- 21 Mart 2016
- 630
- 1.296
- 63
günlerdir kafayı yicem düşünmekten.evlenip ayrıldım şuan tanışmakta olduğum adamn çocuğu var 3.5 yaşında.adam pasif beceriksiz bir şey olsa düşünmicem.anladığınız gibi etkilendim ama onu tanımaya bile yanaşamıyorum içimde bu konuyu netleştirmem gerekiyor adam belli yani beni kendine deli gibi aşık edibelecek kapasitede..eski karısı başka bir adamla evlendi çocuğu oldu.aralıklarla annesini görüyor çocuk.çocukları çok severim kızınıda çok sevdim tanıştım oynadım.ama dolu ama var inanın bende çocuğuna bakıcak güç var mı bilmiorum çok ince bir konu çok geniş bir konu.kendi sabrımıda biliyorum fazla yok yani adamdan etkilenmesem hiç düşünmicemde yinede bilmiyorum.napıcam bilemiyorum ya hani zamana falanda bırakmıyorum ben kaptırırım kendimi olmazsa çok acı çekerim kendimide biliyorum kendimi rahat bırakamıyorum sevgili bile olamıyorum.hani sevgili olmadan nasıl tanıcaz ki birbirimizi ama yapamıorum yani ciddi düşünmiceksek sevgili olamam !! ciddi düşünceksekte önce çocuğa iyi bir abla olabilir miyim diye içimde netleştirmeden adım atamıyorummm