çocuğu olmayan kadın...

onu bilemem de, yine de psikoloğa görün. o senin özgüvenini kazanmana yardımcı olur.
Bana ilaç verecek bide o ilaçlara bağımlı olacam hepsi bağımlılık yapıyor hormonları alt üst ediyor çocuk olacağı varsa da olmaz

Ciddi ol umrum da değil senin gibi leri yüzünden bu hale dustum zaten
niye biz mi okul bitmeden kocaya verdik seni? biz mi dövdük sövdük? biz mi sana evin ineğinden tavuğundan bile daha az değer verdik? biz mi seni insan yerine koymadık? seni aldatan, pislik gibi davranan biz miyiz?

Hiç kullanamdim dediginizi sadece klomen verdiler Dr hc vermediler oda hap mi
evet hap istersen doktoruna sor bi de onu dene. yeşil kartla aşılama nasil oluyor bilmiyorum ama eğer sgk gibiyse cok az bi ilac parasi tutuyor sadec eşinin de sadece 1 kere hastaneye gitmesi gerek.
bu arada eşinin sperm degerlerine bakildi mi belki onda da sorun vardir

Sperm hareketsiz ligi var skk yok

Peki gidersem bana hemen bakar lar mi devlet hastahanelri
yeşil kartla durum nasil hic bilmiyorum cnm yaa ama git sor öğren çekinme. malesef cocuk sahibi olabilmek için kadınların daha fazla mücadele etmesi gerekiyor erkekler bu konu da pek icraate geçmiyor

Sperm hareketsiz ligi var skk yok
bak işte ondan da olmamıştır yoksa klomenle kesin hamile kalirdir. eşine bunun icin bitkisel takviyeler yapabilirsin ( havuc suyu, cakşır suyu, keçiboynuzu kürü gibi) ya da doktor ilac verebilir

Sorunun kocanda olabileceğini hiç mi düşünmüyorlar? Her zaman
Esime çok çevreden baskılar geliyor geldiği için biz evimizi Diyarbakır dan Kocaeli ne taşıdık ama artık eşim olsun diyor olmazsa milletin dilinden kurtul mak için ne yapcaz diyor
Olsun diyorsa gitsin tedaviye aşılamaya. Öyle olsun deyip doktora gitmemek ne ya. Biz kadınlar doktordan çıkmazken erkeklerin çekinmesi ne saçma.

bak işte ondan da olmamıştır yoksa klomenle kesin hamile kalirdir. eşine bunun icin bitkisel takviyeler yapabilirsin ( havuc suyu, cakşır suyu, keçiboynuzu kürü gibi) ya da doktor ilac verebilir
biraz okuyun ya tavsiyeler vermeden.
kadın kimsesiz gibi yaşıyor, bir de çocuğu mu çeksin bu berbat hayatı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…