çocugu olamayanlar ......

öncelıkke allah sanada nasıp etsın gercekten cok emek verıyosun bakarım yapmaya calıscam kurlerı ıns ıse yarar sanırım bu arada benım yasadıgım yerdekıne sordum ama bu sartları sundu arastırıcam umarım bulurum bı yer zaten 23 yasıma temmuzda gırcem

sen bu rapor işini araştırmadın mı?
sana çıkmıyor mu rapor?
arastırdım bıraz hatta özel hastanedekı dr sordum asılama sartı var yas uymuyo bundan 2 ay önce 3 yıllık evlılıgı doldurduk o zaman evlılık yılı bıle uymuyodu arastırıcam allah bı yer cıkartır karsıma ıns

nasıl oldu pekı ben söyledım devlet hastanesınde tup bebek bölumunede bakan doktora denememız lazım sartlar böyle dedı pekı bebegınız oldumu sızdemı benım gıbıydınız
doktor gerek yok aşılamada şansı düşük dedi ve direk tüp bebege gectik hayır değildim yumurta olusumunda sorun yoktu sizinkisinde direk gecerler.bence hacettepeye gidin ben giderken her yerden insan geliyordu.kac defa denemişler neredeyse son care olarak gelenler vardı evet tup bebekle bir kızım oldu.

Bana doktorum normal yolla cocugunun olmasi imkansiz. Fsh hormonum yuksekti bide amh ne bakalim direk tup bebek yapalim dedi. Ben amh me baktirmadim nasipse nasil olsa olacak dedim. Tabi bu surecte cok sıkıntı cektim esime bosanmayi bile teklif ettim. Ama bol bol dua ettim buradaki forumdan bu tarz hikayeleri okudum hep umutlandim ve hic beklemedigim bi anda kendiligimden hamile kaldim. Yasiniz cok gencmis kafanizi cok takmayin ne kadr kafaya takarsan o kadar olmuyor. Hep bu tarz seyler okudum ve bende bosverdim sonra nasipse nasil olsa olacak dedim ve bu dusunceye kendimi inandirdigim ay hamile kaldim.
Dipnot: hamile kaldigim ay sabahlari ac karna bal tarcin corek otu karisimi ictim. Duznli icmedim ama ictigim gunlerde iliskiye dikkat ettim. Bu karisim yumurta kalitesini arytiriyormus bunuda forumdan öğrenmiştim

Az kalmis 23e de. Tup bebege hemen baslayamasan bile bitkilerle beslenmeyle vücudunu hazirla bence. Calisma mevzusu aile iliskileri hakkinda bir sey diyemem. Herkes yasadigini bilir. Herkesin aile ortami farklidir. Herkesin esi farklidir. Benim de esim suanda calismama cok taraftar degil ama soyle ki calismayacaksin diye baski yapmiyor. Yeni tedaviye baslayacagiz haftaya nasipse. Ozeldeki hicbir isyeri sana tedavi asamasinda izin vermez diyor,heleki yeni baslayan birine. Kontroller icin,opu icin,transfer sonrasi icin izin lazim. E izin sorun olunca gerileceksin diyor ki cok hakli. Zaten vücudu rahatlatmaya calisiyoruz,daha cok germeyelim diyor.
Sen kendi yasadigini ve kendi sartlarini bilirsin ama benim sana diyebilecegim hastaneleri arastir,evde bitkilerle bir seyler yapmaya calis. Bos durmaktansa bunlari yapmak da birseydir.
Ve bol bol dua. Doktor vesiledir,verecek olan rabbimdir. Nice hikayeler var hic yumurtasi yokken dogal yoldan hamile kalan. bol bol basari hikayelerini oku,olacagina inan,tevekkül et,caba harca ve gerisini rabbime birak. Cok zor bunlari yapmak biliyorum ama baska care yok.

Erkekte sperm sorunu ya da bayanda yumurta sorunu varsa yaşa bakmıyorlar diye biliyorum. Bence şu rapor işini iyice araştırın.

