- 30 Aralık 2009
- 23.778
- 95.180
- 1.123
Onun gibiler yüzünden niye bu hale düşesin.Ciddi ol umrum da değil senin gibi leri yüzünden bu hale dustum zaten
Bana ilaç verecek bide o ilaçlara bağımlı olacam hepsi bağımlılık yapıyor hormonları alt üst ediyor çocuk olacağı varsa da olmazonu bilemem de, yine de psikoloğa görün. o senin özgüvenini kazanmana yardımcı olur.
şu ana kadar iki konu gördüm haklıyken sizi suçlayıp üstünüze gelinen bu da üçüncüsü oldu.doğru söyleyeni bırakın dokuz köyden kovmayı burada bile istemiyorlar.aksine çok ciddiyim.
Bn sizinle ugrasamam catacak yer arıyor sunuz siz çok kötü niyetli bi bayansiziniz uzak durun bndenOnun gibiler yüzünden niye bu hale düşesin.
Sana grill mi kaç dedi ?
Bu kocanı çek dedi.
niye biz mi okul bitmeden kocaya verdik seni? biz mi dövdük sövdük? biz mi sana evin ineğinden tavuğundan bile daha az değer verdik? biz mi seni insan yerine koymadık? seni aldatan, pislik gibi davranan biz miyiz?Ciddi ol umrum da değil senin gibi leri yüzünden bu hale dustum zaten
doğruları duyunca saldırmak,suçlamak hatta hakaret etmek beklenilen davranışlardır.normal.Bn sizinle ugrasamam catacak yer arıyor sunuz siz çok kötü niyetli bi bayansiziniz uzak durun bnden
Herkesin doğrusu yanlışı kendine ya hayırlı konuşun yada ser konuşma yindoğruları duyunca saldırmak,suçlamak hatta hakaret etmek beklenilen davranışlardır.normal.
sen insan gibi yaşa diye bu tavsiyeler.Bn sizinle ugrasamam catacak yer arıyor sunuz siz çok kötü niyetli bi bayansiziniz uzak durun bnden
evet hap istersen doktoruna sor bi de onu dene. yeşil kartla aşılama nasil oluyor bilmiyorum ama eğer sgk gibiyse cok az bi ilac parasi tutuyor sadec eşinin de sadece 1 kere hastaneye gitmesi gerek.Hiç kullanamdim dediginizi sadece klomen verdiler Dr hc vermediler oda hap mi
biz hayırlı konuşuyoruz senin nereden baktığına bağlı.Herkesin doğrusu yanlışı kendine ya hayırlı konuşun yada ser konuşma yin
senin hayatın şer. bizim katkımız hayırlı olması için.Herkesin doğrusu yanlışı kendine ya hayırlı konuşun yada ser konuşma yin
Sperm hareketsiz ligi var skk yokevet hap istersen doktoruna sor bi de onu dene. yeşil kartla aşılama nasil oluyor bilmiyorum ama eğer sgk gibiyse cok az bi ilac parasi tutuyor sadec eşinin de sadece 1 kere hastaneye gitmesi gerek.
bu arada eşinin sperm degerlerine bakildi mi belki onda da sorun vardir
yeşil kartla durum nasil hic bilmiyorum cnm yaaPeki gidersem bana hemen bakar lar mi devlet hastahanelri
Aman buldunuz bi konu yazıp yazıp gülün artıksenin hayatın şer. bizim katkımız hayırlı olması için.
nereden biliyorsun?Bana ilaç verecek bide o ilaçlara bağımlı olacam hepsi bağımlılık yapıyor hormonları alt üst ediyor çocuk olacağı varsa da olmaz
bak işte ondan da olmamıştır yoksa klomenle kesin hamile kalirdir. eşine bunun icin bitkisel takviyeler yapabilirsin ( havuc suyu, cakşır suyu, keçiboynuzu kürü gibi) ya da doktor ilac verebilirSperm hareketsiz ligi var skk yok
acı bir hayatın var, nesine gülelim.Aman buldunuz bi konu yazıp yazıp gülün artık
Olsun diyorsa gitsin tedaviye aşılamaya. Öyle olsun deyip doktora gitmemek ne ya. Biz kadınlar doktordan çıkmazken erkeklerin çekinmesi ne saçma.Esime çok çevreden baskılar geliyor geldiği için biz evimizi Diyarbakır dan Kocaeli ne taşıdık ama artık eşim olsun diyor olmazsa milletin dilinden kurtul mak için ne yapcaz diyor
Yazdiklarinizdan resmen dalga geçiyor sunuz şiddet gören binlerce kadin var sizin de bir gün olmayacağı ne malum neymiş efendim dyak yemisim de akı dengem gitmişnereden biliyorsun?
biraz okuyun ya tavsiyeler vermeden.bak işte ondan da olmamıştır yoksa klomenle kesin hamile kalirdir. eşine bunun icin bitkisel takviyeler yapabilirsin ( havuc suyu, cakşır suyu, keçiboynuzu kürü gibi) ya da doktor ilac verebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?