çocuğu olmayan kadın...

yeşil kartla durum nasil hic bilmiyorum cnm yaa ama git sor öğren çekinme. malesef cocuk sahibi olabilmek için kadınların daha fazla mücadele etmesi gerekiyor erkekler bu konu da pek icraate geçmiyor
Sağol vakit ayırdığınız için kekse herkes sizin gibi ön yargılı olmadan duyarlı olsa

Yazdiklarinizdan resmen dalga geçiyor sunuz şiddet gören binlerce kadin var sizin de bir gün olmayacağı ne malum neymiş efendim dyak yemisim de akı dengem gitmiş
evet. sağlıklı düşünemiyorsun. ezip geçiyorlar seni ama hala sevgi aşk falan diyorsun.
ben dayak yemem, yersem de o adama koca demem.

Canım bak bi kere hamile kalmışsın yine kalırsın.acele etme çok gençsin daha.stres yaptıkça hamile kalamazsın.para için direkt aşılamaya tüp bebeğe yönlendiriyorlar.senin tedavi olmayacak kadar ağır bir durumun yok ki.

Sen bnm.hem çim sin sim bana yardımcı olmak gerek mez miydi böle assalamak yerine
seni aşağılayan kocan yahu. aldatan döven söven kısır diyen o. bunların hepsi aşağılanma.

biraz okuyun ya tavsiyeler vermeden.
kadın kimsesiz gibi yaşıyor, bir de çocuğu mu çeksin bu berbat hayatı?
hayatini bilmemde evlat hasreti nasil bisey onu bilirim bizden cocukla ilgili tavsiye istemis, o yaşantısını öyle kabullenmiş artik bu da kendi bileceği iş biz dedik diye kocasindan mi boşanır sanki

Kuma geturilmesini dile getiren insanlar erkekte kusur mu arar?gitmez dr a zannımca ki bir hamilelik olmuş

hayatini bilmemde evlat hasreti nasil bisey onu bilirim bizden cocukla ilgili tavsiye istemis, o yaşantısını öyle kabullenmiş artik bu da kendi bileceği iş biz dedik diye kocasindan mi boşanır sanki
kadın çekerse çeksin. çocuğa yazık olmasın.

Yumurta larim da hiç gelişme olmadı ki ama
o zaman dedigim gibi doktora git bir de famare deneyin. bal tarçın çörek otu karışımı ye. bi de dedigim gibi glifor gibi insülin düzenleyici bi ilacinda faydasi olur doktora onu da sor

ben de 8 sene evlat hasreti çektim. inşallah senin de olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…