Iste boyle hikayelerle umutlanmaya devam ediyorum,masallah size
Peki hic yumurta sayinizi soyledi mi doktor muayenelerde?

bana sorarsanız evet bazen hıc gözukmuyo alttan ve ustten bakıyo her ay bazen de 1 tane kalıtesız genelde

Erkekte sperm sorunu ya da bayanda yumurta sorunu varsa yaşa bakmıyorlar diye biliyorum. Bence şu rapor işini iyice araştırın.
aynen yasa bakılmıyo gercekten ama kurlerı denıycem baska sehılerın tup bebek merkezıne bakıcam arastırıcam

Hayir yumurtalarla ilgili hic bilgim olmadi eşim gitmiceksin ogrenmeyeksin ogrendikce daha cok moralin bozulacak dedi hakliydida ogrenmedim umutlandim benim yumurtalarim cok kaliteli dedim her ay duzenli adet oluyorum dedim oyle telkin ettim kendimi. Bu arada canin ben seni diger forumdan hstirliyorum orda cok vakit gecirdim bende moral oldu orasi bana

Yaaa canim ben polikistim vardi dr cocugun olmaz uzun tedaviye ihtiyacib var demisti...kii ben adet düzensizliği icin gitmistim sonra yaaa ne ilaci ne tedavisi dedim once bi adet olayim rahatlayayim diye dusundum patlayacaktim 2.5 ay olmustu adet olmayali...

Ibrahim saracoglunun sogan kurunu denedim tam sitedeki dedigi gibi uyguladim 21 gun..sabah aksam ictim...ayyy o ayyy cok adet oldum deli gibi ...sonra dedim aman cocuk olmazmis tedavisiz biz bi baslayalim dedim o ay hamile kaldim ilacsiz tedavusiz..once rabbimimin izniyle sonra sogan suyu sayesinde....sana yarar mi bilmiyorum bi dene istersen....

evet katılıyorum bu arada sıze esınızın tepsını cok ıyı ama tabıkı herkesın hayatı yasmamı farklı ıns sızınde bebegınız olur allah herkesın gönlune göre versın kurlerı denıycem aklımda ılk ıncırle baslıycam denemekten bıse cıkmaz

allah tez zamanda kucagınıza almayı nasıp etsın gercekten bende örneklerını cok goruyorum bazen tam unuttum dıyorum atıryom kafadan bırı cıkıyo aaa nıye bebegınız yok cocuk yapın bırı cıkıyo hamıleyım bırı cıkıyo bebegım söyle böyle bende cok takıntı yapıyorum aglıyorum bal tarcın cörek otu karıstırıp yıyosunuz bunu hıc duymamaıstım denıycem ıns bendede ıse yarar

evet sogan suyu bende kusa kusa 1 ay ıctım adet olmak ıcın olamamıstım ılacla olmustum bende polıkıstık overım

bana sorarsanız evet bazen hıc gözukmuyo alttan ve ustten bakıyo her ay bazen de 1 tane kalıtesız genelde

Benim ignelerle bile 1 tane oldu hep ama vazgecmiyorum. Tedavi olmadigimiz zamanlarda da gidalarla takviye ediyorum. Ari sutu bal polen karisimi tuketiyorum. CeviZ,incir,meyve,sebze tuketiyorum bol bol. Asla cips,ketcap,mayonez,hazir gidalar tuketmiyorum,her gun 1 saat yuruyorum,allaha daha cok yonelmek icin kitaplar okuyorum,her an dua ediyorum isteyen herkesle kendime de.
Zaten hepimiz 1 yumurta ve 1 spermden dunyaya geldik. Sadece biz o 1 tane yumurtaya ulasmak icin daha cok caba harcamaliyiz,bizim de imtihanimiz bu. Allah evlat acisiyla sinamasin bizleri.

Ben de semizotu diye bir arkadas var ama onunla mi karistirdim dedim:)
O arkadasin beta degeri 13 falandi sanirim,yuksek degildi ama bebisi tutundu. Sen misin?
Bizim forum bana cooooook moral oluyor,cok rahatliyorum ben orda:)

Prolaktinin yuksekse incir kürü yapma. Normal olarak gunde 1 2 tane ye ama bir sorun yoksa prolaktininde yapabilirsin.

İnsallah yarar. Benim en sinir oldugum tiplerde bunlar insan biraz düşünür belki bi sıkıntı vardir niye cocuk yapmiyorsunuz diye sorulurmu. Benim kendi kuzenim 3 yil cocuk sahibi olmadi sormadim hic bisey vatdir belki diye hamile kaldiktan sonra tup bebek oldugunu öğrendim. Bszilari bile bile soriyor olmuyordur kesin diye ozellikle soruyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…