Evet ama çocuk olsun gül gibi bakarım diyor kapara yok pul yok onun haricinde olumsuz her şey varken kendine yazık ettiğin gibi çocuk yapmaya çalışarak çocuğuna da mı yazık etmek istiyorsun?
sanırım dayak yemekten akıl fikir kalmamış sende.Evet ama çocuk olsun gül gibi bakarım diyor ka
Evet ama çocuk olsun gül gibi bakarım diyor ka
Bakar annem bakar.Evet ama çocuk olsun gül gibi bakarım diyor ka
Tabi devlet bakacak kocası parlament içecek,yeşil kartlı olacak, 2.500 tl maaş alacak
devlet hastanesine git cnm pek para tutmuyor orda tedaviler. pco hastalari doktor takibiyle önünde sonun da hamile kalıyor. belki aşılamaya bile gerek kalmaz. 5 defaya kadar klomenle deniyebilirsinMrb arkadaş lar yas22 4senelik evliym 5 sene girdik sadece bi kez hamile kaldım bebek gelişmedi kürtaj oldum.Ben kurdum çocuk doğurma yana bizde ustune kuma alınır.Ve ben kaçarak evlendi m esimi çok seviyorum başka biri ile evlenirse bn giderim ama gidicek yerim de yok .Allah rızası için daha bir aşılama bile denemedim bn pko hastasiyim sadece klomen kullandım ise yaramadi Dr aşılama ile tutar dedi 6 ay eşim beni hergun sallıyor tmm tmm diyip para yok burda suc kimse lutfen
Aklım gayet yerinde ben.imsanırım dayak yemekten akıl fikir kalmamış sende.
mütemadiyen saçmalıyorsun
6 ay dene dim klomen olmadı amadevlet hastanesine git cnm pek para tutmuyor orda tedaviler. pco hastalari doktor takibiyle önünde sonun da hamile kalıyor. belki aşılamaya bile gerek kalmaz. 5 defaya kadar klomenle deniyebilirsin
değil. önce psikoloğa görün hastaneye gitmişken.Aklım gayet yerinde ben.im
Çok komikdeğil. önce psikoloğa görün hastaneye gitmişken.
sorun kocada.devlet hastanesine git cnm pek para tutmuyor orda tedaviler. pco hastalari doktor takibiyle önünde sonun da hamile kalıyor. belki aşılamaya bile gerek kalmaz. 5 defaya kadar klomenle deniyebilirsin
hmmm anladim cnm o zaman artik klomen içme çünkü fazlası rahmi inceltir. femare diye bi ilac varmis o daha etkili oluyor diyorlar bi de onu denesen. bi de pco lu olan arkadaslardan biliyorum glifor gibi insülin düzenleyici ilaclarla adetleri düzene giriyor yani pco etkisi azaliyor.6 ay dene dim klomen olmadı ama
Ne sorunum varsa açıkça yazdım ben inanıp inanmamak size kalmış inandırmak zorunda değilim neden yalan konuşacam ki yalan konusursam alacağım bilgiler de yanlış olurÇok komik
aksine çok ciddiyim.Çok komik
Hiç kullanamdim dediginizi sadece klomen verdiler Dr hc vermediler oda hap mihmmm anladim cnm o zaman artik klomen içme çünkü fazlası rahmi inceltir. femare diye bi ilac varmis o daha etkili oluyor diyorlar bi de onu denesen. bi de pco lu olan arkadaslardan biliyorum glifor gibi insülin düzenleyici ilaclarla adetleri düzene giriyor yani pco etkisi azaliyor.
sanırım dayak yemekten akıl fikir kalmamış sende.
mütemadiyen saçmalıyorsun[/QUOTEhe insanda var biraz delolik
Ciddi ol umrum da değil senin gibi leri yüzünden bu hale dustum zatenaksine çok ciddiyim.
Ciddi ol umrum da değil senin gibi leri yüzünden bu hale dustum zaten
Böle yazarak bni daha da kötü etmeye mi çalışıyor saniz yazmayın banaCiddi ol umrum da değil senin gibi leri yüzünden bu hale dustum zaten
onu bilemem de, yine de psikoloğa görün. o senin özgüvenini kazanmana yardımcı olur.
Peki gidersem bana hemen bakar lar mi devlet hastahanelridevlet hastanesine git cnm pek para tutmuyor orda tedaviler. pco hastalari doktor takibiyle önünde sonun da hamile kalıyor. belki aşılamaya bile gerek kalmaz. 5 defaya kadar klomenle deniyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?