çocuğu olmayan kadın...

Allah yardımcın olsun. Allah size de bebiş nasip etsin çifter çifter inşallah

Allah herkese akıl fikir versin. Hala daha neden negatif bakıyorsun diyorsun.
Bak canım durumunun pozitif hiçbir yanı yok. Allah kocana biraz merhamet versin de aklı başına gelsin inşallah çünkü sen o ne yaparsa yapsın dövsün sövsün ayrılmazsın.

Bu düzen böyle gitmese keşke. Kadınları bu hale sokamasalar keşke. Hep keşke.

Bi git ya

Ben bu ay özelde aşılama yapcm eğer olmazsa gidecegim sagolun sizn ve iki ikisi dışında hepsini engelledim
Canım ben seni anlıyorum eşin seni çok seviyordur şimdi, ama ailesi ne derse onu yapan elinde avucunda birşeyi olmayan herşeyini ailesinden bekleyen biri değilmi?

Aynen öyle

Henüz 23 yasindasiniz zaten erken evlenmişsiniz bir de kuma diyorsunuz. Umudunuzu yitirmeyin tedavi olun önce. Ayrıca ayni yastayiz çocuğum yok hata evli bile değilim. Kısmetse olur dunyanin sonu değil. Kendinizi ezmeyin şimdiden.

konu 50 sayfa bunun 25 sayfası konu sahibinin kendi kendini alıntılamasından oluşuyor diğer 10 sayfa beddua kısmı.

biz boşuna yazıyoruz.

he ya bir mesajımı 3 kere alıntılayıp çeşitli ruh halleriyle cevap vermiş..
bence konu sahibesinin o 2 bin lira ile güzel konuşma yazma, diksiyon , kendini ifade edebilme , okuduğunu anlama ve anlatma vs gibi konularla ilgili bir kursa falan gitmesi daha hayırlı olur..

Tsk ederim

Şimdi de hoca mı oldun hoca isen burda be işin var

Canım ben seni anlıyorum eşin seni çok seviyordur şimdi, ama ailesi ne derse onu yapan elinde avucunda birşeyi olmayan herşeyini ailesinden bekleyen biri değilmi?
Çok seviyorum nede yapmış sa silip attım bn durumumuz iyi değil ama anne baba sjnin eline bakmıyor onların da dediğini yapmıyor

Esime çok çevreden baskılar geliyor geldiği için biz evimizi Diyarbakır dan Kocaeli ne taşıdık ama artık eşim olsun diyor olmazsa milletin dilinden kurtul mak için ne yapcaz diyor
Ben yapacaksınız tedavi olacaksınız, tüp bebek veya aşılama . Tedavi olmak yerine kuma almak nedir, böyle sacmalık mı olur, o niyeti bozmuş da bahane ediyor ozaman, aksi takdirde tedavi için çaba gösterirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…