Engeli cm zaten o kadar boş yazacak vaktim yokengelle çocuğun engelle..
işine gelmeyen herkesi engelle..
haydi selametle..
Allah yardımcın olsun. Allah size de bebiş nasip etsin çifter çifter inşallahMrb arkadaş lar yas22 4senelik evliym 5 sene girdik sadece bi kez hamile kaldım bebek gelişmedi kürtaj oldum.Ben kurdum çocuk doğurma yana bizde ustune kuma alınır.Ve ben kaçarak evlendi m esimi çok seviyorum başka biri ile evlenirse bn giderim ama gidicek yerim de yok .Allah rızası için daha bir aşılama bile denemedim bn pko hastasiyim sadece klomen kullandım ise yaramadi Dr aşılama ile tutar dedi 6 ay eşim beni hergun sallıyor tmm tmm diyip para yok burda suc kimse lutfen
Allah razı olsun bi tane çıktı hayır li evlat sahibi olma mi isteyen çok şükürAllah tez zamanda kucağınızı doldursun
Amin amin aminAllah yardımcın olsun. Allah size de bebiş nasip etsin çifter çifter inşallah
Bi git yaÖyle zaten hala bu konuya prim vermeyin
Önce babası çağırmış oluyor geri dön diyor adamcağız, sonra bizde boşanma yok oluyor.
Önce parası yok tedaviye, sonra özelde deneyeceğime dönüyor.
Konu ne yönden atraksiyon alabilecekse o yöne dönüyor yani.
Canım ben seni anlıyorum eşin seni çok seviyordur şimdi, ama ailesi ne derse onu yapan elinde avucunda birşeyi olmayan herşeyini ailesinden bekleyen biri değilmi?Ben bu ay özelde aşılama yapcm eğer olmazsa gidecegim sagolun sizn ve iki ikisi dışında hepsini engelledim
Aynen öyleAllah herkese akıl fikir versin. Hala daha neden negatif bakıyorsun diyorsun.
Bak canım durumunun pozitif hiçbir yanı yok. Allah kocana biraz merhamet versin de aklı başına gelsin inşallah çünkü sen o ne yaparsa yapsın dövsün sövsün ayrılmazsın.
Bu düzen böyle gitmese keşke. Kadınları bu hale sokamasalar keşke. Hep keşke.
konu 50 sayfa bunun 25 sayfası konu sahibinin kendi kendini alıntılamasından oluşuyor diğer 10 sayfa beddua kısmı.
biz boşuna yazıyoruz.
Tsk ederimHenüz 23 yasindasiniz zaten erken evlenmişsiniz bir de kuma diyorsunuz. Umudunuzu yitirmeyin tedavi olun önce. Ayrıca ayni yastayiz çocuğum yok hata evli bile değilim. Kısmetse olur dunyanin sonu değil. Kendinizi ezmeyin şimdiden.
Şimdi de hoca mı oldun hoca isen burda be işin varhe ya bir mesajımı 3 kere alıntılayıp çeşitli ruh halleriyle cevap vermiş..
bence konu sahibesinin o 2 bin lira ile güzel konuşma yazma, diksiyon , kendini ifade edebilme , okuduğunu anlama ve anlatma vs gibi konularla ilgili bir kursa falan gitmesi daha hayırlı olur..
Başlığı silmen bişeyi değiştirmez canım konunun kapanmasını isteyebilirsin..Başlığı nasıl silcm
Nasıl kapatcmBaşlığı silmen bişeyi değiştirmez canım konunun kapanmasını isteyebilirsin..
Çok seviyorum nede yapmış sa silip attım bn durumumuz iyi değil ama anne baba sjnin eline bakmıyor onların da dediğini yapmıyorCanım ben seni anlıyorum eşin seni çok seviyordur şimdi, ama ailesi ne derse onu yapan elinde avucunda birşeyi olmayan herşeyini ailesinden bekleyen biri değilmi?
Ben yapacaksınız tedavi olacaksınız, tüp bebek veya aşılama . Tedavi olmak yerine kuma almak nedir, böyle sacmalık mı olur, o niyeti bozmuş da bahane ediyor ozaman, aksi takdirde tedavi için çaba gösterirdiEsime çok çevreden baskılar geliyor geldiği için biz evimizi Diyarbakır dan Kocaeli ne taşıdık ama artık eşim olsun diyor olmazsa milletin dilinden kurtul mak için ne yapcaz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?