadece bizi dibe ceker,baska da olumlu bir ise yaramaz. Yalniz olmadigimizi biliyoruz,bir cok kadin mucadele ediyor hem de tum olumsuzluklara ragmen. Pes etmeyenler kazaniyor hep.
amh yumurta rezervindir. Her kadın doğuştan belli bir yumurta sayısıyla doğar, bu sayı artmaz ve her geçen yıl tükenir. Yumurtanın tükenmesine de menapoz denir. Ve yumurtan bittikten sonra istesen de tüp bebek bile yapamazsın. Genelde 40 yaş üstünde yumurta sayısı azalmaya başlar ama bazen 20 lerde ve 30 larda da bu görülür. Eğer tedavi aşamasındaysan fsh, amh, tsh, e2, prolaktin e filan baktır zaten. Beni doktor bunlara bakmadığı için 1 sene oyaladı. İlla sorun olmasına gerek yok, rutin bir işlem olarak tedavinin başlangıcında iste bunları. Fsh adetin 3. Günü, diğerleri her zaman oluyor sanırım.arkadaslar bu ahm nedir
cok korktum
ben de mi bakitsam
bende catlatma kullandim iki kere olmadi
doktor benim ahm bakmadi
baktirmalimiydim
benim son gelistirme ignesiyle 4 yumurtal olmustu catlatma da verdi olmadi
Bursa 83 sen kk daki moral kaynaklarımdan birisin benim için. Her zmana sorularımı ilgiyle cevapladın, mutsuz hissettiğimde sizin yazdıklarınızı okuyarak moral buldum, maşallah olumsuzlukara odaklanmıyorlar diye. Belki sen bile bilmezsin canım bu kadar önemli olduğunu benim için :) buradan teşekkür etmiş olayım.Bizimkini sadece benim annem ve kardesim biliyor o kadar. Ben de senin gibi dusunuyorum ve herkese soylenmemesi gerekiyor.
Soğan kürü Bebek için değil de kist vs veya menapozu geciktirmek için.tesekkur ederım denemedım hıc sadece sogan suyu ıcmıdtım kk uyelerı sagolsunlar çok yardımcı oldular denıycem kurler ıns olur bı bebısım
İğne kullandın mı ?slm
3 yıldır ugrasıyoruz cabalıyoruz ama olmuyo cocugumuz maddı sıkıntılardan dolayı tüp bebek yapamadık asılama ıcın ugrastık yumurtam cıkmıyo bı turlu her ay kontrol oluyorum ama yok yumurta tembellıgı var adetım cok duzensız ahm degerım 0.06 cok canm sıkılıyo moralm bozuluyo kendımı cok eksık hıssedıyorum bunalıma gırıyorum helekı tanıdıklarımızdan hep hamılelık haberlerı sevınıyorum onların adına ama kendı adıma uzuluyorum nereye gıtsem hep cocuk yada hamıleler dıkkatımı cekıyo daha cok uzuluyorum doktora gıdıyorum yaklasık 2 yıldır özel hastanede tedavıdeyım devlete de gıttım ayrıyetten 5 doktor degıstırdım ama yok yumurta ılac kullandım cok ama lakın ılaclardan bı etkı görmuyo sanırım pek yapım olumlu olan hıc bıse olmadı kendımden nefret edıyorum artık napacagımı sasırdım asılama ıcın bıle yumurta bulamıyo doktor
not :kırıcı yorum yapmayın lutfen zaten üzgünüm daha cok üzülecegım kırmadan yorum yapın
Bursa 83 sen kk daki moral kaynaklarımdan birisin benim için. Her zmana sorularımı ilgiyle cevapladın, mutsuz hissettiğimde sizin yazdıklarınızı okuyarak moral buldum, maşallah olumsuzlukara odaklanmıyorlar diye. Belki sen bile bilmezsin canım bu kadar önemli olduğunu benim için :) buradan teşekkür etmiş olayım.
Alice yüksek fsh a inat forumuna sen de gelebilirsin bu arada. Kürler, tahliller filan da konuşuluyor. Ama sen ne yap ne et eşini çalışmaya ikna et bacım. Kendi bulsun işi, kendinim güvendiği bir yer olsun.
tesekkur ederım canım gelırım foruma ıns denıycem tekrar tekrar kabul ederde bı bebısımız olurBursa 83 sen kk daki moral kaynaklarımdan birisin benim için. Her zmana sorularımı ilgiyle cevapladın, mutsuz hissettiğimde sizin yazdıklarınızı okuyarak moral buldum, maşallah olumsuzlukara odaklanmıyorlar diye. Belki sen bile bilmezsin canım bu kadar önemli olduğunu benim için :) buradan teşekkür etmiş olayım.
Alice yüksek fsh a inat forumuna sen de gelebilirsin bu arada. Kürler, tahliller filan da konuşuluyor. Ama sen ne yap ne et eşini çalışmaya ikna et bacım. Kendi bulsun işi, kendinim güvendiği bir yer olsun.
yok ıgne kullanmadım hıcİğne kullandın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?