çocugu olamayanlar ......

çok guzel konustunuz kurler denıycem artık napıyım bı care hepımız dedıgın gıbı 1 yumurta 1 sperm sanları denemek lazım konustukca acılıyorm cok ıyı oldu kafam daglıyo bende spor yapıyorum bu arada yıyeceklerımede dıkkat edıyorum ıns allah herkese nasıp etsın bende çok dua ederım

Ben de semizotu diye bir arkadas var ama onunla mi karistirdim dedim:)
O arkadasin beta degeri 13 falandi sanirim,yuksek degildi ama bebisi tutundu. Sen misin?
Bizim forum bana cooooook moral oluyor,cok rahatliyorum ben orda:)
Evet o benim:) ilk beta hcg 6 cikti sonra 13 cok yavas yukseldi kalp atisini zor duyduk düşük tehlikemiz vardi hastanede yattk ama nasipmis iste:)

Bu sorulari bende duyuyorum ama kimseye cevap vermek zorunda degilim,sen de degilsin. Kismet deyip gec. Suan istemiyorum,ben daha gencim gezip dolasacagim deyip gec.
Millete laf lazim,kimseyi takma.

ınanırmısınız bazen esımın aılesınden durumu bıldıklerı halde çocuk yapın bız sızın yasınızdayken söyledk vb patapatsızlık yapan cok darlıyolar

Bu sorulari bende duyuyorum ama kimseye cevap vermek zorunda degilim,sen de degilsin. Kismet deyip gec. Suan istemiyorum,ben daha gencim gezip dolasacagim deyip gec.
Millete laf lazim,kimseyi takma.
dıyorum gercekten bak 3 yıl naptınız dıyolar daha gezıp tozuyok deyınce

Bu sayfalar rahatlamak ve fikir almak icin cok iyi. Tabi kimseyi kirmadan. Moral bozuklugu ve umutsuzluk sadece bizi dibe ceker,baska da olumlu bir ise yaramaz. Yalniz olmadigimizi biliyoruz,bir cok kadin mucadele ediyor hem de tum olumsuzluklara ragmen. Pes etmeyenler kazaniyor hep.

Evet o benim:) ilk beta hcg 6 cikti sonra 13 cok yavas yukseldi kalp atisini zor duyduk düşük tehlikemiz vardi hastanede yattk ama nasipmis iste:)

O forumda unutmadiklarim arasinda sen varsin. Hem basardigin icin hem de benim ilk tedavimde ilk beta degerim 13tü (gerci kimyasal oldu benimki). O yuzden 13ü unutmuyorum:)
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bize de dua et bol bol:)

ınanırmısınız bazen esımın aılesınden durumu bıldıklerı halde çocuk yapın bız sızın yasınızdayken söyledk vb patapatsızlık yapan cok darlıyolar
Esim ailesine hic soylemedi soylemeyecektide cunku buyuk ihtinalle onlarda sizinki gibi ypacakti. Biraz daha deneyelim olmszsa yapariz tup bebek soz kimseyede söylemeyiz dedi. Cunku zaten tupbebek yorucu bi surec birde sagin solun lafi tutcagi varsada tutmuyir sonra

O forumda unutmadiklarim arasinda sen varsin. Hem basardigin icin hem de benim ilk tedavimde ilk beta degerim 13tü (gerci kimyasal oldu benimki). O yuzden 13ü unutmuyorum:)
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bize de dua et bol bol:)
Amin canim her zaman ediyorum dua.olmayanlara zamaninda saglikla nasip etsin insallah rabbim

Bizimkini sadece benim annem ve kardesim biliyor o kadar. Ben de senin gibi dusunuyorum ve herkese soylenmemesi gerekiyor.

canım rezerven azsa en yakın üniversite de tüp bebek yaptırabilirsin maliyeti yüksek değil bursa da uludağ üniversitesin de 1500 tl

bende 6 yıllık evliyim ilk yılıma girdim hamile kaldım ve 3 aylıkken dış gebelik dediler aldılar sağ tüpümüde aradan bir yıl sonra tekrar hamile kaldım düşük oldu ve bir daha olmadı bu yıl 2 aşılama oldu tutmadı ve ulud.ünv.sıra bekliyorum tüp bebek için

Canım oncelikle geçmiş olsun bizimde 2 buçuk yıl olacak hersey nasip tabi ama sana tavsiyem keçiboynuzu özü çakşir suyu ya da Çakşir otu kürü yumurta geliştirici çok çok kür var yoğurt peynir süt ye bol bol doğal yollardan destek al biraz da çünkü çevremde senin gibi olup kürlerden denedikten sonra gebe kalan çok ve umutsuzluğa kapılmayın hiçbir zaman allah çok büyük

Canım oncelikle geçmiş olsun bizimde 2 buçuk yıl olacak hersey nasip tabi ama sana tavsiyem keçiboynuzu özü çakşir suyu ya da Çakşir otu kürü yumurta geliştirici çok çok kür var yoğurt peynir süt ye bol bol doğal yollardan destek al biraz da çünkü çevremde senin gibi olup kürlerden denedikten sonra gebe kalan çok ve umutsuzluğa kapılmayın hiçbir zaman allah çok büyük

ya gercekten ınsanda morel bırakmıyolar everı yakın yanı eve ne alırsan nereye gıdersen haberlerı oluyo cok tuhaflar aksama yapacagın yemegı bıle soruyo karısı yo hıc sevmıyorum ya

öncelikle rabbim şifa versin ve inşallah tez zamanda da bebek nasip etsin.seni üzen kıran insanlara inat dik dur paran yetmiyor bazı şeylere ama doğayı kullanmandan yanayım bende.insanların seni anlaması asla mümkün olmaz en iyi cümleleri kursanda. Meryem suresinin mealinde Hz.Zekeriyanın yaşlılığında nasıl çocuk sahibi olduğu anlatılıyor.eşinin kısır kendinin ise yaşlandığını varis istediğini bildiriyor duasında.Kuranı kerim şifadır her yediğini içtiğini şifa niyetine besmele ile ye iç ve Meryem suresini ne kadar okuyabilirsen oku.İmkansız diye bişi yok ölüm dışında herşeye çare olduğunu biliyoruz.inan buna şifa allahtan gayret senden ibrahim saraçoğlunun kürlerini iyice araştır sorununa yönelik olanı kullan.bende de yumurta tembelliği eşimde sperm azlığı vardı ama tedavisiz bebek sahibi olduk çok şükür.Sende yapacaksın kendine iyi bakacaksın kilon varsada spor yapacaksın madem işe gitmiyon gününü kendinle ilgilenerek değerlendir.ayrıca arkadaşların dediği gibi de tüp bebek işini iyice araştır.özel hastanenin çokta dediğine inanma onlar paranın peşinde.Ya ŞAFİ

çok tesekkur ederım denıycem kurler sut urunlerı tuketıyorum cok çaksır otu hıc duymadım arstırıım merak ettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…