çocugu olamayanlar ......

tesekkur ederım ıns evet baktım bugun gercekten basıtte ıncır kuru ıcebılırım herseyı uyguycam bu arada sogan kurunu adet ıcın uygulamıstım ama adet olamamısım hayırlısı artık

yok corumdayım evet ıgne buyutuyor tup bebekte uygulanıyor benım cıkmıyor ve cıkınca kalıtesız ve hemen atılıyo gelıstırmeye fırsat vermıyo
Yok ben tüp bebek yaptırmadım
Onu ayarlarlar iyi bir dr bulsan Çorum küçük yer dr lara bişey diyemem ama büyük şehir gibi olmaz
İstanbul'da yakınınız varsa bütçenizde Yok üniversite hastanelerini öneririm

Geçmiş olsun canim. Seninle ayni durumdayiz..benimde bazen yumurta olmuyor olduğu zamanda o kadar igneye ragmen buyumuyor. Dr. bana bıosteron ve melatonina adli ilaclari tavsiye ediyor. Birde ari sutu bal polen karişimlari var aktar veya eczanelerden temin edip kullabilirsin.. Allah hayrlisiyla sana bana ve cumle isteyenlere olmayanlara nasip etsin inşaAllah..

Allah gonlune gore versin
incir kuru, sogan kuru bunlarida bi dene ama ayni anda yapmiyorsun bunlari sirayla olamsi lazim
saraçoglu sogan kuru falan ayz gooogle a çikar .. sifa olur insallah ...
baska bi bilgim yok maalesef bu konuda
Tabi bi de ALLh nasip ederse dogal yoldan bile olur onu çokk gordum duydum ..

Biosteron kullandin mi?
Bir de melatonina adli ilaci rahat bir uyku icin mi tavsiye etti?

Geçmiş olsun umarım istediğiniz gibi olur.
Ama olmazsa da bir de şu açıdan bakın. Çocuk sahibi olabilecek insanlar bile evli de olsalar mesela, çocuk yapmak istemeyebiliyorlar, çocuksuz da hayattan zevk alabiliyorlar. İnşallah çocuğun olur, olmazsa da hayattan zevk alabilirsin.

Yaşınız da gençmiş o yüzden bence yine de içiniz rahat olsun.ucretsiz için hakkın olunca tüp bebek de denerseniz olur inşallah

Biosteron kullandin mi?
Bir de melatonina adli ilaci rahat bir uyku icin mi tavsiye etti?
Evet ikisinide kullandim. Reçeteye yazmişti tam hatirlamiyorum ne için verdiği melatonini ama dediğiniz gibi uykuyla alakali bir hap. Dr.um israrla kullanmami istiyor.

Evet ikisinide kullandim. Reçeteye yazmişti tam hatirlamiyorum ne için verdiği melatonini ama dediğiniz gibi uykuyla alakali bir hap. Dr.um israrla kullanmami istiyor.

Ben de biosteronu 2 aydir kullaniyorum. Ayrica vitamin de verdi. Onumuzdeki hafta kontrolum var. Umarim hem sayiyi hem kaliteyi arttirmistir. Hapa baslamadan once hep 3 yumurtam gozukuyordu. Ben kaliteye cok onem veriyorum sayidan ziyade ama yine de sayi artacak mi merak ediyorum.

Siz ne kadar suredir kullaniyorsunuZ ve baslamadan onceki yumurta sayiniz kacti?

tsh fsh lh prolaktine bakildi
prolaktin 37 iken dostinexle 24 e dusmustu
ama amh ye falan bakmadi neden acaba
ama benim son girtigimde 4 yumurtam olusmustu
bu tukenmiyo demekki anlamina gelmiyo mu
doktora gidip direk amh sonucu mu istiyorum dicem peki
ucretli mi devlet yapiyor mu bu testi nasil yapiliyor
cok teşekkürler bu arada

Hepsini okumadim ama Rabbim isteyen herkese aratmadan saglikli hayirli evlatlar nasip etsinn.

Yukardaki mesajimi okuduysaniz benim yumurta sayimda bi istikrar yok. Birkaç ay olmayip sonra bir yumurta gorebiliyor doktorum. Bazen kuçuk diyor.. Ben 4-5 kutu kullanmişimdir ilaci..

Ne demek :) ben de forumdan öğreniyorum pek çok şeyi. Fsh ve amh ı genelde ilk anda istemeyebiliyorlar. düzenli adet görülüyorsa şüphelenmiyorlar.

Benim de adetim düzenli oluyordu. eski doktorum bana 1 sene boyunca yumurta takibi yapıp, film çektirip, klomen verip durdu . Hiç bir sorun yok, stres yapıyorsun olmuyor diyordu. Tatile de gittim takmıyayım filan diye ama bir senenin sonunda bu tahlilleri yapınca sorunun ne olduğunu anladık ve hemen tüp bebeğe başladık.

Bir sorununuz olmayabilir, siz yine de isteyin. Her şeyin yolumda olduğunu bilmek de iyidir. İster doktora gidin söyleyin amh ve fsh a baktırmak istiyorum diye. İsterseniz güvendiğiniz bir hastanenin laboratuarına gidin adetinizn 3. Günü, bu iki tahlili istiyorum deyin.

Kan tahlilinden anlaşılıyor. Ben yakınımda bir özel hastanede yaptırıyorum mesela. Yakınımdaki devlet hastanesine gittim yaptırmak için, yapmıyorlarmış.üniversite ve araştırma hastaneleri yapar tabi.

Can'ım rezerv düşük olunca üniversite hastaneleri ücretsiz aşılama yapmadan tüp bebek yapabiliyor
Bence vakit kaybetme SSK varsa ücretsiz yaparlar

Yaşınız da gençmiş o yüzden bence yine de içiniz rahat olsun.ucretsiz için hakkın olunca tüp bebek de denerseniz olur inşallah
ıns bakalım beklıryorum ıns devllette 3 asılama sartını kaldırırlarda bende tup bebek yaptırırrım

Can'ım rezerv düşük olunca üniversite hastaneleri ücretsiz aşılama yapmadan tüp bebek yapabiliyor
Bence vakit kaybetme SSK varsa ücretsiz yaparlar
ama ben burdakı hastaneye sordugumda malesef demıstı hangı ssk var sadece yas 23 degıl ve 3 asılamadan dolayı yapmamıslardı hatta o yuzden özeldekı doktorum 1 yıl olacak asılama ıcın yumurta beklıyoruzrezervımın dusuk oldugunuda demıstım ama baska sehırlere bakcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…