çok guzel konustunuz kurler denıycem artık napıyım bı care hepımız dedıgın gıbı 1 yumurta 1 sperm sanları denemek lazım konustukca acılıyorm cok ıyı oldu kafam daglıyo bende spor yapıyorum bu arada yıyeceklerımede dıkkat edıyorum ıns allah herkese nasıp etsın bende çok dua ederımBenim ignelerle bile 1 tane oldu hep ama vazgecmiyorum. Tedavi olmadigimiz zamanlarda da gidalarla takviye ediyorum. Ari sutu bal polen karisimi tuketiyorum. CeviZ,incir,meyve,sebze tuketiyorum bol bol. Asla cips,ketcap,mayonez,hazir gidalar tuketmiyorum,her gun 1 saat yuruyorum,allaha daha cok yonelmek icin kitaplar okuyorum,her an dua ediyorum isteyen herkesle kendime de.
Zaten hepimiz 1 yumurta ve 1 spermden dunyaya geldik. Sadece biz o 1 tane yumurtaya ulasmak icin daha cok caba harcamaliyiz,bizim de imtihanimiz bu. Allah evlat acisiyla sinamasin bizleri.
Evet o benim:) ilk beta hcg 6 cikti sonra 13 cok yavas yukseldi kalp atisini zor duyduk düşük tehlikemiz vardi hastanede yattk ama nasipmis iste:)Ben de semizotu diye bir arkadas var ama onunla mi karistirdim dedim:)
O arkadasin beta degeri 13 falandi sanirim,yuksek degildi ama bebisi tutundu. Sen misin?
Bizim forum bana cooooook moral oluyor,cok rahatliyorum ben orda:)
tesekkur edıyorum sanırım prolakrın yuksek degıldıProlaktinin yuksekse incir kürü yapma. Normal olarak gunde 1 2 tane ye ama bir sorun yoksa prolaktininde yapabilirsin.
allah tez zamanda kucagınıza almayı nasıp etsın gercekten bende örneklerını cok goruyorum bazen tam unuttum dıyorum atıryom kafadan bırı cıkıyo aaa nıye bebegınız yok cocuk yapın bırı cıkıyo hamıleyım bırı cıkıyo bebegım söyle böyle bende cok takıntı yapıyorum aglıyorum bal tarcın cörek otu karıstırıp yıyosunuz bunu hıc duymamaıstım denıycem ıns bendede ıse yarar
ınanırmısınız bazen esımın aılesınden durumu bıldıklerı halde çocuk yapın bız sızın yasınızdayken söyledk vb patapatsızlık yapan cok darlıyolarİnsallah yarar. Benim en sinir oldugum tiplerde bunlar insan biraz düşünür belki bi sıkıntı vardir niye cocuk yapmiyorsunuz diye sorulurmu. Benim kendi kuzenim 3 yil cocuk sahibi olmadi sormadim hic bisey vatdir belki diye hamile kaldiktan sonra tup bebek oldugunu öğrendim. Bszilari bile bile soriyor olmuyordur kesin diye ozellikle soruyorlar
dıyorum gercekten bak 3 yıl naptınız dıyolar daha gezıp tozuyok deyınceBu sorulari bende duyuyorum ama kimseye cevap vermek zorunda degilim,sen de degilsin. Kismet deyip gec. Suan istemiyorum,ben daha gencim gezip dolasacagim deyip gec.
Millete laf lazim,kimseyi takma.
çok guzel konustunuz kurler denıycem artık napıyım bı care hepımız dedıgın gıbı 1 yumurta 1 sperm sanları denemek lazım konustukca acılıyorm cok ıyı oldu kafam daglıyo bende spor yapıyorum bu arada yıyeceklerımede dıkkat edıyorum ıns allah herkese nasıp etsın bende çok dua ederım
Evet o benim:) ilk beta hcg 6 cikti sonra 13 cok yavas yukseldi kalp atisini zor duyduk düşük tehlikemiz vardi hastanede yattk ama nasipmis iste:)
dıyorum gercekten bak 3 yıl naptınız dıyolar daha gezıp tozuyok deyınce
Esim ailesine hic soylemedi soylemeyecektide cunku buyuk ihtinalle onlarda sizinki gibi ypacakti. Biraz daha deneyelim olmszsa yapariz tup bebek soz kimseyede söylemeyiz dedi. Cunku zaten tupbebek yorucu bi surec birde sagin solun lafi tutcagi varsada tutmuyir sonraınanırmısınız bazen esımın aılesınden durumu bıldıklerı halde çocuk yapın bız sızın yasınızdayken söyledk vb patapatsızlık yapan cok darlıyolar
Amin canim her zaman ediyorum dua.olmayanlara zamaninda saglikla nasip etsin insallah rabbimO forumda unutmadiklarim arasinda sen varsin. Hem basardigin icin hem de benim ilk tedavimde ilk beta degerim 13tü (gerci kimyasal oldu benimki). O yuzden 13ü unutmuyorum:)
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bize de dua et bol bol:)
Esim ailesine hic soylemedi soylemeyecektide cunku buyuk ihtinalle onlarda sizinki gibi ypacakti. Biraz daha deneyelim olmszsa yapariz tup bebek soz kimseyede söylemeyiz dedi. Cunku zaten tupbebek yorucu bi surec birde sagin solun lafi tutcagi varsada tutmuyir sonra
Aynen oyle canimBizimkini sadece benim annem ve kardesim biliyor o kadar. Ben de senin gibi dusunuyorum ve herkese soylenmemesi gerekiyor.
ya gercekten ınsanda morel bırakmıyolar everı yakın yanı eve ne alırsan nereye gıdersen haberlerı oluyo cok tuhaflar aksama yapacagın yemegı bıle soruyo karısı yo hıc sevmıyorum yaEsim ailesine hic soylemedi soylemeyecektide cunku buyuk ihtinalle onlarda sizinki gibi ypacakti. Biraz daha deneyelim olmszsa yapariz tup bebek soz kimseyede söylemeyiz dedi. Cunku zaten tupbebek yorucu bi surec birde sagin solun lafi tutcagi varsada tutmuyir sonra
çok tesekkur ederım denıycem kurler sut urunlerı tuketıyorum cok çaksır otu hıc duymadım arstırıım merak ettımCanım oncelikle geçmiş olsun bizimde 2 buçuk yıl olacak hersey nasip tabi ama sana tavsiyem keçiboynuzu özü çakşir suyu ya da Çakşir otu kürü yumurta geliştirici çok çok kür var yoğurt peynir süt ye bol bol doğal yollardan destek al biraz da çünkü çevremde senin gibi olup kürlerden denedikten sonra gebe kalan çok ve umutsuzluğa kapılmayın hiçbir zaman allah çok büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?