Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Benim onla büyüdü İstanbul da mısınyok ıgne kullanmadım hıc
tesekkur ederım ıns evet baktım bugun gercekten basıtte ıncır kuru ıcebılırım herseyı uyguycam bu arada sogan kurunu adet ıcın uygulamıstım ama adet olamamısım hayırlısı artıkSoğan kürü Bebek için değil de kist vs veya menapozu geciktirmek için.
İncir kürü yumurta kalitesini arttırmak için. Bu şekilde çocuğu olan çok kişi var.
İnşallah yakın zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
yok corumdayım evet ıgne buyutuyor tup bebekte uygulanıyor benım cıkmıyor ve cıkınca kalıtesız ve hemen atılıyo gelıstırmeye fırsat vermıyoBenim onla büyüdü İstanbul da mısın
Yok ben tüp bebek yaptırmadımyok corumdayım evet ıgne buyutuyor tup bebekte uygulanıyor benım cıkmıyor ve cıkınca kalıtesız ve hemen atılıyo gelıstırmeye fırsat vermıyo
Geçmiş olsun canim. Seninle ayni durumdayiz..benimde bazen yumurta olmuyor olduğu zamanda o kadar igneye ragmen buyumuyor. Dr. bana bıosteron ve melatonina adli ilaclari tavsiye ediyor. Birde ari sutu bal polen karişimlari var aktar veya eczanelerden temin edip kullabilirsin.. Allah hayrlisiyla sana bana ve cumle isteyenlere olmayanlara nasip etsin inşaAllah..
Rabbim en kisa zamanda seninde Kucağıni doldursun.
Yaşınız da gençmiş o yüzden bence yine de içiniz rahat olsun.ucretsiz için hakkın olunca tüp bebek de denerseniz olur inşallahhaklısınız maddı sıkıntı bırde askerlık sorunu var o yuzden yapamıyoruz devlet ıcınde 3 asılama yapılması gerekıyomus ve yasım 22 23 yasında olmak gerek en az sartları geregı malesef tek sansım özel hastanede yapmak oda maddı sıkıntı
Evet ikisinide kullandim. Reçeteye yazmişti tam hatirlamiyorum ne için verdiği melatonini ama dediğiniz gibi uykuyla alakali bir hap. Dr.um israrla kullanmami istiyor.Biosteron kullandin mi?
Bir de melatonina adli ilaci rahat bir uyku icin mi tavsiye etti?
Evet ikisinide kullandim. Reçeteye yazmişti tam hatirlamiyorum ne için verdiği melatonini ama dediğiniz gibi uykuyla alakali bir hap. Dr.um israrla kullanmami istiyor.
tsh fsh lh prolaktine bakildiEşini çalışmak
amh yumurta rezervindir. Her kadın doğuştan belli bir yumurta sayısıyla doğar, bu sayı artmaz ve her geçen yıl tükenir. Yumurtanın tükenmesine de menapoz denir. Ve yumurtan bittikten sonra istesen de tüp bebek bile yapamazsın. Genelde 40 yaş üstünde yumurta sayısı azalmaya başlar ama bazen 20 lerde ve 30 larda da bu görülür. Eğer tedavi aşamasındaysan fsh, amh, tsh, e2, prolaktin e filan baktır zaten. Beni doktor bunlara bakmadığı için 1 sene oyaladı. İlla sorun olmasına gerek yok, rutin bir işlem olarak tedavinin başlangıcında iste bunları. Fsh adetin 3. Günü, diğerleri her zaman oluyor sanırım.
Yukardaki mesajimi okuduysaniz benim yumurta sayimda bi istikrar yok. Birkaç ay olmayip sonra bir yumurta gorebiliyor doktorum. Bazen kuçuk diyor.. Ben 4-5 kutu kullanmişimdir ilaci..Ben de biosteronu 2 aydir kullaniyorum. Ayrica vitamin de verdi. Onumuzdeki hafta kontrolum var. Umarim hem sayiyi hem kaliteyi arttirmistir. Hapa baslamadan once hep 3 yumurtam gozukuyordu. Ben kaliteye cok onem veriyorum sayidan ziyade ama yine de sayi artacak mi merak ediyorum.
Siz ne kadar suredir kullaniyorsunuZ ve baslamadan onceki yumurta sayiniz kacti?
Ne demek :) ben de forumdan öğreniyorum pek çok şeyi. Fsh ve amh ı genelde ilk anda istemeyebiliyorlar. düzenli adet görülüyorsa şüphelenmiyorlar.tsh fsh lh prolaktine bakildi
prolaktin 37 iken dostinexle 24 e dusmustu
ama amh ye falan bakmadi neden acaba
ama benim son girtigimde 4 yumurtam olusmustu
bu tukenmiyo demekki anlamina gelmiyo mu
doktora gidip direk amh sonucu mu istiyorum dicem peki
ucretli mi devlet yapiyor mu bu testi nasil yapiliyor
cok teşekkürler bu arada
ıns bakalım beklıryorum ıns devllette 3 asılama sartını kaldırırlarda bende tup bebek yaptırırrımYaşınız da gençmiş o yüzden bence yine de içiniz rahat olsun.ucretsiz için hakkın olunca tüp bebek de denerseniz olur inşallah
ama ben burdakı hastaneye sordugumda malesef demıstı hangı ssk var sadece yas 23 degıl ve 3 asılamadan dolayı yapmamıslardı hatta o yuzden özeldekı doktorum 1 yıl olacak asılama ıcın yumurta beklıyoruzrezervımın dusuk oldugunuda demıstım ama baska sehırlere bakcamCan'ım rezerv düşük olunca üniversite hastaneleri ücretsiz aşılama yapmadan tüp bebek yapabiliyor
Bence vakit kaybetme SSK varsa ücretsiz yaparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?