Bn sizinle ugrasamam catacak yer arıyor sunuz siz çok kötü niyetli bi bayansiziniz uzak durun bnden
Sağol vakit ayırdığınız için kekse herkes sizin gibi ön yargılı olmadan duyarlı olsayeşil kartla durum nasil hic bilmiyorum cnm yaaama git sor öğren çekinme. malesef cocuk sahibi olabilmek için kadınların daha fazla mücadele etmesi gerekiyor erkekler bu konu da pek icraate geçmiyor
bu duyarlılık değilSağol vakit ayırdığınız için kekse herkes sizin gibi ön yargılı olmadan duyarlı olsa
Sen bnm.hem çim sin sim bana yardımcı olmak gerek mez miydi böle assalamak yerineKotu niyetli biriyle evlisin zaten biz onun kadar olamayiz.
evet. sağlıklı düşünemiyorsun. ezip geçiyorlar seni ama hala sevgi aşk falan diyorsun.Yazdiklarinizdan resmen dalga geçiyor sunuz şiddet gören binlerce kadin var sizin de bir gün olmayacağı ne malum neymiş efendim dyak yemisim de akı dengem gitmiş
Her neyse artık sağol Allah razı oksunbu duyarlılık değil
seni aşağılayan kocan yahu. aldatan döven söven kısır diyen o. bunların hepsi aşağılanma.Sen bnm.hem çim sin sim bana yardımcı olmak gerek mez miydi böle assalamak yerine
hayatini bilmemde evlat hasreti nasil bisey onu bilirimbiraz okuyun ya tavsiyeler vermeden.
kadın kimsesiz gibi yaşıyor, bir de çocuğu mu çeksin bu berbat hayatı?
Yumurta larim da hiç gelişme olmadı ki amabak işte ondan da olmamıştır yoksa klomenle kesin hamile kalirdir. eşine bunun icin bitkisel takviyeler yapabilirsin ( havuc suyu, cakşır suyu, keçiboynuzu kürü gibi) ya da doktor ilac verebilir
Kuma geturilmesini dile getiren insanlar erkekte kusur mu arar?gitmez dr a zannımca ki bir hamilelik olmuşsorun sadece sizde mi eşiniz doktora gitti mi? daha çok gençsiniz ne kumasından bahsediyorsunuz hangi devirde hangi ülkede yaşıyor bu insanlar yahu? eşinizle konuşun şakasını bile yapma nasılsa bir gün çocuğumuz olacak beni seviyorsan bana destek ol bu süreçte diyin.
kadın çekerse çeksin. çocuğa yazık olmasın.hayatini bilmemde evlat hasreti nasil bisey onu bilirimbizden cocukla ilgili tavsiye istemis, o yaşantısını öyle kabullenmiş artik bu da kendi bileceği iş biz dedik diye kocasindan mi boşanır sanki
O dedi diye sen de mi diycen psikolojik men bni çok uzdun yazma banaseni aşağılayan kocan yahu. aldatan döven söven kısır diyen o. bunların hepsi aşağılanma.
o zaman dedigim gibi doktora git bir de famare deneyin. bal tarçın çörek otu karışımı ye. bi de dedigim gibi glifor gibi insülin düzenleyici bi ilacinda faydasi olur doktora onu da sorYumurta larim da hiç gelişme olmadı ki ama
ben de 8 sene evlat hasreti çektim. inşallah senin de olur.hayatini bilmemde evlat hasreti nasil bisey onu bilirimbizden cocukla ilgili tavsiye istemis, o yaşantısını öyle kabullenmiş artik bu da kendi bileceği iş biz dedik diye kocasindan mi boşanır sanki
insallah canim yaaaben de 8 sene evlat hasreti çektim. inşallah senin de olur.
Az önce inşallah olmaz diyor dünben de 8 sene evlat hasreti çektim. inşallah senin de olur.
zaten Rabbim belki ondan nasip etmedi bu zamana kadar belki de bilemeyizkadın çekerse çeksin. çocuğa yazık olmasın.
Tamam gitcem ama aşılamaya gideceğim bu ayo zaman dedigim gibi doktora git bir de famare deneyin. bal tarçın çörek otu karışımı ye. bi de dedigim gibi glifor gibi insülin düzenleyici bi ilacinda faydasi olur doktora onu da sor
ben demedim ki. hepsi kocanın marifeti.O dedi diye sen de mi diycen psikolojik men bni çok uzdun yazma bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?